• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • udluftningstap

Resultater for

Udluftningstap - Import eksport

 1. OMEGA AIR

  Slovenien

  Verified by europages badge

  OMEGA AIR d.o.o. Ljubljana blev grundlagt i 1998 og er en privat ført, teknologisk drevet virksomhed i Ljubljana, Sloveniens hovedstad. I dag beskæftiger OMEGA AIR d.o.o. næsten 400 medarbejdere. Som specialist inden for gasfiltrering og oparbejdning er vi repræsenteret i hele verden. Den brede vifte af vores produktsortiment kan anvendes inden for den almene industri, elektronikindustrien, levnedsmiddel- og drikkevareindustrien, den kemiske industri, petrokemiske industri, plastindustrien, farmaindustrien, medicin samt bilindustrien. Vores kvalitetsmanagementsystem er certificeret i overensstemmelse med ISO og ASME: Et højkvalificeret og motiveret team af R&D ingeniører udfører grundforskning, produktdesign, elektronik-design, udviking af prototyper, værktøjsbygning og prøvekørsler. Det gør os til en af de førende producenter af trykluftsfiltre i verden.

 2. LUTENA VAKUUM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fremstilling og salg af vakuumtransportanlæg til alle industriområder, systemløsninger og specielle filterteknikker. Suppleret med pneumatiske dele og styringssystemer. Vores øvrige produkter: automatiseringsteknik, pneumatikstikforbindelser, vakuumtransportører, vakuumkomponenter, vakuumteknik, trykluftskomponenter, finstøvfiltre, grovstøvfiltre.

 3. FERGO ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med FERGO Armaturen GmbH har du en kompetent og pålidelig partner inden for reguleringsteknikken. Vi giver med glæde gode råd om alle typer skyde-, spærre- og returventiler, samt pneumatiske og elektriske drev. Vi tilbyder selvfølgelig også omfattende løsninger til perifere enheder - for eksempel til magnetventiler, positioneringsanlæg, endestopbokse og meget mere; uanset betingelserne, og den industrielle brug af vores produkter. Vi tager os af det - det er vores virksomhedsfilosofi! Absolut kundetilfredshed er den højeste prioritet hos FERGO Armaturen GmbH. Førsteklasses komponenter og materialer, gunstige forhold, samt minimale forarbejdnings- og leveringstider hjælper os med at overgå de høje krav fra vores kunder. Bed os om det umulige! Vi vil udarbejde fleksible løsninger efter dine behov, på kortest mulig tid.

 4. ADK SERVICES

  Frankrig

  Virksomheden ADK SERVICES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Udluftningstap, butterflyventiler, dilatationskompensatorer, klapventiler, og Udluftningstap brancherne. Den er baseret i Oytier Saint Oblas, Frankrig.

 5. MEKTEKNO SRLS

  Italien

  Virksomheden MEKTEKNO SRLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udluftningstap branchen. Den opererer også inden for biomasse, og sikkerhedsventiler brancherne. Den er baseret i Ripa Teatina, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ORIONE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ORIONE S.R.L., der opererer inden for Udluftningstap branchen. Den opererer også inden for industrileveringer, flanger, ventiler, og pakninger brancherne. Den er baseret i Costa Di Mezzate, Italien.

 2. ASINTSOL - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA

  Portugal

  Virksomheden ASINTSOL - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Udluftningstap branchen. Den opererer også inden for Kondensatsudskillere brancherne. Den er baseret i Sintra, Portugal.

 3. TLV EURO ENGINEERING FRANCE SARL

  Frankrig

  Virksomheden TLV EURO ENGINEERING FRANCE SARL, er en Engrossalg, der opererer inden for Udlejning af industriudstyr branchen. Den opererer også inden for Udluftningstap, Udluftningstap, Kondensatsudskillere, klapventiler, og kontraventiler brancherne. Den er baseret i Toussieu, Frankrig.

 4. ARMSTRONG INTERNATIONAL EUROPE

  Belgien

  Virksomheden ARMSTRONG INTERNATIONAL EUROPE, er en Multi-Category, der opererer inden for Udluftningstap branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, industriel, Vvs-installationer, industriel, Flowmeter, Luftfugtapparatyr, og kølesystemer industri brancherne. Den er baseret i HERSTAL, Belgien.

 5. F-DGS

  Frankrig

  Virksomheden F-DGS, der opererer inden for Udluftningstap branchen. Den opererer også inden for Kompressorer, Stempelkompressorer, Membrankompressorer, gaskompressorer, Kompressorer, Stempelkompressorer, og Membrankompressorer brancherne. Den er baseret i EVRY CEDEX, Frankrig.

 1. ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD

  Tjekkiet

  Virksomheden ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aerosolventiler branchen. Den opererer også inden for Udluftningstap, Haner og ventiler, Ventiler til industriarmaturer, Ventiler, hydrauliske, Udluftningstap, Haner og ventiler, Ventiler til industriarmaturer, og Ventiler, hydrauliske brancherne. Den er baseret i Plzen, Tjekkiet.

 2. ROMINSERV S.A.

  Rumænien

  Virksomheden ROMINSERV S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Entreprenører til offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Slanger og rør i plast, Udluftningstap, Slanger og rør i plast, og Udluftningstap brancherne. Den er baseret i Bucharest, Rumænien.

 1. LK PUMPSERVICE BRATISLAVA, S.R.O.

  Slovakiet

  Virksomheden LK PUMPSERVICE BRATISLAVA, S.R.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Pumper, Udluftningstap, Pumper, og Udluftningstap brancherne. Den er baseret i Bratislava 3 , Slovakiet.

 2. SOCIEDAD ANONIMA IBERICA DE DISTRIBUCIONES INDUSTRIALES

  Spanien

  Virksomheden SOCIEDAD ANONIMA IBERICA DE DISTRIBUCIONES INDUSTRIALES, er en Engrossalg, der opererer inden for Udluftningstap branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler, Sikkerhedsventiler, vvs, Haner og ventiler, og Sikkerhedsventiler, vvs brancherne. Den er baseret i Quart De Poblet, Spanien.

 3. SC ARMATURA SA

  Rumænien

  Virksomheden SC ARMATURA SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Udluftningstap, Musikinstrumenter og tilbehør, Udluftningstap, og Musikinstrumenter og tilbehør brancherne. Den er baseret i Clunj-Napoca, Rumænien.

 4. IPU - ROM IMPORT - EXPORT SRL

  Rumænien

  Virksomheden IPU - ROM IMPORT - EXPORT SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Udluftningstap branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler, Ventiler til industriarmaturer, Haner og ventiler, og Ventiler til industriarmaturer brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 5. ROM ENERGY ARMSTRONG SRL

  Rumænien

  Virksomheden ROM ENERGY ARMSTRONG SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Kedler, industrielle branchen. Den opererer også inden for Udluftningstap, og Udluftningstap brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 6. GRIFOSO

  Spanien

  Virksomheden GRIFOSO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udluftningstap branchen. Den opererer også inden for vandhaner, små, til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Cieza, Spanien.

 7. GOTTSCHOL ALCUILUX CZ, SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden GOTTSCHOL ALCUILUX CZ, SPOL. S R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udluftningstap branchen. Den opererer også inden for Laser - skære- og svejsemaskiner, og Laser - skære- og svejsemaskiner brancherne. Den er baseret i Hulín, Tjekkiet.

 8. AMPO SL

  Spanien

  Virksomheden AMPO SL, der opererer inden for Sikkerhedsventiler, vvs branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler, Udluftningstap, Haner og ventiler, og Udluftningstap brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 1. BAENNINGER STUEBBE ROMANIA SRL

  Rumænien

  Virksomheden BAENNINGER STUEBBE ROMANIA SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr, Udluftningstap, Plast - industrielt maskiner og udstyr, og Udluftningstap brancherne. Den er baseret i Baia Mare, Rumænien.

 2. UMB ROBINETE INDUSTRIALE SA

  Rumænien

  Virksomheden UMB ROBINETE INDUSTRIALE SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Udluftningstap, og Udluftningstap brancherne. Den er baseret i Bacau, Rumænien.

 3. WATEC S.R.O.

  Slovakiet

  Virksomheden WATEC S.R.O., er en Detailsalg, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Udluftningstap, og Udluftningstap brancherne. Den er baseret i Bratislava 1 , Slovakiet.

 4. OSTACO, S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden OSTACO, S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Udluftningstap, og Udluftningstap brancherne. Den er baseret i Velesín , Tjekkiet.

 5. ING.VIKTOR KOURÍLEK-VIKO

  Tjekkiet

 6. ROLIMA IMPEX SRL

  Rumænien

 7. AQUAMONT SPOL. S.R.O.

  Slovakiet

 8. DOSPEL POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  DOSPEL blev grundlagt i 1974 i Częstochowa i Polen, og er et anerkendt mærke med 46 års erfaring inden for ventileringssystemer. Virksomheden eksporterer deres produkter til mere end 50 lande, og er kendt for deres fokusering på innovation og moderne produktionsprocesser. DOSPEL's udvalg af produkter omfatter vindturbiner til grøn energi, og de er dominerende på det polske ventileringsmarked. Dospel tilbyder: Husholdningsblæsere af høj kvalitet, industrielle blæsere, badeværelsesblæsere, udsugningsventilatorer til badeværelser, ventilationsblæsere til badeværelset, elementer til ventilationssystemer, ventilationssystemer med rekuperation, ventilations- og airconditionenheder til din virksomhed, ventilationssystemer til brug i hjemmet og industrielle ventilationsløsninger til brug i større områder. Vores R&D-hold følger de seneste tekniske og teknologiske løsninger, og de arbejder kontinuerligt på at forbedre designet, holdbarheden og funktionen af vores produkter. Spørg os !