• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vådrensere

Resultater for

Vådrensere - Import eksport

 1. MULTIDRONET S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MULTIDRONET S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vådrensere branchen. Den opererer også inden for TRYKPUMPER, tilbehør højtryk, HAWK, PRATISSOLI, INTERPUMP, FOG SYSTEM, og Højtryksrensere brancherne. Den er baseret i Lleida, Spanien.

 2. «ROBOTKOMPLEKT» LLC (DKR GROUP)

  Rusland

  ROBOTKOMPLEKT LLC (DKR GROUP) designer og leverer bilvaskudstyr, leverer og installerer selvstyrede bilvaskerier for virksomheder i Rusland og SNG-landene. Virksomheden tilbyder projektudvikling, konstruktion, idrifttagning og installation af selvstyrede bilvaskerier inden for op til 3 uger; produktion og levering af udstyr til bilvaskerier inden for 7 dage; provision af en årlig forretningsudviklingsplan, markedsføringssupport, strategi for hurtig tilbagebetaling, proprietær software for sporing af facilitetens effektivitet; eftersalgsservice, inklusive 24/7 kundeservice (vedligeholdelseshold er tilgængelig i Rusland og SNG-landene); gendesign af eksisterende faciliteter med avancerede installationer og udstyr til bilvaskerier; teknisk vedligeholdelsestræning af personale i bilvasken, for en hurtig fejlfinding af mindre problemer. Alle bilvaskmaskiner og tilbehør som fremstilles af ROBOTKOMPLEKT LLC (DKR GROUP) er dækket af en garanti på 12 måneder.

 3. OZZY CELIKTURK CO.

  Tyrkiet

  Virksomheden OZZY CELIKTURK CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vådrensere branchen. Den opererer også inden for levering til skønhedseksperter, og Miljøvenlige rengørings- og plejeartikler brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 4. HAERSON URZĄDZENIA CZYSZCZĄCE

  Polen

  Virksomheden HAERSON URZĄDZENIA CZYSZCZĄCE, er en Distributør, der opererer inden for Vådrensere branchen. Den opererer også inden for apparater til gulvvask til hjemmet, og Rengøringssystemer til gulvbearbejdning brancherne. Den er baseret i Gdynia, Polen.

 5. MAESTRI SRL

  Italien

  Virksomheden MAESTRI SRL, er en Detailsalg, der opererer inden for Vådrensere branchen. Den opererer også inden for Rengøring, industriel, fejemaskiner, gulvvaskemaskine, Rensemiddel, og Rengøring, industriel brancherne. Den er baseret i Modena, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. OZZY CELIKTURK CO

  Tyrkiet

  Virksomheden OZZY CELIKTURK CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hygiejne og skønhedsartikler branchen. Den opererer også inden for Vådrensere, Udvikling og fremstilling af kosmetik, Vådrensere, tilbehør til kæledyr, og Privat label brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 2. EGGER OSKAR & CO. SAS KG IDROPULITRICI IPC PORTOTECNICA HOCHDRUCKREINIGER

  Italien

  Virksomheden EGGER OSKAR & CO. SAS KG IDROPULITRICI IPC PORTOTECNICA HOCHDRUCKREINIGER, er en Distributør, der opererer inden for Vådrensere branchen. Den opererer også inden for Kompressorer, reservedele, generatoraggregater, Kompressorer, og vaskeapparater brancherne. Den er baseret i Merano, Italien.

 3. MULTIMATIC ROBERT SZACHERSKI

  Polen

  Virksomheden MULTIMATIC ROBERT SZACHERSKI, er en Distributør, der opererer inden for Vådrensere branchen. Den er baseret i Olsztyn, Polen.

 4. ACCESORIOS GUERRERO MULTI-EXPORT, SL

  Spanien

  Virksomheden ACCESORIOS GUERRERO MULTI-EXPORT, SL, er en Detailsalg, der opererer inden for Vådrensere branchen. Den er baseret i Lleida, Spanien.

 5. BEST SPRING ECOCLEAN SRL

  Rumænien

  Virksomheden BEST SPRING ECOCLEAN SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rengøringstjenester branchen. Den opererer også inden for Højtryksrengøringsmaskiner, Industrielle vaskeanlæg, Vådrensere, Strygemaskiner, industrielle, Højtryksrengøringsmaskiner, Industrielle vaskeanlæg, Vådrensere, og Strygemaskiner, industrielle brancherne. Den er baseret i Botosani, Rumænien.

 1. POTAK AMBALAJ

  Tyrkiet

  Virksomheden POTAK AMBALAJ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vådrensere branchen. Den opererer også inden for vådeservietter, emballager, design af logoer, og eau de toilette brancherne. Den er baseret i Elazig, Tyrkiet.

 2. ISLAK MENDIL IMALATI

  Tyrkiet

  Virksomheden ISLAK MENDIL IMALATI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vådrensere branchen. Den er baseret i Samsun, Tyrkiet.

 1. EVEREST AMBALAJ

  Tyrkiet

  Virksomheden EVEREST AMBALAJ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vådrensere branchen. Den opererer også inden for vådeservietter, pulverpåfyldningsmaskiner, og antibakteriel brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. MADO S.C.

  Polen

  Virksomheden MADO S.C., er en Multi-Category, der opererer inden for Rengøring og vedligeholdelse - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Vådrensere, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, levnedsmiddelkemi, Vådrensere, og duftspredere til hjemmet brancherne. Den er baseret i Tarnów, Polen.

 3. PULIVAPOR SAS

  Italien

  Virksomheden PULIVAPOR SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vådrensere branchen. Den opererer også inden for hydrovaskeapparater til varmt vand, og koldvandsvaskeapparater brancherne. Den er baseret i Marcaria, Italien.

 4. IDROFLUENT

  Italien

  Virksomheden IDROFLUENT, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den opererer også inden for Vådrensere, industrielle fejemaskiner, vask og tørring af gulve, Vådrensere, og støvsugere brancherne. Den er baseret i Osio Sopra (bg), Italien.

 5. CLEAN & CONSTRUCT

  Belgien

  Virksomheden CLEAN & CONSTRUCT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rengøringstjenester branchen. Den opererer også inden for Vådrensere, Rengøring af bygninger, Rengøringsfirmaer, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Vådrensere, Rengøring af bygninger, Rengøringsfirmaer, og Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel brancherne. Den er baseret i Sint-Laureins, Belgien.

 6. CCWC SERVICES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CCWC SERVICES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vådrensere branchen. Den er baseret i Cardiff, Det Forenede Kongerige.

 7. SKY TOWEL

  Tyskland

  Virksomheden SKY TOWEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vådrensere branchen. Den er baseret i Münich, Tyskland.

 8. L I M O R O M S.R.L.

  Rumænien

  Virksomheden L I M O R O M S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Rengøring og vedligeholdelse - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Vådrensere, Støvsugere, til boligen, Smøremidler til biler, Industriel rengøring - maskiner, Vådrensere, Støvsugere, til boligen, Smøremidler til biler, og Industriel rengøring - maskiner brancherne. Den er baseret i Sibiu, Rumænien.

 1. CUYPERS

  Belgien

  Virksomheden CUYPERS, er en Distributør, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den opererer også inden for Vådrensere, Økologiske rengøringsprodukter, Rengøring, industriel, Rengøring og vedligeholdelse - udstyr og materiel, Vådrensere, Økologiske rengøringsprodukter, Rengøring, industriel, og Rengøring og vedligeholdelse - udstyr og materiel brancherne. Den er baseret i Hasselt, Belgien.

 2. SERVICIO TÉCNICO DANIEL ROS

  Spanien

  Virksomheden SERVICIO TÉCNICO DANIEL ROS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vådrensere branchen. Den opererer også inden for reparation maskinværktøj, og vedligeholdelse af maskiner til svejsning og lodning af metaller brancherne. Den er baseret i Málaga, Spanien.

 3. NEXIA VITAL SL

  Spanien

  Virksomheden NEXIA VITAL SL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rengøring, industriel branchen. Den opererer også inden for Vådrensere, Fejemaskiner, industrielle, udlejning maskiner til industriel vask, Vådrensere, og Fejemaskiner, industrielle brancherne. Den er baseret i Murcia, Spanien.

 4. INDORS SNC

  Italien

  Virksomheden INDORS SNC, er en Detailsalg, der opererer inden for Vådrensere branchen. Den opererer også inden for hydrovaskeapparater til varmt vand, koldvandsvaskeapparater, og strømgeneratorer brancherne. Den er baseret i Lauzacco, Italien.

 5. ORAKIL DAGITIM PAZARLAMA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ORAKIL DAGITIM PAZARLAMA SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Engrossalg, der opererer inden for Vådrensere branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. KLIMRES. MYJNIE PODKARPACKIE SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden KLIMRES. MYJNIE PODKARPACKIE SP. Z O.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Bilvaskesystemer branchen. Den opererer også inden for Vådrensere, vaskeautomat, Vådrensere, højtryksvask, og højtryksspulere til bilvask brancherne. Den er baseret i Jasionka, Polen.

 7. ECOAUDIN GROUP SRL

  Italien

  Virksomheden ECOAUDIN GROUP SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel branchen. Den opererer også inden for Vådrensere, industristøvsugere, højtryksspulere til bilvask, og Vådrensere brancherne. Den er baseret i Fiumicino, Italien.

 8. P.A.T. SRL

  Italien

  Virksomheden P.A.T. SRL, der opererer inden for Vådrensere branchen. Den opererer også inden for Rengøring, industriel, Trykluftsredskaber og systemer, Rengøring, industriel, og Trykluftsredskaber og systemer brancherne. Den er baseret i Padova (Pd), Italien.

 9. WET WIPES TURKEY

  Tyrkiet

  Virksomheden WET WIPES TURKEY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vådrensere branchen. Den opererer også inden for papirservietter, og tørrestativ brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 10. FIMIS SRL

  Italien

  Virksomheden FIMIS SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vådrensere branchen. Den opererer også inden for vaskeapparater, og dampmaskiner brancherne. Den er baseret i Piacenza, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis