• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tropiske frugter

Resultater for

Tropiske frugter - Import eksport

 1. NEAR TRADE

  Portugal

  Verified by europages badge

  NEAR TRADE er en handelsvirksomhed baseret i Portugal som bringer leverandører og købere sammen globalt. Vi bringer unikke og eksotiske produkter til din forretning i Europa. Vores grundlæggende principper såsom praktisk anvendelighed, objektivitet og partnerskab giver os mulighed for at levere de bedste aftaler til vores forskellige partnere, i henhold til lokal lovgivning, normer og kulturer. Takket være en omfattende partnerportefølje, kan vi skabe kontakt mellem vores leverandører fra SYDAMERIKA og EUROPA samt vores globale kunder. Vores procedure er enkelt, og respekterer alle krav for at sikre fantastiske aftaler. Vi arbejder inden for følgende sektorer: råvarer, industrier, teknologi, royal state og finans. Vi vil med glæde bidrage til projekter i de forskellige sektorer. Blandt de produkter vi tilbyder, kan du finde: Drikkevarer: Vi arbejder med de bedste mærker: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Derudover samarbejder vi med lokale brasilianske producenter af naturdrikkevarer, naturlig eksotisk frugt som acerola, graviola (frugtkød eller pulver) og biologiske snacks fremstillet af tropisk maniok. Fødevarer: KORN, ANIMALSK PROTEIN, FRUGT, VEGETABILSK OLIE, KERNER OG KREATURFEDT TIL MENNESKELIG INDTAG OG INDUSTRIEL BRUG. VIN, OLIVENOLIE, FORSKELLIGE FRUGTJUICER, FRUGTKØD, PØLSER, BULK KULMULE, KONSERVERINGSSTOFFER, FORARBEJDEDE FØDEVARER. Andre produkter: BEKLÆDNING, TRÆ, PETROLEUMSDERIVATER, BIOMASSE, BIOLOGISKE BRÆNDSTOFFER. Leder du efter en partner som kan hjælpe dig med at promovere dine produkter på det internationale marked, eller importere fra et specifikt land? Kontakt os!

 2. HUBCYCLE

  Frankrig

  Verified by europages badge
 3. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  3k Global, som blev grundlagt som grønthandler i Izmir, Tyrkiet, i 1979, er en virksomhed, som kombinerer traditionel førstegenerations viden om landbrug med andengenerationens moderne landbrugsmetoder. Siden 2000 har vi været en bro mellem fortiden og nutiden i landbruget. Som 3K Global kan vi håndtere transport og kold opbevaring med vores lastbiler og lagre. Vi har eksporteret frisk frugt til hele verden og vi er en af de største eksportører af frisk frugt og grøntsager i Tyrkiet. Som 3K garanterer vi vores kunder friskhed og kvalitet for alle mængder på 20.000 ton og vores 20.000 ton emballage- og salgsomfang. Vores hovedprodukter er avocado, æble, pære, citrusfrugter, kvæde, kiwi, fersken, nektarin, granatæble, banan og grøntsager. Vores produkter kommer hovedsageligt fra: •Fra Antalya: Tropiske frugter og grøntsager •Fra Denizli: Æbler, pærer, granatæbler, •Fra Bursa: Ferskner, kiwier, kvæder, pærer og meget mere, som du kan udforske på vores website! Vores mission er at levere farverige grøntsager og frugter til salgspunkter i deres friskeste, reneste og mest lækre stand, uden at de ødelægges under produktion, høst, emballering og distribution - optimeret til folkesundheden og under fremragende hygiejniske forhold. Vores primære mål er derfor friskhed, renlighed og den bedste kvalitet. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 4. FDB GREEN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FDB GREEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Frugter, Tropiske frugter, Frugtjuice, Frugter, Tropiske frugter, Frugtjuice, og eksotiske frugter brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 5. NOVAFRUIT & ABONOVA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NOVAFRUIT & ABONOVA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Frugter, frosne og dybfrosne, Tropiske frugter, ØKOLOGISK LANDBRUG, Gødning og jordforbedringsmidler, organisk gødning, Frugt import eksport, aminosyrer, dybfrosset tang, og vækstfremmere brancherne. Den er baseret i Banyeres De Mariola, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TERRANGO-COMPANY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TERRANGO-COMPANY, er en Distributør, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Frugt og grønt - import-eksport, pakkede mangofrugter, mango, kokosnødder, Fødevarer - import-eksport, eksportør rød spansk peber, chilipebre, og ananas brancherne. Den er baseret i Conflans Ste Honorine, Frankrig.

 2. EA PLUS ECOMMODITY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EA PLUS ECOMMODITY, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Dyreopdræt, Afgrødeservice, Kornprodukter og kornsorter, ØKOLOGISK LANDBRUG, Tropiske frugter, fødevarer - import/eksport, fødevareindustri, vegetabilske olier, og Dyreopdræt brancherne. Den er baseret i Virsac, Frankrig.

 3. GFS LLC / YOGODA

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden GFS LLC / YOGODA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver, Te, Honning, Krydderier, Tropiske frugter, te, Saft og nektar af frugter og grøntsager, Drikkevarer - koncentrater og pulver, og drikkevarer og juice af eksotiske frugter brancherne. Den er baseret i Zaporizhzhia, Ukraine.

 4. EQUATEUR FRUITS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EQUATEUR FRUITS, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Frugter, Tropiske frugter, Frugtjuice, Frugter, Tropiske frugter, eksotiske frugter, og Frugtjuice brancherne. Den er baseret i Marseille, Frankrig.

 5. DKC TROPICAL FRUITS

  Tyrkiet

  Virksomheden DKC TROPICAL FRUITS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Tropiske frugter, Tropiske frugter, og eksotiske frugter brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 1. COOPERATIVAGROUP LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden COOPERATIVAGROUP LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for avocado, kalksten, mandler, og Kakaobønner brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 2. GEN GROUP CORP.

  Spanien

  Virksomheden GEN GROUP CORP., er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Tropiske frugter, eksport af frugter, Tropiske frugter, kaffe engros, og fødevarer - import/eksport brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 1. FRUIT CLOUD S.L

  Spanien

  Virksomheden FRUIT CLOUD S.L, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Tropiske frugter, friske sydfrugter, avocado, Tropiske frugter, og eksport af frugter brancherne. Den er baseret i Vilanovai La Geltru, Spanien.

 2. SODEPEX-INTER

  Frankrig

  Virksomheden SODEPEX-INTER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for ananas, advokat, Kokosnødder, og eksotiske frugter brancherne. Den er baseret i Fresnes, Frankrig.

 3. PETOURIS FIGS

  Grækenland

  Virksomheden PETOURIS FIGS, er en Distributør, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for pakkede kiwier, og Friske figner brancherne. Den er baseret i Markopoulo, Grækenland.

 4. FRUTAWORLD - NÉGOCE ET IMPORTATION DIRECTE DE FRUITS EXOTIQUES VERS L'EUROPE

  Frankrig

  Virksomheden FRUTAWORLD - NÉGOCE ET IMPORTATION DIRECTE DE FRUITS EXOTIQUES VERS L'EUROPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den er baseret i Toulouse, Frankrig.

 5. MINATUREL DRIED FRUITS AND VEGETABLES MANUFACTURING

  Tyrkiet

  Virksomheden MINATUREL DRIED FRUITS AND VEGETABLES MANUFACTURING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for tørrede æbler, bananmel, bananer, og levnedsmiddel uden gluten brancherne. Den er baseret i Eyup/istanbul, Tyrkiet.

 6. GRUPO DEYAN

  Spanien

  Virksomheden GRUPO DEYAN, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, import af fødevarer, Import-eksport - fødevarer og landbrug, og avocado brancherne. Den er baseret i Alcobendas/madrid, Spanien.

 7. BIOKIWI KAKOSIMOS

  Grækenland

  Virksomheden BIOKIWI KAKOSIMOS, er en Engrossalg, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den er baseret i Arta, Grækenland.

 8. SEI G IMPORTEX SRL

  Italien

  Virksomheden SEI G IMPORTEX SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, virksomhedsforeninger, distribution og engroshandel, formidling til import-eksport, handel med produkter fra havet, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 1. TROPEXTRAKT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TROPEXTRAKT GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for planteekstrakter, Aromastof aromatisk pulver, Saft og ekstrat af citrusfrugter, og eksotiske frugter brancherne. Den er baseret i Frankfurt Am Main, Tyskland.

 2. PRIONIDIS GOLDEN FRUITS

  Grækenland

  Virksomheden PRIONIDIS GOLDEN FRUITS, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Druer, Tropiske frugter, Frugt og grønt - import-eksport, spisedruer, Druer, Tropiske frugter, og Frugt og grønt - import-eksport brancherne. Den er baseret i Kavala, Grækenland.

 3. MOSAIC FRUITS S.L

  Spanien

  Virksomheden MOSAIC FRUITS S.L, er en Engrossalg, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for frugt og grøntsager, økologisk frugt og grøntsager, og avocadotræ brancherne. Den er baseret i Malaga, Spanien.

 4. TPXDRINKS BY TROPEXTRAKT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TPXDRINKS BY TROPEXTRAKT GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for planteekstrakter, og koncentreret frugtjuice brancherne. Den er baseret i Frankfurt Am Main, Tyskland.

 5. ALCOAXARQUIA S.L

  Spanien

  Virksomheden ALCOAXARQUIA S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for avocado, appelsiner, og citroner brancherne. Den er baseret i Vélez-Málaga, Spanien.

 6. EXOFI FRESH MARKET

  Belgien

  Virksomheden EXOFI FRESH MARKET, er en Distributør, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Tropiske frugter, Grønsager, friske, Tropiske frugter, Grønsager, friske, mangofrugter, og grønsager brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 7. INCI INTERNATIONAL FRUITS

  Tyrkiet

  Virksomheden INCI INTERNATIONAL FRUITS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for Citrusfrugter, Citrusfrugter, og granatæbler i salgsemballage brancherne. Den er baseret i Manavgat, Tyrkiet.

 8. PARLAPIANO DONATO

  Italien

  Virksomheden PARLAPIANO DONATO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for kiwi, og færdigpakning af økologiske fødevarer brancherne. Den er baseret i Cisterna Di Latina, Italien.

 9. FRUIDOR ILE-DE-FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden FRUIDOR ILE-DE-FRANCE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den er baseret i Rungis Cedex, Frankrig.

 10. PARQUE TECNOALIMENTARIO

  Spanien

  Virksomheden PARQUE TECNOALIMENTARIO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tropiske frugter branchen. Den opererer også inden for handel og eksport brancherne. Den er baseret i Velez-Malaga, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis