• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • trådfjedre

Resultater for

Trådfjedre - Import eksport

 1. RÖHRS, DR. WERNER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1919 har vi været kendt i hele verden som specialist inden for tekniske fjedre til krævende opgaver. Vores produktportefølje indeholder fjedre i enhver form og type. Til vores produktionsprogram hører især trykfjedre i rund- og fladtråd, tallerkenfjedre, skruetallerkenfjedre, flertrådsfjedre og mange andre fjedre. Produkter: blad-, flad- og formfjedre, dæmpningsfjedre, trykfjedre, fladtrådsfjedre, flertrådsfjedre, nivelleringssko, skruefjedre, tallerkenfjedre, torsionsfjedre, wirbulatorer og mere.

 2. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en mellemstor producent af tekniske fjedre fra Schwabach nær Nürnberg, og præsenterer os i dag med ca. 50 ansatte, som en traditionel og kompetent producent af tekniske fjedre og bøjede dele af stål, rustfrit stål og ikke-jernholdige metaller, fra specielle problemløsninger til storskala produktion. Innovation er hvad du finder hos Löhr GmbH & Co. Præcisionsfjedre KG sikret med vores omfattende viden. Viden er baggrunden for ​​erfaring, og forventning til den seneste udvikling. Vi har alle brug for innovative løsninger. Så brug vores erfaring, vores viden, vores kvalitet og vores leveringssikkerhed.

 3. DIETZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fjederproduktion kræver højeste præcision for at leve op til krav til komplekse strukturer og tilhørende funktioner. På grund af stigende kvalitetskrav videreudvikler vi hele tiden arbejdsmaterialer og produkter. Deres funktionsdygtighed sikres ved hjælp af permanente kvalitetskontroller. Kontrolresultaterne stiller vi naturligvis gerne til rådighed. Ved fremstilling af fjedre og bøjelige tråddele garanterer vi, at vores produkter overholder det, vi lover. Vores mål er højeste forsyningssikkerhed og så lidt besvær som muligt for vores kunder. Dette forfølger vi med vores databasebaserede lagersystem, som både omfatter lageret for råstoffer og lageret for færdige dele. Takket være vores smidige strukturer og processer er vi i stand til at reagere yderst fleksibelt på dine logistiske krav.

 4. MONNINGER FEDERN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 75 år har Monninger været DEN bedste kompetence indenfor fjedre i stål og rustfrit stål. Her har erfaring, kundeforhold og kvalitet altid dannet grundlag for succes. I 1994 blev vi for første gang ISO 9001 certificeret. I 2012 gik vi ind i en ny æra, idet vi blev certificeret i henhold til ISO TS 16949, hvilket har kendetegnet vores virksomhed. Vores virksomhed er for længe siden blevet til et anerkendt mærke, som er velkendt blandt vores kunder og i fagkredse. Vores gode omdømme skyldes vores konstante principper - som stammer fra vores grundlæggelse i 1945, og indtil i dag: Præcision. Dynamik. Ingeniør opfindsomhed. Anvendelse af dynamik. Vi har brugt mere tid på at udvikle disse kernekompetencer, at forberede virksomheden til fremtiden på en strategisk måde, og dermed skabe en synlig position på markedet. I tæt samarbejde med marketingsbureauet solldesign, har Monninger skabt en markedskendskab med en klar identitet og tilstedeværelse.

 5. TEVEMA

  Holland

  Verified by europages badge

  TEVEMA blev oprettet i 1936 og har utvivlsomt slået sig fast som en absolut autoritet inden for tekniske fjedre, hvad end det drejer sig om standardprodukter eller kundetilpassede løsninger. Vi tilbyder en bred og alsidig vifte af produkter over hele verden og kan derved imødekomme behovene fra en lang række industrier. Udvalget fra TEVEMA er ikke blot komplet, men også fleksibelt, med en unik kombination af standardfjedre samt muligheden for at fremstille særlige kundetilpassede fjedre for at tilfredsstille ethvert individuelt krav fra kunden. Denne smidighed i produktionen og kundetilpasning gør TEVEMA til en uomgængelig partner i projekter, som nødvendiggør specifikke og skræddersyede løsninger inden for tekniske fjedre. Virksomheden, der er fast forankret i traditioner og erfaring, men som stadig er meget lydhør over for kravene fra nutidens kunder, står for kvalitet og pålidelighed på markedet for tekniske fjedre. Derfor er valget åbenlyst: For alle behov inden for tekniske fjedre, TEVEMA er en pålidelig partner. Alsidigheden og soliditeten ved produkterne fra TEVEMA er i dag lige ved hånden. Skynd dig at udforske potentialet ved fjedre fra TEVEMA, og påskøn den høje kvalitet og den knowhow, der har kendetegnet virksomheden siden 1936.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ADRIATICA MOLLE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Adriatica Molle er grundlagt i 1977 som et familieforetagende. På lidt mindre end et årti har virksomheden gjort sig stærkt gældende på det italienske marked inden for sektoren til produktion af fjedre og bearbejdning af metaltråd. Virksomhedens engagement i forskning og projektering og dens teknologisk avancerede anlæg har gjort det muligt for Adriatica Molle at imødekomme behovet i de mest forskellige varesektorer hurtigt og effektivt og levere passende, konstruktive løsninger.

 2. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Præcisionsfjedre, Specialdesignede fjedre, Trådfjedre, fjedre efter tegning, torsionsfjedre, Præcisionsfjedre, fjedre i rustfrit stål, Specialdesignede fjedre, og præcisionsfjedre brancherne. Den er baseret i Selvazzano Dentro, Italien.

 3. DÖPKE METALLWAREN UND LADENBEDARF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DÖPKE METALLWAREN UND LADENBEDARF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådfjedre branchen. Den er baseret i Bünde, Tyskland.

 4. BIEGEFORM SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BIEGEFORM SOLUTIONS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådfjedre branchen. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 5. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PÖTZ & SAND GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kabler - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Kæder, plast, Kæder - tilbehør, Trådfjedre, Kæder, plast, Kæder - tilbehør, Trådbøjedele, kæder i rustfrit stål, svejsede kæder, og Sjækler brancherne. Den er baseret i Monheim, Tyskland.

 1. PEHA-METALL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PEHA-METALL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådfjedre branchen. Den er baseret i Rietberg, Tyskland.

 2. LK MECHANIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LK MECHANIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Trådfjedre branchen. Den er baseret i Heuchelheim, Tyskland.

 1. O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for producent af fjedre, præcisionsfjedre, fjedre til industri, trådfjedre, og fjedre efter tegning brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 2. MOLLIFICIO SO.MI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MOLLIFICIO SO.MI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådfjedre branchen. Den opererer også inden for fjedre, torsionsfjedre, trykfjedre, trækfjedre, båndfjedre, fjedre til landbruget, producent af fjedre, mikrofjedre, og bladfjedre brancherne. Den er baseret i Montecarotto, Italien.

 3. DRAHTBIEGETECHNIK LUEGER GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DRAHTBIEGETECHNIK LUEGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådfjedre branchen. Den er baseret i Waidhofen/ybbs, Østrig.

 4. CALIFIL

  Frankrig

  Califil-gruppen har specialiseret sig i design og fremstilling af varer af rustfri metaltråd. Overfladebehandlingerne er fuldt integreret: Forkromning, forzinkning, elektropolering og epoxymaling. Vores to produktionsfilialer Caliste Marquis og Aplifil er involveret i de vigtigste økonomiske sektorer: Fødevaresektoren (oplagring/opbevaring til kølerum, etablering/vedligeholdelse af slagteri, ophængning af kød og fødevareindustrien), husholdningsapparater, medicinalindustrien (reoler designet til opbevaring/oplagring i et rent rum) automobilbranchen (OEM'er) og den bredere industri. Med sin brancheerfaring har Califil-gruppen udviklet sin aktivitet ved at bevare sine værdier: stringens, kvalitetskrav, miljøvenlighed, vedholdenhed og nysgerrighed. Med en betydelig maskinpark fremstiller Califil-gruppen katalog- eller brugerdefinerede emner i små, mellemstore eller store serier.

 5. PRESSIRESSORT

  Frankrig

  Undersøgelse, design, fremstilling og salg af alle typer fjedre til industrien, rumfart, nuklearsektoren, den mekaniske branche, transport, fjedre til skibsreparation, petrokemi, fødevaresektoren og medicin. PRESSIRESSORT er også leverandør til hydroelektriske dæmninger. Vi tilbyder fjederproduktion efter mål og computerstøttet design. Kalibrering af fjedre. Fabrikation af nåle, betastifter, ringe, spiralfjedre, metalfjedre, trådfjedre og formede plader. Materiale: stål, rustfrit stål, inconel, phosphorbronze, kobber, beryllium og andre. Udvikling af højteknologiske løsninger med fjedre til beregning af prototyper eller dele til små og store serier. Vores indkøbere, teknikere og rådgivende ingeniører har specifik viden inden for produktdesign og fantasifulde nye løsninger. : Fra enkeltdele til store serier i tråd på 0, 2 til 50 mm.

 6. OY LESJÖFORS AB

  Finland

  LESJÖFORS har lang erfaring med at fremstille fjedre og prioriterer konstant den teknologiske udvikling på området. Vores vigtigste konkurrencemæssige fordele er vores brede produktsortiment, høje kvalitet og høje serviceniveau. Vores fjedersortiment har en unik bredde, og fjedrene er kendt for deres holdbarhed, tilpasningsevne og variationsevne. Vores fjedre anvendes i næsten enhver branche, det kan være elproduktion, papir- og papirmasseindustrien, men også offshore, automation og infrastruktur. Vores fjederoperationer er fokuseret på fremstilling, oplagring og distribution. Vi lagerfører og distribuerer alle former for fjedre i overensstemmelse med vores kunders behov. Lesjöfors lagerfører over 10.000 standardvarer til direkte levering.

 7. RPK SDAD COOP

  Spanien

  Koncernen RPK har kapacitet til at fremstille løsninger til forskellige sektorer som f.eks. automobilsektoren, elsektoren, medicinalsektoren og til industien. RPK udvikler hele tiden nye produkter for at leve op til kundernes krav.

 8. HUTTER & SCHRANTZ STAHLFEDERN GMBH

  Østrig

  Hutter & Schrantz Stahlfedern udvikler og fremstiller kvalitetsfjedre samt trådbøjedele til industri og erhverv. Topfirmaer fra forskellige brancher stoler på markedsføreren og har derfor succes. Vores produkter: Bilfjedre, bøjefjedre, blad-, flad- og formfjedre, tråddele til tekniske formål, trykfjedre, fjedre til tekniske formål, keglefjedre, bøjningsspiralfjedre, skruefjedre, specialfjedre, torsionsfjedre, trækfjedre, spiralfjedre, stansebøjedele osv.

 1. HANS SCHLENK TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG E.K.

  Tyskland

  Virksomheden HANS SCHLENK TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådfjedre branchen. Den er baseret i Blaustein, Tyskland.

 2. SAM HWA STEEL S.A.

  Luxembourg

  Virksomheden SAM HWA STEEL S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler, stål- branchen. Den opererer også inden for Trådfjedre, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Bettembourg, Luxembourg.

 3. SEEMANN GESTELLBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SEEMANN GESTELLBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådfjedre branchen. Den er baseret i Villingen-Schwenningen, Tyskland.

 4. SPRING GROUP S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SPRING GROUP S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Trådfjedre, Skruefjedre, Bladfjedre, Trådfjedre, Skruefjedre, og Bladfjedre brancherne. Den er baseret i San Giovanni In Persiceto, Italien.

 5. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Tyrkiet

  Virksomheden MERTYAY SPRING INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Præcisionsfjedre, Trådfjedre, Præcisionsfjedre, producent af fjedre, Trådfjedre, og stål fjeder brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. KRUGINKA

  Belarus

  Virksomheden KRUGINKA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materiel til sengestel og madrasser branchen. Den opererer også inden for madrasfjedre, trådfjedre, skrueformede kompressionsfjedre, og fjedermadras brancherne. Den er baseret i Mogilev, Belarus.

 7. MÖSSLER DRAHT GMBH

  Østrig

  Virksomheden MÖSSLER DRAHT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådfjedre branchen. Den er baseret i Treffen, Østrig.

 8. GRAF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GRAF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Spænder, Fjedre, Trådfjedre, Trådbøjedele, Spænder, Fjedre, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Werdohl, Tyskland.

 9. KOMETYAY YAY LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden KOMETYAY YAY LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådfjedre branchen. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 10. ANTWERPS TECHNISCH VERENBEDRIJF

  Belgien

  Virksomheden ANTWERPS TECHNISCH VERENBEDRIJF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Trådfjedre, Bladfjedre, trækfjedre, Trådfjedre, Bladfjedre, og torsionsfjedre brancherne. Den er baseret i Schelle, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis