• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • udluftningstap

Resultater for

Udluftningstap - Import eksport

 1. LUTENA VAKUUM GMBH

  Tyskland

  Fremstilling og salg af vakuumtransportanlæg til alle industriområder, systemløsninger og specielle filterteknikker. Suppleret med pneumatiske dele og styringssystemer. Vores øvrige produkter: automatiseringsteknik, pneumatikstikforbindelser, vakuumtransportører, vakuumkomponenter, vakuumteknik, trykluftskomponenter, finstøvfiltre, grovstøvfiltre.

 2. FERGO ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Med FERGO Armaturen GmbH har du en kompetent og pålidelig partner inden for reguleringsteknikken. Vi giver med glæde gode råd om alle typer skyde-, spærre- og returventiler, samt pneumatiske og elektriske drev. Vi tilbyder selvfølgelig også omfattende løsninger til perifere enheder - for eksempel til magnetventiler, positioneringsanlæg, endestopbokse og meget mere; uanset betingelserne, og den industrielle brug af vores produkter. Vi tager os af det - det er vores virksomhedsfilosofi! Absolut kundetilfredshed er den højeste prioritet hos FERGO Armaturen GmbH. Førsteklasses komponenter og materialer, gunstige forhold, samt minimale forarbejdnings- og leveringstider hjælper os med at overgå de høje krav fra vores kunder. Bed os om det umulige! Vi vil udarbejde fleksible løsninger efter dine behov, på kortest mulig tid.

 3. OMEGA AIR

  Slovenien

  OMEGA AIR d.o.o. Ljubljana blev grundlagt i 1998 og er en privat ført, teknologisk drevet virksomhed i Ljubljana, Sloveniens hovedstad. I dag beskæftiger OMEGA AIR d.o.o. næsten 400 medarbejdere. Som specialist inden for gasfiltrering og oparbejdning er vi repræsenteret i hele verden. Den brede vifte af vores produktsortiment kan anvendes inden for den almene industri, elektronikindustrien, levnedsmiddel- og drikkevareindustrien, den kemiske industri, petrokemiske industri, plastindustrien, farmaindustrien, medicin samt bilindustrien. Vores kvalitetsmanagementsystem er certificeret i overensstemmelse med ISO og ASME: Et højkvalificeret og motiveret team af R&D ingeniører udfører grundforskning, produktdesign, elektronik-design, udviking af prototyper, værktøjsbygning og prøvekørsler. Det gør os til en af de førende producenter af trykluftsfiltre i verden.

 4. ADK SERVICES

  Frankrig

 5. MEKTEKNO SRLS

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ORIONE S.R.L.

  Italien

 2. F-DGS

  Frankrig

 3. ASINTSOL - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA

  Portugal

 4. IPU - ROM IMPORT - EXPORT SRL

  Rumænien

 5. SOCIEDAD ANONIMA IBERICA DE DISTRIBUCIONES INDUSTRIALES

  Spanien

 1. ROMINSERV S.A.

  Rumænien

 2. LK PUMPSERVICE BRATISLAVA, S.R.O.

  Slovakiet

 1. ROM ENERGY ARMSTRONG SRL

  Rumænien

 2. UMB ROBINETE INDUSTRIALE SA

  Rumænien

 3. GRIFOSO

  Spanien

 4. SC ARMATURA SA

  Rumænien

 5. TLV EURO ENGINEERING FRANCE SARL

  Frankrig

 6. AQUAMONT SPOL. S.R.O.

  Slovakiet

 7. AMPO SL

  Spanien

 8. OSTACO, S.R.O.

  Tjekkiet

 1. WATEC S.R.O.

  Slovakiet

 2. GOTTSCHOL ALCUILUX CZ, SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

 3. ING.VIKTOR KOURÍLEK-VIKO

  Tjekkiet

 4. ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD

  Tjekkiet

 5. BAENNINGER STUEBBE ROMANIA SRL

  Rumænien

 6. ROLIMA IMPEX SRL

  Rumænien

 7. ARMSTRONG INTERNATIONAL EUROPE

  Belgien

 8. DOSPEL POLAND

  Polen

  DOSPEL blev grundlagt i 1974 i Częstochowa i Polen, og er et anerkendt mærke med 46 års erfaring inden for ventileringssystemer. Virksomheden eksporterer deres produkter til mere end 50 lande, og er kendt for deres fokusering på innovation og moderne produktionsprocesser. DOSPEL's udvalg af produkter omfatter vindturbiner til grøn energi, og de er dominerende på det polske ventileringsmarked. Dospel tilbyder: Husholdningsblæsere af høj kvalitet, industrielle blæsere, badeværelsesblæsere, udsugningsventilatorer til badeværelser, ventilationsblæsere til badeværelset, elementer til ventilationssystemer, ventilationssystemer med rekuperation, ventilations- og airconditionenheder til din virksomhed, ventilationssystemer til brug i hjemmet og industrielle ventilationsløsninger til brug i større områder. Vores R&D-hold følger de seneste tekniske og teknologiske løsninger, og de arbejder kontinuerligt på at forbedre designet, holdbarheden og funktionen af vores produkter. Spørg os !