• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tropiske frugter

Resultater for

Tropiske frugter - Import eksport

 1. NEAR TRADE

  Portugal

  Verified by Europages badge

  NEAR TRADE er en handelsvirksomhed baseret i Portugal som bringer leverandører og købere sammen globalt. Vi bringer unikke og eksotiske produkter til din forretning i Europa. Vores grundlæggende principper såsom praktisk anvendelighed, objektivitet og partnerskab giver os mulighed for at levere de bedste aftaler til vores forskellige partnere, i henhold til lokal lovgivning, normer og kulturer. Takket være en omfattende partnerportefølje, kan vi skabe kontakt mellem vores leverandører fra SYDAMERIKA og EUROPA samt vores globale kunder. Vores procedure er enkelt, og respekterer alle krav for at sikre fantastiske aftaler. Vi arbejder inden for følgende sektorer: råvarer, industrier, teknologi, royal state og finans. Vi vil med glæde bidrage til projekter i de forskellige sektorer. Blandt de produkter vi tilbyder, kan du finde: Drikkevarer: Vi arbejder med de bedste mærker: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Derudover samarbejder vi med lokale brasilianske producenter af naturdrikkevarer, naturlig eksotisk frugt som acerola, graviola (frugtkød eller pulver) og biologiske snacks fremstillet af tropisk maniok. Fødevarer: KORN, ANIMALSK PROTEIN, FRUGT, VEGETABILSK OLIE, KERNER OG KREATURFEDT TIL MENNESKELIG INDTAG OG INDUSTRIEL BRUG. VIN, OLIVENOLIE, FORSKELLIGE FRUGTJUICER, FRUGTKØD, PØLSER, BULK KULMULE, KONSERVERINGSSTOFFER, FORARBEJDEDE FØDEVARER. Andre produkter: BEKLÆDNING, TRÆ, PETROLEUMSDERIVATER, BIOMASSE, BIOLOGISKE BRÆNDSTOFFER. Leder du efter en partner som kan hjælpe dig med at promovere dine produkter på det internationale marked, eller importere fra et specifikt land? Kontakt os!

  Hjemmeside Open In New icon
 2. ROTPORT

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Rotport er en fransk virksomhed med speciale i eksport af økologiske, eksotiske frugter og grønsager. Vi importerer en række eksotiske produkter, frugt, grønsager og rodfrugter til Europa og har en struktureret forsyningskæde. Vores frugter og grønsager eksporteres fra Latinamerika og Vestafrika. Vi har solide og langvarige partnerskaber med producenter, der er godkendt med kvalitetsmærkerne Global Gap og Fairtrade. Vi forhandler og eksporterer hovedsageligt cashewnødder, bananer, mangoer, kokosnødder, ananas, avocadoer, passionsfrugt, papaya, rød chili og okra. Vi styrer alle faser af vores aktivitet: Køb på egne centre, transit og toldformaliteter, eksport og salg på de internationale markeder. Vi sørger for import-eksport, transit, oplagring og godshåndtering. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger angående vores ydelser. Vores salgsmedarbejdere svarer på dine spørgsmål inden for de kortest mulige frister.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge
 4. FAYA SERVICES

  Senegal

  Verified by Europages badge
 5. FDB GREEN

  Frankrig

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. SODEPEX-INTER

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 2. EQUATEUR FRUITS

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. DECALF TRADING

  Benin

  Decalf Trading ligger i Benin og er producent af akajou fra økologisk landbrug. Vi tilbyder vores partnere cashewnødder af høj kvalitet, 100% naturlige, og vi garanterer et pålideligt handelssamarbejde med respekt for kundens behov. Kontakt os uden at tøve via vores kontaktformular eller via WhatsApp (+229 91 39 30 07) for at diskutere dit projekt og dine behov.

 4. DAICANA S.A.

  Costa Rica

  Frisk ananas fra Costa Rica. Vi leverer frisk kvalitetsananas fra udvalgte producenter i Costa Rica. Minimumsordre er en 40' HC container - ca. 18.000 kilo frugt. Frugten pakkes i kasser á ca. 12 kg. Størrelse og modenhed specificeres af køber.

 5. TROPEXTRAKT GMBH

  Tyskland

 1. COOPERATIVAGROUP LTD

  Det Forenede Kongerige

 2. GEN GROUP CORP.

  Spanien

 3. FRUIT CLOUD S.L

  Spanien

 4. DKC TROPICAL FRUITS

  Tyrkiet

 5. SATOUROU EXOTIQUE

  Frankrig

 6. PURE ( AMS EUROPEAN )

  Frankrig

 7. FARQLEET INTERNATIONAL

  Pakistan

 8. COBURCH SA DE CV

  Mexico

 9. 100% AMAZONIA

  Brasilien

 10. FRUTIFERA SAS

  Colombien

 1. LA CITRONNELLE

  Indonesien

 2. FRUTA STAR

  Ecuador

 3. UBOMI SUPPLY SERVICES

  Sydafrika

 4. ERIŞTIM TROPIKAL

  Tyrkiet

 5. INCI INTERNATIONAL FRUITS

  Tyrkiet

 6. PARLAPIANO DONATO

  Italien

 7. GRUPO DEYAN

  Spanien

 8. LAYAKI

  Elfenbenskysten

 9. SINCOA

  Frankrig

 10. FRUIDOR ILE-DE-FRANCE

  Frankrig

Filtre

Resultater for

Tropiske frugter - Import eksport

Antal resultater

223 virksomheder