• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • trug- metal-

Resultater for

Trug- metal- - Import eksport

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  Belgien

  Modulære og fleksible siloer tilpasset industrielle oplagringskapaciteter af alle typer produkter i løs vægt, komplet tømning og opfyldning med et andet produkt uden forudgående rengøring. Siloerne fra DOHOGNE SYSTEM er i glat, galvaniseret stål med buede siloplader og udvendige bolte, selvrensende, aftagelige og udskiftelige dele, tykkelse 2 til 4 mm, standardstørrelse 940 x 1940 mm. 50 års erfaring med vandtætte og robuste der er omfattet af den europæiske standard EN 1991-4 og opfylder specifikke statiske og dynamiske krav til opbevaring. Præfabrikerede siloer, billige i transport, og: Det er muligt med overlapning i et eksisterende kompleks da siloen kan ankomme delvis på sitet, og der derfor ikke er behov for adgangsvej som til en traditionel.kedelsilo. Den hurtig installation stiller ikke større krav til infrastrukturen. Siloer der er beskyttet mod eksplosion i henhold til ATEX og europæiske normer.

 2. ARSILAC

  Frankrig

 3. AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES

  Frankrig

 4. BOYER

  Frankrig

  BOYER ® er en fransk producent, der i 80 år har fremstillet et bredt udvalg af døre og klapper standard eller efter mål og med en komplet sikkerhedsgaranti. Virksomheden producerer runde, firkantede og ovale døre og klapper med udvendig åbning og autoklaver i rustfrit stål med eller uden tryk til den kemiske sektor, medicinalindustrien, fødevareindustrien, vandbehandling, kosmetikindustrien, vinproducenter og overfladebehandling. BOYER er førende på markedet i sin branche og anerkendt verden over.

 5. ETA - EQUIPEMENTS ACIER INOXYDABLE

  Frankrig

  Fabrikant af lastbilstanke og -beholdere i rustfrit stål. ETA er specialist i opbevarings- og procestanke og en anerkendt aktør inden for eksport, og vi er opmærksomme på kravene til fødevare-, lægemiddel-, kosmetik- og den kemiske sektor. Vi fremstiller atmosfæriske tanke og vakuumtanke i rustfrit stål. Vi tilbyder en række løsninger inden for udstyr til indsamling af mælk og fødevaretransport. I dag lancerer vi vores alsidige multifunktionskomfurer fremstillet i henhold til standarderne EHEDG og 3A. Vores maskiner er garanteret fuldt hygiejniske uden retentionsområde. En ny generation af multifunktionelle industrikomfurer med ekstra sikkert låsesystem til dækslet, beholder med højtydende dobbeltkappe, funktionel PLC med manuel og automatisk funktion, arm med PTFE-skrabere med automatisk slidudligning, knivholder multiværktøj.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HERPASA

  Spanien

 2. CM DERWAEL

  Belgien

 3. ALGOR S.R.L.

  Italien

 4. CDE SAS

  Frankrig

 5. A. PANNECOUCKE

  Belgien

 1. CHAUDRONNERIE SERRURERIE ALBIGEOISE CSA

  Frankrig

 2. DELLIS ETS

  Belgien

 1. NISON

  Frankrig

 2. CPFI - MATÉRIEL DE PROCESS D'OCCASION OU RECONDITIONNÉ

  Frankrig

 3. NIROBLECH GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. GIMAR S.R.L.

  Italien

 5. ETABLISSEMENTS ARTIGAS SA

  Frankrig

 6. SERVICE EQUIPEMENT

  Frankrig

 7. MULTITANKS INTERNATIONAL

  Frankrig

 8. CHAUDRONNERIE GENERALE SURGERIENNE

  Frankrig

 1. CML INDUSTRIE

  Frankrig

 2. HERPASUR SA

  Spanien

 3. HORFASA GRUPO EMPRESARIAL SL

  Spanien

 4. ATELIERS DE CONSTRUCTION G FERRARI FILS

  Belgien

 5. SACIL S.R.L.

  Italien

 6. BRUN TRICONNET BRUN BTB

  Frankrig

 7. ENTREPRISE VODOPIJAK

  Frankrig

 8. ETS MICHEL VAUTIER

  Frankrig

 9. PANVETRI S.R.L.

  Italien

 10. SE TECNIMETAL

  Frankrig