• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • transportkæder

Resultater for

Transportkæder - Import eksport

 1. ROBINSON CO.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Siden 1994 har ROBINSON CO. stadfæstet deres position som en anerkendt, familieejet virksomhed inden for møllebranchen. Vores omdømme skyldes vores levering af de bedste kværnemaskiner og skræddersyede løsninger, som fremviser en urokkelig forpligtelse til excellence. Introduktionen af Lemoulinfort i 2017 har styrket vores rolle som en teknologisk drevet virksomhed, som er dedikeret til innovation og kundetilfredshed inden for fremstilling af skræddersyede møllefabrikker. Som en førende virksomhed i branchen der specialiserer sig i skræddersyede møllefabrikker, omfatter vores omfattende sortiment: •Rensesystemer •Møllesystemer •Ventilations- og håndteringssystemer •Udelukkelse af kerner og fodermøllesystemer •Pakkesystemer Udforsk vores alsidige produktudvalg som omfatter melmøller, semolinamøller, majsmøller, fodermøller, siloer og opbevaringssystemer som er skræddersyet til forskellige produkter. Find avancerede løsninger såsom veje-, transport- og pakkesystemer på vores hjemmeside. Foruden produktion er vi også din troværdige partner når det kommer til reservedele inden for møller, foderopbevaringssiloer og specialiserede stålstrukturbygninger. Vores ekspertise omfatter præcisionslaserskæring, hvor vi har forbedret vores færdigheder siden vores grundlæggelse i 1994. Hvad enten du har brug for en skræddersyet møllefabrik eller en robust stålstruktur, så forbliver vores urokkelige dedikation til kvalitet den samme. Med en forpligtelse til excellence som gælder kunder over hele verden, leverer vi førsteklasses mølleløsninger og stålkonstruktioner til vores kunder.

 2. PARSMEGA MAKINA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til PARSMEGA, din enestående destination for banebrydende teknologiske løsninger inden for store landbrugsproduktioner. Vores dedikerede R&D-afdeling skaber innovation inden for kornsiloer, korntørrere, møller, møllesystemer, maskiner til produktion af pasta samt industrielle kølesystemer. Som en vigtig del af PARSMEGA-familien prioriterer vi en enestående kundesupport og levering af førsteklasses produkter. PARSMEGA specialiserer sig i skræddersyede projekter, og tilbyder omfattende løsninger på tværs af forskellige brancher, for at imødese vores kunders unikke behov. Vi leverer til klienter i mere end 32 lande, i særdeleshed i Centralasien, Europa og Afrika, og vores forpligtelse er fortsat at udvide vores globale rækkevidde, samtidig med vi hæver vores servicestandarder. Vi præsenterer vores datterselskab SOLLS SHOES, som drives under PARSMEGA gruppen. Velkendt for at fremstille et alsidigt udvalg af fodtøj til damer og herrer, har SOLLS SHOES en højteknologisk produktionsfacilitet i Gaziantep, med et erfarent team som garanterer en daglig produktion af tusindvis af førsteklasses produkter. Vores dedikation til innovation og excellence stadfæster vores position som den foretrukne leverandør til butikskæder, og en pålidelig eksportør til flere lande. Her skal bemærkes vores samarbejde med velkendte navne som DS Damat, Boyner og andre, som er et bevis på den enestående kvalitet og håndværk som definerer SOLLS SHOES. Kontakt os for yderligere oplysninger!

 3. BECHTEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Leverandør af elevatorbægre, elevatorremme, tallerkenskruer, føderendekæder, bøsningstransportkæder, gaffelkæder, kædehjul, returløbsruller, snekkevinger, mellemlejer, snekkespiraler

 4. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fördertechnik Kentzler GmbH er din pålidelige partner inden for driv-, transport- og lastkæder samt kædehjul og specialprodukter. Erfaring og kompetence danner grundlaget for vores produkter i høj kvalitet. Nyd godt af vores tjenesteydelser gennem hele værdikæden: Lige fra rådgivning og udvælgelse af de bedst egnede komponenter til færdiggørelse af selve produktet. Ud over specialkæder, kædehjul og specialudviklede kædeløsninger af enhver slags tilbyder vi også en stort udvalg af standardprodukter samt individuelle totalløsninger, der tager afsæt i lige netop din virksomheds behov. Årelang erfaring og overholdelse af aktuelle DIN-standarder sikrer, at vi kan levere førsteklasses, egenproducerede produktudviklinger. Uanset hvor tilfredse vores kunder allerede måtte være med vores produkter, så arbejder vi fortsat på at øge vores produkters kvalitet og performance.

 5. BRANDAU GELENKKETTEN GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi arbejder individuelt efter dine krav, og vi tilbyder viden fra mere end 35 år samt medarbejdernes høje motivation. Vi er især specialister i transportkæder, stålledskæder til transportteknik, også i rustfri og syrebestandige versioner, bøsningskæder til transport, hulboltkæder, kæder til bageovne, sigtebåndskæder, medbringerkæder. BRANDAU Gelenkketten leverer den passende kæde til ethvert formål - iht. DIN- eller ISO-standarder- efter dine anvisninger, tegninger eller skitser - fremstillet efter vores kvalitetsoptimerede fabriksstandarder - også i rustfrie og syrebestandige versioner. Kort leveringstid og et godt forhold mellem pris og ydelse. Vores optimerede produktion i Europa gør det muligt for os at kunne reagere fleksibelt på dine tidskrav.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HARVEST TRADING CHAIN COMPANY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til verdenen af Harvest Trading Chain og reservedele til mejetærskere. HTC er den primære distributør af DONGHUA-landbrugskæder, hvilket garanterer OEM-kvaliteten. Den primære aktivitet hos DONGHUA-kædegruppen ligger inden for landbrugsmaskiner. HTC tilbyder et omfattende udvalg på mere end 5.000 produkttyper af kæder og reservedelsløsninger inden for landbrugs- og industriudstyr, hvilket omfatter support af alle mejetærskermærker. HTC fremstiller også aksler og akselhoveder, motoraksler med knivskarpe transmissioner, aksler, gear, remskiver og skiver, lejehuse, bøsninger, hydrostatiske aksler og hoveder, elevatortransmissioner, transmissioner og snegle til Claas-, New Holland-, John Deere-, Laverda-, Deutz-Fahr-, Sampo Rosenlew-mejetærskere, samt for Gallignani-, Claas Merkant-, Welger-, Cicoria- og John Deere-ballepressere. De er stolte over at levere kvalitet og effektive reservedele, både nationalt og internationalt. Vores produkter overholder OEM-kvalitetsstandarderne. Vores produktgrupper: • Høstekæder: Indføringskæder, elevatorkæder, indsamlingskæder, transmissionskæder og transportbåndskæder. Alle kæder er designet til at håndtere forskellige produkter såsom kaffe, majs, korn, druer, ris, sukkerror, solsikke osv. • Kæder til ballepressere: Kæder til rundballepresser, forstærkede kæder, kæder med forlænget holdbarhed og særlige kæder. • Særlige landbrugsmaskiner: Særlige kæder til transport af korni siloer, kartoffelhøstemaskiner, håndteringsudstyr. Kontakt os!

 2. ZORLU DEGIRMEN MAKINALARI LTD. STI.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Vi præsenterer Zorlu Flour Milling Machinery fremstillingsvirksomheden, din premium kilde for banebrydende maskiner inden for bearbejdning af korn, mel og foder. Vores virksomhed, hvis hovedkvarter ligger i Konya City i Tyrkiet, er dedikeret til at levere omkostningseffektive, innovative løsninger af høj kvalitet kombineret med en verden af brancheerfaring. Med speciale i produktion af melmøllemaskiner og udstyr, tilbyder Zorlu Flour Milling et omfattende udvalg af produkter, som omfatter: •Kornadskillere •Tromleadskillere •Hvedeskurere •Dæmpemaskiner •Afstenere •Hammermøller •Skovltransportører •Kædetransportører •Rullemøller •Sienheder •Dæmpesiloer •Produktsiloer •Maskiner til pakning af mel i poser •Forbrugsvarer til melmøller og reservedele og mere. Som en ung, dynamisk og innovativ virksomhed, er vi altid klar til at samarbejde med vores kunder, så vi kan levere skræddersyede løsninger der imødeser deres særlige behov. Vi er stolte over den enestående kvalitet af vores produkter og serviceydelser, og vil være glade for at være på din liste over godkendte leverandører. Kontakt os for et hurtigt tilbud på de maskiner som du har brug for. Vi er dedikeret til omgående at levere et skræddersyet tilbud. Vi takker for din interesse i Zorlu Flour Milling Machinery. Vi ser frem til muligheden for at opbygge et fælles fordelagtigt samarbejde.

 3. OMECHA UAB

  Litauen

  Verified by europages badge

  Omecha er en mekanisk design- og produktionsvirksomhed som specialiserer sig i udvikling og produktion af skræddersyede genbrugs- og affaldsmaskiner. Vi lytter til vores kunders behov, og fremstiller specialiserede maskiner som er skræddersyet til individuelle produktionskrav. Vores produkter fremstilles med den primære branchefokus, såsom genbrugsmaterialer – metal, C&D, plast, papir og glas. Vores hovedprodukter omfatter transportbånd, snittere, vindbrydere, vibrerende filtre, separate maskiner.

 4. ZENO-ZERKLEINERUNGSMASCHINENBAU NORKEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZENO-ZERKLEINERUNGSMASCHINENBAU NORKEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for flishugger, maskiner til brændehugning, genbrug affald, transportbånd, skruesnekker, transportkæder, Vibrerende gliderende, og tørreanlæg med hvirvelleje til slam og gylle brancherne. Den er baseret i Norken, Tyskland.

 5. EL ROMANO MEGA SOLUTIONS ROMAN SOBKOWIAK

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden EL ROMANO MEGA SOLUTIONS ROMAN SOBKOWIAK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varetransport branchen. Den opererer også inden for Transportkæder, Vejtransport, Vejtransport - logistikservicer, Luftfragtservice, Søfragt, ekspreslevering, Specialtransporter, ekspresforsendelse, og Transport ADR brancherne. Den er baseret i Dominowo, Polen.

 1. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for Båndtransportører, Transportkæder, Kæder, Kompensatorer, Båndtransportører, Transportkæder, skruesnekker, Kæder, og Kompensatorer brancherne. Den er baseret i Traiskirchen, Østrig.

 2. BUETTNER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BUETTNER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Båndtransportører branchen. Den opererer også inden for transportkæder, dokumentfoldemaskiner, og Vertikaltransportører brancherne. Den er baseret i Walldürn, Tyskland.

 1. ADC ELECTROMÉCANIQUE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ADC ELECTROMÉCANIQUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transportører, overhead- og gulv- branchen. Den opererer også inden for transportbånd, transportkæder, transportbånd til paller, og transportbånd brancherne. Den er baseret i Estaimbourg, Belgien.

 2. VENNENS E.M.I

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VENNENS E.M.I, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transportørsystemer branchen. Den opererer også inden for Automatisering - systemer og udstyr, Robotik, Maskinteknik - specialarbejde, maskinteknik, transportbånd, båndtransportør, robotiseret automation, transportkæder, og Automatisering - systemer og udstyr brancherne. Den er baseret i Sint-Niklaas, Belgien.

 3. ASCB

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASCB, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vejtransport branchen. Den opererer også inden for Transportkæder, Transportkæder, transportfirma, kæder til transport, og lastbil til industritransport brancherne. Den er baseret i Meaux, Frankrig.

 4. METAL IN LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden METAL IN LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejsning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for SMÅ METALDELE, Valsning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Industripladearbejde, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Galvanisering - stål og metaller, underleverandør af plader, Underleverandørtjenester til bilindustrien, og CNC bearbejdning brancherne. Den er baseret i Plovdiv, Bulgarien.

 5. PROGRES MACHINERY S.C.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROGRES MACHINERY S.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggesektoren - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Transportører, overhead- og gulv-, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Maskinteknik - specialarbejde, konstruktion af maskiner og udstyr, Transportører, overhead- og gulv-, transportkæder, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Maskinteknik - specialarbejde, og transportbånd med metal- og gummibarriere brancherne. Den er baseret i Pieczkowo, Polen.

 6. STOPA ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  STOPA er Europas førende premium producent af automatiserede lagersystemer til blik, langgods og automatiserede lagersystemer. Deres tilbudspalet dækker lige fra enkeltstående anvendelser til integrerede automatiseringsmoduler. 40 års praktisk erfaring med komplekse konstruktioner, og mere end 1.900 installerede anlæg verden over, har givet denne uafhængige producent en unik viden når det kommer til produktkvalitet og processikkerhed, procesautomatisering og softwareudvikling. Vores produkter.: Automatisering af lager- og transportudstyr; Maskinhuse i metal; Lager- og driftsanordninger Lagerindretninger til metalplader; Lagersystemer; Lagerindretninger til langgods; Svejsekonstruktioner; Anlægsbyggeri med specialstål; Stålbyggeri; Transportbånd

 7. INTEC GMBH

  Tyskland

  Innovativ & individuel Vi har udviklet og konstrueret konserverings- og dækbelægningsanlæg siden 1980erne – siden 1995 under navnet inTEC. Udnyt vores erfaring og vores knowhow til at realisere dine specifikke projekter. Vores anlægs modulære, men alligevel individuelle opbygning gør det muligt at tilbyde vores kunder størst mulig fleksibilitet, så de eksisterende anlæg hurtigt kan tilpasses til nye forhold og processer. Den konstante ny- og videreudvikling af vores produkter og arbejdsforløb samt en kritisk betragtning af alle processer er kernen i vores kvalitetskrav. Det garanterer vores kunder, at deres egne forretningsprocesser kan realiseres omkostningsgunstigt. Vi kan tilbyde miljøvenlige og materialesparende produkter, systemudbyderens knowhow og ydelser, brugervenlig teknik, modulopbygning, service på stedet, optimering af eksisterende anlæg, fremskaffelse af alle gængse reservedele inden for 24 timer, ydelser på stedet.

 8. CPL INDUSTRIE

  Belgien

  CPL har siden 2002 fremstillet kæder tilpasset kundernes behov og ikke "standard" produkter. Alle typer godshåndteringskæder til industrien og særlig kæder til ekstreme laster, korrosion, skrabning og høje temperaturer. Vi designer og fremstiller kæder til transportapparater, transportbånd og tørneapparater. Vedligeholdelse af Raskin presser og reparation af eksisterende anlæg.

 1. GRONEMEYER MASCHINENFABRIK GMBH & CO.

  Tyskland

  Planlægning, implementering, projektledelse, service - fra fælles planlægning til idriftsættelse, vores ingeniør- og montageteams erfaring er til din rådighed. Vores transportsystemer bruges til den interne materialestrøm af stykkegods samt til sammenkobling af produktionsmaskiner. Vi leverer komplette transportsystemer til blandt andet fødevare-, drikkevare-, glas- og kemiske industrier.

 2. IBH INGENIEURBETRIEB HENKE GMBH

  Tyskland

  Producent af specialmaskiner, der tilbyder totalløsninger fra en leverandør lige fra udvikling over konstruktion, fabrikation, automatisering til slutmontage hos kunden. Firmaets motto: "Hvad ingen andre tør – vi hos Henke gør! " Lille udpluk af firmaets ydelser: Konstruktion, fremstilling af: Rullebaner, anordninger, transportudstyr, manipulatorer, vippeanordninger, vendeanordninger, transportanlæg, kædetransportører, rullebaner (rulletransportører), sværgodsrullebaner.

 3. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Produktion af rundstålkæder og jernvarer: Kæder til gødningsspredning, kæder til traktoranhængere, transportkæder (slagterikæder, i 50 m-længder. Udførelser: Galvanisk forzinket eller ikke-rustende specialstål (1.4571), kvalitetskæder (rundstålkæder DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895), løftekæder (DIN 5684-5, EN 818-7), kæder til landbrug, kæder til lastoptagelse (anhugningskæder iht. DIN 695 og EN 818-2), rustfri kæder, knudekæder, plastkæder, svejsede rundstålkæder.

 4. MS PLUS AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Aluminiumprofil-systemer til maskinrammer, beskyttelsessystemer og transportteknik. Uanset om der er tale om komponenter eller færdigmonterede løsninger, vi kan levere efter dine ønsker.

 5. BIMAC SRL

  Italien

  Bimacs kompetencer: håndtering af varer, der modtages og afsendes, fremføring af færdigvarer eller råvarer med maskine. En skræddersyet løsning til alle professionelle behov.

 6. FÖRDERTEC GMBH

  Tyskland

  FörderTec GmbH beskæftiger sig med det omfattende område af transportteknologi, inden for spildevandsslam, træ (træflis, affaldstræ, træspåner), aske og slagge.

 7. MOTRIDAL SPA

  Italien

  Virksomheden MOTRIDAL SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transportørsystemer branchen. Den opererer også inden for mekaniske transportapparater med bægere til godshåndtering, skruesnekker, transportkæder, og spiraler til snekkegear brancherne. Den er baseret i Piacenza, Italien.

 8. KETTEN WÄLDER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KETTEN WÄLDER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Kæder - tilbehør, Transportkæder, Kæder - tilbehør, Transportkæder, kæder i rustfrit stål, og Sjækler brancherne. Den er baseret i Bad Endorf, Tyskland.

 9. MAKELSAN CHAIN

  Tyrkiet

  Virksomheden MAKELSAN CHAIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, specialfremstillede branchen. Den opererer også inden for Bøjler, industritransportkæder, kæder til løfteformål til afspærring, Transportkæder, og Bøjler brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 10. DHM PRODUKTMANAGEMENT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DHM PRODUKTMANAGEMENT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, kugle- branchen. Den opererer også inden for Tandhjul, rullekæder, Transportkæder, Tandhjul, og Elastomerkoblinger brancherne. Den er baseret i Moers, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis