• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • trådnet- svejset

Resultater for

Trådnet- svejset - Import eksport

 1. MAISHI WIRE MESH

  Kina

  Verified by europages badge

  Maishi Wire Mesh er en førende producent af højteknologiske trådnetsprodukter. Virksomheden blev grundlagt i 1986 og er beliggende i Kina. Gennem vores dedikation til kundecentreret innovation og mere end 30 års udvikling, er MAISHI-produkterne blevet eksporteret til mere end 95 lande og mere end 30 af de bedste 500 virksomheder. MAISHI`s vision er at hjælper enhver kunde med at opnå en bedre udvikling. Ved at bruge vores erfaring og ekspertise inden for produktion, fremstiller MAISHI førsteklasses produkter og skabe grønne løsninger, som betyder, at kunder kan vinde markedet. Hvorfor vælge os? - Mere end 35 års historie - ISO9001-certifikat - Skræddersyet produktion - Levering til tiden - Tilstrækkeligt lager - Tredjepart inspektioner - Videokonferencer - Priser - Professionelle certifikater

 2. O.M.A.F. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Firmaet O.M.A.F. er specialiseret i fabrikation af INOXLINE hegn i rustfrit stål, forzinkede hegn, metalgitre og -hegn til industrien og byggesektoren. Alle vores hegn er fremstillet med automatiske systemer. O.M.A.F. kompletterer det store udvalg af produkter og tilbehør til byggesektoren: flade nedløbsbrønde, forseglinger, gitre og brønde i rustfrit stål.

 3. P.T. POST EISENHANDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden P.T. POST EISENHANDEL GMBH & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Langenfeld, Tyskland.

 4. GRIOS S.R.O.

  Tjekkiet

  Metalproduktion, ledningsprogram, svejsning, CNC-bukning, MIG/MAG robotsvejsning, udlejning af salgslokaler, salgsfremmende og virksomhedsstande, butiksudstyr, strukturer af rør, låsesmed

 5. KROPP-STAHL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KROPP-STAHL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Vreden, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JINAN FARINA IMP & EXP CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden JINAN FARINA IMP & EXP CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Jinan City, Kina.

 2. HUSE & PHILIPP GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HUSE & PHILIPP GMBH & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Braunschweig, Tyskland.

 3. JACOB KIERDORF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden JACOB KIERDORF GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Bergisch Gladbach, Tyskland.

 4. THROM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden THROM GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Büdingen, Tyskland.

 5. PRJSC DNEPROMETIZ

  Ukraine

  Virksomheden PRJSC DNEPROMETIZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 1. DÜNNEWALD STAHLHANDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden DÜNNEWALD STAHLHANDEL GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Münster, Tyskland.

 2. PRIVATE COMPANY VOSTOKMETALLTORG

  Ukraine

  Virksomheden PRIVATE COMPANY VOSTOKMETALLTORG, er en Engrossalg, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 1. ENGREAT STEEL FENCE COMPANY

  Kina

  Virksomheden ENGREAT STEEL FENCE COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Hengshui, Kina.

 2. RIVA ACIER SA

  Frankrig

  Virksomheden RIVA ACIER SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern- og stålindustrien og støberier - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Trådnet, svejset, og Trådnet, svejset brancherne. Den er baseret i Gargenville, Frankrig.

 3. DEMMA WELDED WIRE MESH CO.

  Tyrkiet

  Virksomheden DEMMA WELDED WIRE MESH CO., der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den opererer også inden for Hegn, stålskeletter i metal til hegn, Stålskeletter i metal til hegn, Hegn, og stålskeletter i metal til armering i byggesektoren brancherne. Den er baseret i ISTANBUL, Tyrkiet.

 4. FIRM CHECKER PLATE COMPANY

  Kina

  Virksomheden FIRM CHECKER PLATE COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Hengshui, Kina.

 5. MASHTRONICS D.O.O

  Serbien

  Virksomheden MASHTRONICS D.O.O, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den opererer også inden for Trådnet, og Trådnet brancherne. Den er baseret i Mladenovac, Serbien.

 6. KUMKANG CO., LTD.

  Sydkorea

  Virksomheden KUMKANG CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet branchen. Den opererer også inden for Trådnet, svejset, Trådnet, svejset, stålfibre, stoffer i metaltråd, og fliser brancherne. Den er baseret i Seoul, Sydkorea.

 7. LANTURE ORNAMENTAL FENCE COMPANY

  Kina

  Virksomheden LANTURE ORNAMENTAL FENCE COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Hengshui City, Kina.

 8. PESEN GALVANIZE

  Tyrkiet

  Virksomheden PESEN GALVANIZE, er en Engrossalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for Trådnet, svejset, Leverandør stål, Lavkarbon anløben stålwire uden coating, hærdet tråd, og Trådnet, svejset brancherne. Den er baseret i Istanbul / Kartal, Tyrkiet.

 1. ETS VANDEVOORDE XAVIER

  Belgien

  Virksomheden ETS VANDEVOORDE XAVIER, er en Detailsalg, der opererer inden for Plader, korrugerede - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Trådnet, svejset, Rør og slanger, stål-, Tilbehør til skydedøre, Betonringe, Trådnet, svejset, og Rør og slanger, stål- brancherne. Den er baseret i Boussu Lez Walcourt, Belgien.

 2. FENNE STAHL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FENNE STAHL GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for Trådnet, svejset, Betonringe, og Trådnet, svejset brancherne. Den er baseret i Dorsten, Tyskland.

 3. NEPTUN STAHLHANDEL GMBH

  Østrig

  Virksomheden NEPTUN STAHLHANDEL GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Teesdorf, Østrig.

 4. TELSAN WIRE MESH PRODUCTS AND GALVANIZATION INDUSTRIES

  Tyrkiet

  Virksomheden TELSAN WIRE MESH PRODUCTS AND GALVANIZATION INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Trådnet, svejset, Trådhegn, gitre, Trådnet, svejset, og fastsømmede stenkasser brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 5. ANTIMOS INSECT SCREEN COMPANY

  Kina

  Virksomheden ANTIMOS INSECT SCREEN COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Hengshui, Kina.

 6. DMA ARMATURES AQUITAINE

  Frankrig

  Virksomheden DMA ARMATURES AQUITAINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Trådnet, svejset, slynger, armaturer, bjælker, og Trådnet, svejset brancherne. Den er baseret i Croissy-Sur-Seine, Frankrig.

 7. DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE

  Tyskland

  Virksomheden DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE, er en Engrossalg, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den opererer også inden for europæisk elfenben, finansiering til virksomheder ydet af banker, serviceydelser, forvaltning og administration af onlineinvesteringsfonde, og underleverance af emballering og indpakning med posttjenester brancherne. Den er baseret i Mauerstetten, Tyskland.

 8. AYES CELIK HASIR VE CIT

  Tyrkiet

  Virksomheden AYES CELIK HASIR VE CIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. CENKY HIGH SECURITY FENCING COMPANY

  Kina

  Virksomheden CENKY HIGH SECURITY FENCING COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet, svejset branchen. Den er baseret i Hengshui, Kina.

 10. LTD GABIONI

  Georgien

  Virksomheden LTD GABIONI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet branchen. Den opererer også inden for Trådnet, svejset, stenkasser til vandkanter, pigtråd, Trådnet, svejset, og teglsten i keramik brancherne. Den er baseret i Kutaisi 4600, Georgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis