• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tinlegeringer

Resultater for

Tinlegeringer - Import eksport

 1. JL GOSLAR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  JL Goslar GmbH har i mere end hundrede år været ekspert inden for forarbejdning af bly, tin og deres legeringer, på produktionsstedet Goslar. Vi leverer banebrydende produkter og personlig service fra vores 3 forretningsområder inden for strålebeskyttelse, apparatteknik og anoder, til krævende kunder over hele verden indenfor industrien og forskning. Vores succeshistorie er baseret på vores filosofi, som vi kompromisløst følger. Vi kombinerer det bedste indenfor innovation, med en følelse af tradition. Hos os er du IN SAFE HANDS. Vi arbejder konstant på at finde løsninger, der er endnu sikrere, mere effektive, mere økonomiske og mere miljøvenlige. Modige nye tilgange har i dag gjort det muligt for os at have nogle eksklusive teknologier, der gør os til efterspurgte partnere i både ind-og udland. Menneskerne bag, samt deres høje serviceniveau, som de bruger hver dag, understøttet af avanceret teknologi og personlig know-how, gør os i stand til at servicere alle markeder.

 2. C:MET GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden C:MET GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Tinlegeringer, Tinplader og bånd, Bly og blylegeringer, tin, Tinlegeringer, hvidmetal, Tinplader og bånd, metalbarrer, runde, og bly brancherne. Den er baseret i Wendelstein, Tyskland.

 3. GALVA-METALL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GALVA-METALL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tinlegeringer branchen. Den er baseret i Rödermark, Tyskland.

 4. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WESTFALENZINN J. JOST KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lodning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Bly og blylegeringer, Tin- og tinlegeringer, Zink og zinklegeringer, Tinlegeringer, Bly og blylegeringer, Tin- og tinlegeringer, Zink og zinklegeringer, anoder, og Blødlod brancherne. Den er baseret i Sundern, Tyskland.

 5. ESTAÑOS Y SOLDADURAS SENRA

  Spanien

  Mere end 25 års erfaring inden for fremstilling af legeringer samt fin svejsning og forarbejdning af maling- og lakfjernere. Støberier.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FEMONI PATRYCJUSZ RYGOL

  Polen

  Virksomheden FEMONI PATRYCJUSZ RYGOL, er en Engrossalg, der opererer inden for Tinlegeringer branchen. Den er baseret i Dąbrowa Górnicza, Polen.

 2. TAMURA ELSOLD GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TAMURA ELSOLD GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tinlegeringer branchen. Den er baseret i Ilsenburg, Tyskland.

 3. FELDER GMBH LÖTTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden FELDER GMBH LÖTTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Flus til svejsning, antifriktionsmetaller, og tråd til svejsning brancherne. Den er baseret i Oberhausen, Tyskland.

 4. JÜRGEN ARMACK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden JÜRGEN ARMACK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tinlegeringer branchen. Den er baseret i Norderstedt, Tyskland.

 5. STILTEN

  Belgien

  Virksomheden STILTEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for indretning af boliger, artikler i tin, bronzeskulptur, og tinskulptur brancherne. Den er baseret i Dendermonde, Belgien.

 1. DS METALS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DS METALS LTD, er en Distributør, der opererer inden for Tinlegeringer branchen. Den er baseret i Wolverhampton, West Midlands, Det Forenede Kongerige.

 2. CRM SYNERGIES S.L

  Spanien

  Virksomheden CRM SYNERGIES S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Tinlegeringer, tin, Legeringer, svejsning, og Tinlegeringer brancherne. Den er baseret i Las Ventas De Retamosa, Spanien.

 1. VOESTALPINE BÖHLER WELDING FONTARGEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VOESTALPINE BÖHLER WELDING FONTARGEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Tinlegeringer, Lodning - stål og metaller, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, Harpikse, Tinlegeringer, Lodning - stål og metaller, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, og Harpikse brancherne. Den er baseret i Eisenberg, Tyskland.

 2. LÖTMITTEL TECHNO SERVICE GMBH & CO KG

  Østrig

  Virksomheden LÖTMITTEL TECHNO SERVICE GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Lodning - stål og metaller, Vvs-installationer, husholdning, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Lodning - stål og metaller, og Vvs-installationer, husholdning brancherne. Den er baseret i Ort Im Innkreis, Østrig.

 3. ADL PROZESSTECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT

  Tyskland

  Virksomheden ADL PROZESSTECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT, er en Engrossalg, der opererer inden for Tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Varmebehandling af stål og metaller, Svejsning - stål og metal, Lodning - stål og metaller, Vvs-installationer, husholdning, Varmebehandling af stål og metaller, Svejsning - stål og metal, Lodning - stål og metaller, og Vvs-installationer, husholdning brancherne. Den er baseret i Falkensee, Tyskland.

 4. PELZER

  Tyskland

  Virksomheden PELZER, er en Distributør, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Tinlegeringer, Varmebehandling af stål og metaller, Bærbart maskinværktøj, Vvs-installationer, husholdning, Tinlegeringer, Varmebehandling af stål og metaller, Bærbart maskinværktøj, og Vvs-installationer, husholdning brancherne. Den er baseret i Königsbach-Stein, Tyskland.

 5. MAIER SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MAIER SYSTEME GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Bærbart maskinværktøj, Vvs-installationer, husholdning, Svejsning, lodning og slaglodning - udstyr og materiel, Slaglodning - udstyr og materiel, Bærbart maskinværktøj, Vvs-installationer, husholdning, Svejsning, lodning og slaglodning - udstyr og materiel, og Slaglodning - udstyr og materiel brancherne. Den er baseret i Rottweil, Tyskland.

 6. WEISSMETALL TIM DICKE

  Tyskland

  Virksomheden WEISSMETALL TIM DICKE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Specialstål, Metaller, ædel- og special-, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Specialstål, Metaller, ædel- og special-, Tin- og tinlegeringer, og Tinlegeringer brancherne. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 7. WULLSCHLEGER & CO AG

  Schweiz

  Virksomheden WULLSCHLEGER & CO AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Metaller, ædel- og special-, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, Metaller, ædel- og special-, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, og Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater brancherne. Den er baseret i Thalwil, Schweiz.

 8. NEVO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NEVO GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, husholdning, Lime, klæbende og applikatorer, Laser - skære- og svejsemaskiner, Elektricitet - distributionsudstyr, Vvs-installationer, husholdning, Lime, klæbende og applikatorer, Laser - skære- og svejsemaskiner, og Elektricitet - distributionsudstyr brancherne. Den er baseret i Wolfratshausen, Tyskland.

 1. CHEMET CHEMISCH-METALLURGISCHE INDUSTRIE-ERZEUGNISSE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CHEMET CHEMISCH-METALLURGISCHE INDUSTRIE-ERZEUGNISSE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Metaller, ædel- og special-, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Metaller, ædel- og special-, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, og Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning brancherne. Den er baseret i Staudt, Tyskland.

 2. A.M.P.E.R.E. DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden A.M.P.E.R.E. DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Metaller, ædel- og special-, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Stål og metaller - bearbejdning, Metaller, ædel- og special-, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Dietzenbach, Tyskland.

 3. DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI

  Schweiz

  Virksomheden DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - metal, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Hjul, rullehjul og ruller, og Hjul, rullehjul og ruller - metal brancherne. Den er baseret i Visp, Schweiz.

 4. GENA METALL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GENA METALL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Bly og blylegeringer, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Blyplader og bånd, Bly og blylegeringer, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, og Blyplader og bånd brancherne. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 5. BRAUMANDL ZINN

  Schweiz

  Virksomheden BRAUMANDL ZINN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Stål og metaller - bearbejdning, og Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning brancherne. Den er baseret i Zürich, Schweiz.

 6. H. A. RAPOLD AG

  Schweiz

  Virksomheden H. A. RAPOLD AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - metal, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Hjul, rullehjul og ruller, og Hjul, rullehjul og ruller - metal brancherne. Den er baseret i Zürich, Schweiz.

 7. BA-TI-LOY GESELLSCHAFT FÜR LÖTMITTELTECHNIK MBH

  Tyskland

  Virksomheden BA-TI-LOY GESELLSCHAFT FÜR LÖTMITTELTECHNIK MBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Lodning - stål og metaller, Vvs-installationer, husholdning, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Lodning - stål og metaller, og Vvs-installationer, husholdning brancherne. Den er baseret i Balve, Tyskland.

 8. THERMOX PERFORMANCE MATERIALS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden THERMOX PERFORMANCE MATERIALS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, Metaller, ædel- og special-, Tinlegeringer, Konstruktion af erhvervsbygninger, Aluminium og aluminiumslegeringer, Metaller, ædel- og special-, Tinlegeringer, og Konstruktion af erhvervsbygninger brancherne. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 9. SOLDADURAS FERDEX, S.A.

  Spanien

  Virksomheden SOLDADURAS FERDEX, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for tintråd til svejsning, og dekaperingsmaskiner til metal brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 10. DIE NEUE LINIE - SPORT- UND EHRENPREISE, DARTARTIKEL INH. SUSANNE FRITZ

  Østrig

  Virksomheden DIE NEUE LINIE - SPORT- UND EHRENPREISE, DARTARTIKEL INH. SUSANNE FRITZ, er en Distributør, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Tinlegeringer, Husholdningsartikler, metal, Dekorationsartikler i tin, Automater, Tinlegeringer, Husholdningsartikler, metal, Dekorationsartikler i tin, og Automater brancherne. Den er baseret i Innsbruck, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis