• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • udstyr til pneumatisk transport

Resultater for

Udstyr til pneumatisk transport - Import eksport

 1. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HS Umformtechnik GmbH er en mellemstor familievirksomhed, der siden grundlæggelsen i 1997 har oplevet en kontinuerlig vækst. Vi holder det, vi lover. I vores hovedsæde i Grünsfeld-Paimar (Tyskland) råder vi over cirka 12.000 kvm med cirka 50 engagerede medarbejdere og de mest moderne maskiner til produktion af rørbøjninger i rustfrit stål, rørkoblinger, koblingsstationer, sugesnabler, forgreningsstykker, overgangsstykker samt specialdele – kompetent, hurtigt og efter individuelle kundeønsker. Vi har i den forbindelse ikke kun fokus på effektive problemløsninger og topprodukter, men også et godt forhold mellem pris og produkt af hensyn til vores kunder. I vores 5.000 kvm store produktions- og lagerfaciliteter har vi samtlige rørbøjninger af rustfrit stål samt rørkoblinger med standardmål samt rør af rustfrit stål på lager. For vores kunder betyder det permanent høj kvalitet og korte leveringstider.

 2. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. er en professionel producent af metaldele og plastdele som er certificeret i henhold til ISO9001. De er placeret Kina i Ningbo, og specialiserer sig i fremstilling af metalplader, CNC forarbejdning, rørbukning, plastindsprøjtningsformning og plastekstrudering. Vi fremstiller præcision CNC drejede dele og CNC drejede og fræsede dele, såsom metalstansede dele, dybdetegnede dele, svejsning og formning af metaldele, rørbukning og fremstillingskomponenter, kold- og varmvalsede dele i rustfrit stål, karbonstål, messing og kobber, aluminiumslegeringer. Vi fremstiller også plastindsprøjtede støbte dele, plastekstruderingsprofiler og rør. Vi arbejder med metaldele og plastdele til forskellige brancher, skræddersyr et stort udvalg af maskindele og hardwarekomponenter i henhold til kundernes tegning eller prøve, såsom metalaksler, muffer, flanger, rør; Metalstansede beslag, rammer, klemmer, kabinetter, huse; dybtrukne komponenter; rørbukningskomponenter; koldvalsede dele, bolte, skruer osv.

 3. MACTENN SYSTEMS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MACTENN SYSTEMS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udstyr til pneumatisk transport branchen. Den er baseret i Sudbury, Det Forenede Kongerige.

 4. SELFLEX CONVEYOR BELT FASTENERS

  Tyrkiet

  Virksomheden SELFLEX CONVEYOR BELT FASTENERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udstyr til pneumatisk transport branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. KIVILCIM METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden KIVILCIM METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udstyr til pneumatisk transport branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SYVRAC

  Frankrig

  Virksomheden SYVRAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Udstyr til pneumatisk transport, og Udstyr til pneumatisk transport brancherne. Den er baseret i Lamballe, Frankrig.

 2. RITAL LLC

  Ukraine

  Virksomheden RITAL LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udstyr til pneumatisk transport branchen. Den opererer også inden for Lagerudstyr og systemer, Lagerudstyr og systemer, udstyr til godshåndtering, og losserampe til varer brancherne. Den er baseret i Zaporozhye, Ukraine.

 3. APPLY PNEUMATIC CONVEYOR

  Italien

  Virksomheden APPLY PNEUMATIC CONVEYOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udstyr til pneumatisk transport branchen. Den opererer også inden for reservedele pneumatik, og vakuumpumper brancherne. Den er baseret i Bologna, Italien.

 4. DUNYA KONVEYOR KAYIS VE BANT SANAYI TICARET LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden DUNYA KONVEYOR KAYIS VE BANT SANAYI TICARET LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udstyr til pneumatisk transport branchen. Den er baseret i Başakşehir, Tyrkiet.

 5. RADIKAL MÜHENDISLIK

  Tyrkiet

  Virksomheden RADIKAL MÜHENDISLIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udstyr til pneumatisk transport branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. DMC SARL

  Frankrig

  Virksomheden DMC SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udstyr til pneumatisk transport branchen. Den er baseret i Longue Jumelles, Frankrig.

 2. O.M.V. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  O.M.V. er specialiseret inden for design og fremstilling af håndteringsmaskiner og udstyr og maskiner til emballering af stænger eller "ruller" fremstillet af valsetråd; snøringsmaskiner til firkantede pakker; komprimeringsmaskiner; snøringsmaskiner til ruller af valsetråd; maskiner til snøring af lige rørbånd; hydrauliske eller pneumatiske maskiner til små stangbundter; maskiner til foldning og binding af bøjede bundter; maskiner til at snøre ruller af valsetråd; evakueringsinstallationer og transport af bundter.

 1. SITEMA GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  SITEMA er den eneste virksomhed globalt, der koncentrerer sig om udvikling og produktion af klemenheder og lineære bremser på runde stænger. Følgen af denne specialisering: SITEMA er en internationalt værdsat partner inden for maskinfremstillingsindustrien. Sikring, klemning og fiksering af aksialt bevægelig last er et specialistområde, hvor vi har været førende i mange år – her er SITEMA-klemhoveder et kendt varemærke. Med vores brede produktudbud tilbyder vi et enestående rådgivnings- og løsningskoncept til hver enkelt opgave. SITEMA udvikler og producerer hydraulisk, pneumatisk, mekanisk og elektrisk koblede klemenheder til en lang række anvendelsesområder.

 2. T.F.S. TECNO FLUID SERVICE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Tecno Fluid Service har været i drift siden 1997 og blev grundlagt og udviklet takket være mange års erfaring inden for teknologier, der kredser om hydraulikken, der blev udviklet af dets grundlægger, Angelo Pagano. I øjeblikket præsenterer det sig for det internationale marked med en gruppe på 30 samarbejdspartnere, der hver især har specialiseret sig i fire hovedområder

 3. ATF TRAIDING 2

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ATF TRAIDING 2, er en Engrossalg, der opererer inden for Dæk og tilbehør branchen. Den opererer også inden for fælg, udstyr til trykluftsindustrien, tilbehør til trykluft, og pneumatiske apparater brancherne. Den er baseret i Digoin, Frankrig.

 4. OLEODINAMICA REVA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden OLEODINAMICA REVA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oliedynamiske anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hydraulisk udstyr, hydrauliske apparater, udstyr, pneumatisk og hydropneumatisk, Hydraulisk udstyr, hydraulisk udstyr, hydropneumatiske anlæg, hydrauliske styreenheder, hydraulisk og pneumatiske komponenter, og hydrauliske rør brancherne. Den er baseret i Reggio Emilia, Italien.

 5. GENERAL TOOLS

  Belgien

  Virksomheden GENERAL TOOLS, er en Distributør, der opererer inden for Elektrisk værktøj branchen. Den opererer også inden for donkrafte til værksteder, værktøj, udstyr, og pneumatisk værktøj brancherne. Den er baseret i Elsene, Belgien.

 6. DTC LINK ITALIA

  Italien

  Virksomheden DTC LINK ITALIA, er en Engrossalg, der opererer inden for Pakhuse og toldoplag branchen. Den opererer også inden for Integreret logistik, transport, lagerhotel, Integreret logistik, og Udstyr til industrien brancherne. Den er baseret i Castel Mella, Italien.

 7. KALMIA SA

  Spanien

  Virksomheden KALMIA SA, er en Distributør, der opererer inden for Industriværktøj branchen. Den opererer også inden for maskiner og udstyr, pneumatisk værktøj, til industriel brug, skæremaskiner, og udlejning af maskiner brancherne. Den er baseret i Erandio, Spanien.