• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tunnelkonstruktion

Resultater for

Tunnelkonstruktion - Import eksport

 1. DELKOM DELICI MAKINALARI A.S.

  Tyrkiet

  Delkom Group kombinerer sine mange års erfaring og professionalitet til at producere reservedele til verdensførende hydrauliske boremaskiner, såsom Atlas Copco, Furukawa, Sandvik (Tamrock), Ingersollrand, til modal jumbo tunnelboremaskiner, sporede boremaskiner, D7, F7, F9, boomer, HCR 9, HCR 12, HCR 900, HCR 180, ranger 700, ranger 600, dX 680, dX 700, Montabert, COP 1238, COP 1838, COP 1132, hl 600, hl 700, hlx5, hd 609, hD 709, HD 712, HD 715, og vi tilbyder dele af andre typer. Som global leverandør af kvalitetsreservedele til forskellige boreplatforme og stenbor fra Atlas, Sandvik, Furukawa og Ingersoll Rand har Delkom Groups styrke været et kompromisløst engagement i høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og effektiv service, der sikrer hver kunde samme garanti som der tilbydes af de originale udstyrsfabrikanter (OEM). Med vores reservedele og tekniske service får du pålidelige og omkostningseffektive løsninger til dine stenborerigge.

 2. GEOURB GROUP

  Serbien

  GEOURB Group er en tværfaglig ingeniørvirksomhed, etableret i 1995, der har specialiseret sig i: 3D-laserscanning og modellering, geodætisk landmåling, geoteknik, underjordisk opmåling af underjordiske objekter og infrastruktur. Ved hjælp af den nyeste teknologi tilbyder vi serviceydelser og assistance til vores kunder på deres projekter i en række forskellige brancher: Olie og gas, byggeri, infrastruktur og kulturarv.

 3. IP ENGINEERING GMBH

  Schweiz

  Virksomheden IP ENGINEERING GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tunnelkonstruktion branchen. Den er baseret i Aesch, Schweiz.

 4. RÜMOO GMBH

  Østrig

  Virksomheden RÜMOO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tunnelkonstruktion branchen. Den opererer også inden for Vejbygning - entreprenører, Broer - bygning, Vejbygning - entreprenører, Broer - bygning, og interne vibratorer brancherne. Den er baseret i Dorfgastein, Østrig.

 5. TDS TUNNEL DRILLING SOLUTIONS

  Tyskland

  Virksomheden TDS TUNNEL DRILLING SOLUTIONS, er en Engrossalg, der opererer inden for Boring, anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for Tunnelkonstruktion, Beskyttelsesrum, bygning, Tunnelkonstruktion, udboringsmaskiner, og Beskyttelsesrum, bygning brancherne. Den er baseret i Hainichen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DENMAK MAKINA LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden DENMAK MAKINA LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tunnelkonstruktion branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. STRABAG AG

  Østrig

  Virksomheden STRABAG AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Tunnelkonstruktion, og Tunnelkonstruktion brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

 3. CREUSEMENT ET SOUTENEMENT MECANISE BESSAC

  Frankrig

  Virksomheden CREUSEMENT ET SOUTENEMENT MECANISE BESSAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Entreprenører til offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Tunnelkonstruktion, Tunnelkonstruktion, konstruktion af tunneler, støbekasser til tunneler, og bindingssten til tunneler brancherne. Den er baseret i Saint-Jory, Frankrig.

 4. K-BORINGEN

  Belgien

  Virksomheden K-BORINGEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring branchen. Den opererer også inden for Tunnelkonstruktion, Tunnelkonstruktion, slanger, rør til borearbejde, og konstruktion af tunneler brancherne. Den er baseret i Hasselt, Belgien.

 5. ILG ENGINEERING

  Schweiz

  Virksomheden ILG ENGINEERING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tunnelkonstruktion branchen. Den er baseret i Horgen, Schweiz.

 1. KUMPEN

  Belgien

  Virksomheden KUMPEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skalkonstruktion - bygning branchen. Den opererer også inden for Bygningsarbejde, Tunnelkonstruktion, Entreprenører til offentlige arbejder, Bygningsarbejde, renoveringsarbejde, Tunnelkonstruktion, og Entreprenører til offentlige arbejder brancherne. Den er baseret i Hasselt, Belgien.

 2. CONSTRUTORA DO TÂMEGA

  Portugal

  Virksomheden CONSTRUTORA DO TÂMEGA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Entreprenører til offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Tunnelkonstruktion, Tunnelkonstruktion, og konstruktion private og erhverv brancherne. Den er baseret i Bucelas, Portugal.

 1. IMB-SPIRK GES.M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden IMB-SPIRK GES.M.B.H., er en Distributør, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Byggemaskiner, Betonpumper, Pumper, Tunnelkonstruktion, Byggemaskiner, Betonpumper, Pumper, og Tunnelkonstruktion brancherne. Den er baseret i Henndorf Am Wallersee, Østrig.

 2. DIENSTLEISTUNG KOCH

  Tyskland

  Virksomheden DIENSTLEISTUNG KOCH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bygningsarbejde branchen. Den opererer også inden for Skalkonstruktion - bygning, Entreprenører til offentlige arbejder, Jernbaner - installering og vedligholdelse, Tunnelkonstruktion, Skalkonstruktion - bygning, Entreprenører til offentlige arbejder, Jernbaner - installering og vedligholdelse, og Tunnelkonstruktion brancherne. Den er baseret i Artern, Tyskland.

 3. ANT CONSTRUCTION MINING INDUSTRY INC.CO

  Tyrkiet

  Virksomheden ANT CONSTRUCTION MINING INDUSTRY INC.CO, er en Underleverandør, der opererer inden for Tunnelkonstruktion branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. NASKU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NASKU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Indbinding - maskiner og udstyr, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Entreprenører til offentlige arbejder, Tunnelkonstruktion, Indbinding - maskiner og udstyr, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Entreprenører til offentlige arbejder, og Tunnelkonstruktion brancherne. Den er baseret i Dachau, Tyskland.

 5. MANCINI & MARTI SA

  Schweiz

  Virksomheden MANCINI & MARTI SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tunnelkonstruktion branchen. Den opererer også inden for bygge og anlæg, og konstruktion af veje brancherne. Den er baseret i Bellinzona, Schweiz.

 6. ATS-ARMATUREN TECHNIK SCHUMERTL HANDELS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ATS-ARMATUREN TECHNIK SCHUMERTL HANDELS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Tunnelkonstruktion, fleksible tanke til spildevand, Tunnelkonstruktion, og opbevaringsanlæg brancherne. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 7. PERASSO

  Frankrig

  Virksomheden PERASSO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Entreprenører til offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Vejbygning - entreprenører, Undergrundsarbejde - entreprenører, Tunnelkonstruktion, Vejbygning - entreprenører, Undergrundsarbejde - entreprenører, og Tunnelkonstruktion brancherne. Den er baseret i Marseille, Frankrig.

 8. BLUE CUBE PORTABLE COLD STORES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BLUE CUBE PORTABLE COLD STORES LTD, er en Distributør, der opererer inden for Broer - bygning branchen. Den opererer også inden for Tunnelkonstruktion, Parker og naturreservater, Tunnelkonstruktion, og Parker og naturreservater brancherne. Den er baseret i Stafford, Det Forenede Kongerige.

 1. MEDINGER ET FILS TRAV PUBLIC

  Frankrig

  Virksomheden MEDINGER ET FILS TRAV PUBLIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Entreprenører til offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Civilingeniører - entreprenører, Tunnelkonstruktion, Brøndkonstruktion, Civilingeniører - entreprenører, Tunnelkonstruktion, og Brøndkonstruktion brancherne. Den er baseret i Fleury Merogis, Frankrig.

 2. JONES SERVICES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden JONES SERVICES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Broer - bygning branchen. Den opererer også inden for Tunnelkonstruktion, Parker og naturreservater, Tunnelkonstruktion, og Parker og naturreservater brancherne. Den er baseret i Oldbury, Det Forenede Kongerige.

 3. SPIE BATIGNOLLES EUROPE (SUCURSAL EM PORTUGAL)

  Portugal

  Virksomheden SPIE BATIGNOLLES EUROPE (SUCURSAL EM PORTUGAL), er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Broer - bygning branchen. Den opererer også inden for Tunnelkonstruktion, konstruktion af viadukter til veje og motorveje, og Tunnelkonstruktion brancherne. Den er baseret i Lisboa, Portugal.

 4. BROOK HADLEY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BROOK HADLEY, der opererer inden for Broer - bygning branchen. Den opererer også inden for Tunnelkonstruktion, Parker og naturreservater, Tunnelkonstruktion, og Parker og naturreservater brancherne. Den er baseret i Haywards Heath, Det Forenede Kongerige.

 5. LINKLINE EXPRESS SERVICES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LINKLINE EXPRESS SERVICES, der opererer inden for Broer - bygning branchen. Den opererer også inden for Tunnelkonstruktion, Parker og naturreservater, Tunnelkonstruktion, og Parker og naturreservater brancherne. Den er baseret i Birmingham, Det Forenede Kongerige.

 6. IAN HAY HAULAGE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden IAN HAY HAULAGE LTD, der opererer inden for Broer - bygning branchen. Den opererer også inden for Tunnelkonstruktion, Parker og naturreservater, Tunnelkonstruktion, og Parker og naturreservater brancherne. Den er baseret i Turriff, Det Forenede Kongerige.

 7. TELESCOPIC HAULAGE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TELESCOPIC HAULAGE, der opererer inden for Broer - bygning branchen. Den opererer også inden for Tunnelkonstruktion, Parker og naturreservater, Tunnelkonstruktion, og Parker og naturreservater brancherne. Den er baseret i Huntingdon, Det Forenede Kongerige.

 8. EVANS TRANSPORT

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden EVANS TRANSPORT, der opererer inden for Broer - bygning branchen. Den opererer også inden for Tunnelkonstruktion, Parker og naturreservater, Tunnelkonstruktion, og Parker og naturreservater brancherne. Den er baseret i Glasgow, Det Forenede Kongerige.

 9. J O TRANSPORT LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden J O TRANSPORT LTD, der opererer inden for Broer - bygning branchen. Den opererer også inden for Tunnelkonstruktion, Parker og naturreservater, Tunnelkonstruktion, og Parker og naturreservater brancherne. Den er baseret i Bolton, Det Forenede Kongerige.

 10. J R PAYNE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden J R PAYNE, der opererer inden for Broer - bygning branchen. Den opererer også inden for Tunnelkonstruktion, Parker og naturreservater, Tunnelkonstruktion, og Parker og naturreservater brancherne. Den er baseret i Evesham, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis