• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • trådnet- svejset

Resultater for

Trådnet- svejset - Import eksport

 1. OM GLOBAL TRADE CO. LTD.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  OM Global Trade Co. Ltd. overholder internationale markedskrav takket være lokale producenter inden for karbonstålbranchen, og sørger for en problemfri drift for internationale virksomheder. Som en voksende virksomhed er vi interesseret i at hjælpe internationale virksomheder med at opnå det rigtige produkt, med en høj kvalitet og til en god pris. En af vores primære leverandører er Erkare Metal Products Inc., som er en trådhegns- og stålproduktfabrikant med mange års erfaring i branchen. Med et omfattende udvalg af leverandører tilbyder vi vores ekspertise inden for skræddersyede stålprodukter og specialtilpassede løsninger til dine projekter inden for stålkonstruktion eller trådnetshegn. Vi har mange leverandører og adskillelige løsninger for dine behov, som er angivet herunder: •Projekter med stålstrukturer •Projekter med trådnetshegn •Midlertidige hegn •BTO og CBT pigtråd •Pigtråd •Trådnet •3D- og 2D-trådpaneler •Metalkøretøjs- og fodgængerpaneler •Monteringsdele til solpaneler •Ståltilbehør og fremstilling af vindmøller •Mobile løsninger til mængdekontrol og sikkerhed •Skinnesystemer til lagre som kan holde tung vægt •Afskærmninger til motorveje eller skræddersyede projekter. Vores netværk og integration med leverandørerne sikrer fleksibilitet inden for valg af leverandør, og tilbyder vores kunder organiserede og enkle importaktiviteter. Med vores engagerede, stabile og aktive tilgang, vil du reducere din risiko ved import fra tilfældige leverandører, og opleve nemheden ved at udføre forretninger med OM Global Trade.

 2. O.M.A.F. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Firmaet O.M.A.F. er specialiseret i fabrikation af INOXLINE hegn i rustfrit stål, forzinkede hegn, metalgitre og -hegn til industrien og byggesektoren. Alle vores hegn er fremstillet med automatiske systemer. O.M.A.F. kompletterer det store udvalg af produkter og tilbehør til byggesektoren: flade nedløbsbrønde, forseglinger, gitre og brønde i rustfrit stål.

 3. P.T. POST EISENHANDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden P.T. POST EISENHANDEL GMBH & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Langenfeld, Tyskland.

 4. GRIOS S.R.O.

  Tjekkiet

  Metalproduktion, ledningsprogram, svejsning, CNC-bukning, MIG/MAG robotsvejsning, udlejning af salgslokaler, salgsfremmende og virksomhedsstande, butiksudstyr, strukturer af rør, låsesmed

 5. JINAN FARINA IMP & EXP CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden JINAN FARINA IMP & EXP CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Jinan City, Kina.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JACOB KIERDORF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden JACOB KIERDORF GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Bergisch Gladbach, Tyskland.

 2. HUSE & PHILIPP GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HUSE & PHILIPP GMBH & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Braunschweig, Tyskland.

 3. KROPP-STAHL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KROPP-STAHL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Vreden, Tyskland.

 4. THROM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden THROM GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Büdingen, Tyskland.

 5. PRJSC DNEPROMETIZ

  Ukraine

  Virksomheden PRJSC DNEPROMETIZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 1. DÜNNEWALD STAHLHANDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden DÜNNEWALD STAHLHANDEL GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Münster, Tyskland.

 2. PRIVATE COMPANY VOSTOKMETALLTORG

  Ukraine

  Virksomheden PRIVATE COMPANY VOSTOKMETALLTORG, er en Engrossalg, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 1. KUMKANG CO., LTD.

  Sydkorea

  Virksomheden KUMKANG CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet branchen. Den opererer også inden for Trådnet, svejset, Trådnet, svejset, stålfibre, stoffer i metaltråd, og fliser brancherne. Den er baseret i Seoul, Sydkorea.

 2. FIRM CHECKER PLATE COMPANY

  Kina

  Virksomheden FIRM CHECKER PLATE COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Hengshui, Kina.

 3. PESEN GALVANIZE

  Tyrkiet

  Virksomheden PESEN GALVANIZE, er en Engrossalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for Trådnet, svejset, Leverandør stål, Lavkarbon anløben stålwire uden coating, hærdet tråd, og Trådnet, svejset brancherne. Den er baseret i Istanbul / Kartal, Tyrkiet.

 4. RIVA ACIER SA

  Frankrig

  Virksomheden RIVA ACIER SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern- og stålindustrien og støberier - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Trådnet, svejset, og Trådnet, svejset brancherne. Den er baseret i Gargenville, Frankrig.

 5. ENGREAT STEEL FENCE COMPANY

  Kina

  Virksomheden ENGREAT STEEL FENCE COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Hengshui, Kina.

 6. FENNE STAHL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FENNE STAHL GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for Trådnet, svejset, Betonringe, og Trådnet, svejset brancherne. Den er baseret i Dorsten, Tyskland.

 7. DMA ARMATURES AQUITAINE

  Frankrig

  Virksomheden DMA ARMATURES AQUITAINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Trådnet, svejset, slynger, armaturer, bjælker, og Trådnet, svejset brancherne. Den er baseret i Croissy-Sur-Seine, Frankrig.

 8. AYES CELIK HASIR VE CIT

  Tyrkiet

  Virksomheden AYES CELIK HASIR VE CIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. CENKY HIGH SECURITY FENCING COMPANY

  Kina

  Virksomheden CENKY HIGH SECURITY FENCING COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Hengshui, Kina.

 2. DEMMA WELDED WIRE MESH CO.

  Tyrkiet

  Virksomheden DEMMA WELDED WIRE MESH CO., der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den opererer også inden for Hegn, stålskeletter i metal til hegn, Stålskeletter i metal til hegn, Hegn, og stålskeletter i metal til armering i byggesektoren brancherne. Den er baseret i ISTANBUL, Tyrkiet.

 3. TELSAN WIRE MESH PRODUCTS AND GALVANIZATION INDUSTRIES

  Tyrkiet

  Virksomheden TELSAN WIRE MESH PRODUCTS AND GALVANIZATION INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Trådnet, svejset, Trådhegn, gitre, Trådnet, svejset, og fastsømmede stenkasser brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 4. LANTURE ORNAMENTAL FENCE COMPANY

  Kina

  Virksomheden LANTURE ORNAMENTAL FENCE COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Hengshui City, Kina.

 5. ANTIMOS INSECT SCREEN COMPANY

  Kina

  Virksomheden ANTIMOS INSECT SCREEN COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Hengshui, Kina.

 6. LTD GABIONI

  Georgien

  Virksomheden LTD GABIONI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet branchen. Den opererer også inden for Trådnet, svejset, stenkasser til vandkanter, pigtråd, Trådnet, svejset, og teglsten i keramik brancherne. Den er baseret i Kutaisi 4600, Georgien.

 7. ETS VANDEVOORDE XAVIER

  Belgien

  Virksomheden ETS VANDEVOORDE XAVIER, er en Detailsalg, der opererer inden for Plader, korrugerede - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Trådnet, svejset, Rør og slanger, stål-, Tilbehør til skydedøre, Betonringe, Trådnet, svejset, og Rør og slanger, stål- brancherne. Den er baseret i Boussu Lez Walcourt, Belgien.

 8. MASHTRONICS D.O.O

  Serbien

  Virksomheden MASHTRONICS D.O.O, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den opererer også inden for Trådnet, og Trådnet brancherne. Den er baseret i Mladenovac, Serbien.

 9. DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE

  Tyskland

  Virksomheden DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE, er en Engrossalg, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den opererer også inden for europæisk elfenben, finansiering til virksomheder ydet af banker, serviceydelser, forvaltning og administration af onlineinvesteringsfonde, og underleverance af emballering og indpakning med posttjenester brancherne. Den er baseret i Mauerstetten, Tyskland.

 10. NEPTUN STAHLHANDEL GMBH

  Østrig

  Virksomheden NEPTUN STAHLHANDEL GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Teesdorf, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis