• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • trådnet

Resultater for

Trådnet - Import eksport

 1. HSL HÄRTEREIZUBEHÖR GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  HSL - Härtereizubehör GmbH er en mellemstor familievirksomhed, som har arbejdet med rust-, syre-, varme- og slitagefast stål i mere end 20 år. Vi lægger stor vægt på god kvalitet og fagkyndigt arbejde! Alle svejsere i vores team er godkendte inden for WIG, -MIG, -MAG samt lysbuesvejsning i hånden. De kontrolleres kontinuerligt af vores uddannelsesmedarbejder og fagmand inden for svejsning. Vi sørger altid for en pålidelig og konstant kvalitet af vores produkter! Vi tilbyder dig ikke kun en bred vifte af udvalgte produkter og løsninger, men opfylder også kundernes ønsker effektivt og 100 %. Kun således kan vi garantere, at vores kunder er fuldt ud tilfredse! Se nærmere på vores omfattende service- og produktudbud, og kontakt os med kontaktformularen eller ring direkte til en af vores venlige medarbejdere.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. ELOONA GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  eloona drahtgestrick GmbH er en innovativ, dynamisk og økologisk orienteret virksomhed, der udmærker sig ved sin målsætning om at beskytte miljøet og arbejde miljø- og menneskevenligt inden for alle områder. Topmoderne teknologi og optimal ordre- og projektafvikling udgør ledetråden i vores filosofi. Vores konstante videreudvikling sikrer, at vi kan imødekomme de stigende teknologiske krav. Inden for området filter-, miljø- og procesteknik arbejder vi som producent af tekniske strikkede filtre samt demistere og komplette udskillelseskassetter til stort set alle udskillelsesteknologier og filtrering. Hovedanvendelsesområderne er støvfjernelse, filtrering af til- og afgangsluft, klimaanlæg, røggasudskillelse, dråbeudskiller, olie- og emulsionstågeudskillelse samt fedtfangfiltre, prelplader / flammebeskyttelsesfiltre til storkøkkener.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. HAGHOFER DRAHTBIEGETECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge

  Vi omsætter dine ideer til individuelle løsninger! HAGHOFER DRAHTBIEGE­TECHNIK Vores virksomhed beskæftiger sig hovedsageligt med fremstillingen af to- og tredimensionelle trådbøjningsdele til de forskellige anvendelsesområder. Vi producerer primært specielle tøjbøjler af rustfrit stål samt vaskeritilbehør. Vores kundekreds inden for dette segment strækker sig helt fra det lille vaskeri og så op til den store tekstilrensningsvirksomhed!

  Hjemmeside Open In New icon
 4. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Fremstilling af tekniske samlinger fremstillet af metal, især wire og metalplader. Forarbejdning af wire Ø 0, 5 til 14 mm også til små serier i stål, fjederstål og rustfrit stål. Det er bevist, at der er produceret wireartikler i Vulkaneifel siden 1830. I denne næsten 200-årige tradition, har vores erfarne medarbejdere produceret kurve og gitter fra ståltråd og metalplade på Hillesheim siden 1997 ved hjælp af moderne maskiner. Udvikling, fremstilling og salg af tråd- og metalvarer til industri, storkøkkener og laboratorier samt til medicinalteknik og farmaceutisk industri, især trådkurve, gitre og stel.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. GKD - GEBR. KUFFERATH AG.

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  GKD - Gebr. Kufferath AG er et ejerstyret teknisk væveri, der er førende på det globale marked inden for løsninger fremstillet af metalvæv, plastvæv og spiralvæv. Fire uafhængige forretningsområder har samlet deres kompetencer under et tag: Industrielvæv (tekniske væv- og filterløsninger), procesbælter (bånd fremstillet af væv og spiraler), arkitektonisk væv (facader, indvendige komponenter og sikkerhedssystemer fremstillet af metalvæv), Mediamesh® (gennemsigtige mediefacader). Tæt på markedet over hele kloden: med hovedkvarter i Tyskland, fem andre fabrikker i USA, Sydafrika, Kina, Indien og Chile samt filialer i Frankrig, Spanien, Dubai og verdensomspændende agenturer.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. PAUL HEDFELD GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Paul Hedfeld GmbH! Rådgivning og produktion fra et sted. Fordi kvalitet ikke er et tilfælde. I 1949 grundlagde Paul Hedfeld en virksomhed til produktion af maskiner til korn- og meltransport, samt produktion af sliddele til møller og foderanlæg. I dag leverer virksomheden kopelevatorer, transportsnegle og kædetransportbånd til alle brancher, både i Tyskland og Europa, samt uden for disses grænser. Planlægning og konstruktion sker i henhold til kundens individuelle ønsker, og bliver tilpasset de lokale forhold. Dette giver den størst mulige sikkerhed, når det kommer til produktionstider og kvalitet.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. TECHRESSOURCE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Da vi startede vores virksomhed, satsede vi bredt. Det er lykkedes os. Siden 2000 har vi etableret os på det tyske og globale marked inden for både import og eksport. Men vi vil mere end det – vi vil være en fast spiller på det globale marked. Derfor satser vi på internationale standarder for hele vores sortiment. TRD-kvalitetsløftet: Vores leverandører er alle TÜV-certificerede selskaber, og vi leverer udelukkende stålprofiler, der er produceret i henhold til EN-standarden. Du kan stole på os - i hele verden! Vores repræsentanter i de enkelte lande sørger for en problemfri afvikling: i Rusland, Ungarn, Frankrig, Ukraine og Schweiz. På den måde er vi altid tæt på vores kunder, partnere og leverandører. Det er, hvad vi forstår ved ægte og effektiv support.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. NEGOFILTRES

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Négofiltres, industrielle filtre efter mål. Négofiltres er en fransk virksomhed beliggende i Seine et Marne med speciale i produktion og handel med industrielle filtre efter mål. Dens direktør Mr Daveau besidder en erfaring på mere end 22 år på det internationale industrimarked og har mange privilegerede samarbejdsforhold med både franske og udenlandske underleverandører. Négofiltres producerer alle typer filtre til industrier, byggeri og ejendomme samt til medicinal- og plastindustrien. Tøv endelig ikke med at kontakte virksomheden, så svarer vi inden for to døgn og leverer overalt i Europa. Stort lager af industrifiltre og filtersystemer på vores fabrik i Fontainebleau. Vi tilbyder følgende produkter: Filtre, patroner og filterrør i metal, grovfiltre, gitre og filterenheder i rustfrit stål, filtre i papir og syntetiske materialer.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. VERAFLEX SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  Veraflex har siden 1975 udelukkende produceret på sine egne italienske fabrikker og eksporterer til 80 lande i verden. Brikse, sengebunde i metal og træ, faste og motoriserede, køjesenge og madrasser. Vi har altid benyttet de bedste teknologier og materialer, som forskningen og innovationen i vores sektor tilbyder. Disse valg - Made in Italy, avancerede materialer og teknikker - har gjort det muligt for os at blive akkrediteret som en af referenceproducenterne i vores sektor, B2B for forhandlerne, grossister for de vigtigste GDO-kæder i verden.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. TRIBELT B.V

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. CSS DRAHT SCHMIDT GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. DRAHTWERK OBERNDORFER HÜTTE PETER WEIL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. ADOLF ÜBELHÖR GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. LA RETE DI FABBRINI VOLTURNO S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge
 5. BO-INNO GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. ZAUNSYSTEME MICHAELIS

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. DRAHTWERK BECKER-PRÜNTE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. BATI MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Vi er producent og eksportør af svejset trådnet, rustfrit og sort trådnet, reoler, metalreoler, displaystativer, kabelbakker i trådnet, beskyttelseshegn, rustfrit trådnet, sort trådnet, transportcontainer, fjerkræsbure, dyrebure, fastspændingsdele til trådnetsbakker, trådnetskabelbakker, galvaniseret trådnet, gabion kurve, trådvarer, kabeldisplays, metaldisplays.

 9. BORGHI AZIO SPA

  Italien

  Vores firma tilbyder sine kunder, det være sig virksomheder eller designere, teknisk support færdiggjort med undersøgelse af specifikke krav og udvikling af forslag og hypoteser til intervention.

 10. AFRACOM

  Frankrig

 1. TRADEXPO LLC

  Rusland

 2. TESSITURA TELE METALLICHE ROSSI OLIVIERO & C. SRL

  Italien

 3. KINGCATS FENCE COMPANY

  Kina

 4. DEMIRHAN

  Tyrkiet

 5. MESH FILTRATION CO., LTD

  Kina

 6. INTERNATIONAL TRADING (HONGKONG) GROUP LTD

  Kina

 7. ZHXR (BEIJING) TECHNOLOGY CO., LTD

  Kina

 8. DINGZHOU HENGLI METAL WIRE MESH CO., LTD

  Kina

 9. HANGZHOU HENGYI FILTER CO., LTD.

  Kina

 10. LARIORETI ITALIA SRL

  Italien

Filtre

Resultater for

Trådnet - Import eksport

Antal resultater

5.211 virksomheder