• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • trådnet

Resultater for

Trådnet - Import eksport

 1. HSL HÄRTEREIZUBEHÖR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HSL - Härtereizubehör GmbH er en mellemstor familievirksomhed, som har arbejdet med rust-, syre-, varme- og slitagefast stål i mere end 20 år. Vi lægger stor vægt på god kvalitet og fagkyndigt arbejde! Alle svejsere i vores team er godkendte inden for WIG, -MIG, -MAG samt lysbuesvejsning i hånden. De kontrolleres kontinuerligt af vores uddannelsesmedarbejder og fagmand inden for svejsning. Vi sørger altid for en pålidelig og konstant kvalitet af vores produkter! Vi tilbyder dig ikke kun en bred vifte af udvalgte produkter og løsninger, men opfylder også kundernes ønsker effektivt og 100 %. Kun således kan vi garantere, at vores kunder er fuldt ud tilfredse! Se nærmere på vores omfattende service- og produktudbud, og kontakt os med kontaktformularen eller ring direkte til en af vores venlige medarbejdere.

 2. GKD - GEBR. KUFFERATH AG.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GKD - Gebr. Kufferath AG er et ejerstyret teknisk væveri, der er førende på det globale marked inden for løsninger fremstillet af metalvæv, plastvæv og spiralvæv. Fire uafhængige forretningsområder har samlet deres kompetencer under et tag: Industrielvæv (tekniske væv- og filterløsninger), procesbælter (bånd fremstillet af væv og spiraler), arkitektonisk væv (facader, indvendige komponenter og sikkerhedssystemer fremstillet af metalvæv), Mediamesh® (gennemsigtige mediefacader). Tæt på markedet over hele kloden: med hovedkvarter i Tyskland, fem andre fabrikker i USA, Sydafrika, Kina, Indien og Chile samt filialer i Frankrig, Spanien, Dubai og verdensomspændende agenturer.

 3. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fremstilling af tekniske samlinger fremstillet af metal, især wire og metalplader. Forarbejdning af wire Ø 0, 5 til 14 mm også til små serier i stål, fjederstål og rustfrit stål. Det er bevist, at der er produceret wireartikler i Vulkaneifel siden 1830. I denne næsten 200-årige tradition, har vores erfarne medarbejdere produceret kurve og gitter fra ståltråd og metalplade på Hillesheim siden 1997 ved hjælp af moderne maskiner. Udvikling, fremstilling og salg af tråd- og metalvarer til industri, storkøkkener og laboratorier samt til medicinalteknik og farmaceutisk industri, især trådkurve, gitre og stel.

 4. HAGHOFER DRAHTBIEGETECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Vi omsætter dine ideer til individuelle løsninger! HAGHOFER DRAHTBIEGE­TECHNIK Vores virksomhed beskæftiger sig hovedsageligt med fremstillingen af to- og tredimensionelle trådbøjningsdele til de forskellige anvendelsesområder. Vi producerer primært specielle tøjbøjler af rustfrit stål samt vaskeritilbehør. Vores kundekreds inden for dette segment strækker sig helt fra det lille vaskeri og så op til den store tekstilrensningsvirksomhed!

 5. ELOONA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  eloona drahtgestrick GmbH er en innovativ, dynamisk og økologisk orienteret virksomhed, der udmærker sig ved sin målsætning om at beskytte miljøet og arbejde miljø- og menneskevenligt inden for alle områder. Topmoderne teknologi og optimal ordre- og projektafvikling udgør ledetråden i vores filosofi. Vores konstante videreudvikling sikrer, at vi kan imødekomme de stigende teknologiske krav. Inden for området filter-, miljø- og procesteknik arbejder vi som producent af tekniske strikkede filtre samt demistere og komplette udskillelseskassetter til stort set alle udskillelsesteknologier og filtrering. Hovedanvendelsesområderne er støvfjernelse, filtrering af til- og afgangsluft, klimaanlæg, røggasudskillelse, dråbeudskiller, olie- og emulsionstågeudskillelse samt fedtfangfiltre, prelplader / flammebeskyttelsesfiltre til storkøkkener.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MAISHI WIRE MESH

  Kina

  Verified by europages badge

  Maishi Wire Mesh er en førende producent af højteknologiske trådnetsprodukter. Virksomheden blev grundlagt i 1986 og er beliggende i Kina. Gennem vores dedikation til kundecentreret innovation og mere end 30 års udvikling, er MAISHI-produkterne blevet eksporteret til mere end 95 lande og mere end 30 af de bedste 500 virksomheder. MAISHI`s vision er at hjælper enhver kunde med at opnå en bedre udvikling. Ved at bruge vores erfaring og ekspertise inden for produktion, fremstiller MAISHI førsteklasses produkter og skabe grønne løsninger, som betyder, at kunder kan vinde markedet. Hvorfor vælge os? - Mere end 35 års historie - ISO9001-certifikat - Skræddersyet produktion - Levering til tiden - Tilstrækkeligt lager - Tredjepart inspektioner - Videokonferencer - Priser - Professionelle certifikater

 2. MODESTINO FILTRI SRLS

  Italien

  Verified by europages badge

  MODESTINO Filtri S.r.l.s. er takket være 30 års erfaring inden for den specifikke sektor og hjælp fra højt kvalificeret personale en førende virksomhed på det nationale og internationale marked inden for produktion af filtre af jern og rustfrit stål (AISI 304) til alle typer af ekstruderingsmaskiner. Vores stærke sider er: fremragende produktkvalitet, hurtig levering og yderst konkurrencedygtige priser.

 3. TRIBELT B.V

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRIBELT B.V, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet branchen. Den opererer også inden for Båndtransportører, Båndtransportører, Transportbånd, endeløs vævning, og Transportbånd til levnedsmiddelindustrien brancherne. Den er baseret i Beuren, Tyskland.

 4. DRAHTWERK OBERNDORFER HÜTTE PETER WEIL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DRAHTWERK OBERNDORFER HÜTTE PETER WEIL GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet branchen. Den er baseret i Solms-Oberndorf, Tyskland.

 5. LA RETE DI FABBRINI VOLTURNO S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA RETE DI FABBRINI VOLTURNO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet branchen. Den opererer også inden for Hegn, skilte i metal, gitre i aluminium, Hegn, og elektrisk svejset netværk brancherne. Den er baseret i Colli Al Metauro, Italien.

 1. ZAUNSYSTEME MICHAELIS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZAUNSYSTEME MICHAELIS, er en Engrossalg, der opererer inden for Trådnet branchen. Den er baseret i Heidenau, Tyskland.

 2. DRAHTWERK BECKER-PRÜNTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DRAHTWERK BECKER-PRÜNTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet branchen. Den er baseret i Datteln, Tyskland.

 1. BO-INNO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BO-INNO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet branchen. Den opererer også inden for Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering, Trådbøjedele, og Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering brancherne. Den er baseret i Mittelbiberach, Tyskland.

 2. VERAFLEX SRL

  Italien

  Veraflex har siden 1975 udelukkende produceret på sine egne italienske fabrikker og eksporterer til 80 lande i verden. Brikse, sengebunde i metal og træ, faste og motoriserede, køjesenge og madrasser. Vi har altid benyttet de bedste teknologier og materialer, som forskningen og innovationen i vores sektor tilbyder. Disse valg - Made in Italy, avancerede materialer og teknikker - har gjort det muligt for os at blive akkrediteret som en af referenceproducenterne i vores sektor, B2B for forhandlerne, grossister for de vigtigste GDO-kæder i verden.

 3. TECHRESSOURCE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Da vi startede vores virksomhed, satsede vi bredt. Det er lykkedes os. Siden 2000 har vi etableret os på det tyske og globale marked inden for både import og eksport. Men vi vil mere end det – vi vil være en fast spiller på det globale marked. Derfor satser vi på internationale standarder for hele vores sortiment. TRD-kvalitetsløftet: Vores leverandører er alle TÜV-certificerede selskaber, og vi leverer udelukkende stålprofiler, der er produceret i henhold til EN-standarden. Du kan stole på os - i hele verden! Vores repræsentanter i de enkelte lande sørger for en problemfri afvikling: i Rusland, Ungarn, Frankrig, Ukraine og Schweiz. På den måde er vi altid tæt på vores kunder, partnere og leverandører. Det er, hvad vi forstår ved ægte og effektiv support.

 4. BATI MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Vi er producent og eksportør af svejset trådnet, rustfrit og sort trådnet, reoler, metalreoler, displaystativer, kabelbakker i trådnet, beskyttelseshegn, rustfrit trådnet, sort trådnet, transportcontainer, fjerkræsbure, dyrebure, fastspændingsdele til trådnetsbakker, trådnetskabelbakker, galvaniseret trådnet, gabion kurve, trådvarer, kabeldisplays, metaldisplays.

 5. BORGHI AZIO SPA

  Italien

  Vores firma tilbyder sine kunder, det være sig virksomheder eller designere, teknisk support færdiggjort med undersøgelse af specifikke krav og udvikling af forslag og hypoteser til intervention.

 6. KINGCATS FENCE COMPANY

  Kina

  Virksomheden KINGCATS FENCE COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet branchen. Den opererer også inden for pæleværk i jern, og opsætning af hegn til skoler brancherne. Den er baseret i Hengshui, Kina.

 7. DEMIRHAN

  Tyrkiet

  Virksomheden DEMIRHAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet branchen. Den opererer også inden for fodboldbaner med syntetisk græs, Galvaniset pigtråd, og indhegninger brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 8. AFRACOM

  Frankrig

  Virksomheden AFRACOM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løbebroer, metal branchen. Den opererer også inden for trådnet, gitre i rustfrit stål, filtre, og lydisolering brancherne. Den er baseret i Quimper, Frankrig.

 1. TESSITURA TELE METALLICHE ROSSI OLIVIERO & C. SRL

  Italien

  Virksomheden TESSITURA TELE METALLICHE ROSSI OLIVIERO & C. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for trådnet, trådnet til filtre, elektrisk svejset netværk, og metalstoffer brancherne. Den er baseret i Villa Guardia, Italien.

 2. MESH FILTRATION CO., LTD

  Kina

  Virksomheden MESH FILTRATION CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet branchen. Den er baseret i Pingqiao Town, Kina.

 3. INTERNATIONAL TRADING (HONGKONG) GROUP LTD

  Kina

  Virksomheden INTERNATIONAL TRADING (HONGKONG) GROUP LTD, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Trådnet branchen. Den opererer også inden for rystesigter brancherne. Den er baseret i Beijing, Kina.

 4. CSS DRAHT SCHMIDT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CSS DRAHT SCHMIDT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet branchen. Den er baseret i Lahnstein, Tyskland.

 5. ZHXR (BEIJING) TECHNOLOGY CO., LTD

  Kina

  Virksomheden ZHXR (BEIJING) TECHNOLOGY CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet branchen. Den opererer også inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet, og Stålskelet, gitterværk og trådnet brancherne. Den er baseret i Beijing, Kina.

 6. DINGZHOU HENGLI METAL WIRE MESH CO., LTD

  Kina

  Virksomheden DINGZHOU HENGLI METAL WIRE MESH CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet branchen. Den er baseret i Dingzhou, Kina.

 7. ADOLF ÜBELHÖR GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ADOLF ÜBELHÖR GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Trådnet branchen. Den er baseret i Regensburg, Tyskland.

 8. HANGZHOU HENGYI FILTER CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden HANGZHOU HENGYI FILTER CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet branchen. Den opererer også inden for metalprodukter, slagger brancherne. Den er baseret i Hangzhou, Kina.

 9. EDG EURO DRAHT GROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden EDG EURO DRAHT GROSSHANDEL GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Trådnet branchen. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 10. FILENET AMBALAJ SANAYI TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden FILENET AMBALAJ SANAYI TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastemballage branchen. Den opererer også inden for Trådnet, Trådnet, og sikkerhedsnet brancherne. Den er baseret i Gebze, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Trådnet - Import eksport

Antal resultater

4.870 Virksomheder