• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ubearbejdede vegetabilske olier

Resultater for

Ubearbejdede vegetabilske olier - Import eksport

 1. ASSOCIATION SONGTAAB YALGRE (ASY)

  Burkina Faso

  Virksomheden ASSOCIATION SONGTAAB YALGRE (ASY), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ubearbejdede vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for jordnøddeolier, Råvarer til kosmetik, og producent af naturlige kosmetiske produkter brancherne. Den er baseret i Ouagadougou, Burkina Faso.

 2. CONTINENTAL FOODS

  Frankrig

  Virksomheden CONTINENTAL FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Fødevarer - import-eksport, Ubearbejdede vegetabilske olier, Olier, industrielle, delikatesser, Raffineret solsikkeolie, solsikkeolier, Vegetabilske olier, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Villepinte, Frankrig.

 3. LOGNIB FOOD

  Frankrig

  Virksomheden LOGNIB FOOD, er en Multi-Category, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Olivenolie, Vegetabilske olier, Ubearbejdede vegetabilske olier, solsikkeolier, Raffineret solsikkeolie, pakket olivenolie, Olie til fødevaresektoren, solsikke, og Olivenolie brancherne. Den er baseret i Pierrefitte Sur Seine, Frankrig.

 4. YUZHNY POLYUS

  Rusland

  Yuzhny Polyus fabrik til produktion af vegetabilsk olie er en producent af spiselige olier og fedtstoffer, vegetabilsk olie, nemlig raffineret solsikkeolie fra regionen Krasnodar Krai. Fabrikken producerer følgende typer af solsikkeolie: "Yuzhny Polyus" olie friturestegning, med neutral smag og uden lugt; kvalitetsolien "Krasnodar selected" med en delikat smag; "Live Amber" olie til varme retter, saucer og bagning; solsikkeolie til friturestegning 5-liters flasker. Virksomheden producerer også granuleret foderkage af solsikke til berigelse af landbrugsdyrs kost. "Yuzhny Polyus" spiseligt vegetabilsk olie produceres fra solsikkekerner, der er testet på fabrikkens eget laboratorie. Fabrikken sælger raffineret, lugtfri solsikkeolie direkte fra producenten. Olien fås i flasker pakket i æsker og anbragt på EU-paller (EPAL) eller fyldt på godstoge eller tankbiler. Det vegetabilske olie kan også emballeres i flasker og æsker med kundens logo.

 5. CHEMSPANS GMBH

  Tyskland

  Vi er en mellemstor virksomhed, hvis hovedaktivitet er betjening af biodieselindustrien. Vores fokus er sourcing af diverse biprodukter fra biodieselsektoren i Centraleuropa. Vi beskæftiger os med indkøb af produkter fra de lokale og internationale markeder og salg og distribution af glycerinholdige varestrømme de steder, hvor der er brug for dem. Vores interesseområde omfatter også forsyning af produktionsanlæg med de alternative råstoffer som f.eks. brugt madfedt og vegetabilske fedtsyrer. Vi forsyner også vores kunder med katalysatorer til biodieselproduktion som f. eks. natriummethylat.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SIBERIA GOLD LLC

  Rusland

  Siberian Gold LLC er en fabrik i Rusland der piller og forarbejder friske pinjekerner fra Sibirien. Siberian Gold er placeret i Moskva regionen. Vi specialiserer os i produktion af pinjekerner, forskellige kerner og frø (sennep, hamp, hør). Ved hjælp af farvesortering, kan vi opnå en høj grad af renselse af frø og kerner. Siberian Gold tilbyder 100 % naturlig koldpressede olier såsom cederolie, hørfrøolie, hampolie (uraffineret) uden andre urenheder. Alle varer som eksporteres sendes til vores varelager i Hamborg. Det betyder, at du kan købe vores produkter direkte fra det tyske varehus. Alle vores produkter vokser naturligt i de økologiske rene områder i Sibirien. Vores forarbejdningsteknologi giver os mulighed for at bevare alle vitaminer, en naturlig smag og de fordelagtige egenskaber i alle vores produkter. Siberian Gold tilføjer og bruger aldrig modificering, blæk, kemiske additiver og stoffer.

 2. POKROVSKY ZRM LLC

  Rusland

  Pokrovka Plant of Vegetable Oils (POKROVSKY ZRM LLC) er producent og leverandør af grøntsagsolier og råmaterialer fremstillet af soja og raps. Fabrikken forarbejder soja og raps, og tilbyder de følgende produkter: - uraffineret rapsolie til industriel og kommerciel anvendelse; - rapskage (bruges som proteintilskud til grupper af kvæg); - uraffineret sojaolie til industriel og kommerciel anvendelse; - sojakage (universal foder med højt proteinindhold til dyr og fjerkræ). POKROVSKY ZRM er den næste generation af fabrikker, som sætter pris på og fremmer de gamle traditioner inden for produktion af vegetabilsk olie. Vores produktion består af førsteklasses råmaterialer fra Rusland. Alle trin i produktionen er underlagt en streng kvalitetskontrol. Virksomheden anvender avanceret og sofistikeret udstyr, hvilket gør det muligt at fremstille olie og fedt der er certificeret, og som ikke kun overholder de russiske bestemmelser, men også de europæiske standarder. Kvaliteten af vores olier overvåges af et moderne laboratorie. Virksomheden eksporterer og importerer landbrugsprodukter til lande i EU, Mellemøsten, Centralasien og Kina enten i beholdere, tønder eller tanklastbiler. Virksomheden sikrer den høje kvalitet af deres produkter, og overholdelsen af deres forpligtelser.

 3. NÉTYVIA

  Frankrig

 4. MV MINERALÖLVERTRIEB J. C. PIERING E.K.

  Tyskland

 5. OLIVARTE SAS

  Italien

 1. GLOBAL OIL GROUP

  Ukraine

 2. VITAL

  Rumænien

 1. SPC AMARANTH, LLC

  Ukraine

 2. NEZABUDINSKYI ELEVATOR MILL

  Ukraine

 3. ETHNIKSTORE

  Frankrig

 4. LEVIPACK LTD

  Ukraine

 5. OLEÍCOLA SAN FRANCISCO S.L.

  Spanien

 6. GREEN GOLD INTERNATIONAL LTD.

  Bulgarien

 7. SEVOA NATURALS

  Bulgarien

 8. AGRO TRADE AGENCY

  Polen

 1. PRODUCTION AND COMMERCIAL FIRM PERLYNA POLISSIA

  Ukraine

 2. ACEITAROM SAS

  Frankrig

 3. PROMTEKHAGROTORG

  Ukraine

 4. KORAY GÖKKÜŞAGI ZEYTINYAGI FABRIKASI

  Tyrkiet

 5. NUTEX

  Ukraine

 6. NOPAL TUNISIE SA

  Tunisien

 7. AGROPRODUKT LLC

  Belarus

 8. DISTILLERIE BLEU PROVENCE

  Frankrig

 9. BE ARTISAN

  Marokko

 10. AJV GRUPE, JSC

  Litauen

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Ubearbejdede vegetabilske olier - Import eksport

Antal resultater

358 Virksomheder