• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • trykning og sætning - maskiner og udstyr

Resultater for

Trykning og sætning - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. LAMP TECH JOHANNWILLE & SANTOS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  LampTech er en lyskildeproducent, der producerer førsteklasses IR-varmelamper (infrarøde varmelamper) i forskellige udførelser. I LampTechs brede produktpalette er der enkeltrør-IR-lysrør og doppeltrør-IR-lysrør. Udbuddet af IR-lysrør fra LampTech blev senest udvidet med hurtige mellembølge-IR-lysrør. LampTech producerer UV-lysrør (Ultraviolette lysrør) til industrielt brug, især trykindustri. UV-lamperne fra LampTech anvendes f.eks. ved dybtryk, silketryk, offsettryk, flexotryk og bogtryk. Vores produkter omfatter: IR-lysrør, IR-varmelamper, UV-lysrør til trykfarve- og laktørring, lysrørvarme, UV-lysrør, IR-tørreanlæg, kortbølge-IR-tørreanlæg, IR-tørreudstyr, IR-tørrer til trykmaskiner.

 2. INTERHYDRAULIK GESELLSCHAFT FÜR HYDRAULIK-KOMPONENTEN MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en førende producent af komponenter til hydraulisk drivteknik. Vi tilbyder alt fra rådgivning over udvikling og fremstilling til levering bl.a. – just in time – eller som byggesæt. Også alsidige logistiktjenesteydelser hører til vores tilbud. INTERHYDRAULIK tilbyder højeste kvalitet svarende til DIN EN ISO 9001: 2008 og DIN EN ISO 14001: 2009. INTERHYDRAULIK GmbH har sit sæde i Selm. Administration og produktion ligger i en afstand af ca. 28 km fra Dortmund og er samlet under ét tag. At forbedre kvaliteten af vores produkter og tjenesteydelser yderligere er målet og opgaven for vores ca. 130 medarbejdere. Områderne konstruktion, udvikling, produktion og logistik er sammen med virksomhedens andre områder trædesten på vejen til et kundeoptimeret produkt. Vi tilbyder innovative produkter og en fremragende service.

 3. ELMET ELASTOMERE PRODUKTIONS- UND DIENSTLEISTUNGS-GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  De mest moderne teknologier inden for forarbejdning og dosering af flydende silikone og LSR-elastomerfremstilling! Allerede i etableringsåret 1996 indgav ELMET patentanmeldelser på deres teknologiske udviklinger. Navnet ELMET blev hurtigt forbundet med innovative værktøjer af høj kvalitet. Hvis de systemer og komponenter, der er tilgængelige på markedet, ikke er egnet til en optimal LIM-proces, finder ELMET den optimale løsning med sine egenudviklede produkter. I den forbindelse skal blandt andet fremhæves doseringssystemet TOP 3000 S, som nu er lanceret i 2. generation. Selvom systemet allerede blev udviklet i 2003, er det siden lanceringen på markedet blevet videreudviklet mange gange, og integrationen af innovative funktioner har gjort det til benchmarket for sprøjtestøbeforarbejdning af flydende silikone. Dette gør ELMET til en specialist og partner inden for de mest moderne teknologier til forarbejdning og dosering af flydende silikone og LSR-elastomerproduktion i Østrig!

 4. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 55 år har vi i det øvre svabiske Riedlingen udviklet og produceret test- maskiner. En af vores styrker er konstruktionen og fremstillingen af førsteklasses specialtestmaskiner efter individuelle oplysninger fra kunderne. Fra den mindste maskine med en styrke på få Newton til en over tredive ton tung 10000 kN-tryktestmaskine er vores team af erfarne ingeniører og teknikere i stand til at realisere selv de mest krævende konstruktioner. Gennem vores tætte kontakt til førende institutter og højere læreanstalter er vi altid opdateret hvad angår testteknik. Vores medskab i Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau (VDMA), Fachgemeinschaft Prüfmaschinen, er for dig en garanti for fremtidsrettede teknologier, fremragende kvalitet og pålidelig service. En egen afdeling beskæftiger sig med udviklingen og tilpasningen af de elektroniske delmontager til vores testmaskiner. I den forbindelse er et af hovedpunkterne projektering og udvikling efter kundespecifikke oplysninger. Produktionen af hardware udføres af et datterselskab i Schweiz.

 5. DIE DRUCKER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIE DRUCKER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Reinheim, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SPEKTRAL-DRUCK HEIKO BODAMER, EINGETR. KFM.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SPEKTRAL-DRUCK HEIKO BODAMER, EINGETR. KFM., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 2. DEPOT PRODUKTIONS- LAGER & HANDELS GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DEPOT PRODUKTIONS- LAGER & HANDELS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Ebreichsdorf, Østrig.

 3. LATZER GRAFIK & DRUCK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LATZER GRAFIK & DRUCK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Saalfelden Am Steinernen Meer, Østrig.

 4. PLUSKALENDER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PLUSKALENDER, er en Engrossalg, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Mudersbach, Tyskland.

 5. GRAFINO GRAFISCHER BETRIEB GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRAFINO GRAFISCHER BETRIEB GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Nordhorn, Tyskland.

 1. PRINT-O-TEC MEDIENGESTALTUNG & SPEZIALDRUCK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRINT-O-TEC MEDIENGESTALTUNG & SPEZIALDRUCK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 2. INDUSTRIE-DRUCKEREI WOBST GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INDUSTRIE-DRUCKEREI WOBST GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 1. KDD KOMPETENZZENTRUM DIGITAL-DRUCK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KDD KOMPETENZZENTRUM DIGITAL-DRUCK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 2. HALMOSI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HALMOSI GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Heilbronn, Tyskland.

 3. GERHARD ILSEN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GERHARD ILSEN GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Hövelhof, Tyskland.

 4. HERA PAPIERVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERA PAPIERVERARBEITUNG GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Nidda, Tyskland.

 5. CHECKPOINT SYSTEM EDV GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHECKPOINT SYSTEM EDV GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

 6. KSD-WERBUNG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KSD-WERBUNG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Bad Wimpfen, Tyskland.

 7. COLORDRUCK BAIERSBRONN W. MACK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden COLORDRUCK BAIERSBRONN W. MACK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Baiersbronn, Tyskland.

 8. B. KRAUSE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden B. KRAUSE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Radebeul, Tyskland.

 1. WILHELM KÖHLER VERLAG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WILHELM KÖHLER VERLAG GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Minden, Tyskland.

 2. DRUCKWEITERVERARBEITUNG DITTBERNER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DRUCKWEITERVERARBEITUNG DITTBERNER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Neumünster, Tyskland.

 3. WURSTER DRUCK + VERPACKUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WURSTER DRUCK + VERPACKUNG GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Metzingen, Tyskland.

 4. DER DRUCKPARTNER E. U.

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DER DRUCKPARTNER E. U., er en Engrossalg, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Wels, Østrig.

 5. DUMA DRUCK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DUMA DRUCK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Wolfschlugen, Tyskland.

 6. SELTERSDRUCK & VERLAG LEHN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SELTERSDRUCK & VERLAG LEHN GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Niederselters, Tyskland.

 7. PETRA HEINIG – FOLIENTASTATUREN, BEDIENBLENDEN, BAUGRUPPEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PETRA HEINIG – FOLIENTASTATUREN, BEDIENBLENDEN, BAUGRUPPEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Grüna, Tyskland.

 8. NABERDRUCK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NABERDRUCK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Hügelsheim, Tyskland.

 9. FOLTEC FOLIEN- UND DRUCKTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FOLTEC FOLIEN- UND DRUCKTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Schwabmünchen, Tyskland.

 10. STEMPEL + DRUCK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STEMPEL + DRUCK, er en Engrossalg, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Ludwigshafen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Trykning og sætning - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

9.341 Virksomheder