• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • terrarier og tilbehør

Resultater for

Terrarier og tilbehør - Import eksport

 1. TROPICAL

  Polen

  I 45 år har TROPICAL foods været utrolig populær, og opnået anerkendelse inden for akvariebranchen. De har eksporteret til mere end 80 lande på global plan. Vores tilbud: •VANDBEHANDLINGSPRODUKT Tropiske vandbehandlingsprodukter som indeholder alle de nødvendige ingredienser til at behandle vand i et akvarium, og tilpasse det til dyrene. Tilbuddet er understøttet af specialiserede salte, som er brugbare under transport og udklækning. •PRO DEFENCE – PROBIOTISK FODER I DEN PROBIOTISKE LINJE AF PRO DEFENCE omfatter foder med probiotisk for den daglige fodring af fisk. Denne foder er tilgængelig i fire størrelser: Mikrostørrelse, XXS, S og M. •SOFT LINE – INNOVATIVT KONCEPT AF AKVARIEPRODUKTER Bløde granulater, høj hydrostabilitet, fremragende assimilerbarhed og rigelig med næringsstoffer – dette er de ægte unikke kendetegn i dette sortiment af akvarieprodukter. Den polske producent har udviklet en unik metode til at fremstille blødt, ekstruderet foder, som er mere tiltrækkende for fisk og samtidig nemmere kan fordøjes. •TROPISK PREMIUM LINE Premium Line som omfatter både universale og specialiseret foder beregnet til fodring af fisk med særlige diætkrav. •TROPISK MARINE POWER Dette er et sortiment af foder, vandbehandlingsprodukter, havsalt som er designet til marineakvarier. Tropisk tilbud indeholder specialiseret foder til dekorative havebassioner dedikeret til koi, stør og andre arter.

 2. DEFISH AQUARIUMS

  Belgien

  DEFISH AQUARIUMS: Vores hovedaktivitet er fremstilling af akvarier og tilbehør. Vores sortiment strækker sig fra standardakvarier til individuelt tilpassede kvalitetsakvarier. Samtidig udvikler og realiserer vi anlæg til akvariebutikker i henhold til EU-normerne, der svarer nøjagtigt til kundernes behov og ønsker. Alle akvarierne har et serienummer og 2 års garanti. Vi sælger ikke til private.

 3. GREENARIUM

  Rumænien

 4. ALLIGATOR BAY

  Frankrig

 5. MONIS I/S

  Danmark

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DUTCHRANA

  Holland

 2. AQUADOR

  Luxembourg

 3. VIPERATEC

  Tyskland

 4. BIOTOP

  Belgien

 5. DEBROUX MULTISERVICES

  Belgien

 1. ERBERK MAKINE MEZBAHA SISTEMLERI

  Tyrkiet

 2. HOME INSTEAD THUISSERVICE ENSCHEDE B.V.

  Holland

 1. IMCAGES

  Polen

 2. ATELIER TERRA

  Tyskland

 3. DRAKONIS

  Polen

 4. AVRAMAKIS

  Grækenland

 5. MANUFAKTUR VON DOBERSTEIN

  Tyskland

  Elementet vand bestemmer vores motivation. Herunder er vores kompetence som producent og serviceyder opdelt i forskellige områder. En vigtig søjle er akvariefremstilling, vi er specialiseret i specialprodukter af plexiglas, akryl og glasakvarier samt store akvarier. Som supplement har vi også udviklet egen filter-, måle- og lysteknik for at komplettere udvalget. Vores ydelser på området omfatter en totalservice. Pleje og vedligeholdelse af akvarier med tilhørende teknik. Et andet, for os meget vigtigt produktområde er vandspil. Vandspillet som vigtigt element i den moderne indendørs og udendørs arkitektur. Her spiller vandvæggen en betydningsfuld rolle, uanset om den er fremstillet af cortenstål, rustfrit stål, glas eller akryl. Vi producerer efter kundeønske, også vandsøjler og vægbrønde. Den tredje vigtige søjle er brønde. Vores produktsortiment omfatter kvalitetsbrønde, fremstillet af udsøgte materialer.

 6. VIVAIO MATTEUCCI GREEN CENTER

  Italien

  Le Green Center er det største af sin art i det centrale Italien og tilbyder fremragende produkter og tjenester, som kan opfylde alle plantens behov. Du kan købe planter af enhver art (frugttræer, akvatika og sumpplanter, til udendørs, succulenter, kødædende planter, palmer, oliventræer, podede planter og mange flere), men også lyshuse, havemøbler i metal, kunstnerisk keramik, gødning, muldjord, kunstige blomster og ikke-nedgravede swimmingpools.

 7. LOCAFISH AQUARIUM

  Belgien

 8. MEIN AQUARIUMPROFI INH. JEFFREY MÖWERT

  Tyskland

 1. DS GMBH

  Østrig

 2. SHRIMPPARADISE

  Holland

 3. MINIAQUA77

  Frankrig

 4. LES MONDES DE ROMAIN

  Belgien

 5. AQUALED

  Polen

 6. AQUARIONATURE

  Belgien

 7. FIT FILTRATION

  Det Forenede Kongerige

 8. SPLASH SNC

  Italien

 9. AQUARIUM TONNDORF

  Tyskland

 10. ACUARIO MALAGA

  Spanien