• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • traktorer og trailere- landbrugs-

Resultater for

Traktorer og trailere- landbrugs- - Import eksport

 1. PIAZZA F.LLI MACCHINE AGRICOLE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PIAZZA F.LLI MACCHINE AGRICOLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Traktorer og trailere, landbrugs-, traktorer til landbrug, reservedele til havebrugs- og landbrugsmaskiner, Traktorer og trailere, landbrugs-, og assistance landbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Asola, Italien.

 2. HITTNER D.O.O.

  Kroatien

  Hittner firma er kendt for sin produktion af leddelte traktorer, traktorudstyr og servicer inden for maskinforarbejdning af metal. Produktionsprogram: Traktorer til skovbrug Eco 120V og 55V; Landbrug - leddelte traktorer til kommunen; Udstyr: Trailere, plove, roterende drivkraft, sneplove, etc. Bearbejdning: Produktion af alle typer tandhjul og maskindele (gear, gearkasser osv.) Vi har over 100 maskiner til metalbearbejdning, de fleste er CNC-maskiner og bearbejdningscentre - drejning, fræsning, slibning.

 3. SDMA SAS

  Frankrig

  SDMA er en virksomhed inden for distribution af landbrugsmateriel: Salg af nyt og brugt landbrugsmateriel af alle mærker. Vi er forhandlere af nyt materiel til landbrug og grønne arealer fra VALTRA. Vi tilbyder desuden et udvalg af landbrugsmateriel og udstyr til høhøstning. SDMA er også leverandør af materiel til høhøstning og jordarbejder (høvendere, opsamlere, mejemaskiner, slåmaskiner, rundballepresser). Andet landbrugmateriel: Traktorer til landbrug og skovbrug. Enkornssåmaskiner, såmaskiner. Knusemaskiner og kratryddere. Kratryddere og buskryddere. Materiel til opdræt: Kvægtrailere, silotømmere, udtagere og halmstrøere. Halmstrøere. Maskiner til jordbearbejdning. Plove, tallerkenskrælleplove, fjedertandsharver. Spredemaskiner og gødningsspredere. Maskiner til jorbearbejdning med kraftudtag. Kraftoverføringsdrevne harver. Forstøvere. Bærbare forstøvere. Materiel til grønne områder og mekaniseret landbrug: Planteknusere, forhandler af rundballepresser. Materiel til opdræt.

 4. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

  Tyskland

  Vores handlinger bestemmes af en klar mission: Produktion og globalt salg af multifunktionelle systemkøretøjer til de mest krævende opgaver. Her besinder vi os konsekvent på de dyder, der har gjort virksomheden stor: Høj kvalitet, flid og teknisk spidskompetence med et mærkbart innovationsforspring ved processer, produkter og services. For at sikre dette forspring investerer vi kontinuerligt i forskning og udvikling samt i vores medarbejderes knowhow. Siden 2008 har Holder igen været fast på tyske hænder. Tre succesrige erhvervsfolk fra Baden-Württemberg har ført mærket tilbage til tidligere styrke. Max Holder GmbH har besindet sig på det, der har gjort virksomheden stor: Høj kvalitet, sydtysk flid og innovative idéer. Køretøjerne produceres nu som før i den svabiske by Metzingen. Vi bekender os til produktionsstedet Tyskland som en del af vores virksomhedsfilosofi og et løfte til vores kunder.

 5. MONFORT

  Belgien

  Monfort er en belgisk virksomhed, der ligger i Sorée. Den startede i 1981 og er specialiseret i import og eksport af udstyr til landbruget og bygge-anlæg samt lastbiler. Den sælger landbrugsudstyr: - Traktorer - ensilageblæsere - mejemaskiner - trailere - teleskoparme - presser. Til bygge og anlæg: - Skovle - rangertraktorer - læsseelevatorer - sigter - knusemaskiner - dumpere - ruller - containere - trailere. Samt biler og SUV: - biler - 4x4 - lastbiler.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. A.K.K. AS

  Estland

  Vores specialister har mere end 20 års erfaring på området. Vi samarbejder med kendte internationale producenter, der giver os specialviden om sektoren. Vores teknikere er kvalificerede og uddannede fagfolk med mange års praktisk erfaring, så vi kan tilbyde den bedste kvalitet på reparationsarbejde for dit udstyr. Vi servicerer det, vi sælger og yder garanti på vores arbejde. Vi tilbyder professionel vedligeholdelse og reparation af dine gamle og nye maskiner.

 2. ISMET KAZCIOGLU OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ISMET KAZCIOGLU OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Traktorer og trailere, landbrugs- branchen. Den opererer også inden for Montager, hydrauliske, drejekomponenter til motorkøretøjer, og Montager, hydrauliske brancherne. Den er baseret i Kutahya, Tyrkiet.

 3. UNIVERSALEND OTOMOTIV TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden UNIVERSALEND OTOMOTIV TIC.LTD.STI., er en Engrossalg, der opererer inden for Traktorer og trailere, landbrugs- branchen. Den opererer også inden for dele til landbrugstraktorer, Reservedele til traktorer til landbruget, reservedele til havebrugs- og landbrugsmaskiner, og løsdele til salgsbil brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. BAYTUNA EXPORT & IMPORT

  Tyrkiet

  Virksomheden BAYTUNA EXPORT & IMPORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, landbrugs tallerkenharve, Landbrug - installation og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, og tilbehør til landbrug brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT.

  Belarus

  Virksomheden MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Busser og rutebiler, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, lastbil til specialtransporter, og Busser og rutebiler brancherne. Den er baseret i Minsk Minsk Region, Belarus.

 1. THOME BORMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden THOME BORMANN GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Traktorer og trailere, landbrugs- branchen. Den er baseret i Prüm, Tyskland.

 2. ZYCHAR

  Polen

  Virksomheden ZYCHAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Traktorer og trailere, landbrugs- branchen. Den er baseret i Biłgoraj, Polen.

 1. STROBL AUSTRIA GMBH

  Østrig

  Virksomheden STROBL AUSTRIA GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Traktorer og trailere, landbrugs- branchen. Den er baseret i Waidhofen An Der Thaya, Østrig.

 2. AGROMEHANIKA D.D.

  Slovenien

  Virksomheden AGROMEHANIKA D.D., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Traktorer til vinmarker, Sprøjtningsudstyr til landbrug, Traktorer og trailere, landbrugs-, Traktorer til vinmarker, Sprøjtningsudstyr til landbrug, og Traktorer og trailere, landbrugs- brancherne. Den er baseret i Kranj, Slovenien.

 3. MASCHINEN GAILER

  Østrig

  Virksomheden MASCHINEN GAILER, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Traktorer og trailere, landbrugs- branchen. Den er baseret i Kötschach-Mauthen, Østrig.

 4. A. LEISER AG MASCHINEN UND FAHRZEUGE

  Schweiz

  Virksomheden A. LEISER AG MASCHINEN UND FAHRZEUGE, er en Engrossalg, der opererer inden for Traktorer og trailere, landbrugs- branchen. Den er baseret i Reiden, Schweiz.

 5. MODSAN MOYE MACHINERY MODEL & TRACTOR SPARE PARTS INDUSTRY

  Tyrkiet

  Virksomheden MODSAN MOYE MACHINERY MODEL & TRACTOR SPARE PARTS INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Traktorer og trailere, landbrugs- branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, dele til landbrugstraktorer, CNC-underleverandørarbejde og -rådgivning, teknisk tegning, og Landbrug - import-eksport brancherne. Den er baseret i Karatay / Konya, Tyrkiet.

 6. DORMASHEXPO

  Belarus

  Virksomheden DORMASHEXPO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Traktorer og trailere, landbrugs- branchen. Den opererer også inden for sættevogne brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 7. BARK METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden BARK METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Traktorer og trailere, landbrugs- branchen. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 8. P.W. NAGLAK WOJCIECH NAGLAK

  Polen

  Virksomheden P.W. NAGLAK WOJCIECH NAGLAK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Traktorer og trailere, landbrugs- branchen. Den opererer også inden for Traktorer, last-, tilbehør og reservedele, og Traktorer, last- brancherne. Den er baseret i Kozmin Wielkopolski, Polen.

 1. ALMA - ARNAUD FRÈRES

  Frankrig

  Virksomheden ALMA - ARNAUD FRÈRES, er en Engrossalg, der opererer inden for Traktorer og trailere, landbrugs- branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, og Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Saint-Paul-Trois-Châteaux, Frankrig.

 2. VANPETEGHEM

  Belgien

  Virksomheden VANPETEGHEM, er en Engrossalg, der opererer inden for Traktorer og trailere, landbrugs- branchen. Den opererer også inden for Traktorer, gartneri-, Traktorer, gartneri-, og containerbeholdere til køretøjer brancherne. Den er baseret i Westrozebeke-Staden, Belgien.

 3. EURL BUCHET

  Frankrig

  Virksomheden EURL BUCHET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Traktorer og trailere, landbrugs-, Traktorer og trailere, landbrugs-, trailere, og spredere brancherne. Den er baseret i Tancon, Frankrig.

 4. GÖNEN MOTORLU ARAÇLAR

  Tyrkiet

  Virksomheden GÖNEN MOTORLU ARAÇLAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Traktorer og trailere, landbrugs- branchen. Den opererer også inden for Fabrikant af landbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. CESARE ARTURO FINOCCHIARO

  Italien

  Virksomheden CESARE ARTURO FINOCCHIARO, er en Detailsalg, der opererer inden for Landbrugsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Traktorer og trailere, landbrugs-, brugte landbrugsmaskiner, pulverisatorer til landbrugsmaskiner, Traktorer og trailere, landbrugs-, og reservedele til havebrugs- og landbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Librizzi, Italien.

 6. ETABLISSEMENTS LAPEYRE

  Frankrig

  Virksomheden ETABLISSEMENTS LAPEYRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og Kvægopdræt - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i La Force, Frankrig.

 7. CONSTRUCTION HUMEAU

  Frankrig

  Virksomheden CONSTRUCTION HUMEAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Vindyrkning - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, og Vindyrkning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i St Pierre Montlimart, Frankrig.

 8. SCHMETZ

  Belgien

  Virksomheden SCHMETZ, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Traktorer og trailere, landbrugs-, Landbrugsmaskiner og tilbehør, små traktorer til landbrug, Traktorer og trailere, landbrugs-, assistance landbrugsmaskiner, og Landbrugsmaskiner og tilbehør brancherne. Den er baseret i Henri-Chapelle, Belgien.

 9. VAN ENGELEN

  Holland

  Virksomheden VAN ENGELEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Traktorer og trailere, landbrugs- branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Rydning - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, Høstmaskiner og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Rydning - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, og Høstmaskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Nunspeet, Holland.

 10. ITES LTD

  Belarus

  Virksomheden ITES LTD, der opererer inden for Traktorer og trailere, landbrugs- branchen. Den opererer også inden for Reservedele til traktorer, pakninger til traktorer, transmissionsgear, og reservedele til bremsere brancherne. Den er baseret i MINSK, Belarus.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Traktorer og trailere- landbrugs- - Import eksport

Antal resultater

3.018 Virksomheder