• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tråd og kabler - jernholdigt metal

Resultater for

Tråd og kabler - jernholdigt metal - Import eksport

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fremstilling af tekniske samlinger fremstillet af metal, især wire og metalplader. Forarbejdning af wire Ø 0, 5 til 14 mm også til små serier i stål, fjederstål og rustfrit stål. Det er bevist, at der er produceret wireartikler i Vulkaneifel siden 1830. I denne næsten 200-årige tradition, har vores erfarne medarbejdere produceret kurve og gitter fra ståltråd og metalplade på Hillesheim siden 1997 ved hjælp af moderne maskiner. Udvikling, fremstilling og salg af tråd- og metalvarer til industri, storkøkkener og laboratorier samt til medicinalteknik og farmaceutisk industri, især trådkurve, gitre og stel.

 2. LAMBERT MANUFIL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LAMBERT MANUFIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for rustfrit ståltråd, hærdet tråd, og skrueformet spids brancherne. Den er baseret i Couëron, Frankrig.

 3. AMIC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AMIC, er en Distributør, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Tråd i nikkellegeringer, rustfrit ståltråd, Pianotråd i stål og rustfrit stål, Tråd til formdele, tråd i rustfrit stål, ståltråd til fjedre, stålledninger, ledninger i barrer, og Lavkarbon galvaniseret ståltråd brancherne. Den er baseret i Bobigny, Frankrig.

 4. BALTHUN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BALTHUN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Bünde, Tyskland.

 5. KAUFMANN DRAHTWAREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KAUFMANN DRAHTWAREN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Oberndorf-Bochingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MSP-DISPLAY PETER SCHÖBEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MSP-DISPLAY PETER SCHÖBEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Gemünden, Tyskland.

 2. LINDEMANN & KRÖGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LINDEMANN & KRÖGER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 3. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

 4. KRUMBIEGEL GMBH DRAHTINNOVATIONEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KRUMBIEGEL GMBH DRAHTINNOVATIONEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Dresden, Tyskland.

 5. AS-FEINSTSEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AS-FEINSTSEILE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Delmenhorst, Tyskland.

 1. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusland

  Kabelfabrikken "EXPERT-CABLE LTD." har en moderne produktion af førsteklasses kabelprodukter. De er placeret i Orel, Rusland. I begyndelsen af 2020 havde fabrikken et areal på mere end 25.000m2 til produktion og distribution. Kabelfabrikken 'EXPERT-CABLE' har en ung højteknologisk og multifunktionen produktion. Kobberproduktion: Pakkeproduktioner af trådstænger med en diameter på 8-25 mm. Metalruller: Fremstillingsproces med kobbersektioner i forskellige former er blevet implementeret. Pakkeproduktion af kobber bus-stænger blev oprettet iht. GOST 434-78. Udvalget af krydssektioner er fra 200 til 3800, og med en bredde på op til 240 mm. Kabel- og ledningsprodukter: Vi har mere end 50 opdaterede produktionslinjer fra førende globale producenter. Vores produkter leveres i Rusland og over hele verden. Kabelprodukterne bruges i sociale vigtige, militære industrielle faciliteter, termiske kraftsektorer, undergrunden, tungbranchen, hyggeri go kommunale tjenester.

 2. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Vores ledemotiv består i at beskytte mennesker med vores produkter og gøre arbejdet med maskiner virkelig sikkert. Det allervigtigste for os er at yde tjenester til dem, der kan nyde godt af at bruge vores systemer og tjenesteydelser og derved opnå kundetilfredshed hos sig selv eller sin kunde. Vi ser vores kunder som individer. Derfor stræber vi efter at tilegne os vores partneres behov og forarbejde dem kooperativt. Vi tager ansvar for vores kunder, og derfor bekender vi os til et højt kvalitetskrav, for hos TIEMANN Schutz-Systeme anvendes kun råmaterialer og testede komponenter af høj kvalitet. På langt sigt viser det sig altid at være det mest økonomiske alternativ. Vi ved, at evnen til at opfylde kundens behov på den bedste måde, afhænger af vores medarbejderes kreativitet, færdigheder, forskelligheder og deres evne til teamwork.

 1. J. S. FEINDRAHTZUG GMBH

  Tyskland

  J.S. Feindrahtzug GmbH har i over 40 år produceret særdeles fine jern- og ståltråde til det globale marked.Produktion foregår ved vådtrækning, som er en tidskrævende proces, der sikrer den bedste kvalitet, og som kun tilbydes af få firmaer.Med en trækstyrke på mellem 350 og 4.500 N/mm2 og med en diameter helt ned til 0, 08 mm har Feindrahtzug GmbH indtaget en nicheposition på det europæiske marked.Firmaer fra Tyskland og resten af Europa værdsætter de fremragende produktegenskaber ved fintråde fra Altena.Familievirksomheden producerer samtlige trådprodukter på forespørgsel.Effektive produktionsprocesser giver mulighed for hurtig og fleksibel levering samt konkurrencedygtige priser.Den gennemsnitlige produktion per år ligger på cirka14 mia. meter fintråd.

 2. MEDICAL CABLE TEC GMBH

  Tyskland

  Vores løkkekabler og wire til medicinsk teknologi gennemgår strenge fremstillings- og rengøringsprocesser under hensyntagen til medicinske standarder. Inden for medicinsk teknologi leverer vi stort set kun wire og reb med lav vridning og spænding, og med en renset, højglans og ensartet overfladekvalitet. Vi leverer størstedelen af ​​vores produkter inden for dette område med ekstruderet isolering fremstillet af biokompatible materialer og om nødvendigt (f.eks. til hjerteelektroder) også under hensyntagen til de relevante dielektriske værdier. Til dette har vi særligt rene produktionsområder og specialsystemer. Integrerede måle- og testfaciliteter sikrer de høje kvalitetskrav og styrer processen. Som standard tilbyder vi wireprodukter fremstillet af materialerne 1.4401, 1.4404 og 1.4441. Derudover er alle andre materialer, der kan anvendes og som er godkendt til applikationen, tilgængelige i belagte og ikke-belagte versioner.

 3. WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH

  Tyskland

  I 2012 udviklede Allplastik den detekterbare Blitzbinder®. Dette FDA- og EUR 10/2011-kompatible sortiment produceres med en innovativ materialeblanding, som gør det muligt at detektere disse produkter, f.eks. i fødevareindustrien. Som ISO 9001: 2008-certificeret virksomhed står Allplastik for kvalitetsråstoffer, høj produktkvalitet, hurtig produktdisponibiltet og pålidelig levering.

 4. METIZ BROVARY

  Ukraine

  Virksomheden METIZ BROVARY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for tråd til svejsning, og trukken kobbertråd brancherne. Den er baseret i Brovary, Ukraine.

 5. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Trådtrækning - ikke-jernholdigt metal, trådskårne emnestænger i legeringer, og Trådtrækning - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Brierley Hill, Det Forenede Kongerige.

 6. HSM GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HSM GMBH + CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Frickingen, Tyskland.

 7. HINTERDOBLER FABRIKATIONS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HINTERDOBLER FABRIKATIONS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Bad Griesbach, Tyskland.

 8. BIRIKIM KABLO

  Tyrkiet

  Virksomheden BIRIKIM KABLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. OSNOVANIE SPOOO

  Belarus

  Virksomheden OSNOVANIE SPOOO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Trådnet, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, fabrikation af metalstrukturer til offentlige arbejder, Trådnet, konstruktion af hegn, og Bygningsskeletter (letvægts), metal- brancherne. Den er baseret i Zhlobin, Belarus.

 2. KABKOM CABLE COMPOUNDS INC.

  Tyrkiet

  Virksomheden KABKOM CABLE COMPOUNDS INC., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. CAUMES ARMATURES

  Frankrig

  Virksomheden CAUMES ARMATURES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kæder, Fjedre, Kæder, Fjedre, specialfondamenter, og præfabrikerede brancherne. Den er baseret i Vendargues, Frankrig.

 4. ALLOD WERKSTOFF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ALLOD WERKSTOFF GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Tråd og kabler, stål-, Tråd og kabler, stål-, uorganiske kemikalier, thermoplast, og Plastkomponenter brancherne. Den er baseret i Burgbernheim, Tyskland.

 5. RAVNI TECHNOLOGIES

  Frankrig

  Virksomheden RAVNI TECHNOLOGIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for stålrør, og rør i jern brancherne. Den er baseret i Roche La Molière, Frankrig.

 6. AUVERGNE ARMATURES

  Frankrig

  Virksomheden AUVERGNE ARMATURES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kæder, Kæder, og stivere til beton brancherne. Den er baseret i Saint-Saturnin, Frankrig.

 7. AQUITAINE RESSORT

  Frankrig

  Virksomheden AQUITAINE RESSORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kæder, Fjedre, Stål og metaller - bearbejdning, Kæder, Fjedre, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Beychac-Et-Caillau, Frankrig.

 8. DRAHT MAYR GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DRAHT MAYR GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for porte af metal brancherne. Den er baseret i Walldorf, Tyskland.

 9. KOSSIK FILTERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KOSSIK FILTERTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Rodgau, Tyskland.

 10. CORDERIE FOREZIENNE

  Frankrig

  Virksomheden CORDERIE FOREZIENNE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kæder, Fjedre, Kæder, Fjedre, Motordrevent løfteudstyr, og Udstyr til personbeskyttelse brancherne. Den er baseret i Andrezieux-Boutheon, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis