• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • udvinding af olie og gas - serviceydelser

Resultater for

Udvinding af olie og gas - serviceydelser - Import eksport

 1. PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for forsikring af sagkyndige, og lng brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 2. IKPALAND ENTERPRISES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden IKPALAND ENTERPRISES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 3. PROTOIL TANK FARM

  Antigua og Barbuda

  Virksomheden PROTOIL TANK FARM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den er baseret i St. John's, Antigua og Barbuda.

 4. JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED, er en Distributør, der opererer inden for Hårdt korn branchen. Den opererer også inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser, International handel - konsulenter, Varebørser, Udvinding af olie og gas - serviceydelser, International handel - konsulenter, Varebørser, og Dieselbrændstof brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 5. IBERGASÓLEOS S.L

  Spanien

  Virksomheden IBERGASÓLEOS S.L, er en Distributør, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den er baseret i Badajoz, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL

  Tyskland

  Virksomheden FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier - genindvinding og genbrug branchen. Den opererer også inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser, opsugende midler til flydende olier, agglomerater, og Udvinding af olie og gas - serviceydelser brancherne. Den er baseret i Porta Westfalica, Tyskland.

 2. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Malta

  Virksomheden PETRO GLOBE OIL SERVICES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for Gas- og olieledninger - installationer, Kemisk og termisk overfladebehandling - maskiner og -udstyr, Olie - distribution af benzinbrændstof, og Gas- og olieledninger - installationer brancherne. Den er baseret i Birkirkara, Malta.

 3. LINE X LEVANTE

  Spanien

  Virksomheden LINE X LEVANTE, er en Distributør, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for brandsikringsanordninger, og Erosionsbeskyttelsessystemer brancherne. Den er baseret i Alcora, Spanien.

 4. GOLD MARK EST

  Yemen

  Virksomheden GOLD MARK EST, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for anlæg til vandbehandling med magnetfelter brancherne. Den er baseret i Sanaa, Yemen.

 5. PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Ungarn

  Virksomheden PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for Brandslukkere, og Brandslukkere brancherne. Den er baseret i Csongrád, Ungarn.

 1. JEBENS PETROLEUM ENGINEERING

  Forenede Stater

  Virksomheden JEBENS PETROLEUM ENGINEERING, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den er baseret i Minot, Forenede Stater.

 2. ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den er baseret i Aberdeen, Det Forenede Kongerige.

 1. SAND MONITORING SERVICES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SAND MONITORING SERVICES LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den er baseret i Aberdeen, Det Forenede Kongerige.

 2. ADVENT SERVICES

  Tyskland

  Virksomheden ADVENT SERVICES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den er baseret i Dissen A.tw, Tyskland.

 3. ES "HIL NYSHANY"

  Turkmenistan

  Virksomheden ES "HIL NYSHANY", er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for handelskammer- og administrative servicer for handelsvirksomheder, serviceydelse, arbejdskraft, og vedvarende energi brancherne. Den er baseret i Ashgabat, Turkmenistan.

 4. SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD

  Indien

  Virksomheden SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den er baseret i Faridabad, Indien.

 5. T.A.H TRADING LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden T.A.H TRADING LIMITED, er en Distributør, der opererer inden for Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø branchen. Den opererer også inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser, og Udvinding af olie og gas - serviceydelser brancherne. Den er baseret i Reading, Det Forenede Kongerige.

 6. FLUID CONTROL OOD

  Bulgarien

  Virksomheden FLUID CONTROL OOD, er en Distributør, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for Målings- og reguleringsudstyr - effekt og flux, og Målings- og reguleringsudstyr - effekt og flux brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 7. SWEDPARTS HAMBURG

  Tyskland

  Virksomheden SWEDPARTS HAMBURG, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Gas og olie - udvinding, Udvinding af olie og gas - serviceydelser, Gas- og olieledninger - installationer, Petrokemisk industri - installationer og udstyr, Gas og olie - udvinding, Udvinding af olie og gas - serviceydelser, Gas- og olieledninger - installationer, og Petrokemisk industri - installationer og udstyr brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 8. LLC VIP DIESEL

  Canada

  Virksomheden LLC VIP DIESEL, er en Distributør, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for brændselsolier til landbruget brancherne. Den er baseret i Novgorod, Canada.

 1. CRIMSON OIL TOOLS PVT. LTD.

  Indien

  Virksomheden CRIMSON OIL TOOLS PVT. LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for Beklædning af oliebrønde brancherne. Den er baseret i Faridabad, Indien.

 2. VERMILION REP SAS

  Frankrig

  Virksomheden VERMILION REP SAS, er en Engrossalg, der opererer inden for Benzinbrændstoffer og additiver branchen. Den opererer også inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser, Olie - distribution af benzinbrændstof, olieprodukter, og Udvinding af olie og gas - serviceydelser brancherne. Den er baseret i Parentis En Born, Frankrig.

 3. THE ARTUNIS GROUP

  Canada

  Virksomheden THE ARTUNIS GROUP, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Virksomhedsrådgivning branchen. Den opererer også inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser, adgang til internationale markeder, professionel rådgivning, Udvinding af olie og gas - serviceydelser, og rådgivning firmaorganisation brancherne. Den er baseret i Ottawa, Canada.

 4. LUXPIPETECH

  Luxembourg

  Virksomheden LUXPIPETECH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrirørføring branchen. Den opererer også inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser, Rørledninger (olie og gas) - installationer, Udvinding af olie og gas - serviceydelser, og Kedelarbejde brancherne. Den er baseret i Esch Sur Alzette, Luxembourg.

 5. INGEGNERE

  Italien

  Virksomheden INGEGNERE, er en Distributør, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for lydtætte kabiner, præfabrikerede kvist og tagvinduer, og nedsænkning af vandførende lag til sanering brancherne. Den er baseret i Foggia, Italien.

 6. PSI

  Tunisien

  Virksomheden PSI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den er baseret i Sfax, Tunisien.

 7. TERMAGAS

  Spanien

  Virksomheden TERMAGAS, der opererer inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Gas og olie - udvinding, Udvinding af olie og gas - serviceydelser, Butan, Propan, Gas og olie - udvinding, Udvinding af olie og gas - serviceydelser, Butan, og Propan brancherne. Den er baseret i ZARAGOZA, Spanien.

 8. PBG SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden PBG SP. Z O.O., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for geofoner, og Geologi - studier og forskning brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 9. SHENGLI OIL FIELD RUITE MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden SHENGLI OIL FIELD RUITE MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den er baseret i Dongying, Kina.

 10. AIR ENERGI

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AIR ENERGI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for rekruttering brancherne. Den er baseret i Moscow, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis