• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ubearbejdede vegetabilske olier

Resultater for

Ubearbejdede vegetabilske olier - Import eksport

 1. WESTKOND INVEST CZ

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  WestKond Invest CZ er stolte over at være mellemmand til producenterne af de varer som du har brug for. Vores virksomhed har etableret samarbejder med flere producenter og indkøbere globalt, hvormed vi har pålidelige forhold som prioriterer hurtige leveringer, enestående produktkvalitet og konkurrencedygtige priser. Blandt vores anerkendte partnere finder du globale, anerkendte virksomheder som AAK Sweden AB, ISFS SDN BHD, POWEROAK GmbH, Gottschalk Palettenservice GmbH og andre, som alle har en førende position på det globale marked. Vi er ikke kun dedikeret til at levere de bedste produkter og tjenester, men at overgå forventningerne, hvilket garanterer vores kunders komplette tilfredshed. Vores produktudvalg omfatter førsteklasses solsikkeolie, træpiller og konfektfedt.

 2. ASSOCIATION SONGTAAB YALGRE (ASY)

  Burkina Faso

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASSOCIATION SONGTAAB YALGRE (ASY), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ubearbejdede vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for jordnøddeolier, Råvarer til kosmetik, og producent af naturlige kosmetiske produkter brancherne. Den er baseret i Ouagadougou, Burkina Faso.

 3. HILAIRE AGRI-SERVICES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HILAIRE AGRI-SERVICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bælgfrugter branchen. Den opererer også inden for Olieplanter, Vegetabilske olier, Ubearbejdede vegetabilske olier, Dyreopdræt, vegetabilske madolier, brændselsolier med halvstor vægtfylde, rapsfrø, solsikkeolier, og linser brancherne. Den er baseret i Vregny, Frankrig.

 4. ROZAN FOODS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROZAN FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Fødevarer - import-eksport, Ubearbejdede vegetabilske olier, Olier, industrielle, delikatesser, Raffineret solsikkeolie, solsikkeolier, Vegetabilske olier, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Villepinte, Frankrig.

 5. LOGNIB FOOD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LOGNIB FOOD, er en Multi-Category, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Olivenolie, Vegetabilske olier, Ubearbejdede vegetabilske olier, solsikkeolier, Raffineret solsikkeolie, pakket olivenolie, Olie til fødevaresektoren, solsikke, og Olivenolie brancherne. Den er baseret i Pierrefitte Sur Seine, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. YUZHNY POLYUS

  Rusland

  Yuzhny Polyus fabrik til produktion af vegetabilsk olie er en producent af spiselige olier og fedtstoffer, vegetabilsk olie, nemlig raffineret solsikkeolie fra regionen Krasnodar Krai. Fabrikken producerer følgende typer af solsikkeolie: "Yuzhny Polyus" olie friturestegning, med neutral smag og uden lugt; kvalitetsolien "Krasnodar selected" med en delikat smag; "Live Amber" olie til varme retter, saucer og bagning; solsikkeolie til friturestegning 5-liters flasker. Virksomheden producerer også granuleret foderkage af solsikke til berigelse af landbrugsdyrs kost. "Yuzhny Polyus" spiseligt vegetabilsk olie produceres fra solsikkekerner, der er testet på fabrikkens eget laboratorie. Fabrikken sælger raffineret, lugtfri solsikkeolie direkte fra producenten. Olien fås i flasker pakket i æsker og anbragt på EU-paller (EPAL) eller fyldt på godstoge eller tankbiler. Det vegetabilske olie kan også emballeres i flasker og æsker med kundens logo.

 2. SIBERIA GOLD LLC

  Rusland

  Siberian Gold LLC er en fabrik i Rusland der piller og forarbejder friske pinjekerner fra Sibirien. Siberian Gold er placeret i Moskva regionen. Vi specialiserer os i produktion af pinjekerner, forskellige kerner og frø (sennep, hamp, hør). Ved hjælp af farvesortering, kan vi opnå en høj grad af renselse af frø og kerner. Siberian Gold tilbyder 100 % naturlig koldpressede olier såsom cederolie, hørfrøolie, hampolie (uraffineret) uden andre urenheder. Alle varer som eksporteres sendes til vores varelager i Hamborg. Det betyder, at du kan købe vores produkter direkte fra det tyske varehus. Alle vores produkter vokser naturligt i de økologiske rene områder i Sibirien. Vores forarbejdningsteknologi giver os mulighed for at bevare alle vitaminer, en naturlig smag og de fordelagtige egenskaber i alle vores produkter. Siberian Gold tilføjer og bruger aldrig modificering, blæk, kemiske additiver og stoffer.

 3. CHEMSPANS GMBH

  Tyskland

  Vi er en mellemstor virksomhed, hvis hovedaktivitet er betjening af biodieselindustrien. Vores fokus er sourcing af diverse biprodukter fra biodieselsektoren i Centraleuropa. Vi beskæftiger os med indkøb af produkter fra de lokale og internationale markeder og salg og distribution af glycerinholdige varestrømme de steder, hvor der er brug for dem. Vores interesseområde omfatter også forsyning af produktionsanlæg med de alternative råstoffer som f.eks. brugt madfedt og vegetabilske fedtsyrer. Vi forsyner også vores kunder med katalysatorer til biodieselproduktion som f. eks. natriummethylat.

 4. POKROVSKY ZRM LLC

  Rusland

  Pokrovka Plant of Vegetable Oils (POKROVSKY ZRM LLC) er producent og leverandør af grøntsagsolier og råmaterialer fremstillet af soja og raps. Fabrikken forarbejder soja og raps, og tilbyder de følgende produkter: - uraffineret rapsolie til industriel og kommerciel anvendelse; - rapskage (bruges som proteintilskud til grupper af kvæg); - uraffineret sojaolie til industriel og kommerciel anvendelse; - sojakage (universal foder med højt proteinindhold til dyr og fjerkræ). POKROVSKY ZRM er den næste generation af fabrikker, som sætter pris på og fremmer de gamle traditioner inden for produktion af vegetabilsk olie. Vores produktion består af førsteklasses råmaterialer fra Rusland. Alle trin i produktionen er underlagt en streng kvalitetskontrol. Virksomheden anvender avanceret og sofistikeret udstyr, hvilket gør det muligt at fremstille olie og fedt der er certificeret, og som ikke kun overholder de russiske bestemmelser, men også de europæiske standarder. Kvaliteten af vores olier overvåges af et moderne laboratorie. Virksomheden eksporterer og importerer landbrugsprodukter til lande i EU, Mellemøsten, Centralasien og Kina enten i beholdere, tønder eller tanklastbiler. Virksomheden sikrer den høje kvalitet af deres produkter, og overholdelsen af deres forpligtelser.

 5. NÉTYVIA

  Frankrig

  Virksomheden NÉTYVIA, er en Engrossalg, der opererer inden for Ubearbejdede vegetabilske olier branchen. Den er baseret i Villeurbanne, Frankrig.

 1. MV MINERALÖLVERTRIEB J. C. PIERING E.K.

  Tyskland

  Virksomheden MV MINERALÖLVERTRIEB J. C. PIERING E.K., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Ubearbejdede vegetabilske olier branchen. Den er baseret i Treuen Ot Eich, Tyskland.

 2. OLIVARTE SAS

  Italien

  Virksomheden OLIVARTE SAS, er en Engrossalg, der opererer inden for Ubearbejdede vegetabilske olier branchen. Den er baseret i Napoli, Italien.

 1. GLOBAL OIL GROUP

  Ukraine

  Virksomheden GLOBAL OIL GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ubearbejdede vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for solsikkeolier, Oliekager, og Olie til fødevaresektoren brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 2. VITAL

  Rumænien

  Virksomheden VITAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ubearbejdede vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for Valnøddeolie brancherne. Den er baseret i Dumbraveni, Rumænien.

 3. SPC AMARANTH, LLC

  Ukraine

  Virksomheden SPC AMARANTH, LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ubearbejdede vegetabilske olier branchen. Den er baseret i Nikolaev, Ukraine.

 4. ETHNIKSTORE

  Frankrig

  Virksomheden ETHNIKSTORE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ubearbejdede vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for Te, kosmetik på basis af naturlige produkter, krydderier, Te, og Olieessencer 100 % naturlige brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 5. GREEN GOLD INTERNATIONAL LTD.

  Bulgarien

  Virksomheden GREEN GOLD INTERNATIONAL LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ubearbejdede vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for Vindruekerneolie brancherne. Den er baseret i Plovdiv, Bulgarien.

 6. OLEÍCOLA SAN FRANCISCO S.L.

  Spanien

  Virksomheden OLEÍCOLA SAN FRANCISCO S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ubearbejdede vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for ekstra jomfruolie, og Økologisk olivenolie brancherne. Den er baseret i Begijar, Spanien.

 7. LEVIPACK LTD

  Ukraine

  Virksomheden LEVIPACK LTD, er en Distributør, der opererer inden for Ubearbejdede vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for solsikkeolier, Raffineret solsikkeolie, og Økologiske vegetabilske olier brancherne. Den er baseret i Kharkiv, Ukraine.

 8. PROMTEKHAGROTORG

  Ukraine

  Virksomheden PROMTEKHAGROTORG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ubearbejdede vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for sojabønner, og sojaolier brancherne. Den er baseret i Zaporizhzhya, Ukraine.

 1. SEVOA NATURALS

  Bulgarien

  Virksomheden SEVOA NATURALS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske kosmetiske produkter branchen. Den opererer også inden for aromatiske planter, Ubearbejdede vegetabilske olier, Olieplanter, Ekstrakter til farmaceutiske præparater, aromatiske planter, Ubearbejdede vegetabilske olier, Olieplanter, og Ekstrakter til farmaceutiske præparater brancherne. Den er baseret i Stara Zagora, Bulgarien.

 2. EXXENZE.COM

  Schweiz

  Virksomheden EXXENZE.COM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ubearbejdede vegetabilske olier branchen. Den er baseret i Schmitten, Schweiz.

 3. AJV GRUPE, JSC

  Litauen

  Virksomheden AJV GRUPE, JSC, er en Engrossalg, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den opererer også inden for Ubearbejdede vegetabilske olier, Olier og fedtstoffer til fødevarer, fedtsyrer, Glycerol, Ubearbejdede vegetabilske olier, og Olier og fedtstoffer til fødevarer brancherne. Den er baseret i Vilnius, Litauen.

 4. TERRACHANVRE

  Frankrig

  Virksomheden TERRACHANVRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ubearbejdede vegetabilske olier branchen. Den er baseret i Quistinic, Frankrig.

 5. NUTEX

  Ukraine

  Virksomheden NUTEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ubearbejdede vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for linolier, græskarkerner, og pakkede græskarfrø brancherne. Den er baseret i Uman, Ukraine.

 6. LERMONOS GIDA TARIM HAY.TUR.ENERJI SAN.VE TIC.LTD.ŞTI

  Tyrkiet

  Virksomheden LERMONOS GIDA TARIM HAY.TUR.ENERJI SAN.VE TIC.LTD.ŞTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ubearbejdede vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for Olie fra druekerner, og koldpresning brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 7. ALEMANICA R.L. INHABER MARKUS NEUBERT

  Tyskland

  Virksomheden ALEMANICA R.L. INHABER MARKUS NEUBERT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ubearbejdede vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for fødevareindustri, Skønhed - produkter, og råstoffer til medicinalindustrien brancherne. Den er baseret i Bassenheim, Tyskland.

 8. VEREINIGTE FETTWARENINDUSTRIE GESELLSCHAFT M.B.H

  Østrig

  Virksomheden VEREINIGTE FETTWARENINDUSTRIE GESELLSCHAFT M.B.H, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for Ubearbejdede vegetabilske olier, Ubearbejdede vegetabilske olier, og anlæg og udstyr til fremstilling af vegetabilsk fedt og madolier brancherne. Den er baseret i Wels, Østrig.

 9. ACEITAROM SAS

  Frankrig

  Virksomheden ACEITAROM SAS, er en Engrossalg, der opererer inden for Ubearbejdede vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for Økologiske kosmetiske produkter, vegetabilske olier til kosmetisk brug, Økologiske kosmetiske produkter, og aromastoffer fra olieessenser brancherne. Den er baseret i Corbas, Frankrig.

 10. PRODUCTION AND COMMERCIAL FIRM PERLYNA POLISSIA

  Ukraine

  Virksomheden PRODUCTION AND COMMERCIAL FIRM PERLYNA POLISSIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ubearbejdede vegetabilske olier branchen. Den er baseret i Zhytomyr, Ukraine.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis