• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tilberedte oliven

Resultater for

Tilberedte oliven - Import eksport

 1. OLIO CALVI

  Italien

  Verified by europages badge

  Firmaet Giuseppe Calvi & C. er et gammelt olivengård stiftet i 1921 af Giuseppe Calvi og i dag ledet af Gianni og Luca Calvi sammen med en lille gruppe samarbejdspartnere. Vores forretningsstrategi er at tilbyde gode og naturlige produkter. Hjertet af vores sortiment er Taggiasca-olivenolier: Riviera Ligure D.O.P., Mosto Oro og Cultivar Oliva Taggiasca. Vi tilbyder også et bredt udvalg af saucer og pickles (Pesto, Taggiasca Oliven, Artiskokker i olie, Tun i olie).

 2. BHS OLIVES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BHS OLIVES, er en Underleverandør, der opererer inden for Oliven branchen. Den opererer også inden for Olivenolie, Tilberedte oliven, Olivenolie, Tilberedte oliven, oliven uden sten, Grønne oliven, marinerede grønne oliven, krydrede oliven, og oliven med sten brancherne. Den er baseret i Vaulx-En-Velin, Frankrig.

 3. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Grækenland

  DEAS SA er en familieejet virksomhed etableret i 1996 med en omsætning på 30 millioner euro . Det startede med en lille familieejet olivenlund og voksede til en af de mest avancerede industrivirksomheder. Vi eksporterer alle typer oliven, hele, uden sten, fyldte, sorte og grønne skårede oliven af høj kvalitet og glutenfrie. Vi eksporterer 100% af vores produktion og kan tilbyde alle typer emballage, olivenforarbejdning og indpakningsløsninger. Virksomheden er certificeret med BRC og IFS. Vi søger købere. E-mail

 4. ACEITUNAS TORRENT SL

  Spanien

  Når man taler om Aceitunas Torrent må man gå tilbage til året 1898, da eventyret for familien TORRENT begyndte i olivenolie- branchen. I dag er det 4. generation der er i spidsen for virksomheden men formålet er det samme: Den bedste kvalitet af vores produkter og serviceydelser. Vi bruger råvarer af høj kvalitet, vi er omhyggelige med produktet, og det er resultatet af en lang proces, der involverer håndværksmæssig perfektion af, den traditionelle og den moderne.

 5. ACEITUNAS KARINA SL

  Spanien

  Vi fremstiller grønne oliven fyldt med ansjoser, tun, citron, chili, fyldte oliven, udstenede sorte oliven, skiveskårede, fede oliven (med eller uden kerne, fyldt med hvidløg, mandler og drueagurker) og et rigt udvalg af pickles (mini-spyd, drueagurker, miniløg, kapers mv.).

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. COMOLIVE

  Frankrig

  COMOLIVE er specialiseret i oliven: Oliven i små poser– oliven til hoteller eller oliven til restauranter. Vi tilbyder desuden oliven til aperitif: tilberedte oliven, fyldte oliven, oliven fra markedet samt emballage: Kapers, løg, syltede agurker, varianter, majskolber og chilipeber. Vi leverer også olivenolie, tapenade og antipasta osv. Vi markedsfører kun oliven, som er bearbejdede efter en unik knowhow, under mærket CRESPO.

 2. SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ

  Spanien

  Krydring og indpakning af bordoliven.

 3. ACEITUNAS EL MESTO

  Spanien

  Behandling og emballering af olivenoile til slutbruger. Konserves i eddike.

 4. UNA AURORA OLIVE

  Tyrkiet

  Virksomheden UNA AURORA OLIVE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilberedte oliven branchen. Den opererer også inden for sorte oliven, og Grønne oliven brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 5. MELIMNOS

  Grækenland

  Virksomheden MELIMNOS, er en Multi-Category, der opererer inden for Honning branchen. Den opererer også inden for Tilberedte oliven, fødevarer, gaveartikler, ren olivenolie, og Tilberedte oliven brancherne. Den er baseret i Nea Moudania, Grækenland.

 1. ALCOLIVA

  Spanien

  Virksomheden ALCOLIVA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilberedte oliven branchen. Den opererer også inden for produkter med eddike brancherne. Den er baseret i Córdoba, Spanien.

 2. ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS

  Spanien

  Virksomheden ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilberedte oliven branchen. Den opererer også inden for Oliven, og Oliven brancherne. Den er baseret i Orihuela, Spanien.

 1. PAPAGEORGE FAMILY S.A

  Grækenland

  Virksomheden PAPAGEORGE FAMILY S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilberedte oliven branchen. Den opererer også inden for oliven uden sten, og bearbejdede oliven brancherne. Den er baseret i Sparta, Grækenland.

 2. ACEITUNAS SARASA SA

  Spanien

  Virksomheden ACEITUNAS SARASA SA, der opererer inden for Tilberedte oliven branchen. Den opererer også inden for Oliven, sorte oliven, Farserede oliven, Oliven, og Spiseoliven brancherne. Den er baseret i Andosilla-Navarra, Spanien.

 3. GLOBAL FOOD SOLUTIONS

  Spanien

  Virksomheden GLOBAL FOOD SOLUTIONS, er en Distributør, der opererer inden for Tilberedte oliven branchen. Den er baseret i Murcia, Spanien.

 4. THEION DORON - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

  Grækenland

  Virksomheden THEION DORON - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olivenolie branchen. Den opererer også inden for Tilberedte oliven, økologisk ekstra jomfru olivenolie, ekstra jomfruolie, Tilberedte oliven, og ren olivenolie brancherne. Den er baseret i Kalamata, Grækenland.

 5. OLYMPION S.A.

  Grækenland

  Virksomheden OLYMPION S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilberedte oliven branchen. Den er baseret i Amaliada, Grækenland.

 6. KARRAS GROUP

  Belgien

  Virksomheden KARRAS GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for 'gourmet fødevarer branchen. Den opererer også inden for Tilberedte oliven, vandbakkelser, og Tilberedte oliven brancherne. Den er baseret i Fleurus, Belgien.

 7. JOLCA

  Spanien

  Virksomheden JOLCA, der opererer inden for Tilberedte oliven branchen. Den opererer også inden for Spiseoliven, bearbejdede oliven, ekstra jomfruolie, og oliven brancherne. Den er baseret i Sevilla, Spanien.

 8. ALCIDES MARQUES PEREIRA LOPES, LDA

  Portugal

  Virksomheden ALCIDES MARQUES PEREIRA LOPES, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilberedte oliven branchen. Den opererer også inden for sorte oliven brancherne. Den er baseret i Espinho, Portugal.

 1. PERE OLIVE

  Belgien

  Virksomheden PERE OLIVE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oliven branchen. Den opererer også inden for Olivenolie, Tilberedte oliven, Olivenolie, Tilberedte oliven, oliven uden sten, og Spiseoliven brancherne. Den er baseret i Seilles, Belgien.

 2. EGE GIDA SOLENA

  Tyrkiet

  Virksomheden EGE GIDA SOLENA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilberedte oliven branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 3. GAIA OLIVES

  Grækenland

  Virksomheden GAIA OLIVES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oliven branchen. Den opererer også inden for Tilberedte oliven, sorte oliven, Grønne oliven, Tilberedte oliven, og oliven i salgsemballage brancherne. Den er baseret i Chalkidiki, Grækenland.

 4. LADAS FOODS S.A

  Grækenland

  Virksomheden LADAS FOODS S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oliven branchen. Den opererer også inden for Tilberedte oliven, Farserede oliven, bearbejdede oliven, Tilberedte oliven, og oliven i saltlage brancherne. Den er baseret i Simantra, Grækenland.

 5. L'ESPRIT ET L'OLIVE

  Frankrig

  Virksomheden L'ESPRIT ET L'OLIVE, er en Engrossalg, der opererer inden for Tilberedte oliven branchen. Den opererer også inden for brugskunst fra Provence brancherne. Den er baseret i Mougins, Frankrig.

 6. GEORG MANGOLD KG

  Østrig

  Virksomheden GEORG MANGOLD KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Tilberedte oliven, Kød, konserveret, Svinekød på dåse, Grøntkonserves, Tilberedte oliven, Kød, konserveret, Svinekød på dåse, og Grøntkonserves brancherne. Den er baseret i Weiler, Østrig.

 7. D & D TRENTINO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden D & D TRENTINO S.R.L., er en Multi-Category, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for Tilberedte oliven, konserves med olieprodukter, Tilberedte oliven, tørrede krydrede tomater, og champignoner i olie brancherne. Den er baseret i Rovereto, Italien.

 8. ACEITUNAS CAMPOTORO

  Spanien

  Virksomheden ACEITUNAS CAMPOTORO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilberedte oliven branchen. Den opererer også inden for Spiseoliven, og økologiske oliven brancherne. Den er baseret i Cijuelas (granada), Spanien.

 9. AMUZALVA S.L.

  Spanien

  Virksomheden AMUZALVA S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilberedte oliven branchen. Den opererer også inden for Oliven, og Oliven brancherne. Den er baseret i Almendralejo, Spanien.

 10. TROPIC APERO

  Frankrig

  Virksomheden TROPIC APERO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilberedte oliven branchen. Den opererer også inden for oliven brancherne. Den er baseret i Grans En Provence, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis