• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • trug- metal-

Resultater for

Trug- metal- - Import eksport

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Modulære og fleksible siloer tilpasset industrielle oplagringskapaciteter af alle typer produkter i løs vægt, komplet tømning og opfyldning med et andet produkt uden forudgående rengøring. Siloerne fra DOHOGNE SYSTEM er i glat, galvaniseret stål med buede siloplader og udvendige bolte, selvrensende, aftagelige og udskiftelige dele, tykkelse 2 til 4 mm, standardstørrelse 940 x 1940 mm. 50 års erfaring med vandtætte og robuste der er omfattet af den europæiske standard EN 1991-4 og opfylder specifikke statiske og dynamiske krav til opbevaring. Præfabrikerede siloer, billige i transport, og: Det er muligt med overlapning i et eksisterende kompleks da siloen kan ankomme delvis på sitet, og der derfor ikke er behov for adgangsvej som til en traditionel.kedelsilo. Den hurtig installation stiller ikke større krav til infrastrukturen. Siloer der er beskyttet mod eksplosion i henhold til ATEX og europæiske normer.

 2. ARSILAC

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 4. ETA - EQUIPEMENTS ACIER INOXYDABLE

  Frankrig

  Fabrikant af lastbilstanke og -beholdere i rustfrit stål. ETA er specialist i opbevarings- og procestanke og en anerkendt aktør inden for eksport, og vi er opmærksomme på kravene til fødevare-, lægemiddel-, kosmetik- og den kemiske sektor. Vi fremstiller atmosfæriske tanke og vakuumtanke i rustfrit stål. Vi tilbyder en række løsninger inden for udstyr til indsamling af mælk og fødevaretransport. I dag lancerer vi vores alsidige multifunktionskomfurer fremstillet i henhold til standarderne EHEDG og 3A. Vores maskiner er garanteret fuldt hygiejniske uden retentionsområde. En ny generation af multifunktionelle industrikomfurer med ekstra sikkert låsesystem til dækslet, beholder med højtydende dobbeltkappe, funktionel PLC med manuel og automatisk funktion, arm med PTFE-skrabere med automatisk slidudligning, knivholder multiværktøj.

 5. BOYER

  Frankrig

  BOYER ® er en fransk producent, der i 80 år har fremstillet et bredt udvalg af døre og klapper standard eller efter mål og med en komplet sikkerhedsgaranti. Virksomheden producerer runde, firkantede og ovale døre og klapper med udvendig åbning og autoklaver i rustfrit stål med eller uden tryk til den kemiske sektor, medicinalindustrien, fødevareindustrien, vandbehandling, kosmetikindustrien, vinproducenter og overfladebehandling. BOYER er førende på markedet i sin branche og anerkendt verden over.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. HERPASA

  Spanien

 2. SA CRESSENT

  Frankrig

 3. CHAUDRONNERIE DU RIED

  Frankrig

 4. CM DERWAEL

  Belgien

 5. VITIELLO

  Belgien

 1. CPFI - MATÉRIEL DE PROCESS D'OCCASION OU RECONDITIONNÉ

  Frankrig

 2. CHAUDRONNERIE SERRURERIE ALBIGEOISE CSA

  Frankrig

 3. MOREAU METAL

  Frankrig

 4. NISON

  Frankrig

 5. ETABLISSEMENTS ARTIGAS SA

  Frankrig

 6. LA TECHNI SOUDURE

  Frankrig

 7. A. PANNECOUCKE

  Belgien

 8. DELLIS ETS

  Belgien

 9. METALINOX

  Frankrig

 10. NIROBLECH GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. EBM

  Belgien

 2. ANJOU INOX

  Frankrig

 3. GIMAR S.R.L.

  Italien

 4. CDE SAS

  Frankrig

 5. ALGOR S.R.L.

  Italien

 6. MULTITANKS INTERNATIONAL

  Frankrig

 7. SERVICE EQUIPEMENT

  Frankrig

 8. SARL EMILE JACQUIER

  Frankrig

 9. ETS VAILLANT

  Frankrig

 10. EST INDUSTRIES

  Frankrig