• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tilsætningsstoffer til drikke

Resultater for

Tilsætningsstoffer til drikke - Import eksport

 1. CBS CUSTOMIZED BREWING SOLUTIONS

  Belgien

 2. I. NICCOLAI DI C. CAPPELLINI SRL

  Italien

 3. COLD ICE FACTORY

  Libanon

 4. COCKTAILBALL

  Belgien

 5. BERME' SERVICE SRL

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SCHINDLERGLOBALENERGYTRADERS.COM

  Østrig

 2. DALLARI ROBERTO SRL

  Italien

 3. SHANDONG SCENTS JIANYUAN BIOTECH CO LTD

  Kina

 4. INFOCUS GLOBAL TRADE S.A.

  Costa Rica

 5. FLASKE

  Holland

 1. FRUTIS GROUP AG

  Schweiz

 2. ANTES KAHVE VE GIDA LTD.ŞTI.

  Tyrkiet

 1. HENAN SUNLIGHT GROUP

  Kina

 2. G.V.G. VENDING S.A.S.

  Italien

 3. XUZHOU HENG KANG FOOD CO,.LTD

  Kina

 4. NIZONA INC.

  Japan

 5. PARADISE FOOD ( UK ) LTD

  Det Forenede Kongerige

 6. BERMEJO AGENTES

  Spanien

 7. DONGGUAN SUNO PACKING CO.,LTD

  Kina

 8. DANIELA DI LEO DISTRIBUZIONE E RAPPRESENTANZE HORECA

  Italien

 1. SHANDONG TIANMEI BIOTECH CO., LTD

  Kina

 2. FORZA BLU SRL

  Italien

 3. UNIFILL SRL

  Italien

  Unifill designer og fremstiller termoformnings- og påfyldningsmaskiner til innovative enkeltdose beholdere fra 0, 1 ml til 500 ml til flydende produkter, halvtflydende og faste og suppositorier og vaginale stikpiller. Unifill er verdens førende inden for monodosis til fødevaresektoren (krydderier, saucer, olier, eddiker, yoghurt og ost i bulk), kemiske (rengøringsmidler, tilsætningsstoffer, gødning, parfumebrændere, insektmidler), farmaceutiske produkter ( drikkeligt kosttilskud, cremer, stikpiller) og produkter til kropspleje.

 4. KAWAFÉ

  Frankrig

  Kawafé er den eneste flydende kaffe i karton, der er klar til at drikke - kold eller varm. Kawafé er for kaffeelskere og den dyrebare væske kan medbringes overalt. Hvem har ikke befundet i sit køkken i den forfærdelige situation "ikke flere filtre", "ikke mere kaffe" eller "kaffemaskine der ikke virker"? Med Kawafé er du ikke bange for at komme i den situation: åbn en katon Kawafé, hæld den op i en kop, varm den op hvis du ønsker det og du får en dejlig kaffe. Kawafé er kaffen til alle situationer. Kawafé, flydende kaffe "klar til at drikke" indeholder ingen tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller farvestoffer kun kaffe der holder sig naturligt i et år. Således er du sikker på kvaliteten af dit produkt og det du drikker. Den består af 80% Arabica og 20% Robusta. Kawafé fås i karton af 1l eller 33 cl i emballage fra Tetra Pak : nemt at tage med og opbevare. Kawafé er lavet "Made in France", er genanvendelig og indeholder ingen allergener.

 5. ICONIC DRINKS GMBH

  Tyskland

  Hos Blue Farm anvender vi kun det rene, fermenterede havredrikpulver - den såkaldte oat base - som ganske enkelt blandes med vand. Uden tilsætning af tilsætningsstoffer, i konventionel form eller fra kontrolleret økologisk landbrug. Reducerer emballageaffald - vores 775 g-pakke giver op til 8 liter havredrik og sparer ligeså mange mælkekartoner. Reduktionen af CO2-udledninger - med mindre emballager og en mere effektiv transport, da der ikke skal transporteres vand. Intet madspild - fordi havredrikken blandes direkte, reduceres madspild til et minimum. Lang holdbarhed - i pulverform holder oat base (også efter pakken er åbnet) op til 9 måneder. 100% Clean Label - det betyder 100% havre - 100% natur, intet tilsat sukker og ingen tilsætningsstoffer. Vores oat base er velegnet til brug i bagværk, blandede drikke, is, chokolade etc. Oat base fra Blue Farm består af 100 % havre uden nogen form for tilsætningsstoffer.

 6. PALMIMPEKS

  Tyrkiet