• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • turbineboring

Resultater for

Turbineboring - Import eksport

 1. WERNER MITSCHELE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WERNER MITSCHELE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Turbineboring branchen. Den er baseret i Pleidelsheim, Tyskland.

 2. ZW HYDRAULIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZW HYDRAULIK AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Turbineboring branchen. Den er baseret i Rümlingen, Schweiz.

 3. RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Turbineboring branchen. Den er baseret i Merkers, Tyskland.

 4. SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Turbineboring branchen. Den er baseret i Murr, Tyskland.

 5. PFLEGHAR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden PFLEGHAR GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Fræsning - værktøjsmaskiner, Spindeldokke, bevægelige, Turbineboring, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Fræsning - værktøjsmaskiner, og Spindeldokke, bevægelige brancherne. Den er baseret i Baienfurt, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK

  Østrig

  Virksomheden PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Valsning - stål og metaller, Boring - stål og metaller, Bærbare elslibemaskiner, Turbineboring, Valsning - stål og metaller, Boring - stål og metaller, Bærbare elslibemaskiner, og Turbineboring brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

 2. PROSPEZIONI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PROSPEZIONI S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Montalto Uffugo, Italien.

 3. LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Brøndkonstruktion branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Rio Saliceto, Italien.

 4. B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Videnskabelige forskningscentre og laboratorier branchen. Den opererer også inden for Jordbundsanalyse, Turbineboring, Jordbundsanalyse, og Turbineboring brancherne. Den er baseret i Canicatti', Italien.

 5. IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C.

  Italien

  Virksomheden IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C., der opererer inden for Offshoreboring branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Lamezia Terme, Italien.

 1. VENTURA VINCENZO

  Italien

  Virksomheden VENTURA VINCENZO, der opererer inden for Tilsyn med brøndboring branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Gela, Italien.

 2. TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI

  Italien

  Virksomheden TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI, der opererer inden for Tilsyn med brøndboring branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 1. PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L., der opererer inden for Brøndkonstruktion branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Barletta, Italien.

 2. F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S.

  Italien

  Virksomheden F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tilsyn med brøndboring branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 3. FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tilsyn med brøndboring branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Matera, Italien.

 4. I.GE.M. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden I.GE.M. S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tilsyn med brøndboring branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i San Prisco, Italien.

 5. PIGLI

  Italien

  Virksomheden PIGLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pumper branchen. Den opererer også inden for Brøndkonstruktion, Turbineboring, Brøndkonstruktion, og Turbineboring brancherne. Den er baseret i Calenzano, Italien.

 6. IMPRESA ING. GIUSEPPE FALCIOLA DI ALESSANDRO FALCIOLA S.A.S.

  Italien

  Virksomheden IMPRESA ING. GIUSEPPE FALCIOLA DI ALESSANDRO FALCIOLA S.A.S., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Brøndkonstruktion branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 7. SOIL TEST S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SOIL TEST S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Offshoreboring branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Arezzo, Italien.

 8. DELL'ORSO APPALTI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden DELL'ORSO APPALTI S.R.L., der opererer inden for Tilsyn med brøndboring branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Camerano, Italien.

 1. M.C.S. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden M.C.S. S.R.L., der opererer inden for Tilsyn med brøndboring branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 2. FERRARI SOIL S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FERRARI SOIL S.R.L., der opererer inden for Nedrivning - entreprenører branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Menconico, Italien.

 3. EUROSONDA 2 S.R.L.

  Italien

  Virksomheden EUROSONDA 2 S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brøndkonstruktion branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Spresiano, Italien.

 4. LUMA PERFORAZIONI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LUMA PERFORAZIONI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Funderinger - fabriks- branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Montorio Al Vomano, Italien.

 5. GEOTECNICA PALAZZI - GIOMARELLI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GEOTECNICA PALAZZI - GIOMARELLI S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrikonsulenter branchen. Den opererer også inden for Jordbundsanalyse, Turbineboring, Jordbundsanalyse, og Turbineboring brancherne. Den er baseret i Chianciano Terme, Italien.

 6. PILU PIETRINO

  Italien

  Virksomheden PILU PIETRINO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Pumper branchen. Den opererer også inden for Brøndkonstruktion, Turbineboring, Brøndkonstruktion, og Turbineboring brancherne. Den er baseret i Padru, Italien.

 7. OBERTO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden OBERTO S.R.L., der opererer inden for Tilsyn med brøndboring branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Savigliano, Italien.

 8. SANNA MARIO E VENTURI S.N.C.

  Italien

  Virksomheden SANNA MARIO E VENTURI S.N.C., der opererer inden for Tilsyn med brøndboring branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Alghero, Italien.

 9. SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S.

  Italien

  Virksomheden SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S., der opererer inden for Brøndkonstruktion branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Campagnola Emilia, Italien.

 10. GEOCIPO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GEOCIPO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Funderinger - fabriks- branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Solbiate Con Cagno, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis