• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ubearbejdede vegetabilske olier

Resultater for

Ubearbejdede vegetabilske olier - Import eksport

 1. POKROVSKY ZRM LLC

  Rusland

  Pokrovka Plant of Vegetable Oils (POKROVSKY ZRM LLC) er producent og leverandør af grøntsagsolier og råmaterialer fremstillet af soja og raps. Fabrikken forarbejder soja og raps, og tilbyder de følgende produkter: - uraffineret rapsolie til industriel og kommerciel anvendelse; - rapskage (bruges som proteintilskud til grupper af kvæg); - uraffineret sojaolie til industriel og kommerciel anvendelse; - sojakage (universal foder med højt proteinindhold til dyr og fjerkræ). POKROVSKY ZRM er den næste generation af fabrikker, som sætter pris på og fremmer de gamle traditioner inden for produktion af vegetabilsk olie. Vores produktion består af førsteklasses råmaterialer fra Rusland. Alle trin i produktionen er underlagt en streng kvalitetskontrol. Virksomheden anvender avanceret og sofistikeret udstyr, hvilket gør det muligt at fremstille olie og fedt der er certificeret, og som ikke kun overholder de russiske bestemmelser, men også de europæiske standarder. Kvaliteten af vores olier overvåges af et moderne laboratorie. Virksomheden eksporterer og importerer landbrugsprodukter til lande i EU, Mellemøsten, Centralasien og Kina enten i beholdere, tønder eller tanklastbiler. Virksomheden sikrer den høje kvalitet af deres produkter, og overholdelsen af deres forpligtelser.

 2. UNITED SPICES, LTD

  Rusland

  Vi tilbyder de bedste betingelser og priser for hele udvalget af produkter, fra kokos til dekorativ kosmetik. Pga. et stort udvalg af interesser - fra produktion og salg af krydderier, fra brug af kokos til professionel dekorativ kosmetik - har vi en stabil position på EAEU-markedet. Et tæt samarbejde med Sri Lankas ambassade giver os mulighed for at vælge de bedste producenter af kokosprodukter, hvilket styrker vores partnerskaber og skaber en synergisk effekt. Vi er en af de mest berømte importører fra Sri Lanka for visse former for produkter. Langvarige kontrakter med leverandører af materialer og ingredienser, giver os mulighed for at fremstille førsteklasses produkter. Vores handelsmærker: "Econutrena", "United Spices", "Oh My God! ". Vi kan udvikle et privat mærke for dig inden for følgende produkter: valg. Kokosmælk 5-22 % fedt 2. Kokosmel, sukker, flager 3. Kokossirup 4. Kokoseddike 5. Kokosaminosauce 6. Kondenseret kokosmælk og kokospiskefløde 30 %. Professionel dekorativ kosmetisk under “

 3. ASSOCIATION SONGTAAB YALGRE (ASY)

  Burkina Faso

 4. LOGNIB FOOD

  Frankrig

 5. YUZHNY POLYUS

  Rusland

  Yuzhny Polyus fabrik til produktion af vegetabilsk olie er en producent af spiselige olier og fedtstoffer, vegetabilsk olie, nemlig raffineret solsikkeolie fra regionen Krasnodar Krai. Fabrikken producerer følgende typer af solsikkeolie: "Yuzhny Polyus" olie friturestegning, med neutral smag og uden lugt; kvalitetsolien "Krasnodar selected" med en delikat smag; "Live Amber" olie til varme retter, saucer og bagning; solsikkeolie til friturestegning 5-liters flasker. Virksomheden producerer også granuleret foderkage af solsikke til berigelse af landbrugsdyrs kost. "Yuzhny Polyus" spiseligt vegetabilsk olie produceres fra solsikkekerner, der er testet på fabrikkens eget laboratorie. Fabrikken sælger raffineret, lugtfri solsikkeolie direkte fra producenten. Olien fås i flasker pakket i æsker og anbragt på EU-paller (EPAL) eller fyldt på godstoge eller tankbiler. Det vegetabilske olie kan også emballeres i flasker og æsker med kundens logo.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CHEMSPANS GMBH

  Tyskland

  Vi er en mellemstor virksomhed, hvis hovedaktivitet er betjening af biodieselindustrien. Vores fokus er sourcing af diverse biprodukter fra biodieselsektoren i Centraleuropa. Vi beskæftiger os med indkøb af produkter fra de lokale og internationale markeder og salg og distribution af glycerinholdige varestrømme de steder, hvor der er brug for dem. Vores interesseområde omfatter også forsyning af produktionsanlæg med de alternative råstoffer som f.eks. brugt madfedt og vegetabilske fedtsyrer. Vi forsyner også vores kunder med katalysatorer til biodieselproduktion som f. eks. natriummethylat.

 2. SIBERIA GOLD LLC

  Rusland

  Siberian Gold LLC er en fabrik i Rusland der piller og forarbejder friske pinjekerner fra Sibirien. Siberian Gold er placeret i Moskva regionen. Vi specialiserer os i produktion af pinjekerner, forskellige kerner og frø (sennep, hamp, hør). Ved hjælp af farvesortering, kan vi opnå en høj grad af renselse af frø og kerner. Siberian Gold tilbyder 100 % naturlig koldpressede olier såsom cederolie, hørfrøolie, hampolie (uraffineret) uden andre urenheder. Alle varer som eksporteres sendes til vores varelager i Hamborg. Det betyder, at du kan købe vores produkter direkte fra det tyske varehus. Alle vores produkter vokser naturligt i de økologiske rene områder i Sibirien. Vores forarbejdningsteknologi giver os mulighed for at bevare alle vitaminer, en naturlig smag og de fordelagtige egenskaber i alle vores produkter. Siberian Gold tilføjer og bruger aldrig modificering, blæk, kemiske additiver og stoffer.

 3. DOMAINE DE LA LIEUTENANTE

  Frankrig

  På familiens ejendom dækker vores olivenlund 48 hektar og har 13.000 træer plantet på tværs af generationer. Her dyrker vi fire anerkendte sorter af appellationen fra Vallée des Baux de Provence: Grossane, Salonenque, Béruguette og Verdale des Bouches-du-Rhône. Vores olivenolie, "Løjtnant", er en ren frisk juice, koldudvundet i november, af olivenmasse og udelukkende ved mekaniske midler, uden raffinering og uden nogen form for tilsætningsstoffer. Det er en domæne-olivenolie, udviklet udelukkende af frugten, der høstes ved håndkraft i vores plantager, og lagret af os og hældt på dunke ved bestilling.

 4. NÉTYVIA

  Frankrig

 5. MV MINERALÖLVERTRIEB J. C. PIERING E.K.

  Tyskland

 1. OLIVARTE SAS

  Italien

 2. VITAL

  Rumænien

 1. SPC AMARANTH, LLC

  Ukraine

 2. ETHNIKSTORE

  Frankrig

 3. GREEN GOLD INTERNATIONAL LTD.

  Bulgarien

 4. OLEÍCOLA SAN FRANCISCO S.L.

  Spanien

 5. ABCS NATURAL AND COSMETIC PRODUCTS LTD. COMPANY

  Tyrkiet

 6. NUTEX

  Ukraine

 7. AGROPRODUKT LLC

  Belarus

 8. PROMTEKHAGROTORG

  Ukraine

 1. DISTILLERIE BLEU PROVENCE

  Frankrig

 2. TERRACHANVRE

  Frankrig

 3. PRODUCTION AND COMMERCIAL FIRM PERLYNA POLISSIA

  Ukraine

 4. NOPAL TUNISIE SA

  Tunisien

 5. ACEITAROM SAS

  Frankrig

 6. AJV GRUPE, JSC

  Litauen

 7. BE ARTISAN

  Marokko

 8. KORAY GÖKKÜŞAGI ZEYTINYAGI FABRIKASI

  Tyrkiet

 9. EXXENZE.COM

  Schweiz

 10. LERMONOS GIDA TARIM HAY.TUR.ENERJI SAN.VE TIC.LTD.ŞTI

  Tyrkiet

Filtre

Resultater for

Ubearbejdede vegetabilske olier - Import eksport

Antal resultater

1.690 virksomheder