• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • trådnet

Resultater for

Trådnet - Import eksport

 1. GKD - GEBR. KUFFERATH AG.

  Tyskland

  GKD - Gebr. Kufferath AG er et ejerstyret teknisk væveri, der er førende på det globale marked inden for løsninger fremstillet af metalvæv, plastvæv og spiralvæv. Fire uafhængige forretningsområder har samlet deres kompetencer under et tag: Industrielvæv (tekniske væv- og filterløsninger), procesbælter (bånd fremstillet af væv og spiraler), arkitektonisk væv (facader, indvendige komponenter og sikkerhedssystemer fremstillet af metalvæv), Mediamesh® (gennemsigtige mediefacader). Tæt på markedet over hele kloden: med hovedkvarter i Tyskland, fem andre fabrikker i USA, Sydafrika, Kina, Indien og Chile samt filialer i Frankrig, Spanien, Dubai og verdensomspændende agenturer.

 2. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Fremstilling af tekniske samlinger fremstillet af metal, især wire og metalplader. Forarbejdning af wire Ø 0, 5 til 14 mm også til små serier i stål, fjederstål og rustfrit stål. Det er bevist, at der er produceret wireartikler i Vulkaneifel siden 1830. I denne næsten 200-årige tradition, har vores erfarne medarbejdere produceret kurve og gitter fra ståltråd og metalplade på Hillesheim siden 1997 ved hjælp af moderne maskiner. Udvikling, fremstilling og salg af tråd- og metalvarer til industri, storkøkkener og laboratorier samt til medicinalteknik og farmaceutisk industri, især trådkurve, gitre og stel.

 3. ELOONA GMBH

  Tyskland

  eloona drahtgestrick GmbH er en innovativ, dynamisk og økologisk orienteret virksomhed, der udmærker sig ved sin målsætning om at beskytte miljøet og arbejde miljø- og menneskevenligt inden for alle områder. Topmoderne teknologi og optimal ordre- og projektafvikling udgør ledetråden i vores filosofi. Vores konstante videreudvikling sikrer, at vi kan imødekomme de stigende teknologiske krav. Inden for området filter-, miljø- og procesteknik arbejder vi som producent af tekniske strikkede filtre samt demistere og komplette udskillelseskassetter til stort set alle udskillelsesteknologier og filtrering. Hovedanvendelsesområderne er støvfjernelse, filtrering af til- og afgangsluft, klimaanlæg, røggasudskillelse, dråbeudskiller, olie- og emulsionstågeudskillelse samt fedtfangfiltre, prelplader / flammebeskyttelsesfiltre til storkøkkener.

 4. HSL HÄRTEREIZUBEHÖR GMBH

  Tyskland

  HSL - Härtereizubehör GmbH er en mellemstor familievirksomhed, som har arbejdet med rust-, syre-, varme- og slitagefast stål i mere end 20 år. Vi lægger stor vægt på god kvalitet og fagkyndigt arbejde! Alle svejsere i vores team er godkendte inden for WIG, -MIG, -MAG samt lysbuesvejsning i hånden. De kontrolleres kontinuerligt af vores uddannelsesmedarbejder og fagmand inden for svejsning. Vi sørger altid for en pålidelig og konstant kvalitet af vores produkter! Vi tilbyder dig ikke kun en bred vifte af udvalgte produkter og løsninger, men opfylder også kundernes ønsker effektivt og 100 %. Kun således kan vi garantere, at vores kunder er fuldt ud tilfredse! Se nærmere på vores omfattende service- og produktudbud, og kontakt os med kontaktformularen eller ring direkte til en af vores venlige medarbejdere.

 5. HAGHOFER DRAHTBIEGETECHNIK GMBH

  Østrig

  Vi omsætter dine ideer til individuelle løsninger! HAGHOFER DRAHTBIEGE­TECHNIK Vores virksomhed beskæftiger sig hovedsageligt med fremstillingen af to- og tredimensionelle trådbøjningsdele til de forskellige anvendelsesområder. Vi producerer primært specielle tøjbøjler af rustfrit stål samt vaskeritilbehør. Vores kundekreds inden for dette segment strækker sig helt fra det lille vaskeri og så op til den store tekstilrensningsvirksomhed!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. OM GLOBAL TRADE CO. LTD.

  Tyrkiet

  OM Global Trade Co. Ltd. overholder internationale markedskrav takket være lokale producenter inden for karbonstålbranchen, og sørger for en problemfri drift for internationale virksomheder. Som en voksende virksomhed er vi interesseret i at hjælpe internationale virksomheder med at opnå det rigtige produkt, med en høj kvalitet og til en god pris. En af vores primære leverandører er Erkare Metal Products Inc., som er en trådhegns- og stålproduktfabrikant med mange års erfaring i branchen. Med et omfattende udvalg af leverandører tilbyder vi vores ekspertise inden for skræddersyede stålprodukter og specialtilpassede løsninger til dine projekter inden for stålkonstruktion eller trådnetshegn. Vi har mange leverandører og adskillelige løsninger for dine behov, som er angivet herunder: •Projekter med stålstrukturer •Projekter med trådnetshegn •Midlertidige hegn •BTO og CBT pigtråd •Pigtråd •Trådnet •3D- og 2D-trådpaneler •Metalkøretøjs- og fodgængerpaneler •Monteringsdele til solpaneler •Ståltilbehør og fremstilling af vindmøller •Mobile løsninger til mængdekontrol og sikkerhed •Skinnesystemer til lagre som kan holde tung vægt •Afskærmninger til motorveje eller skræddersyede projekter. Vores netværk og integration med leverandørerne sikrer fleksibilitet inden for valg af leverandør, og tilbyder vores kunder organiserede og enkle importaktiviteter. Med vores engagerede, stabile og aktive tilgang, vil du reducere din risiko ved import fra tilfældige leverandører, og opleve nemheden ved at udføre forretninger med OM Global Trade.

 2. NEGOFILTRES

  Frankrig

  Négofiltres, industrielle filtre efter mål. Négofiltres er en fransk virksomhed beliggende i Seine et Marne med speciale i produktion og handel med industrielle filtre efter mål. Dens direktør Mr Daveau besidder en erfaring på mere end 22 år på det internationale industrimarked og har mange privilegerede samarbejdsforhold med både franske og udenlandske underleverandører. Négofiltres producerer alle typer filtre til industrier, byggeri og ejendomme samt til medicinal- og plastindustrien. Tøv endelig ikke med at kontakte virksomheden, så svarer vi inden for to døgn og leverer overalt i Europa. Stort lager af industrifiltre og filtersystemer på vores fabrik i Fontainebleau. Vi tilbyder følgende produkter: Filtre, patroner og filterrør i metal, grovfiltre, gitre og filterenheder i rustfrit stål, filtre i papir og syntetiske materialer.

 3. MODESTINO FILTRI SRLS

  Italien

  MODESTINO Filtri S.r.l.s. er takket være 30 års erfaring inden for den specifikke sektor og hjælp fra højt kvalificeret personale en førende virksomhed på det nationale og internationale marked inden for produktion af filtre af jern og rustfrit stål (AISI 304) til alle typer af ekstruderingsmaskiner. Vores stærke sider er: fremragende produktkvalitet, hurtig levering og yderst konkurrencedygtige priser.

 4. CSS DRAHT SCHMIDT GMBH

  Tyskland

 5. TRIBELT B.V

  Tyskland

 1. DRAHTWERK OBERNDORFER HÜTTE PETER WEIL GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. ADOLF ÜBELHÖR GMBH

  Tyskland

 1. LA RETE DI FABBRINI VOLTURNO S.R.L.

  Italien

 2. DRAHTWERK BECKER-PRÜNTE GMBH

  Tyskland

 3. ZAUNSYSTEME MICHAELIS

  Tyskland

 4. BO-INNO GMBH

  Tyskland

 5. VERAFLEX SRL

  Italien

  Veraflex har siden 1975 udelukkende produceret på sine egne italienske fabrikker og eksporterer til 80 lande i verden. Brikse, sengebunde i metal og træ, faste og motoriserede, køjesenge og madrasser. Vi har altid benyttet de bedste teknologier og materialer, som forskningen og innovationen i vores sektor tilbyder. Disse valg - Made in Italy, avancerede materialer og teknikker - har gjort det muligt for os at blive akkrediteret som en af referenceproducenterne i vores sektor, B2B for forhandlerne, grossister for de vigtigste GDO-kæder i verden.

 6. TECHRESSOURCE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Da vi startede vores virksomhed, satsede vi bredt. Det er lykkedes os. Siden 2000 har vi etableret os på det tyske og globale marked inden for både import og eksport. Men vi vil mere end det – vi vil være en fast spiller på det globale marked. Derfor satser vi på internationale standarder for hele vores sortiment. TRD-kvalitetsløftet: Vores leverandører er alle TÜV-certificerede selskaber, og vi leverer udelukkende stålprofiler, der er produceret i henhold til EN-standarden. Du kan stole på os - i hele verden! Vores repræsentanter i de enkelte lande sørger for en problemfri afvikling: i Rusland, Ungarn, Frankrig, Ukraine og Schweiz. På den måde er vi altid tæt på vores kunder, partnere og leverandører. Det er, hvad vi forstår ved ægte og effektiv support.

 7. BATI MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Vi er producent og eksportør af svejset trådnet, rustfrit og sort trådnet, reoler, metalreoler, displaystativer, kabelbakker i trådnet, beskyttelseshegn, rustfrit trådnet, sort trådnet, transportcontainer, fjerkræsbure, dyrebure, fastspændingsdele til trådnetsbakker, trådnetskabelbakker, galvaniseret trådnet, gabion kurve, trådvarer, kabeldisplays, metaldisplays.

 8. DEMIRHAN

  Tyrkiet

 1. MESH FILTRATION CO., LTD

  Kina

 2. AFRACOM

  Frankrig

 3. KINGCATS FENCE COMPANY

  Kina

 4. DINGZHOU HENGLI METAL WIRE MESH CO., LTD

  Kina

 5. HANGZHOU HENGYI FILTER CO., LTD.

  Kina

 6. FRATELLI GOLIN S.R.L.

  Italien

 7. EDG EURO DRAHT GROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. FILENET AMBALAJ SANAYI TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

 9. ARRIGO GABBIONI ITALIA SRL

  Italien

 10. LTD GABIONI

  Georgien

Filtre

Resultater for

Trådnet - Import eksport

Antal resultater

4.850 virksomheder