• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • trækning - stål og metal

Resultater for

Trækning - stål og metal - Import eksport

 1. PRESSTECK S.P.A.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Pressteck er en af de førende producenter af præcisions-dybtrækningsdele på trintransferpresser og beskæftiger p.t. mere end 100 medarbejdere. Vi udfærdiger tegningsdele og moduler i overensstemmelse med kundens specifikationer. Vi yder kundeservice i hele levetiden for dine produkter. Hos PressTeck er alle processer optimalt organiserede og certificerede. Fra materialeforsyningen og produktionen til leveringen efter behov sørger vi for, at alt er klar til tiden. Engangs-, genbrugs- og specialemballager. Specifikke specialløsninger er mulige efter aftale. PressTeck forarbejder især rustfrit stål og NE-metaller. De fremstillede produkter eksporteres til hele verden. PressTeck anvender produkter af metal, som er velegnet til genbrug. Processerne følger strenge krav til beskyttelse af miljøet og naturen. Førende producenter stoler på Pressteck, gør du også det ?

 2. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Hætter, metal-, Bearbejdning af stål og metaller, Håndværktøj, ikke-automatisk, Presning - stål og metaller, Trækning - stål og metal, Præcisionsstansedele, Stansedele, Hætter, metal-, og Bearbejdning af stål og metaller brancherne. Den er baseret i Olpe, Tyskland.

 3. FASCHANG WERKZEUGBAU GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FASCHANG WERKZEUGBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trækning - stål og metal branchen. Den er baseret i Weng Im Innkreis, Østrig.

 4. METALLURGICA LOCATELLI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALLURGICA LOCATELLI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trækning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for trukne brancherne. Den er baseret i Calolziocorte, Italien.

 5. JONAS WERKZEUGBAU STANZEREI GMBH

  Tyskland

  Søger du en internationalt agerende og moderne virksomhed, hvis kernekompetencer ligger inden for stanseteknik og værktøjskonstruktion, så du kan få alt fra en og samme leverandør? Så er du kommet det rette sted hen. På grundlag af vores kunders individuelle behov fremstiller vi i vores egen afdeling for værktøjskonstruktion modulopbyggede værktøjer samt matricer til trækning og bukning til fremstilling af mange forskellige bukkede og stansede dele. Konstruktion, stansede og bukkede dele, partsrensning og konstruktion af værktøjer – levering til aftalt tid, præcision og konkurrencedygtige priser på samme vilkår for alle kunder og brancher. Vi stiller krav til os selv om at opfylde dine ønsker og om muligt overgå dine forventninger. Vi udfører: Konstruktion: 3D-konstruktioner af modulopbyggede værktøjer ved hjælp af topmoderne software, værktøjsfremstilling, stansede og bukkede dele, partsrensning: Optimale renseresultater og tørring helt uden rester garanterer komponenters renhed efter højeste standarder.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. J. C. KÖNIG STIFTUNG & CO KG

  Tyskland

  Ultrapræcise dybtrukne dele af rustfrit stål, stål og ikke-jernholdige metaller fremstilles i moderne produktionsanlæg. Fokus for vores produktion er tyndvæggede og ofte rotationssymmetriske hullegemer med vægtykkelser mellem 0, 15 og 2, 3 mm. Ikke alene garanterer vi minimale tolerancer ved mål, form og orientering, men opfylder alle krav til komponenternes overfladekvalitet. Komponenternes renhed spiller her en stadig større rolle. Ved behov efterbehandler vi komponenternes overflader mekanisk eller galvanisk. Vi forarbejder årligt ca. 1.200 t rustfrit stål, 1.800 t stål og 80 t ikke-jernholdige metaller i virksomheden. Vores medarbejderes knowhow og moderne produktionsanlæg gør det muligt for os at realisere selv meget krævende geometrier, som i ekstreme tilfælde kræver mere end 20 formbearbejdende arbejdstrin. Selvfølgelig med den nødvendige præcision og i den krævede kvalitet.

 2. AHA ALBERT HAAG GMBH METALLDRÜCKEREI - METALLWAREN

  Tyskland

  Vi trækker, præger, stanser og trykkerVi forarbejder stål, metal og pladerDybtrækning er ved økonomiske løsstørrelser et interessant alternativ til metaltryk. Høj præcision, konstant materialetykkelse og hurtige fremstillingstider er de typiske kendetegn. Vores andre produkter: Omformerteknik, metalhalvkugler, metaltragte, metaltrykdele, pressedele, stansedele, trækdele, apparat- og beholderfremstilling, be- og forarbejdning af metal, metalomformning etc.

 3. ORESTE CASTELNUOVO

  Italien

  Virksomheden ORESTE CASTELNUOVO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trækning - stål og metal branchen. Den er baseret i Cesana Brianza, Italien.

 4. ACKERMANN UND HERTEL GMBH MODELL- UND FORMENBAU

  Tyskland

  Virksomheden ACKERMANN UND HERTEL GMBH MODELL- UND FORMENBAU, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Trækning - stål og metal branchen. Den er baseret i St. Ingbert, Tyskland.

 5. ERL-PLAST GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ERL-PLAST GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trækning - stål og metal branchen. Den er baseret i Markt Erlbach, Tyskland.

 1. DEMAR CELIK (DEMAR STEEL)

  Tyrkiet

  Virksomheden DEMAR CELIK (DEMAR STEEL), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trækning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for metalkabler, koldtrukne, og koldvalset brancherne. Den er baseret i Eskisehir, Tyrkiet.

 2. KÜNZLI AG ROSENTAL, METALLDRÜCKEREI

  Schweiz

  Virksomheden KÜNZLI AG ROSENTAL, METALLDRÜCKEREI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Presning - stål og metaller, Klipning - stål og metaller, Trækning - stål og metal, Valsning - stål og metaller, Presning - stål og metaller, Klipning - stål og metaller, Trækning - stål og metal, og Valsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Wängi, Schweiz.

 1. TRAFILERIA CERUTI

  Italien

  Virksomheden TRAFILERIA CERUTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trækning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for trækning af stål, trukne ståltænger, kuldtrukket stål, og trukne brancherne. Den er baseret i Corbetta, Italien.

 2. KOVINSKA GALANTERIJA NBM, MAGOVAC ČOKEŠA BISERKA, S.P.

  Slovenien

  Virksomheden KOVINSKA GALANTERIJA NBM, MAGOVAC ČOKEŠA BISERKA, S.P., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trækning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Skuring - stål og metaller, Skuring - stål og metaller, og tig brancherne. Den er baseret i Metlika, Slovenien.

 3. SAEY

  Frankrig

  Virksomheden SAEY, er en Distributør, der opererer inden for Stål, rå branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Trækning - stål og metal, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, og Trækning - stål og metal brancherne. Den er baseret i Lille, Frankrig.

 4. WANZEL METALLDRÜCKEREI GMBH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WANZEL METALLDRÜCKEREI GMBH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Specialstål branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Presning - stål og metaller, Klipning - stål og metaller, Trækning - stål og metal, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Presning - stål og metaller, Klipning - stål og metaller, og Trækning - stål og metal brancherne. Den er baseret i Friedberg, Tyskland.

 5. BIZON INT SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden BIZON INT SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trækning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Søm og syle, industrielle hæftemaskiner, symaskiner, Søm og syle, og trykluftssømmaskine brancherne. Den er baseret i Baniocha K. Warszawy, Polen.

 6. NOVOFIL WELDING WIRE

  Italien

  Virksomheden NOVOFIL WELDING WIRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trækning - stål og metal branchen. Den er baseret i Manocalzati, Italien.

 7. METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA

  Italien

  Virksomheden METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trækning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Trådtrækning - jernholdige metaller, og Trådtrækning - jernholdige metaller brancherne. Den er baseret i Ledro, Italien.

 8. METAL SOLUTION CONSULT LTD

  Grækenland

  Virksomheden METAL SOLUTION CONSULT LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Trækning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Specialkonstruktioner i stål brancherne. Den er baseret i Athens, Grækenland.

 1. ACIA SUD

  Tunisien

  Virksomheden ACIA SUD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Metalkonstruktion, letvægts-, Trækning - stål og metal, Trådtrækning - jernholdige metaller, Tråd og kabler - jernholdigt metal, Metalkonstruktion, letvægts-, Trækning - stål og metal, Trådtrækning - jernholdige metaller, og Tråd og kabler - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i SFAX, Tunisien.

 2. RODACCIAI - EURODA ACIERS CLUSES

  Frankrig

  Virksomheden RODACCIAI - EURODA ACIERS CLUSES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Specialstål, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Trækning - stål og metal, Specialstål, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, og Trækning - stål og metal brancherne. Den er baseret i Cluses, Frankrig.

 3. BEVA METAL

  Belgien

  Virksomheden BEVA METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Konstruktion af erhvervsbygninger, Formgivning - stål og metaller, Trækning - stål og metal, Stål og metaller - bearbejdning, Konstruktion af erhvervsbygninger, Formgivning - stål og metaller, Trækning - stål og metal, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Retie, Belgien.

 4. BOOISCHOTSE METALEN

  Belgien

  Virksomheden BOOISCHOTSE METALEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Industrielle beslag, Formgivning - stål og metaller, Klipning - stål og metaller, Trækning - stål og metal, Industrielle beslag, Formgivning - stål og metaller, Klipning - stål og metaller, og Trækning - stål og metal brancherne. Den er baseret i Booischot, Belgien.

 5. METE STEEL

  Tyrkiet

  Virksomheden METE STEEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trækning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for stænger i trukket stål, varmvalsning, kuldtrukket stål, og Stålstænger til rulning brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. TRAFILERIA E ZINCHERIA CAVATORTA SPA

  Italien

  Virksomheden TRAFILERIA E ZINCHERIA CAVATORTA SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trækning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for hegn, og Stålskeletter i metal til hegn brancherne. Den er baseret i Parma, Italien.

 7. MADENCAN STEEL PROFILES

  Tyrkiet

  Virksomheden MADENCAN STEEL PROFILES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trækning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for trukne ståltænger, og profiler i rustfrit stål. brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 8. ANDERNACH & BLECK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ANDERNACH & BLECK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trækning - stål og metal branchen. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 9. A. ORTMANN STANZ-& FÜGETECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden A. ORTMANN STANZ-& FÜGETECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trækning - stål og metal branchen. Den er baseret i Wutha-Farnroda, Tyskland.

 10. CAESA PERFILES ESPECIALES

  Spanien

  Virksomheden CAESA PERFILES ESPECIALES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Trækning - stål og metal, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Profiler - jernholdigt metal, Koldvalsede profiler, Trækning - stål og metal, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Profiler - jernholdigt metal, og Koldvalsede profiler brancherne. Den er baseret i Caldes De Montbui, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Trækning - stål og metal - Import eksport

Antal resultater

30.781 Virksomheder