• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • turbokompressorer

Resultater for

Turbokompressorer - Import eksport

 1. MR RADKA - PROFESJONALNA REGENERACJA TURBIN I TURBOSPRĘŻARKI

  Polen

  Virksomhedens hovedkvarter, hvis ejer er Magdalena Czachor-Radka, ligger i Mielec, Podkarpackie Voivodeship. Vores firma leverer professionelle tjenester til regenerering af turbiner og turbinekompressorer. Tjenesterne omfatter rengøring, afbalancering og udskiftning af komponenter. Vi forpligter os til at reparere alle typer turbiner i personbiler. Bortset fra regenerering af turbinekompressorer sælger, køber og udskifter vi dem også. Vi ser frem til at samarbejde med dig

 2. TURBOPLANET SOCIETÀ COOPERATIVA SOCIALE

  Italien

  Firmaet distribuerer turboladere til dieselindsprøjtning på biler, lastbiler, både, landbrugs- og entreprenørmaskiner. Vi leverer til følgende producenter: AUDI, ALFA ROMEO, VOLKSWAGEN, BMW, MINI, CITROEN, FIAT, FORD, JAGUAR, MASERATI, MERCEDES, SMART, PEUGEOT, RENAULT, VOLVO. Derudover videreudvikler vi elektroniske styrebokse til alle køretøjer, vi producerer avancerede turbiner, genopbyggede turbiner og roterende turbiner. Vi er specialiseret i arbejde med og teknisk kontrol af turboladere.

 3. SADEX REMANUFACTURING AUTOMOTIVE TURBO, EMBRAYAGES, CLUTCHES

  Frankrig

  Virksomheden SADEX REMANUFACTURING AUTOMOTIVE TURBO, EMBRAYAGES, CLUTCHES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koblinger branchen. Den opererer også inden for Turbokompressorer, Biler, Turbokompressorer, og Biler brancherne. Den er baseret i Fougères, Frankrig.

 4. TURBO CENTER SERVICE

  Belgien

  Virksomheden TURBO CENTER SERVICE, er en Detailsalg, der opererer inden for Karosseriværksteder - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, Brugte køretøjer, Biler - komponenter og dele, mekaniske, turbokompressorer, og Køretøjer - mekaniske komponenter og dele brancherne. Den er baseret i Fleurus, Belgien.

 5. ROBOR

  Italien

  Virksomheden ROBOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den opererer også inden for turbiner, kobling, og eftersyn turbiner brancherne. Den er baseret i Corato, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TURBOGROUP

  Italien

  Virksomheden TURBOGROUP, er en Distributør, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den opererer også inden for eftersyn turbiner, og reparation af turbiner brancherne. Den er baseret i Novara, Italien.

 2. TURBO INTERNACIONAL S.L:

  Spanien

  Virksomheden TURBO INTERNACIONAL S.L:, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den opererer også inden for ringe og lejer til turbokompressorer, eftersyn af turbokompressorer, og turbiner til turbokompressorer brancherne. Den er baseret i Arganda Del Rey, Spanien.

 3. HF TURBO

  Polen

  Virksomheden HF TURBO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den opererer også inden for reparation af turbiner brancherne. Den er baseret i Pabianice, Polen.

 4. KRYMAR S.C. SOKOL I., SIENIUC M.

  Polen

  Virksomheden KRYMAR S.C. SOKOL I., SIENIUC M., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den er baseret i Bialystok, Polen.

 5. TURBOREG. KAMPINOS ANDRZEJ

  Polen

  Virksomheden TURBOREG. KAMPINOS ANDRZEJ, er en Multi-Category, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den opererer også inden for turbiner brancherne. Den er baseret i Chorzelów, Polen.

 1. INGERSOLL RAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden INGERSOLL RAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykluftsystemer og redskaber branchen. Den opererer også inden for Turbokompressorer, trykluftsanlæg og -udstyr, elektriske kompressorer, og Turbokompressorer brancherne. Den er baseret i Oberhausen, Tyskland.

 2. C&E TURBOCHARGERS

  Holland

  Virksomheden C&E TURBOCHARGERS, er en Distributør, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den er baseret i Amersfoort, Holland.

 1. DISTREC AUTOMOCIÓN

  Spanien

  Virksomheden DISTREC AUTOMOCIÓN, er en Engrossalg, der opererer inden for Reservedele til biler branchen. Den opererer også inden for startere til biler, kompressorer til lufkonditioneringsapparater, og turbokompressorer brancherne. Den er baseret i Coslada (madrid), Spanien.

 2. TURBO-TECH

  Polen

  Virksomheden TURBO-TECH, er en Multi-Category, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den opererer også inden for Reservedele til biler, Turbiner, eftersyn af turbokompressorer, turbiner til turbokompressorer, Reservedele til biler, og Turbiner brancherne. Den er baseret i Łódź, Polen.

 3. FIMA MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FIMA MASCHINENBAU GMBH, er en Multi-Category, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den er baseret i Obersontheim, Tyskland.

 4. DFC TURBO & REPARAÇÕES AUTOMOTIVAS

  Portugal

  Virksomheden DFC TURBO & REPARAÇÕES AUTOMOTIVAS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den opererer også inden for ringe og lejer til turbokompressorer, aksler til turbokompressorer, turbiner til turbokompressorer, og eftersyn af turbokompressorer brancherne. Den er baseret i São Domingos De Rana, Portugal.

 5. REG-MOT MIŁOŚ WIESŁAW

  Polen

  Virksomheden REG-MOT MIŁOŚ WIESŁAW, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den opererer også inden for turbiner til turbokompressorer brancherne. Den er baseret i Mielec, Polen.

 6. TURBOJULITA

  Polen

  Virksomheden TURBOJULITA, er en Multi-Category, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den opererer også inden for turbiner til turbokompressorer brancherne. Den er baseret i Wrocław, Polen.

 7. DIEN GROUP S.R.L.

  Italien

  Virksomheden DIEN GROUP S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Biler branchen. Den opererer også inden for Turbokompressorer, reservedele til biler, eftersyn af turbokompressorer, og Turbokompressorer brancherne. Den er baseret i Matera, Italien.

 8. THE COMPRESSOR SPECIALISTS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden THE COMPRESSOR SPECIALISTS LTD, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Turbokompressorer, og Turbokompressorer brancherne. Den er baseret i Redditch, Det Forenede Kongerige.

 1. TURBOMOTORI BY GLOBAL SRL

  Italien

  Virksomheden TURBOMOTORI BY GLOBAL SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den er baseret i Ghedi, Italien.

 2. SL TURBO POLAND IMPORT EXPORT SP. Z O. O

  Polen

  Virksomheden SL TURBO POLAND IMPORT EXPORT SP. Z O. O, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den opererer også inden for ringe og lejer til turbokompressorer, aksler til turbokompressorer, turbiner til turbokompressorer, og eftersyn af turbokompressorer brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 3. GENERAL TURBO

  Tunisien

  Virksomheden GENERAL TURBO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den er baseret i Sousse, Tunisien.

 4. DRAAIJER TURBO SERVICE SPAIN SL

  Spanien

  Virksomheden DRAAIJER TURBO SERVICE SPAIN SL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den opererer også inden for statisk og dynamisk afbalancering af industrianlæg og -maskiner brancherne. Den er baseret i Tarragona, Spanien.

 5. TECHMOT SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden TECHMOT SP. Z O.O., er en Distributør, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den opererer også inden for brændstofdyser til motorer brancherne. Den er baseret i Choroszcz, Polen.

 6. ROTORTECH

  Polen

  Virksomheden ROTORTECH, er en Detailsalg, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den opererer også inden for handsker i nitril brancherne. Den er baseret i Katowice, Polen.

 7. TURBOMIKRON

  Belarus

  Virksomheden TURBOMIKRON, er en Distributør, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den opererer også inden for reparation af turbiner brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 8. FB ENGINEERING SRL

  Italien

  Virksomheden FB ENGINEERING SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den opererer også inden for eftersyn turbiner, og aksler til turbokompressorer brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 9. REVISIONI TURBO

  Italien

  Virksomheden REVISIONI TURBO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Turbiner branchen. Den opererer også inden for Turbokompressorer, eftersyn turbiner, reparation af turbiner, Turbokompressorer, og turbiner til turbokompressorer brancherne. Den er baseret i Isernia, Italien.

 10. ŁUKASZ CIELEBĄK TURBO-RENTGEN

  Polen

  Virksomheden ŁUKASZ CIELEBĄK TURBO-RENTGEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den er baseret i Pruszków, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis