• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tekstilplanter

Resultater for

Tekstilplanter - Import eksport

 1. HYDRO-PROFI-LINE® BY GKR GERMANY

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Udvikling, produktion og salg af Hydro Profi Line® beplantningssystemer for en bæredygtig, funktionel beplantning på alle forseglede overflader, overflader uden jord og bygninger. Fordelene ved Hydro Profi Line® plantesystemer: • Bæredygtig reduktion af vandforbruget til beplantning med op til 80 % • Unikt rodplantageareal med luft og vand til perfekt rodventilation. • Ingen rodkomprimering og rodrødning i jordområdet, da der ikke er noget fyldmateriale omkring kultiveringen. • Stor vandbeholdning, da der ikke er nogen forskydning med plantesubstrater • Unikt lynskiftesystem for en hurtig, problemfri planteudveksling • Egnet til alle planter i jord og hydroponik • Egnet til ethvert sted i rum og åbne rum • Altid korrekt og til enhver tid - nu er alt muligt

 2. KROM TEXTILS I RECANVIS SL

  Spanien

  Virksomheden KROM TEXTILS I RECANVIS SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstilplanter branchen. Den opererer også inden for brandfast stof brancherne. Den er baseret i Hostalric, Spanien.

 3. TUINAANLEG GERT KWANTEN

  Belgien

  Virksomheden TUINAANLEG GERT KWANTEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, og landskabsarkitekter brancherne. Den er baseret i Neerpelt, Belgien.

 4. WILLY REYNDERS TUINARCHITECTUUR

  Belgien

  Virksomheden WILLY REYNDERS TUINARCHITECTUUR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, Landskabsarkitektur - konsulenter, Havetilbehør, Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, Landskabsarkitektur - konsulenter, og Havetilbehør brancherne. Den er baseret i Beringen, Belgien.

 5. BECAUS

  Belgien

  Virksomheden BECAUS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, Landskabsarkitektur, Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, Landskabsarkitektur, og swimmingpools til private brancherne. Den er baseret i Wetteren, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ARNAUD ESPACES VERTS

  Frankrig

  Virksomheden ARNAUD ESPACES VERTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, græsplæner til sportsanlæg, og reparation af græsplæner til sportsbaner brancherne. Den er baseret i Garidech, Frankrig.

 2. JOS VAN VLIERDEN

  Belgien

  Virksomheden JOS VAN VLIERDEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Sint-Huibrechts-Lille, Belgien.

 3. JAN JORIS TUINARCHITEKTUUR

  Belgien

  Virksomheden JAN JORIS TUINARCHITEKTUUR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, og stiklinger indendørs og drivhusplanter brancherne. Den er baseret i Kapellen, Belgien.

 4. NIETFELD GARTEN-, LANDSCHAFTS- UND SCHWIMMTEICHBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NIETFELD GARTEN-, LANDSCHAFTS- UND SCHWIMMTEICHBAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Steyerberg, Tyskland.

 5. PFLASTER UND WEGEBAU

  Tyskland

  Virksomheden PFLASTER UND WEGEBAU, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Zeulenroda, Tyskland.

 1. HAUS UND GARTEN IN HAMBURG

  Tyskland

  Virksomheden HAUS UND GARTEN IN HAMBURG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Landskabsarkitektur, Beskyttelses- og sikkerhedstjenester, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Landskabsarkitektur, og Beskyttelses- og sikkerhedstjenester brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 2. RALF GEHRMANN

  Tyskland

  Virksomheden RALF GEHRMANN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Wiesbaden, Tyskland.

 1. SCHNELLER UND AUSBAU DACH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden SCHNELLER UND AUSBAU DACH GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Lofter, Bygningsarbejde, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Lofter, og Bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Gotha, Tyskland.

 2. GERD STOLTENBERG

  Tyskland

  Virksomheden GERD STOLTENBERG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Entreprenører til offentlige arbejder, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Entreprenører til offentlige arbejder brancherne. Den er baseret i Hoffeld, Tyskland.

 3. BRANDENBURGER DIENSTLEISTUNGEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BRANDENBURGER DIENSTLEISTUNGEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Landskabsarkitektur, Vejtransport, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Landskabsarkitektur, og Vejtransport brancherne. Den er baseret i Brandenburg, Tyskland.

 4. JÖRG HELLER GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden JÖRG HELLER GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Burgdorf, Tyskland.

 5. MEISTERBETRIEB MICHAEL SCHMITT

  Tyskland

  Virksomheden MEISTERBETRIEB MICHAEL SCHMITT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Großlangheim, Tyskland.

 6. ROLF ZIESCHE

  Tyskland

  Virksomheden ROLF ZIESCHE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Marmor og natursten, Gummiprodukter, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Marmor og natursten, og Gummiprodukter brancherne. Den er baseret i Kamenz, Tyskland.

 7. ROTTER-HYDROKULTUREN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ROTTER-HYDROKULTUREN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Møblering - tilbehør og pyntegenstande, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Møblering - tilbehør og pyntegenstande brancherne. Den er baseret i Wiesbaden, Tyskland.

 8. HERFORDER WERKSTÄTTEN GGMBH

  Tyskland

  Virksomheden HERFORDER WERKSTÄTTEN GGMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Stål og metaller - bearbejdning, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Herford, Tyskland.

 1. HP WALTER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HP WALTER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Træ, natur-, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, og Træ, natur- brancherne. Den er baseret i Mettlach, Tyskland.

 2. HANS NEEB GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HANS NEEB GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Wetzlar, Tyskland.

 3. GARTENBAU DAHM

  Tyskland

  Virksomheden GARTENBAU DAHM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Bonn, Tyskland.

 4. HTL GARTEN-UND LANDSCHAFTSBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HTL GARTEN-UND LANDSCHAFTSBAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Erfurt, Tyskland.

 5. BLUMENVERSAND WINTER

  Tyskland

  Virksomheden BLUMENVERSAND WINTER, er en Distributør, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Afskårne blomster, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Havebrug, Afskårne blomster, Planteskoler og skovbrug, og Tekstilplanter brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 6. HUGO BICKEL

  Østrig

  Virksomheden HUGO BICKEL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Bygningsarbejde, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, og Bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Fontanella, Østrig.

 7. WINTERDIENSTSERVICE-SIEGEN

  Tyskland

  Virksomheden WINTERDIENSTSERVICE-SIEGEN, er en Distributør, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Vejtransport, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, og Vejtransport brancherne. Den er baseret i Siegen, Tyskland.

 8. GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU FISCHER

  Tyskland

  Virksomheden GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU FISCHER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Aichtal, Tyskland.

 9. GARTEN-TEAM-NORD GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GARTEN-TEAM-NORD GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Rendsburg, Tyskland.

 10. GRÜNWERT BAYERN-NORD GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GRÜNWERT BAYERN-NORD GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Marmor og natursten, Træ, natur-, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Marmor og natursten, og Træ, natur- brancherne. Den er baseret i Hallstadt, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis