• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tinplader og bånd

Resultater for

Tinplader og bånd - Import eksport

 1. JL GOSLAR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  JL Goslar GmbH har i mere end hundrede år været ekspert inden for forarbejdning af bly, tin og deres legeringer, på produktionsstedet Goslar. Vi leverer banebrydende produkter og personlig service fra vores 3 forretningsområder inden for strålebeskyttelse, apparatteknik og anoder, til krævende kunder over hele verden indenfor industrien og forskning. Vores succeshistorie er baseret på vores filosofi, som vi kompromisløst følger. Vi kombinerer det bedste indenfor innovation, med en følelse af tradition. Hos os er du IN SAFE HANDS. Vi arbejder konstant på at finde løsninger, der er endnu sikrere, mere effektive, mere økonomiske og mere miljøvenlige. Modige nye tilgange har i dag gjort det muligt for os at have nogle eksklusive teknologier, der gør os til efterspurgte partnere i både ind-og udland. Menneskerne bag, samt deres høje serviceniveau, som de bruger hver dag, understøttet af avanceret teknologi og personlig know-how, gør os i stand til at servicere alle markeder.

 2. C:MET GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden C:MET GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Tinlegeringer, Tinplader og bånd, Bly og blylegeringer, tin, Tinlegeringer, hvidmetal, Tinplader og bånd, metalbarrer, runde, og bly brancherne. Den er baseret i Wendelstein, Tyskland.

 3. CUSTODIO DE CASTRO LOBO & FILHOS, S.A.

  Portugal

  Virksomheden CUSTODIO DE CASTRO LOBO & FILHOS, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd - jernholdigt metal, Tinplader og bånd, Plader og bånd - jernholdigt metal, og Tinplader og bånd brancherne. Den er baseret i Urgezes, Portugal.

 4. EGON MÜLLER ZINNGEGENSTÄNDE E.K.

  Tyskland

  Virksomheden EGON MÜLLER ZINNGEGENSTÄNDE E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tinplader og bånd branchen. Den opererer også inden for Dekorationsartikler i tin, og Dekorationsartikler i tin brancherne. Den er baseret i Baden-Baden, Tyskland.

 5. MANUFACTURAS DE LA LUPA SL

  Spanien