• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tropiske frugter

Resultater for

Tropiske frugter - Import eksport

 1. HUBCYCLE

  Frankrig

  Verified by europages badge
 2. NEAR TRADE

  Portugal

  Verified by europages badge

  NEAR TRADE er en handelsvirksomhed baseret i Portugal som bringer leverandører og købere sammen globalt. Vi bringer unikke og eksotiske produkter til din forretning i Europa. Vores grundlæggende principper såsom praktisk anvendelighed, objektivitet og partnerskab giver os mulighed for at levere de bedste aftaler til vores forskellige partnere, i henhold til lokal lovgivning, normer og kulturer. Takket være en omfattende partnerportefølje, kan vi skabe kontakt mellem vores leverandører fra SYDAMERIKA og EUROPA samt vores globale kunder. Vores procedure er enkelt, og respekterer alle krav for at sikre fantastiske aftaler. Vi arbejder inden for følgende sektorer: råvarer, industrier, teknologi, royal state og finans. Vi vil med glæde bidrage til projekter i de forskellige sektorer. Blandt de produkter vi tilbyder, kan du finde: Drikkevarer: Vi arbejder med de bedste mærker: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Derudover samarbejder vi med lokale brasilianske producenter af naturdrikkevarer, naturlig eksotisk frugt som acerola, graviola (frugtkød eller pulver) og biologiske snacks fremstillet af tropisk maniok. Fødevarer: KORN, ANIMALSK PROTEIN, FRUGT, VEGETABILSK OLIE, KERNER OG KREATURFEDT TIL MENNESKELIG INDTAG OG INDUSTRIEL BRUG. VIN, OLIVENOLIE, FORSKELLIGE FRUGTJUICER, FRUGTKØD, PØLSER, BULK KULMULE, KONSERVERINGSSTOFFER, FORARBEJDEDE FØDEVARER. Andre produkter: BEKLÆDNING, TRÆ, PETROLEUMSDERIVATER, BIOMASSE, BIOLOGISKE BRÆNDSTOFFER. Leder du efter en partner som kan hjælpe dig med at promovere dine produkter på det internationale marked, eller importere fra et specifikt land? Kontakt os!

 3. ROTPORT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Rotport er en fransk virksomhed med speciale i eksport af økologiske, eksotiske frugter og grønsager. Vi importerer en række eksotiske produkter, frugt, grønsager og rodfrugter til Europa og har en struktureret forsyningskæde. Vores frugter og grønsager eksporteres fra Latinamerika og Vestafrika. Vi har solide og langvarige partnerskaber med producenter, der er godkendt med kvalitetsmærkerne Global Gap og Fairtrade. Vi forhandler og eksporterer hovedsageligt cashewnødder, bananer, mangoer, kokosnødder, ananas, avocadoer, passionsfrugt, papaya, rød chili og okra. Vi styrer alle faser af vores aktivitet: Køb på egne centre, transit og toldformaliteter, eksport og salg på de internationale markeder. Vi sørger for import-eksport, transit, oplagring og godshåndtering. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger angående vores ydelser. Vores salgsmedarbejdere svarer på dine spørgsmål inden for de kortest mulige frister.

 4. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  3k Global, som blev grundlagt som grønthandler i Izmir, Tyrkiet, i 1979, er en virksomhed, som kombinerer traditionel førstegenerations viden om landbrug med andengenerationens moderne landbrugsmetoder. Siden 2000 har vi været en bro mellem fortiden og nutiden i landbruget. Som 3K Global kan vi håndtere transport og kold opbevaring med vores lastbiler og lagre. Vi har eksporteret frisk frugt til hele verden og vi er en af de største eksportører af frisk frugt og grøntsager i Tyrkiet. Som 3K garanterer vi vores kunder friskhed og kvalitet for alle mængder på 20.000 ton og vores 20.000 ton emballage- og salgsomfang. Vores hovedprodukter er avocado, æble, pære, citrusfrugter, kvæde, kiwi, fersken, nektarin, granatæble, banan og grøntsager. Vores produkter kommer hovedsageligt fra: •Fra Antalya: Tropiske frugter og grøntsager •Fra Denizli: Æbler, pærer, granatæbler, •Fra Bursa: Ferskner, kiwier, kvæder, pærer og meget mere, som du kan udforske på vores website! Vores mission er at levere farverige grøntsager og frugter til salgspunkter i deres friskeste, reneste og mest lækre stand, uden at de ødelægges under produktion, høst, emballering og distribution - optimeret til folkesundheden og under fremragende hygiejniske forhold. Vores primære mål er derfor friskhed, renlighed og den bedste kvalitet. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 5. FDB GREEN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FDB GREEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Frugter, Tropiske frugter, Frugtjuice, Frugter, Tropiske frugter, Frugtjuice, og eksotiske frugter brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TERRANGO-COMPANY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TERRANGO-COMPANY, er en Distributør, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Frugt og grønt - import-eksport, pakkede mangofrugter, mango, kokosnødder, Fødevarer - import-eksport, eksportør rød spansk peber, chilipebre, og ananas brancherne. Den er baseret i Conflans Ste Honorine, Frankrig.

 2. EA PLUS ECOMMODITY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EA PLUS ECOMMODITY, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Dyreopdræt, Afgrødeservice, Kornprodukter og kornsorter, ØKOLOGISK LANDBRUG, Tropiske frugter, fødevarer - import/eksport, fødevareindustri, vegetabilske olier, og Dyreopdræt brancherne. Den er baseret i Virsac, Frankrig.

 3. GFS LLC / YOGODA

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden GFS LLC / YOGODA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver, Te, Honning, Krydderier, Tropiske frugter, te, Saft og nektar af frugter og grøntsager, Drikkevarer - koncentrater og pulver, og drikkevarer og juice af eksotiske frugter brancherne. Den er baseret i Zaporizhzhia, Ukraine.

 4. EQUATEUR FRUITS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EQUATEUR FRUITS, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Frugter, Tropiske frugter, Frugtjuice, Frugter, Tropiske frugter, eksotiske frugter, og Frugtjuice brancherne. Den er baseret i Marseille, Frankrig.

 5. DECALF TRADING

  Benin

  Decalf Trading ligger i Benin og er producent af akajou fra økologisk landbrug. Vi tilbyder vores partnere cashewnødder af høj kvalitet, 100% naturlige, og vi garanterer et pålideligt handelssamarbejde med respekt for kundens behov. Kontakt os uden at tøve via vores kontaktformular eller via WhatsApp (+229 91 39 30 07) for at diskutere dit projekt og dine behov.

 1. DAICANA S.A.

  Costa Rica

  Frisk ananas fra Costa Rica. Vi leverer frisk kvalitetsananas fra udvalgte producenter i Costa Rica. Minimumsordre er en 40' HC container - ca. 18.000 kilo frugt. Frugten pakkes i kasser á ca. 12 kg. Størrelse og modenhed specificeres af køber.

 2. COOPERATIVAGROUP LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden COOPERATIVAGROUP LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for avocado, kalksten, mandler, og Kakaobønner brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 1. GEN GROUP CORP.

  Spanien

  Virksomheden GEN GROUP CORP., er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Tropiske frugter, eksport af frugter, Tropiske frugter, kaffe engros, og fødevarer - import/eksport brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 2. DKC TROPICAL FRUITS

  Tyrkiet

  Virksomheden DKC TROPICAL FRUITS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Tropiske frugter, Tropiske frugter, og eksotiske frugter brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 3. FRUIT CLOUD S.L

  Spanien

  Virksomheden FRUIT CLOUD S.L, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Tropiske frugter, friske sydfrugter, avocado, Tropiske frugter, og eksport af frugter brancherne. Den er baseret i Vilanovai La Geltru, Spanien.

 4. SODEPEX-INTER

  Frankrig

  Virksomheden SODEPEX-INTER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for ananas, advokat, Kokosnødder, og eksotiske frugter brancherne. Den er baseret i Fresnes, Frankrig.

 5. FARQLEET INTERNATIONAL

  Pakistan

  Virksomheden FARQLEET INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Citrusfrugter, Tropiske frugter, økologiske landbrugsprodukter, frisk frugt og grønt, Citrusfrugter, og Tropiske frugter brancherne. Den er baseret i Faisalabad, Pakistan.

 6. PETOURIS FIGS

  Grækenland

  Virksomheden PETOURIS FIGS, er en Distributør, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for pakkede kiwier, og Friske figner brancherne. Den er baseret i Markopoulo, Grækenland.

 7. FRUTAWORLD - NÉGOCE ET IMPORTATION DIRECTE DE FRUITS EXOTIQUES VERS L'EUROPE

  Frankrig

  Virksomheden FRUTAWORLD - NÉGOCE ET IMPORTATION DIRECTE DE FRUITS EXOTIQUES VERS L'EUROPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den er baseret i Toulouse, Frankrig.

 8. COBURCH SA DE CV

  Mexico

  Virksomheden COBURCH SA DE CV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for serviceydelser, vareforhandling, avocado, og ananas brancherne. Den er baseret i Puebla, Mexico.

 1. MINATUREL DRIED FRUITS AND VEGETABLES MANUFACTURING

  Tyrkiet

  Virksomheden MINATUREL DRIED FRUITS AND VEGETABLES MANUFACTURING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for tørrede æbler, bananmel, bananer, og levnedsmiddel uden gluten brancherne. Den er baseret i Eyup/istanbul, Tyrkiet.

 2. FRUTIFERA SAS

  Colombien

  Virksomheden FRUTIFERA SAS, er en Engrossalg, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for frugtkød, og mango brancherne. Den er baseret i Medellin, Colombien.

 3. BIDSOLUCAO

  Brasilien

  Virksomheden BIDSOLUCAO, er en Distributør, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for Auktionshaller, internationale, Butikker, frosset frugt, Auktionshaller, internationale, Butikker, og frugtdistributør brancherne. Den er baseret i Macapá, Brasilien.

 4. 100% AMAZONIA

  Brasilien

  Virksomheden 100% AMAZONIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele, dybfrosne fødevarer, ubearbejdet, Mad- og drikkevarer - bestanddele, og ingredienser til fødevareindustrien brancherne. Den er baseret i Belém, Brasilien.

 5. LA CITRONNELLE

  Indonesien

  Virksomheden LA CITRONNELLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for Krydderier, Krydderier, og ren vaniljeekstrakt brancherne. Den er baseret i Jakarta, Indonesien.

 6. FRUTA STAR

  Ecuador

  Virksomheden FRUTA STAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den er baseret i Guayaquil, Ecuador.

 7. MR. CRAFT AÇAÍ

  Brasilien

  Virksomheden MR. CRAFT AÇAÍ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for Tropiske frugter, helse- og naturkost, eksport af dybfrosne fødevarer, og Tropiske frugter brancherne. Den er baseret i Campinas, Brasilien.

 8. UBOMI SUPPLY SERVICES

  Sydafrika

  Virksomheden UBOMI SUPPLY SERVICES, er en Multi-Category, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for Kornprodukter og kornsorter, Landbrug - import-eksport, løg, Kornprodukter og kornsorter, Landbrug - import-eksport, og Kvæg til opdræt brancherne. Den er baseret i Randburg, Sydafrika.

 9. PARQUE TECNOALIMENTARIO

  Spanien

  Virksomheden PARQUE TECNOALIMENTARIO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for handel og eksport brancherne. Den er baseret i Velez-Malaga, Spanien.

 10. EDEN DELLA FRUTTA

  Italien

  Virksomheden EDEN DELLA FRUTTA, er en Underleverandør, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for kunstneriske papirvarer, eksotiske frugter, kokos, og bananer brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Tropiske frugter - Import eksport

Antal resultater

247 Virksomheder