• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • urteteer

Resultater for

Urteteer - Import eksport

 1. THE ELEMENT CBD

  Portugal

  Verified by europages badge

  TheElementCBD er en portugisisk virksomhed grundlagt i 2022 med hovedkvarter i Ponte de Lima, som specialiserer sig i engrossalg, import og salg af aromatiske hampeblomster, tilbehør til rygning og hampeafledte produkter såsom fødevarer, drikkevarer og olier. Når du køber TheElementCBD, støtter du ikke aktiviteter på det sorte marked, eftersom vores produkter er 100 % lovlige og tilladte i både Portugal og EU. Vi overholde alle lovgivninger inklusive L242/2916 og forordning nr.23/99, CE-direktiv 2002/53, CE-direktiv 2002/57, EU-forordning 1673/2000, CE-forordning 1762/2000, CE-forordning 245/2001, CE-forordning 393/2004, CE-forordning 796/2004, CE-forordning 873/2005, CE-forordning 953/2006, CE-forordning 507/2008, CE-forordning 73/99, EU-forordning 331/2011, EU-forordning 1307/2013, EU-forordning 331/2015, EU-forordning 1155/2017. Vores produkter er ikke farmaceutiske produkter, og bør ikke bruges som en erstatning for disse. Ansvaret for indholdet af forseglede pakker ligger hos Clónobidiol CBD, LDA. Dette er ikke et lægemiddel eller et psykoaktivt middel; det er en variant af sativa L, carmagnola. Det bruges som et objekt eller kollektion, som et element. Det er ikke beregnet til rygning, og indeholder ikke skadelige stoffer for personer.

 2. CHAMPEMY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  CHAMPEMY, der ligger i Frankrig, er en virksomhed i internationalt format, der sælger mad- og delikatessevarer og kvalitetsprodukter til professionelle. Vi har en lagerkapacitet på 2000 m2 samt 500 m2 med kølerum, hvilket garanterer regelmæssige leveringer. CHAMPEMY, der ligger i Franche-Comté og sælger vilde svampe, har slået sig sammen med EKOLFOOD, der er skabt af en kendt køkkenchef og har hovedkontor i Tyrkiet, distributør af mærker såsom ANDROS, ELLE&VIRE og PHILADELPHIA til store hoteller og restauranter, der har tillid til os, heriblandt RITZ, CARLTON, HILTON. Førende på det tyrkiske marked, men også distributør til butikskæder: MIGROS, METRO og CARREFOUR. Monsieur BILEN ejer 8 selskaber, heraf det BRC-certificerede firma Anatolia, og tilbyder friske, tørrede svampe, svampe i pulverform, 100% vilde og naturlige samt 20 forskellige krydderier, olivenolie med trøfler, frossen, friske eller tørret frugt, marmelader, frysetørret frugt, ren og frossen frugtjuice (orange, surkirsebær, citron, granatæble), 60 slags urtete, tørret hvidløg, safran, vanilje fra Madagascar… Produkternes kvalitet kontrolleres af 3 agronomer med en sporbarhed, der er garanteret af fødevarestandarden ISO 22000-FSSC 22000-BRC. Virksomheden er desuden godkendt af ISO 9001. Vores produkter er friske, tørrede, frosne og pakkede og kan være mærket. Indpakningen kan ændres.

 3. TANLA FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Etableret i 2020 i Mersin i Tyrkiet, Tanla GIDA SAN. Ve TIC. LTD. STI. er teproducent af en af de mest efterspurgte te, Energy tea, og vi foretrækker at kalde os selv for den nye generation af sunde teproducenter. Vi fremstiller vores te for at hjælpe med at forbedre immunsystemet hos dem der tilbringer deres dage udenfor, og give vores unge generation en smagfuld og nem adgang til vores fantastiske te. Vores urtete kuber kan indtages forskellige steder, såsom arbejdspladsen, skole, hjem og hvor du kan finde varmt vand! Der er ingen kunstige ingredienser såsom kunstige sødestoffer eller tilsætningsstoffer. Vores tekuber er fremstillet af planter der omhyggeligt er udvalgt fra naturen og naturlige sukkerroer. Vi er velvidende om de skadelige partikler der medfølger i teposer, hvor plastposer skaber nanopartikler som kombineres med plastdrikkevarer. Disse skadelige partikler lagres i kroppen, og skader dermed din krop. Så vi har skabt vores tekuber for at forhindre disse skadelige partikler, og dermed give dig en bedre måde at indtage din yndlingste på, uden at skade din krop. Vi har et stort udvalg af te: energite, hybente, mynte og citronte, melissate, lindente og mere! Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 4. TWENTY FOUR TEASHOP KFT.

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Tartarisk boghvede (soba cha) er en meget populær drik i det østlige Asien, Rusland og Ukraine. Det er endnu ikke velkendt i Europa, men du kan finde det på Amazon og i visse asiatiske butikker, men der er ingen internationale mærker, så vores mål er at blive det første globale anerkendte mærke af tartarisk boghvede te. Tartarisk boghvede te har mange sundhedsfordele kombineret med en unik ristet smag og aroma. Det er fremstillet af vilde boghvedekerner fra bjergene, og kommer til os som granulater, som derefter ristes med en særlig moderne teknologi. Den er fuld af vitaminer, magnesium, zink og antioxidanter. Den er uden koffein, gluten, sukker og sødemidler. Den har en afgiftende og mild appetitnedsættende effekt, det stimulerer stofskiftet, forbedrer hukommelsen over længere tid og styrker immunsystemet. Vi har 50 indenlandske forhandlere i Ungarn, hvoraf den største er Kifli, som er en af de bedste indkøbsbutikker i Ungarn. Vi har også nogle få internationale distributionspartnere i EU og UK, og vi sælger på Amazon og nogle få andre platforme! I vores hjemland fremstiller vi vores te på vores emballagefabrik som er certificeret med den højeste standard (IFS). Vi har på nuværende tidspunkt 5 smagsvarianter i 2 størrelser: 100 g og XXL (0, 5 kg) pakker: Naturlig, kokos, banan, jordbær og ingefær/æble. Hver af disse af særdeles populære med deres egen fanbase, hvor jordbær og naturlig er bedstsælgerne. De flest af vores te har en holdbarhedsdato på 1, 5-2 år.

 5. UAB NATURUS

  Litauen

  Verified by europages badge

  Vi gror/fremstiller og sælger hamp og græskar. Vi fremstiller fødevarer, kosmetik og ekstrakter: - engrossalg, - Private label, - White label. Spørg os!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. EGIAZKI SPIRITUEUX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Egiazki Spiritueux er et lidenskabeligt og engageret destilleri, der skaber exceptionel spiritus. Vores virksomhed repræsenterer ældgamle traditioner og fremhæver de naturlige råvarer fra vores unikke egn. Hver dråbe af vores spiritus fortæller en historie, vækker sanserne og byder på en uforglemmelig smagsoplevelse. Vores grundige fremstillingsproces, fra brygning til destillation, garanterer en upåklagelig kvalitet. Vi foretrækker lokale produkter og fremmer bæredygtighed og respekt for miljøet. Vores varierede udvalg omfatter gin med komplekse plantesmage, likører med en delikat sødme og raffinerede snapse. Hver flaske er en hyldest til vores egn og til vores ledende destillatørs ekspertise. Du er måske en kender på jagt efter nye sensationer eller blot nysgerrig efter at udforske nye aromaer, Egiazki Spiritueux inviterer dig ind i en fængslende verden. Dyk ned i vores univers af unikke kreationer, og lad dig føre med af Egiazkis ånd. Kontakt mig endelig for yderligere oplysninger!

 2. ALLERFEINSTES TEESORTIMENT - GRÄFENHOF TEE GMBH - GROSSHANDEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi, firmaet Gräfenhof Tee, er en ung, motiveret og meget innovativ virksomhed, der skiller sig ud fra andre producenter. Vi er beliggende syd for Elben, direkte i hansabyen Buxtehude, og vi producerer kompromisløse enestående tekollektioner til opstarter, tebutikker, delikatessebutikker og andre salgssteder i hele Europa. Vores vision er, at give teen sit billede tilbage, af den naturlige drink. Vores te indeholder kun naturlige ingredienser. I vores tefabrik behandles alle blandinger omhyggeligt manuelt, og før levering kontrolleres de en ekstra gang. Det er kun på den måde, at vi kan garantere vores kunder den bedste tekvalitet. Det er kun de allerbedste ingredienser der kan garantere den fulde nydelse af din te. Vi satser på førsteklasses ingredienser, der omhyggeligt er forarbejder, og ikke er tilsat kandiseret sukker. Det samme gælder for vores aroma.

 3. PASCAL HAMOUR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Pascal HAMOUR har siden 1996 udvalgt økologisk te af den absolut højeste kvalitet over hele verden for at give kunden den bedste te-oplevelse. Vores produkter henvender sig udelukkende til luksushoteller og gastronomiske restauranter. Pascal HAMOUR har i mange år været en reference inden for økologisk te og infusioner. Vi tilbyder et komplet udvalg af økologisk te og infustioner: - sort te, - grøn te, - unik te, - infusioner, - særlige infusioner, - infusioner til børn, - rooibos fra Sydafrika. Ingredienserne i vores te og infusioner kommer udelukkende fra økologisk landbrug godkendt med ECOCERT. Produkterne udvælges med omhu for at skabe de reneste eliksirer. Kvaliteten af produkterne er et resultat af de mest enestående opskrifter fra Pascal HAMOUR.

 4. SYNCHRO PAWEŁ KOTECKI

  Polen

  Verified by europages badge

  SYNCHRO Organic Food Poland specialiserer sig inden for nødder, tørret frugt, krydderier og urter, og vi har med stor succes etableret os selv som en troværdig partner på det polske marked i mere end 25 år. Vores omfattende erfaring ligger inden for indkøb af de bedste nødder, tørret frugt, krydderier og urter fra hele verden. Vores alsidige sortiment inkluderer eksotisk tørret frugt, nødder og kerner skræddersyet til oliepresning, såsom sesam, toårig natlys, chia og græskarkerner. Nødder: hasselnødder, mandler, pistacienødder, cashewnødder, macadamianødder og blandinger. Vi er din eksklusive kilde for et unikt udvalg af rosiner, mango, dadler, tørrede blommer, abrikoser og sukkertørret slik. Et udvalg af krydderier som: merian, peber, allspice, muskatnød og mere. Udforsk særlige krydderier såsom tej patta, Madagascar aframon, karryblade og zaatar. Øg din kulinariske oplevelse med vores alsidige krydderiblandinger. Te og botaniske vidundere: vores te og urter fra Indien omfatter sort, grøn og hvid te. Fordyb dig selv i den fortryllende essens af Brahmi, Amla, Ashwagandha og mere. Vi omfavner vores hjemland Polen: gryn, hirsegryn, natlyskerner, hørfrø, græskarkerner, italienske (græske) nødder og tørrede gulerødder, persille, hørfrø, grønne bønner og andre bønner. Med certificeret excellence og dedikation til kvalitet, leverer vi enestående biologiske tilbud som er skræddersyet til at tilfredsstille dine behov.

 5. HEALTHY BEVERAGE & FOODS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEALTHY BEVERAGE & FOODS, er en Distributør, der opererer inden for Kaffe, te branchen. Den opererer også inden for Te, Urteteer, Drikkevarer, Drikkevarer - import-eksport, Fødevarer - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Velvære og fitness, Saucer, og Te brancherne. Den er baseret i Charbonnières-Les-Bains, Frankrig.

 1. L'ÉTUVERIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Franske producenter af sort økologisk hvidløg af høj kvalitet. Specialist i sort hvidløg, produkterne er 100 % økologiske og produceret på gården med miljøvenlig emballage. Altid på jagt efter innovation, råvarerne udvælges for kunden med den største omhyggelighed ifølge vores varespecifikationer. Vores produkter er 100% økologiske med sort hvidløg: Hele hvidløg, skrællede fed, pasta, honning, sennep, øl, flydende ekstrakt, urtete, snacks.

 2. LA FERME SAINT-SYLVAIN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA FERME SAINT-SYLVAIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for aromatiske planter branchen. Den opererer også inden for Urteteer, øko kosttilskud, og Urteteer brancherne. Den er baseret i Mazerolles, Frankrig.

 1. BIBO BOISSONS DE CÉRÉALES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BIBO BOISSONS DE CÉRÉALES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Urteteer, Urteteer, Cikorie-drikke, og kaffe brancherne. Den er baseret i Libourne, Frankrig.

 2. VERY THES, NATURELLEMENT VRAI

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VERY THES, NATURELLEMENT VRAI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Te branchen. Den opererer også inden for Urteteer, økologisk te, urtete og kamillete, økologiske lægedrikke, og Urteteer brancherne. Den er baseret i Bohas-Meyriat-Rignat, Frankrig.

 3. VANADAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VANADAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Urteteer branchen. Den opererer også inden for urtete, urtete med frugt, økologiske lægedrikke, og urtete og kamillete brancherne. Den er baseret i Escamps, Frankrig.

 4. WEEDSTOCK SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden WEEDSTOCK SAS, er en Distributør, der opererer inden for Urter til medicinalvarer og kosmetik branchen. Den opererer også inden for Urteteer, urtete, urtete og kamillete, urtete med frugt, økologiske lægedrikke, urtetekander, planteudtræk, Urteteer, og urteopløsninger brancherne. Den er baseret i Longwy, Frankrig.

 5. MIJANE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MIJANE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Urteteer branchen. Den opererer også inden for hamp brancherne. Den er baseret i Triel Sur Seine, Frankrig.

 6. MYSTERYTEA®

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MYSTERYTEA®, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Te branchen. Den opererer også inden for Urteteer, grøn te, hvid te, Urteteer, og urtete og kamillete brancherne. Den er baseret i Camphin En Carembault, Frankrig.

 7. ETHNIKSTORE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ETHNIKSTORE, er en Engrossalg, der opererer inden for Krydderier og ekstrakter branchen. Den opererer også inden for Krydderier, Urteteer, Vegetabilske olier, Fødevarer - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, olieessenser, eksport af olivenolie, safran, og Olie til fødevaresektoren brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 8. COCOON CBD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden COCOON CBD, er en Detailsalg, der opererer inden for Æteriske olier og resinoider branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Urteteer, hamp, Vegetabilske olier, Urteteer, og planteudtræk brancherne. Den er baseret i Roye, Frankrig.

 1. BISTROTEA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BISTROTEA, er en Distributør, der opererer inden for Urteteer branchen. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 2. CHÁS DO MUNDO

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHÁS DO MUNDO, er en Distributør, der opererer inden for Kaffe, te branchen. Den opererer også inden for Urteteer, medicinalplanter, urtete og kamillete, Urteteer, og medicinske urter brancherne. Den er baseret i Leiria, Portugal.

 3. VERT-TIGES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VERT-TIGES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Te branchen. Den opererer også inden for Urteteer, og Urteteer brancherne. Den er baseret i Epreville, Frankrig.

 4. FLORIXIR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FLORIXIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planter branchen. Den opererer også inden for aromatiske planter, Urteteer, aromatiske planter, Urteteer, økologiske lægedrikke, og Aromatiseret vineddike brancherne. Den er baseret i Ham, Frankrig.

 5. LA FABRIK OCCITANE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA FABRIK OCCITANE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kost - mad branchen. Den opererer også inden for Urteteer, hamp, Hamp - planter, og Urteteer brancherne. Den er baseret i Saint Paul De Baïse, Frankrig.

 6. LA FERME DE CHANVRE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA FERME DE CHANVRE, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Æteriske olier og resinoider branchen. Den opererer også inden for Urteteer, øko kosttilskud, Urteteer, og urtete og kamillete brancherne. Den er baseret i Bordeaux, Frankrig.

 7. CBD FARMER - LA FERME CBD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CBD FARMER - LA FERME CBD, er en Detailsalg, der opererer inden for Urteteer branchen. Den opererer også inden for hampolie brancherne. Den er baseret i Bordeaux, Frankrig.

 8. KROON

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden KROON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Urteteer branchen. Den opererer også inden for wellness-produkter brancherne. Den er baseret i Toulouse, Frankrig.

 9. CHANVREINE - OLYMPE-CBD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHANVREINE - OLYMPE-CBD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æteriske olier og resinoider branchen. Den opererer også inden for Urteteer, ØKOLOGISK LANDBRUG, Honning, Kosmetik, Urteteer, planteudtræk, Olie til fødevaresektoren, ØKOLOGISK LANDBRUG, og biologiske produkter brancherne. Den er baseret i Boissy-Saint-Léger, Frankrig.

 10. ROYAL HONEY TURKEY

  Tyrkiet

  Virksomheden ROYAL HONEY TURKEY, er en Engrossalg, der opererer inden for Urteteer branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis