• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • trykstøbningsforme

Resultater for

Trykstøbningsforme - Import eksport

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Kofra - livarna D.O.O. er en familieejet virksomhed, grundlagt i 1999 i Slovenien af Gregor Fras og Blaž Fras. Virksomheden har specialiseret sig på højtryksstøbning, overfladebehandling og specialfremstillede produkter af aluminiumslegering. Hovedaktiviteten hos Kofra - livarna d.o.o. er trykstøbning. Vi arbejder med forskellige typer aluminiumslegeringer, men vi er specialiseret i legeringerne EN AB 46100, EN AB 47100 og EN AB 44300. Vi producerer en bred vifte af aluminiumsstøbninger til motordele, elektrodedele, bildele, traktordele, pumper, strømdrevet og manuelt værktøj og meget mere ...Vi tilpasser støbejern til vores kunders behov og ønsker. Den månedlige produktion af disse støbedele i vores faciliteter overstiger 130 tons.Vores virksomhed er certificeret for kvalitetsstyringssystem - ISO 9001/2008 og vi gør klar til at blive certificeret for ISO / TS 16949 og ISO 14001Virksomhedens mest relevante markeder er det slovenske og tyske marked, men vi udvider mere og mere. Vores produktionsprogram er tilpasset til kravene inden for den elektriske industri og bilindustrien.Besøg vores website eller kontakt os uanset forespørgslen - vi hjælper dig gerne.

 2. S.C.S. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  40 års erfaring med konstruktion og fremstilling af forme til trykstøbning af metallegeringer og indsprøjtning af plastikmaterialer, kvalitetsstandarderne, tidsfaktorer og konkurrencedygtige priser har gjort, at S.C.S. Srl er blevet et referencepunkt på det europæiske marked: planlægning, brug af teknologiske maskiner, brug af stål af den bedste kvalitet og certificerede termiske behandlinger. Producerer forme af enhver størrelse og op til en maksimal vægt på 55 ton. ISO 9001 og ISO 14001 certificering.

 3. C.M.O. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  C.M.O fremstiller trykstøbningsforme af lette legeringer hovedsageligt til bilindustrien, hårde hvidevarer og elektronik. Virksomheden startede i 1980 og har formået at slå sig fast på det europæiske marked via fremragende resultater, konstant engagement, seriøsitet samt sin dynamiske struktur og teknologi.

 4. FPT FONDERIA PRESSOFUSIONE TAPPARO

  Italien

  Verified by europages badge

  FPT Pressofusione Tapparo, med over 50 års erfaring i sektoren, udfører støbearbejde på vegne af tredjeparter med aluminiumslegeringer, zamak og specielle korrosionsbeskyttende legeringer. Virksomheden, styret direkte af ejeren i direkte kontakt med produktionsaktiviteten, har gennem årene været i stand til at øge og implementere både det kvalitative aspekt af sine produkter og det dimensionelle aspekt af sine medarbejdere

 5. HANNS ENGL WERKZEUGBAU - COSTRUZIONE STAMPI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HANNS ENGL WERKZEUGBAU - COSTRUZIONE STAMPI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den opererer også inden for fremstilling af forme, elektroerosion med tråd, design støbeforme, design af forme til trykstøbning, forme, og formning under tryk brancherne. Den er baseret i Bolzano, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MVA D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MVA D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Plastik - maskiner og materiel til industrien, Drejning - stål og metaller, Trykstøbningsforme, Sprøjtestøbning af gummi og plast, Plast - halvfabrikata, Forme, plast- og gummiindustrien, Automatisering - systemer og udstyr, Håndværktøj, ikke-automatisk, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Ig Pri Ljubljani, Slovenien.

 2. CTX THERMAL SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CTX THERMAL SOLUTIONS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den er baseret i Nettetal, Tyskland.

 3. LA SPADA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA SPADA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for Finmekanik, Trykstøbningsforme, støberi, trykstøbning af aluminium, Finmekanik, aluminiumslegeringer, Trykstøbningsforme, støberier aluminium, og præcisionsstøbning brancherne. Den er baseret i Modena, Italien.

 4. CORRADI REMO & C. S.N.C.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CORRADI REMO & C. S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den opererer også inden for forme, design støbeforme, fremstilling af forme, og mekanisk præcisionsværksted brancherne. Den er baseret i Borgo Mantovano, Italien.

 5. ALUMINIUM-LAUFEN AG LIESBERG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALUMINIUM-LAUFEN AG LIESBERG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den er baseret i Liesberg, Schweiz.

 1. FEIX DRUCKGUSS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FEIX DRUCKGUSS GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den er baseret i Kaufbeuren, Tyskland.

 2. DRUTEC DRUCKGUSS & MONTAGETECHNIK GMBH + CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DRUTEC DRUCKGUSS & MONTAGETECHNIK GMBH + CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den er baseret i Herford, Tyskland.

 1. VILLA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VILLA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plaststøbning branchen. Den opererer også inden for Trykstøbningsforme, fremstilling af forme, Trykstøbningsforme, mekanisk præcisionsværksted, og design støbeforme brancherne. Den er baseret i Carate Brianza, Italien.

 2. VLADIMIR PLANT OF RUBBER TECHNICAL INDUSTRY (VLADRTI LLC)

  Rusland

  Vladimir plant of Rubber Technical Industry (VladRTI) designer og fremstiller forme, samt fremstiller gummiprodukter. Virksomheden fokuserer på følgende aktiviteter: —fremstilling af gummisammensætninger i forskellige klassificeringer som overholder alle GOST-standarder og krav; —fremstiller både standardgummiprodukter og elementer i henhold til kundernes tegninger (fleksible slanger, højtryksslanger, transportbånd, gummiforseglingsringe, kileremme, gasmasker og iltapparater, forskellige gummiprodukter); —designer, skaber 3D-modeller, udvikler og fremstiller forme til gummiprodukter; —fremstiller vejbump ("sovende politimænd"); —fremstiller krummegummi og lim til det, og installerer ledløse gummibelægninger. Fabrikken leverer ikke kun førsteklasses gummiprodukter til kunderne fra deres egen produktion, de reducerer også mængden af affald på jorden gennem genbrug og forarbejdning af gummidæk til krummegummi, som derefter bruges til at skabe gummigulvbelægning for at forhindre ulykker. Virksomheden har fremstillet gummi siden 2005. Virksomheden har førsteklasses, kvalificerede medarbejdere. Fabrikken anvender det seneste udstyr, hvor mere end halvdelen af processerne er automatiserede, hvilket gør det muligt at bevare en konstant høj kvalitet af produkterne, og prissætte dem lavere end konkurrenterne.

 3. RZL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RZL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den er baseret i Driedorf, Tyskland.

 4. ELCEE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ELCEE DEUTSCHLAND GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den er baseret i Hochdorf, Tyskland.

 5. SK KUPFERHALBZEUG-VERTRIEBS-GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SK KUPFERHALBZEUG-VERTRIEBS-GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 6. AEGEAN CASTING

  Tyrkiet

  Virksomheden AEGEAN CASTING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 7. ASTRIA GMBH

  Østrig

  Virksomheden ASTRIA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den er baseret i Graz, Østrig.

 8. STAMMOR S.R.L.

  Italien

  Virksomheden STAMMOR S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den opererer også inden for cad/cam design, og forme til skiveskæring brancherne. Den er baseret i Lumezzane, Italien.

 1. STOROGKO FOP

  Ukraine

  Virksomheden STOROGKO FOP, er en Detailsalg, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 2. YILMAZER METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden YILMAZER METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den opererer også inden for sprøjtestøbningsforme brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. AHMET TEKECI DÖKÜM LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden AHMET TEKECI DÖKÜM LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den opererer også inden for trisser i støbejern, og støbejern, sfærisk brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 4. HOUTHEON MOLD&PLASTIC TECHNOLOGY

  Kina

  Virksomheden HOUTHEON MOLD&PLASTIC TECHNOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den opererer også inden for bygningsdesign brancherne. Den er baseret i Taizhou, Kina.

 5. SOLTOFORM

  Bulgarien

  Virksomheden SOLTOFORM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gummi og plast - behandling branchen. Den opererer også inden for Trykstøbningsforme, sprøjtestøbningsforme, og Trykstøbningsforme brancherne. Den er baseret i Lovech, Bulgarien.

 6. KUKOVIC DRUCKGUSS-VERSCHLEISSTEILTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden KUKOVIC DRUCKGUSS-VERSCHLEISSTEILTECHNIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den er baseret i Velbert, Tyskland.

 7. MICROMETAL SRL

  Italien

  Virksomheden MICROMETAL SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den opererer også inden for støberier trykstøbning, og trykstøbning zink aluminium brancherne. Den er baseret i Erbusco, Italien.

 8. INCAAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden INCAAL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for Støbejernselementer, Trykstøbningsforme, Støbejernselementer, Trykstøbningsforme, og støbestål brancherne. Den er baseret i Nörvenich, Tyskland.

 9. L.S.MECCANICA SRL

  Italien

  Virksomheden L.S.MECCANICA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den opererer også inden for voksning/polering af støbeforme, Forme til automobilbranchen, og vedligeholdelse former brancherne. Den er baseret i Nembro, Italien.

 10. RTM SNC DI NICOLA MARETTO & C.

  Italien

  Virksomheden RTM SNC DI NICOLA MARETTO & C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den opererer også inden for prototyper, konstruktion af forme til plastmaterialer, konstruktion af trykstøbte forme, og CAD/CAM Computerstøttet konstruktion og design - software brancherne. Den er baseret i Campodarsego, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis