• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tobak

Resultater for

Tobak - Import eksport

 1. MAC BAREN TOBACCO COMPANY

  Danmark

  MAC BAREN TOBACCO COMPANY A/S IS THE LARGEST PRIVATELY OWNED TOBACCO COMPANY IN THE NORDIC REGION, WHEREAS OUR SUCCESS EXTENDS FAR BEYONDSupreme quality, proud traditions and committed, enthusiastic staff have secured us a position as one of the world's leading pipe tobacco companies.We export our own brands to more than 70 markets worldwide, and we market and sell a wide range of tobacco products on the Danish market. In addition, our Svendborg factory produces pipe tobacco for some of the world's biggest pipe tobacco companies.Mac Baren Tobacco Company A/S is founded on a knowledge of tobacco built up over generations. Our 140 staff continue to build on this foundation, ensuring that Mac Baren Tobacco remains a modern, development-oriented company.

 2. AROMIODI TRADING

  Italien

  Virksomheden AROMIODI TRADING, er en Engrossalg, der opererer inden for Tobak og artikler til rygere branchen. Den opererer også inden for tobak, Bånd i zink og titanium, og maskinaffald brancherne. Den er baseret i Trieste, Italien.

 3. ADELINA CHARCOAL COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden ADELINA CHARCOAL COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tobak branchen. Den opererer også inden for vandpiber, og krydret tobak brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. TU TABACO NATURAL

  Spanien

  Virksomheden TU TABACO NATURAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Tobak branchen. Den opererer også inden for rå tobak, blandemaskiner til tobak, mekaniske blandingsmaskiner til ubehandlet tobak, og mekaniske skæremaskiner til ubehandlet tobak brancherne. Den er baseret i Parla (madrid), Spanien.

 5. DELTA BACO

  Spanien

  Virksomheden DELTA BACO, er en Distributør, der opererer inden for Tobak branchen. Den opererer også inden for cigarer, udenlandske cigarer, tobak til cigaretter, og tilbehør cigar brancherne. Den er baseret i Vélez-Málaga, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FORR TOBACCO A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden FORR TOBACCO A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tobak branchen. Den opererer også inden for vandpiber brancherne. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 2. 101 HERBS

  Indien

  Virksomheden 101 HERBS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tobak branchen. Den opererer også inden for Tobak og artikler til rygere, olieessenser, og Tobak og artikler til rygere brancherne. Den er baseret i Delhi, Indien.

 3. APOLLO VAPES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden APOLLO VAPES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tobak branchen. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 4. WORLDVAPING

  Frankrig

  Virksomheden WORLDVAPING, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Tobak branchen. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 5. AROMESY GLOBAL SL

  Spanien

  Virksomheden AROMESY GLOBAL SL, er en Engrossalg, der opererer inden for Tobak branchen. Den opererer også inden for krydret tobak, tobakssalg, maskiner til tørring af tobaksblade, og tobak til cigaretter brancherne. Den er baseret i Alharuin De Toree, Spanien.

 1. SOLIDUS TRADING LUKASZ SZYMANSKI

  Tyskland

  Virksomheden SOLIDUS TRADING LUKASZ SZYMANSKI, er en Engrossalg, der opererer inden for Tobak branchen. Den er baseret i Frankfurt (oder), Tyskland.

 2. FRANKYS FARM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FRANKYS FARM GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tobak branchen. Den er baseret i Aachen, Tyskland.

 1. ELEKTRONIK SIGARA ANTALYA

  Tyrkiet

  Virksomheden ELEKTRONIK SIGARA ANTALYA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tobak branchen. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 2. JAMAICABIO - PEDERCINI BUSINESS

  Italien

  Virksomheden JAMAICABIO - PEDERCINI BUSINESS, er en Distributør, der opererer inden for Tobak branchen. Den opererer også inden for hampolie, tøj, økologiske madvarer, og apparater og udstyr til gastro-enterologi brancherne. Den er baseret i Desenzano Del Garda, Italien.

 3. VAPEPAL

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden VAPEPAL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tobak branchen. Den er baseret i Hartlepool, Det Forenede Kongerige.

 4. VAPELUX LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden VAPELUX LTD, er en Detailsalg, der opererer inden for Tobak branchen. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 5. CUBACIGAR (BENELUX)

  Belgien

  Virksomheden CUBACIGAR (BENELUX), er en Distributør, der opererer inden for Tobak og artikler til rygere branchen. Den opererer også inden for Tobak, udenlandsk tobak, tobakssalg, og Tobak brancherne. Den er baseret i Overijse, Belgien.

 6. ESENEM TOBACCO LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden ESENEM TOBACCO LTD., er en Multi-Category, der opererer inden for Tobak branchen. Den opererer også inden for tobak til cigaretter, cigaretter, cigaretter med smag, og tobak til cigaretrulning brancherne. Den er baseret i Gazimagusa, Tyrkiet.

 7. SMOKE-A-SHISHA

  Tyskland

  Virksomheden SMOKE-A-SHISHA, er en Distributør, der opererer inden for Tobak og artikler til rygere branchen. Den opererer også inden for vandpiber, krydret tobak, og tobak brancherne. Den er baseret i Niederkassel, Tyskland.

 8. BLUMIZ

  Tyskland

  Virksomheden BLUMIZ, er en Detailsalg, der opererer inden for Tobak branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 1. MALKMUS HOLISTIC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MALKMUS HOLISTIC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tobak branchen. Den opererer også inden for øko kosttilskud brancherne. Den er baseret i Wiesbaden, Tyskland.

 2. TABAQUEIRA EMPRESA INDUSTRIAL DE TABACOS, SA

  Portugal

  Virksomheden TABAQUEIRA EMPRESA INDUSTRIAL DE TABACOS, SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tobak branchen. Den er baseret i Albarraque, Portugal.

 3. HUMITAB

  Belgien

  Virksomheden HUMITAB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger branchen. Den opererer også inden for Tobak, plastmaterialer, o-ringe, og Tobak brancherne. Den er baseret i Sint-Job in t Goor, Belgien.

 4. ALFAKHER SHISHA FLAVOR

  Australien

  Virksomheden ALFAKHER SHISHA FLAVOR, er en Engrossalg, der opererer inden for Tobak branchen. Den opererer også inden for indpakningsmaterialer til tobaksindustrien, automatiske sorteringsmaskiner til ubehandlet tobak, og maskiner til produktion af skråtobak brancherne. Den er baseret i Çankaya, Australien.

 5. CREATIVE CHOICE, S.L.

  Spanien

  Virksomheden CREATIVE CHOICE, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tobak branchen. Den er baseret i Mejorada Del Campo, Spanien.

 6. MELLA S.R.L. UNIPERSONALE

  Italien

  Virksomheden MELLA S.R.L. UNIPERSONALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tobak og artikler til rygere branchen. Den opererer også inden for Tobak, tobak til cigaretter, Tobak, og vandpiber brancherne. Den er baseret i San Giorgio Delle Pertiche, Italien.

 7. TUTUNSKI KOMBINAT AD PRILEP

  Nordmakedonien

  Virksomheden TUTUNSKI KOMBINAT AD PRILEP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tobak branchen. Den er baseret i Prilep, Nordmakedonien.

 8. ACCENT TOBACCO COMPANY

  Tyskland

  Virksomheden ACCENT TOBACCO COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tobak branchen. Den er baseret i Frankfert, Tyskland.

 9. OTTAMAN

  Tyskland

  Virksomheden OTTAMAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den opererer også inden for Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, Tobak og artikler til rygere, Tobak, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, Tobak og artikler til rygere, og Tobak brancherne. Den er baseret i Babenhausen, Tyskland.

 10. SERFISH IMPORT & EXPORT SL

  Spanien

  Virksomheden SERFISH IMPORT & EXPORT SL, er en Distributør, der opererer inden for Præfabrikerede huse branchen. Den opererer også inden for dybfrosset kød engros, alkoholholdige drikkevarer, tobak, og rådgivning inden for sektoren for organiserede butikker brancherne. Den er baseret i Las Palmas De Gran Canaria, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis