• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tyggegummi

Resultater for

Tyggegummi - Import eksport

 1. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH

  Tyskland

  Dynamisk, erfaren og teknisk højt kvalificeret, det er sådan vi viser hvad vi kan, på vores hovedområder, som er is, mejeri, delikatesser, slik og kæledyrsfoder. Som en specialist i vores branche, har vi internationalt gennem flere år, skabt os et godt omdømme hos vores kunder og samarbejdspartnere, ikke mindst takket være vores service, kreativitet og fleksibilitet. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH er din partner når det kommer til udvikling og fremstilling af emballage til levnedsmidler, hvad enten det er fremstillet af sprøjtestøbt eller termoformet plast, eller hårde papirmaterialer. Fra ide til udvikling og produktion, til det færdige produkt, er der altid en kontaktperson tilgængelig under hele processen. Denne mulighed for at handle et sted, gør dine indkøb nemmere, sænker omkostningerne og tilbyder et højt sikkerhedsniveau.

 2. VR TRADING INC

  Portugal

  VR Trading er en international leverandør og eksportør af enestående drikkevarer og fødevarer. Med en passion for unikke smage og en forpligtelse til kvalitet, tilbyder vi et alsidigt udvalg af produkter som vil imponere de mest kræsne personer. Vores produktsortiment omfatter et bredt udvalg af drikkevarer, inklusive sodavand, champagne, øl og cider, te og kaffe osv. Inden for fødevarer leverer vi et udvalg af lækre muligheder såsom slik, chokolade, tyggegummi, småkager, halal-produkter og mere. Hvad der adskiller os fra andre, er vores enestående dedikation til kvalitetssikring. Vi overholde strenge standarder i forbindelse med vores indkøbs-, produktions- og emballageprocesser, hvilket garanterer, at vores produkter imødeser og overstiger de internationale kvalitets- og sikkerhedsbestemmelser. Ved at anerkende de globale krav for enestående fødevarer og drikkevarer, har vi placeret os selv som en pålidelig partner i eksportbranchen. Vores omfattende netværk giver os mulighed for at nå ud på markeder over hele verden, og vores omfattende markedsforskning holder os opdateret om kommende trends. Vi arbejder på altid at være vidende om kundernes præferencer, så vi kan tilbyde de bedste produkter.

 3. WORLD OF SWEETS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WORLD OF SWEETS GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Tyggegummi branchen. Den er baseret i Henstedt-Ulzburg, Tyskland.

 4. DJIBSON

  Belgien

  Virksomheden DJIBSON, er en Distributør, der opererer inden for Fødevaretilskud branchen. Den opererer også inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele, tyggegummi, eksport af fødevareprodukter, salg af naturprodukter, arabisk gummi, fødevareprodukter engros, distribution fødevarer, og Mad- og drikkevarer - bestanddele brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 5. WILDENAUER GMBH & CO. KG

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HERBFELLAS CBD SHOP

  Østrig

 2. AMEEL CANDY WORLD

  Belgien

 3. STRONG GUM

  Tjekkiet

 4. HAPPYGUM GMBH

  Østrig

 5. ECOLBIO S.R.L.

  Italien

 1. FALCON

  Syrien

 2. MUDANZASL NOZAL

  Spanien

 1. HOIST UK

  Det Forenede Kongerige

 2. MARS BELGIUM

  Belgien

 3. EUROBASE INTERNATIONAL

  Belgien

 4. FRANCISCO MORENO VICENTE, S.L.

  Spanien

 5. HOWELL FOODS CO.,LTD.

  Kina

 6. WILLIAM SANTUS & CO.LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 7. FLEER ESPANOLA SA

  Spanien

 8. BOTOU CITY QINGQING FOODS DUTY CO., LTD

  Kina

 1. LA-RO IMPEX 2001 SRL

  Rumænien

 2. SCANDINAVIAN SWEET CENTER APS

  Danmark

 3. S & S ESTETIK

  Sverige

 4. LOUNIC CONFECTIONERY LTD

  Kypern

 5. Wuxi Gum Base Co., Ltd.

  Kina

 6. SID WILSON (NEWCASTLE) LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 7. DANDY A/S

  Danmark

 8. NABA SEKERLEME GIDA SAN TIC LTD STI

  Tyrkiet

 9. UAB WRIGLEY BALTICS

  Estland

 10. COLUMBIAN CHEMICALS EUROPA GMBH

  Tyskland

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis