• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • trykstøbningsforme

Resultater for

Trykstøbningsforme - Import eksport

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenien

  Kofra - livarna D.O.O. er en familieejet virksomhed, grundlagt i 1999 i Slovenien af Gregor Fras og Blaž Fras. Virksomheden har specialiseret sig på højtryksstøbning, overfladebehandling og specialfremstillede produkter af aluminiumslegering. Hovedaktiviteten hos Kofra - livarna d.o.o. er trykstøbning. Vi arbejder med forskellige typer aluminiumslegeringer, men vi er specialiseret i legeringerne EN AB 46100, EN AB 47100 og EN AB 44300. Vi producerer en bred vifte af aluminiumsstøbninger til motordele, elektrodedele, bildele, traktordele, pumper, strømdrevet og manuelt værktøj og meget mere ...Vi tilpasser støbejern til vores kunders behov og ønsker. Den månedlige produktion af disse støbedele i vores faciliteter overstiger 130 tons.Vores virksomhed er certificeret for kvalitetsstyringssystem - ISO 9001/2008 og vi gør klar til at blive certificeret for ISO / TS 16949 og ISO 14001Virksomhedens mest relevante markeder er det slovenske og tyske marked, men vi udvider mere og mere. Vores produktionsprogram er tilpasset til kravene inden for den elektriske industri og bilindustrien.Besøg vores website eller kontakt os uanset forespørgslen - vi hjælper dig gerne.

 2. TRANCERIE EMILIANE

  Italien

  Trancerie Emiliana har i mere end 60 år arbejdet med: udskæring, trykformning, udskæringslinjer, konstruktion af matricer. Vi bestræber os på at undersøge nye projekter til optimering af vores produkter. Efter en grundig analyse af kundens behov arbejder udviklingsafdelingen på at levere løsninger til hver anmodning. Virksomheden udmærker sig ved sin fleksibilitet, kvaliteten af sine produkter, dens innovation og evne til at udfordre sig selv

 3. S.C.S. SRL

  Italien

  40 års erfaring med konstruktion og fremstilling af forme til trykstøbning af metallegeringer og indsprøjtning af plastikmaterialer, kvalitetsstandarderne, tidsfaktorer og konkurrencedygtige priser har gjort, at S.C.S. Srl er blevet et referencepunkt på det europæiske marked: planlægning, brug af teknologiske maskiner, brug af stål af den bedste kvalitet og certificerede termiske behandlinger. Producerer forme af enhver størrelse og op til en maksimal vægt på 55 ton. ISO 9001 og ISO 14001 certificering.

 4. M.C.S. FACCHETTI SRL - PROGETTAZIONE STAMPI

  Italien

  MCS har gennem vedvarende anstrengelser formået at blive en førende virksomhed inden for udvikling og fremstilling af forme. Vores kvalitative produkter udføres præcist og hurtigt og anvendes hovedsageligt af de store bilproducenter. Vi samarbejder med en række partnere på vores projekter, hvilket gør, at mange forskellige sektorer anser MCS Facchetti for en pålidelig, kompetent og professionel leverandør. Vores kerneforretning er design og konstruktion af forme til trykstøbning af aluminium og magnesiumlegeringer.

 5. C.M.O. SRL

  Italien

  C.M.O fremstiller trykstøbningsforme af lette legeringer hovedsageligt til bilindustrien, hårde hvidevarer og elektronik. Virksomheden startede i 1980 og har formået at slå sig fast på det europæiske marked via fremragende resultater, konstant engagement, seriøsitet samt sin dynamiske struktur og teknologi.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LKR D.O.O.

  Slovenien

 2. HANNS ENGL WERKZEUGBAU - COSTRUZIONE STAMPI

  Italien

 3. CTX THERMAL SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

 4. LA SPADA S.R.L.

  Italien

 5. CLM COSTRUZIONI MECCANICHE

  Italien

 1. ALUMINIUM-LAUFEN AG LIESBERG

  Schweiz

 2. FEIX DRUCKGUSS GMBH & CO KG

  Tyskland

 1. GEBRÜDER NELLES WERKZEUGBAU GMBH

  Tyskland

 2. DRUTEC DRUCKGUSS & MONTAGETECHNIK GMBH + CO KG

  Tyskland

 3. VILLA

  Italien

 4. VLADIMIR PLANT OF RUBBER TECHNICAL INDUSTRY (VLADRTI LLC)

  Rusland

  Vladimir plant of Rubber Technical Industry (VladRTI) designer og fremstiller forme, samt fremstiller gummiprodukter. Virksomheden fokuserer på følgende aktiviteter: —fremstilling af gummisammensætninger i forskellige klassificeringer som overholder alle GOST-standarder og krav; —fremstiller både standardgummiprodukter og elementer i henhold til kundernes tegninger (fleksible slanger, højtryksslanger, transportbånd, gummiforseglingsringe, kileremme, gasmasker og iltapparater, forskellige gummiprodukter); —designer, skaber 3D-modeller, udvikler og fremstiller forme til gummiprodukter; —fremstiller vejbump ("sovende politimænd"); —fremstiller krummegummi og lim til det, og installerer ledløse gummibelægninger. Fabrikken leverer ikke kun førsteklasses gummiprodukter til kunderne fra deres egen produktion, de reducerer også mængden af affald på jorden gennem genbrug og forarbejdning af gummidæk til krummegummi, som derefter bruges til at skabe gummigulvbelægning for at forhindre ulykker. Virksomheden har fremstillet gummi siden 2005. Virksomheden har førsteklasses, kvalificerede medarbejdere. Fabrikken anvender det seneste udstyr, hvor mere end halvdelen af processerne er automatiserede, hvilket gør det muligt at bevare en konstant høj kvalitet af produkterne, og prissætte dem lavere end konkurrenterne.

 5. AEGEAN CASTING

  Tyrkiet

 6. ASTRIA GMBH

  Østrig

 7. RZL GMBH

  Tyskland

 8. SK KUPFERHALBZEUG-VERTRIEBS-GMBH

  Tyskland

 1. ELCEE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 2. STAMMOR S.R.L.

  Italien

 3. AHMET TEKECI DÖKÜM LTD. STI.

  Tyrkiet

 4. YILMAZER METAL

  Tyrkiet

 5. STOROGKO FOP

  Ukraine

 6. HOUTHEON MOLD&PLASTIC TECHNOLOGY

  Kina

 7. SOLTOFORM

  Bulgarien

 8. KUKOVIC DRUCKGUSS-VERSCHLEISSTEILTECHNIK

  Tyskland

 9. INCAAL GMBH

  Tyskland

 10. BOZOK MAKINA MODEL LTD.

  Tyrkiet