Italien, Marmirolo
...PASTAPIU er en Type '00' hvedemel til fremstilling af frisk pasta. Med sin fremragende plastiskhed og elasticitet, takket være det høje proteinindhold, skiller PASTAPIU sig ud med sin ensartede kornstruktur og mindre end 0,45% aske, og er dermed ideel til at lave frisk pasta, der kan bevare sin farve i flere dage. PASTAPIU er den ideelle ingrediens til at lave traditionel frisk pasta i alle dens utallige former og typer, herunder butterdej, presset pasta, gnocchi, trofie og fyldte pastaer som ravioli, tortellini, agnoli og mange andre.
Tyskland, Dissen
... = Modified Atmosphere Packaging Tørre veganske forbindelser Nem at bruge, alsidige anvendelser, just-in-time produktion Uanset om det er i tortellini og ravioli, i eller på antipasti (f.eks. chili, courgette, aubergine)...
Italien, Brusaporto
...Panzerotti, ravioli tortellini, tortelloni … Freschi primi er produktlinjen på 500g, der bringer traditionen til bordet og gør enhver lejlighed speciel. Tilgængelig også: - Ravioli med kød 500g - Panzerotti med græskar 500g - Tortelloni med ricotta og spinat 500g - Tortelloni med svampe 500g - Tortelloni med rå skinke 500g - Tortelloni med kød 500g...
Frankrig, Malataverne
... krydderier, hvidløg og konserveringsmiddel sorbinsyre. Kan indeholde nødder og soja. Tortellini er ringformede pastaer, der ligner ravioli, og stammer fra området mellem Bologna og Modena. Ordet "tortellini" er flertallet af tortellino, afledt af italiensk for "lille tærte".
Storbritannien, Stoke On Trent Tunstall
...Smagskassen indeholder: 2 pakker friske "Tortellini med Skinke" (250 g pr. pakke) 2 pakker friske "Ravioli med Ricotta og Spinat" (250 g pr. pakke) 2 pakker friske "Kødravioli" (250 g pr. pakke) 1 pakke frisk pasta "Fusilli Calabresi" 500 g 1 pakke frisk pasta "Scialatielli Caserecci" 500 g 1 pakke frisk ægpasta "Lasagne- og Cannelloni-plader" 500 g 1 pakke frisk ægpasta "Pappardelle" 500 g 1...
Italien, Ceglie Messapica
Familievirksomheden fra Rhein-Neckar-regionen blev grundlagt i 1986 af de fem Baklan-brødre som en detailhandelsvirksomhed. Den har udviklet sig til i dag at være en globalt opererende international virksomhed. Baktat-gruppen omfatter i øjeblikket tolv virksomheder med ca. 1.500 medarbejdere. Det nuværende sortiment omfatter 3.000 produkter og er tilgængeligt i ca. 52 lande verden over. Fundament...
Italien, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana er en dynamisk virksomhed, der opererer inden for den toskanske agrofødevaresektor, hvor produkterne med mærket Agriqualità fra Amiata og Val di Paglia er resultatet af en produktionskæde, der blev etableret i 2005, og som har fået godkendelse til certificering fra Region Toscana. Især er de certificerede produkter blevet afsat til direkte salg i butikkerne med mærkerne "i Toscani...
...Håndlavede færdigretter. Certificeret høj kvalitet. Første og anden retter i portionsstørrelse på 300 g og bageplader på 2,5 kg. Forskellige referencer, klassisk og fyldt frisk pasta af høj kvalitet, både med kød og fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci osv.. Vi laver skræddersyede pakker til flyselskaber, hoteller, krydstogtskibe osv..
Italien, Orsogna
...Produkt til restaurationsbranchen, pizzeriaer, catering. Egenskaber: Fint skåret sort trøffel (Tuber Aestivum) opbevaret i ekstra jomfruolivenolie og et nip salt. Anbefalede doser: 10/15 g pr. person. Nyttige tips: Klar til brug. Forbrug: Som krydderi til første retter (tagliatelle, tortellini, tortelloni, crepes, ris, fyldte pastaer osv.), til fyld i pasta og salte retter, carpaccio af kød...
Tyskland, Mühlheim
... længde ~115 mm bredde 70 mm - Ravioloni Giganti længde ~80 mm bredde ~50 mm - Ravioloni bredde ~55 mm højde ~35 mm - Agnolini bredde ~35 mm højde ~23 mm - Tortelloni diameter ~55-60 mm - Tortelletti diameter ~40-50 mm - Tortelli diameter ~30 mm - Tortellini diameter ~20 mm - Bon-Bon nudler længde ~115 mm Ø ~25 mm - Caramelle længde ~105 mm Ø ~25 mm - Fiorelli diameter ~20 mm...
Italien, Firenze
...Mødet mellem markchampignon og oliven med sort trøffel har givet liv til en fremragende creme med en stærk og markant smag. Følelsen af skov breder sig i det omgivende miljø, så snart glasset åbnes. Ingredienser: dyrkede markchampignon (agaricus bisporus), oliven, sommertrøffel (tuber aestivum Vitt.). Tips: Vi anbefaler vores trøffelcreme med kød, både hvidt og rødt, med æg, lækker på skiver af ristet brød, kanapéer og kiks. Den kan også bruges som fyld til tortellini og ravioli.
Italien, Caraglio
... at bruge naturlige og ægte råvarer for at bevare smagene fra tidligere tider. I vores detailbutik i Caraglio, kun få km fra Cuneo, er alle de typiske pastatyper fra det italienske køkken tilgængelige: agnolotti, cappelletti, gnocchi, æg pasta, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin og valgranotti med Castelmagno. De er udelukkende lavet med naturlige ingredienser som...
Tyskland, Berlin
Fremstilling af frisk pasta og dybfrosne friske pastaprodukter: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, fyldte Gnocchi, håndlavede fyldte nudler, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Frisk pasta af særlig kvalitet. Vi producerer eksklusiv pasta med de bedste ingredienser og særlige fremstillingsmetoder.
Italien, San Lorenzo Di Parabiago
La Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, titolare Cav. Aldo Cozzi, har i flere år været blandt de førende på det nationale og internationale marked inden for konstruktion og salg af maskiner til kort og lang pasta, frisk, tør, pasteuriseret, frossen og beslægtede produkter såsom ravioli, cappelletti, tortellini, gnocchi osv., samt særlige og typiske produkter, også ved brug af specialmaskiner...
Fremstilling af pasta, ravioli, tortellini, gnocchi.
Italien, Valeggio Sul Mincio
Den gode Tortellino er en pastafabrik, der blev grundlagt i 2012. Vi laver tortellini med forskellige fyld, men også meget mere, såsom Fesca æg pasta, crêpes, varieret gastronomi og endda sennep og marmelade.
Italien, Padova
...VI PRODUCERER FRISK OG FYLDT PASTA, MED ET STORT UDVALG AF FORMATER, TORTELLINI OG RAVIOLI MED MERE END 40 FORSKELLIGE SMAGE, AFHÆNGIG AF TILGÆNGELIGHEDEN AF SÆSONENS BEDSTE GRØNTSAGER OG ITALIENSKE KULINARISKE TRADITIONER. VI PRODUCERER OGSÅ NOODLES OG GNOCCHI, SPAETZLE OG GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPECIALITET FRA DE VENETIANSKE BJERGE. VI HANDEL OGSÅ MED ITALIENSK PASTA, FRISK...
Italien, Valeggio Sul Mincio
Pastificio al Ponte producerer de traditionelle tortellini fra Valeggio sul Mincio. Den friske pasta fra Pastificio al Ponte bruges til at producere en række produkter, der henviser til den kulinariske tradition i Verona og Mantova: Klassiske kød-tortellini, Tortellini med lokal græskar, Tortellini med ricotta og spinat, Tortellini med ricotta og rød radicchio IGP.
Italien, Bagnarola di Budrio
...Vi arbejder med vores egne mærker, og i nogle tilfælde garanterer vi også eksklusivitet for området; naturligvis arbejder vi med private label på anmodning, med konkurrencedygtige priser og leveringstider. Vi har standardformater: Tortellini med råskinke, med kød, Tortelloni med kød, ricotta og spinat, med oste - Ravioli, svampe, oste, ricotta og spinat. Vi har også "SPECIALITETER"; Saccottini med trøffel, speck og rucola, tomat mozzarella basilikum. Derudover producerer vi Halal pasta og Kosher certificeret.
Produktion af friske færdigretter Produktion af friske tortellini og ravioli Uden konserveringsmidler...
Italien, Caravaggio
Populære lande for dette søgeord