• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • trådemner - jernholdige metaller

Resultater for

Trådemner - jernholdige metaller - Import eksport

 1. LUMPI-BERNDORF DRAHT- UND SEILWERK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LUMPI-BERNDORF DRAHT- UND SEILWERK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Linz, Østrig.

 2. HELCA METALL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HELCA METALL GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Ulm, Tyskland.

 3. VORNBÄUMEN STAHLSEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VORNBÄUMEN STAHLSEILE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Bad Iburg, Tyskland.

 4. HIGH TECH ALLOYS SONDERWERKSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HIGH TECH ALLOYS SONDERWERKSTOFFE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 5. STEFAN MAIER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STEFAN MAIER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SONNE STAHLHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Vi har specialiseret os i handel med 2-A-blankstål, som vi også tilbyder og sælger lastvis (25 t). Alt vores genbrugsmateriale stammer for 95 % vedkommende fra tysk produktion. Desuden er vi eksperter i besvarelse af usædvanlige materialeforespørgsler. Uanset om der er tale om udsædvanlige mål, ubrugelige varer, særlige fys. egenskaber, små eller store mængder, er det interessant for os, og vi udarbejder hurtigt et tilbud.

 2. ÁP-TECHNOLOGY KFT

  Ungarn

  Virksomheden ÁP-TECHNOLOGY KFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Maskiner til trådtrækning og bearbejdning af metaltråd, Metallurgi og jern- og stålindustrien - maskiner og installationer, Metallurgi - maskiner og installationer, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Maskiner til trådtrækning og bearbejdning af metaltråd, Metallurgi og jern- og stålindustrien - maskiner og installationer, Metallurgi - maskiner og installationer, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Nyíregyháza, Ungarn.

 3. VOLME-DRAHT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden VOLME-DRAHT GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 4. CEMKA TEL SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden CEMKA TEL SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for metal i plader og ark, valsning af jerntråd, og jern med lavt kulindhold brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. MIGAL.CO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MIGAL.CO GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Landau, Tyskland.

 1. KOBILL SRL

  Rumænien

  Virksomheden KOBILL SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Laser - skære- og svejsemaskiner, Plasmaskæringsmaskiner, Trådemner - jernholdige metaller, Solbruningssaloner - udstyr, Laser - skære- og svejsemaskiner, Plasmaskæringsmaskiner, Trådemner - jernholdige metaller, og Solbruningssaloner - udstyr brancherne. Den er baseret i Brasov, Rumænien.

 2. ASA GLOBAL T,CARET

  Tyrkiet

  Virksomheden ASA GLOBAL T,CARET, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Trådemner - jernholdige metaller, og Trådemner - jernholdige metaller brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. A. VAN MEIRVENNE & ZONEN

  Belgien

  Virksomheden A. VAN MEIRVENNE & ZONEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Trådemner - jernholdige metaller, Betonringe, trækning af stål, Trådemner - jernholdige metaller, og Blankstål brancherne. Den er baseret i Beveren-waas, Belgien.

 2. BEKAERT GMBH VERKAUF SPEZIALSTAHLDRÄHTE

  Tyskland

  Virksomheden BEKAERT GMBH VERKAUF SPEZIALSTAHLDRÄHTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Neu-Anspach, Tyskland.

 3. METALICPLAS IMPEX

  Rumænien

  Virksomheden METALICPLAS IMPEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Dej, Rumænien.

 4. LINCOLN ELECTRIC FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden LINCOLN ELECTRIC FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Laserapparater og instrumenter, Trådemner - jernholdige metaller, Laserapparater og instrumenter, og Trådemner - jernholdige metaller brancherne. Den er baseret i Le Grand Quevilly, Frankrig.

 5. BS MAKINE

  Tyrkiet

  Virksomheden BS MAKINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Eskişehir, Tyrkiet.

 6. ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG

  Tyskland

  Virksomheden ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldvalsede profiler branchen. Den opererer også inden for Kobber og kobberlegeringer, Trådemner - jernholdige metaller, Kobber og kobberlegeringer, og Trådemner - jernholdige metaller brancherne. Den er baseret i Neunburg vorm Wald, Tyskland.

 7. CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A.

  Rumænien

  Virksomheden CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den opererer også inden for Brændstof, flydende, Trådemner - jernholdige metaller, Profilerede plader - jernholdige metaller, Brændstof, flydende, Trådemner - jernholdige metaller, og Profilerede plader - jernholdige metaller brancherne. Den er baseret i Buzau, Rumænien.

 8. TOSYALI HOLDING

  Tyrkiet

  Virksomheden TOSYALI HOLDING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Osmaniye, Tyrkiet.

 1. .

  Tyrkiet

  Virksomheden ., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for hvid marmor brancherne. Den er baseret i ., Tyrkiet.

 2. CELAL METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden CELAL METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Istanbuk, Tyrkiet.

 3. SOTAR S.A.S. DI TARONI FILIPPO & C.

  Italien

  Virksomheden SOTAR S.A.S. DI TARONI FILIPPO & C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for elektrosvejsede net i tavler brancherne. Den er baseret i Maslianico, Italien.

 4. RUBIKON WALZSTAHL

  Tyskland

  Virksomheden RUBIKON WALZSTAHL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for valset brancherne. Den er baseret i Augsburg, Tyskland.

 5. TREFO S. A.

  Rumænien

  Virksomheden TREFO S. A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Søm og syle, Transportkæder, Søm og syle, og Transportkæder brancherne. Den er baseret i Galati, Rumænien.

 6. CZ VEHA S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden CZ VEHA S.R.O., er en Distributør, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Brno, Tjekkiet.

 7. P&M PROFIL S.C. PAWEŁ CZYŻYK, MARCIN

  Polen

  Virksomheden P&M PROFIL S.C. PAWEŁ CZYŻYK, MARCIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Lavkarbon ståltråd varmebehandlet - ubehandlet, og valsning af jerntråd brancherne. Den er baseret i Zagnańsk, Polen.

 8. SUPRAGROUP

  Polen

  Virksomheden SUPRAGROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Rakszawa, Polen.

 9. BRUNTON SHAW U K LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BRUNTON SHAW U K LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Trådemner - jernholdige metaller, og Trådemner - jernholdige metaller brancherne. Den er baseret i Worksop, Det Forenede Kongerige.

 10. ROPE ASSEMBLIES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ROPE ASSEMBLIES LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Trådtrækning - ikke-jernholdigt metal, og Trådtrækning - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Retford, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Trådemner - jernholdige metaller - Import eksport

Antal resultater

4.316 Virksomheder