• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • trug- metal-

Resultater for

Trug- metal- - Import eksport

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Modulære og fleksible siloer tilpasset industrielle oplagringskapaciteter af alle typer produkter i løs vægt, komplet tømning og opfyldning med et andet produkt uden forudgående rengøring. Siloerne fra DOHOGNE SYSTEM er i glat, galvaniseret stål med buede siloplader og udvendige bolte, selvrensende, aftagelige og udskiftelige dele, tykkelse 2 til 4 mm, standardstørrelse 940 x 1940 mm. 50 års erfaring med vandtætte og robuste der er omfattet af den europæiske standard EN 1991-4 og opfylder specifikke statiske og dynamiske krav til opbevaring. Præfabrikerede siloer, billige i transport, og: Det er muligt med overlapning i et eksisterende kompleks da siloen kan ankomme delvis på sitet, og der derfor ikke er behov for adgangsvej som til en traditionel.kedelsilo. Den hurtig installation stiller ikke større krav til infrastrukturen. Siloer der er beskyttet mod eksplosion i henhold til ATEX og europæiske normer.

 2. ARSILAC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARSILAC, er en Distributør, der opererer inden for Trug, metal- branchen. Den opererer også inden for Destillering - maskiner og udstyr, Brygning - maskiner og udstyr, Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Kemisk industri - maskiner og udstyr, Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, kølebeholdere, og stålbeholdere brancherne. Den er baseret i Monteux, Frankrig.

 3. AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Trug, metal-, fabrikant af døre og mandehul rustfrit stål, Vandtæt dør til beholdere og tanke, Oval dør rustfrit stål 3A, Rektangulær dør rustfrit stål, Autoklavedør rustfrit stål 3A, Luge rustfrit stål 3A, Trykdør steril, og Vandtætte luger uden tryk brancherne. Den er baseret i Cestas, Frankrig.

 4. BOYER

  Frankrig

  BOYER ® er en fransk producent, der i 80 år har fremstillet et bredt udvalg af døre og klapper standard eller efter mål og med en komplet sikkerhedsgaranti. Virksomheden producerer runde, firkantede og ovale døre og klapper med udvendig åbning og autoklaver i rustfrit stål med eller uden tryk til den kemiske sektor, medicinalindustrien, fødevareindustrien, vandbehandling, kosmetikindustrien, vinproducenter og overfladebehandling. BOYER er førende på markedet i sin branche og anerkendt verden over.

 5. HERPASA

  Spanien

  Virksomheden HERPASA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trug, metal- branchen. Den opererer også inden for kølebeholdere brancherne. Den er baseret i Castellbisbal, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CM DERWAEL

  Belgien

  Virksomheden CM DERWAEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrivedligeholdelse branchen. Den opererer også inden for Trug, metal-, Pengeskabe og bankbokse, Trug, metal-, bygning af kanaler og rørledninger, autogenskæring, og Pengeskabe og bankbokse brancherne. Den er baseret i Chênée, Belgien.

 2. NIROBLECH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden NIROBLECH GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trug, metal- branchen. Den er baseret i Schloß Holte-Stukenbrock, Tyskland.

 3. A. PANNECOUCKE

  Belgien

  Virksomheden A. PANNECOUCKE, er en Engrossalg, der opererer inden for Trug, metal- branchen. Den opererer også inden for Tanke, metal-, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Kedelarbejde, Siloer, metal-, Tanke, metal-, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Kedelarbejde, og Siloer, metal- brancherne. Den er baseret i Mouscron, Belgien.

 4. SA CRESSENT

  Frankrig

  Virksomheden SA CRESSENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Kedelarbejde, Trug, metal-, Kedelarbejde, Trug, metal-, og forme og armeringer i armeret beton og beton brancherne. Den er baseret i Sains-En-Gohelle, Frankrig.

 5. DELLIS ETS

  Belgien

  Virksomheden DELLIS ETS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for Trug, metal-, Miljørengøringstjenester, vandvarmere til hjemmet, Trug, metal-, Afgasning, entreprenører, og Miljørengøringstjenester brancherne. Den er baseret i Neuville, Belgien.

 1. NISON

  Frankrig

  Virksomheden NISON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Containere, Emballerings- og pakkematerialer, metal, Trug, metal-, Containere, Emballerings- og pakkematerialer, metal, Trug, metal-, og kar brancherne. Den er baseret i Bobigny Cedex, Frankrig.

 2. CDE SAS

  Frankrig

  Virksomheden CDE SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trug, metal- branchen. Den opererer også inden for stålbeholdere, og Kedelarbejde industrielt brancherne. Den er baseret i Saints-Geosmes, Frankrig.

 1. CHAUDRONNERIE DU RIED

  Frankrig

  Virksomheden CHAUDRONNERIE DU RIED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Siloer, metal-, Tanke, metal-, Trug, metal-, Kedler, rustfrit stål, Siloer, metal-, Tanke, metal-, Trug, metal-, og Kedler, rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Saasenheim, Frankrig.

 2. ALGOR S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ALGOR S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den opererer også inden for Trug, metal-, Beholdere, metal-, Trug, metal-, Beholdere, metal-, beholdere i rustfrit stål til vin, og beholdere i rustfrit stål til olie brancherne. Den er baseret i Villa Del Conte, Italien.

 3. GIMAR S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GIMAR S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trug, metal- branchen. Den opererer også inden for Beholdere, metal-, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Beholdere, metal-, vinfremstillere, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, og beholdere til opbevaring brancherne. Den er baseret i Occimiano, Italien.

 4. EBM

  Belgien

  Virksomheden EBM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Master, metal-, Trug, metal-, Master, metal-, metalkonstruktioner, Trug, metal-, og sættevogne brancherne. Den er baseret i Quievrain, Belgien.

 5. MOREAU METAL

  Frankrig

  Virksomheden MOREAU METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Siloer, metal-, Tanke, metal-, Trug, metal-, Siloer, metal-, Tanke, metal-, Trug, metal-, og mekaniserede svejsearbejder brancherne. Den er baseret i Les-Epesses, Frankrig.

 6. LA TECHNI SOUDURE

  Frankrig

  Virksomheden LA TECHNI SOUDURE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Trug, metal-, Industrirørføring, Trug, metal-, Industrirørføring, Kedelarbejde industrielt, og bearbejdning som lønarbejde brancherne. Den er baseret i Eschau, Frankrig.

 7. CHAUDRONNERIE SERRURERIE ALBIGEOISE CSA

  Frankrig

  Virksomheden CHAUDRONNERIE SERRURERIE ALBIGEOISE CSA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Trug, metal-, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Stål og metaller - bearbejdning, Ophobningskar, Trug, metal-, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Valderies, Frankrig.

 8. VITIELLO

  Belgien

  Virksomheden VITIELLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Trug, metal-, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Trug, metal-, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, og Bygningsskeletter (letvægts), metal- brancherne. Den er baseret i Battice, Belgien.

 1. ANJOU INOX

  Frankrig

  Virksomheden ANJOU INOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trug, metal- branchen. Den opererer også inden for Kedelarbejde, og Kedelarbejde brancherne. Den er baseret i Moze Sur Louet, Frankrig.

 2. ETABLISSEMENTS ARTIGAS SA

  Frankrig

  Virksomheden ETABLISSEMENTS ARTIGAS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trug, metal- branchen. Den opererer også inden for Kedler, kobber-, Kedler, kobber-, Beholdere, kobberkedler, og Kedelarbejde industrielt brancherne. Den er baseret i Mazères-Sur-Salat, Frankrig.

 3. CPFI - MATÉRIEL DE PROCESS D'OCCASION OU RECONDITIONNÉ

  Frankrig

  Virksomheden CPFI - MATÉRIEL DE PROCESS D'OCCASION OU RECONDITIONNÉ, er en Multi-Category, der opererer inden for Trug, metal- branchen. Den opererer også inden for Pumper, blandemaskiner til fødevareindustrien, Pumper, og pudringslinjer brancherne. Den er baseret i La Rivière De Corps, Frankrig.

 4. CHAUDRONNERIE GENERALE SURGERIENNE

  Frankrig

  Virksomheden CHAUDRONNERIE GENERALE SURGERIENNE, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Trug, metal-, Kedelfremstilling, præcision, Siloer, metal-, Tanke, metal-, Trug, metal-, Kedelfremstilling, præcision, Siloer, metal-, og Tanke, metal- brancherne. Den er baseret i Surgères, Frankrig.

 5. EST INDUSTRIES

  Frankrig

  Virksomheden EST INDUSTRIES, der opererer inden for Trug, metal- branchen. Den opererer også inden for Siloer, metal-, Kedelarbejde, Industripladearbejde, Kedelfremstilling, tung, Siloer, metal-, Kedelarbejde, Industripladearbejde, og Kedelfremstilling, tung brancherne. Den er baseret i Sarralbe, Frankrig.

 6. SERVICE EQUIPEMENT

  Frankrig

  Virksomheden SERVICE EQUIPEMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Miljøet - tjenester branchen. Den opererer også inden for Kedelarbejde, Trug, metal-, Industripladearbejde, Kedelfremstilling, tung, Kedelarbejde, Trug, metal-, Industripladearbejde, og Kedelfremstilling, tung brancherne. Den er baseret i St Calais, Frankrig.

 7. SARL EMILE JACQUIER

  Frankrig

  Virksomheden SARL EMILE JACQUIER, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Tanke, metal-, Trug, metal-, Kedelfremstilling, præcision, Siloer, metal-, Tanke, metal-, Trug, metal-, Kedelfremstilling, præcision, og Siloer, metal- brancherne. Den er baseret i Frignicourt, Frankrig.

 8. MULTITANKS INTERNATIONAL

  Frankrig

  Virksomheden MULTITANKS INTERNATIONAL, er en Distributør, der opererer inden for Trug, metal- branchen. Den opererer også inden for Kølende, gas, og tilbehør til klimaanlæg brancherne. Den er baseret i Montbrison, Frankrig.

 9. ETS VAILLANT

  Frankrig

  Virksomheden ETS VAILLANT, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Trug, metal-, Siloer, metal-, Industripladearbejde, Kedelfremstilling, tung, Trug, metal-, Siloer, metal-, Industripladearbejde, og Kedelfremstilling, tung brancherne. Den er baseret i Fontenay Sur Loing, Frankrig.

 10. MATRAVERS ENGINEERING LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MATRAVERS ENGINEERING LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trug, metal- branchen. Den opererer også inden for Tanke, metal-, Kedelfremstilling, tung, Kedelarbejde, Siloer, metal-, Tanke, metal-, Kedelfremstilling, tung, Kedelarbejde, og Siloer, metal- brancherne. Den er baseret i Taunton, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis