• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tilsåning og beskyttelse af sæd

Resultater for

Tilsåning og beskyttelse af sæd - Import eksport

 1. KREGLINGER EUROPE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Kreglinger Europe er distributør af ingredienser og specialiteter, der indkøber råvarer i Amerika til Australien og fra Kina til Chile, og leverer løsninger til alle brancher spændende fra fødevarer over drikkevarer til kosttilskud, farmaceutiske produkter, kosmetik, agro og en bred række tekniske industrier. Med egen logistikvirksomhed (Kreglinger logistik - Kregspedi) er det muligt at yde en førsteklasses service, teknisk support og leverancer til tiden.

 2. ENTOSAV ENVIRONMENTAL HEALTH AND SOLUTIONS

  Tyrkiet

  Entosav er en førende koncern, der blev grundlagt i Tyrkiet i 1995 med det formål at bekæmpe skadedyr. Der er nu 4 virksomheder og mere end 1000 mennesker beskæftiget og vores aktiviteter er spredt på forskellige områder, primært produktion, service, folkesundhed, skadedyrsbekæmpelse, bio-sikkerhed i form af dyresundhed på gårde og fjerkræhold, plantebeskyttelse, miljøplanlægning, landskabspleje, byggeri og projekter. Entosav leverer løbende masser af nye differentierede løsninger, der imødekommer udækkede markedsbehov på en videnskabelig måde, og Entosav er førende inden for det offentlige sundhedsmarked og har haft en markedsandel i Tyrkiet på omkring 40% i de sidste 7 år. Vi tilbyder eksklusiv teknisk service (knowhow), specialkøretøj, værktøjsudstyr og en unik række af skræddersyede produkter såsom insekticider, fungicider, herbicider og rodenticider som rummer alle slags formuleringer på markedet i flere lande.

 3. AGROLEAD AGRICULTURAL MACHINERY

  Tyrkiet

  Virksomheden AGROLEAD AGRICULTURAL MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd branchen. Den opererer også inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør, og Landbrugsmaskiner og tilbehør brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 4. BIOIPM

  Tyrkiet

  Virksomheden BIOIPM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd branchen. Den opererer også inden for Sprøjtemidler, fungicider og pesticider, Sprøjtemidler, fungicider og pesticider, gødning, insektgift, og Økologisk og biodynamisk gødning brancherne. Den er baseret i Kepez, Tyrkiet.

 5. SPICELAND ENT.

  Tyskland

  Virksomheden SPICELAND ENT., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, og Landbrug - import-eksport brancherne. Den er baseret i 10th Of Ramadan City, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VITISERVE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VITISERVE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinstokke branchen. Den opererer også inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd, og Tilsåning og beskyttelse af sæd brancherne. Den er baseret i Sommerhausen, Tyskland.

 2. TIMSPRAYER

  Tyrkiet

  Virksomheden TIMSPRAYER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sprøjtningsudstyr til landbrug branchen. Den opererer også inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd, Sprøjteudstyr, til haven, dråbeforstøvere til landbrugsmaskiner, havevandere, Tilsåning og beskyttelse af sæd, og Sprøjteudstyr, til haven brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. BIOFLORENSAGRO

  Tyrkiet

  Virksomheden BIOFLORENSAGRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd, og Tilsåning og beskyttelse af sæd brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 4. HMEZAD EXIM D.D.

  Slovenien

  Virksomheden HMEZAD EXIM D.D., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Øl branchen. Den opererer også inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd, Høstarbejde, malt, malt til drikkevareindustrien, Tilsåning og beskyttelse af sæd, og Høstarbejde brancherne. Den er baseret i Zalec, Slovenien.

 5. AGRO 21 S.L

  Spanien

  Virksomheden AGRO 21 S.L, er en Distributør, der opererer inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd branchen. Den er baseret i La Almunia, Spanien.

 1. RIAVANILLE SARL

  Madagascar

  Virksomheden RIAVANILLE SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd branchen. Den er baseret i Antalaha, Madagascar.

 2. JARINI DIENSTVERLENING

  Holland

  Virksomheden JARINI DIENSTVERLENING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd branchen. Den er baseret i De Lier, Holland.

 1. MONTE DA CAPELA - SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL, LDA

  Portugal

  Virksomheden MONTE DA CAPELA - SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL, LDA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Afgrødeservice branchen. Den opererer også inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd, Tilsåning og beskyttelse af sæd, og Vine - Portugal brancherne. Den er baseret i Pias Serpa, Portugal.

 2. SAINTENOY BERNARD ET FILS

  Belgien

  Virksomheden SAINTENOY BERNARD ET FILS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jordbearbejdningsservice branchen. Den opererer også inden for Høstarbejde, Tilsåning og beskyttelse af sæd, Landbrug - maskiner og udstyr, Høstarbejde, Tilsåning og beskyttelse af sæd, Landbrug - maskiner og udstyr, og traktorer til landbrug brancherne. Den er baseret i Rouveroy, Belgien.

 3. BPG BEIERSDORF-FREUDENBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden BPG BEIERSDORF-FREUDENBERG GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd, og Tilsåning og beskyttelse af sæd brancherne. Den er baseret i Beiersdorf-Freudenberg, Tyskland.

 4. BIOFLORENS AGRO

  Tyrkiet

  Virksomheden BIOFLORENS AGRO, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Gartneri og havebrug - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd, forsyninger til landbruget, udstyr til gartneri, og Tilsåning og beskyttelse af sæd brancherne. Den er baseret i antalya, Tyrkiet.

 5. VIVEROS DE LA ROSA

  Spanien

  Virksomheden VIVEROS DE LA ROSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd branchen. Den er baseret i Castro Del Río, Spanien.

 6. TARPS UK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TARPS UK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd branchen. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 7. FUMIGATION

  Ukraine

  Virksomheden FUMIGATION, er en Engrossalg, der opererer inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd branchen. Den opererer også inden for Bedplanter, blomsterløg og frø, gennemrøgning, og Bedplanter, blomsterløg og frø brancherne. Den er baseret i Zaporozhie, Ukraine.

 8. AGROSAVFE

  Belgien

  Virksomheden AGROSAVFE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fytosanitære produkter branchen. Den opererer også inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd, Insekticider, Tilsåning og beskyttelse af sæd, Insekticider, fabrikant af naturlige insektbekæmpende midler, og Svampebekæmpelsesmidler og bakteriedræbende midler brancherne. Den er baseret i Ghent, Belgien.

 1. SIPLEKA OÜ

  Estland

  Virksomheden SIPLEKA OÜ, er en Engrossalg, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd, økologisk havre, økologisk hvede, landbrugsforsyninger, og Tilsåning og beskyttelse af sæd brancherne. Den er baseret i Lootvina, Estland.

 2. ARÁNDANOS VALBERRY

  Spanien

  Virksomheden ARÁNDANOS VALBERRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd branchen. Den er baseret i Vega De Villafufre, Spanien.

 3. SNE SCHWÄBISCHE NATURENERGIE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SNE SCHWÄBISCHE NATURENERGIE GMBH, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for Afgrødeservice, Tilsåning og beskyttelse af sæd, Høstarbejde, Afgrødeservice, Tilsåning og beskyttelse af sæd, og Høstarbejde brancherne. Den er baseret i Dillingen, Tyskland.

 4. GROCHOWZKI AND PARTNERS

  Tyskland

  Virksomheden GROCHOWZKI AND PARTNERS, er en Engrossalg, der opererer inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd branchen. Den opererer også inden for Eksport af kartofler i indpakning, løg, pakket majs, og sojabønner brancherne. Den er baseret i Erndtebruck, Tyskland.

 5. AGROQUIROS

  Spanien

  Virksomheden AGROQUIROS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd branchen. Den er baseret i Medellín (badajoz), Spanien.

 6. KUM SEPETI

  Tyrkiet

  Virksomheden KUM SEPETI, er en Engrossalg, der opererer inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. AMBRUS EXPORT IMPORT KFT

  Ungarn

  Virksomheden AMBRUS EXPORT IMPORT KFT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Afgrødeservice branchen. Den opererer også inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd, Kornprodukter og kornsorter, Tilsåning og beskyttelse af sæd, og Kornprodukter og kornsorter brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 8. KITE MEZÖGAZDASÁGI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ RT

  Ungarn

  Virksomheden KITE MEZÖGAZDASÁGI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ RT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Afgrødeservice, Landbrug - import-eksport, og Afgrødeservice brancherne. Den er baseret i Nadudvar, Ungarn.

 9. ERNST HERBST PRÜFTECHNIK E.K.

  Tyskland

  Virksomheden ERNST HERBST PRÜFTECHNIK E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afgrødeservice branchen. Den opererer også inden for Kvalitetskontrol og -certificering, Tilsåning og beskyttelse af sæd, Kvalitetskontrol og -certificering, og Tilsåning og beskyttelse af sæd brancherne. Den er baseret i Hirschbach, Tyskland.

 10. LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V.

  Holland

  Virksomheden LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd branchen. Den opererer også inden for Jordbearbejdningsservice, Høstarbejde, Jordbearbejdningsservice, og Høstarbejde brancherne. Den er baseret i Reutum, Holland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis