• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tekstilplanter

Resultater for

Tekstilplanter - Import eksport

 1. HYDRO-PROFI-LINE® BY GKR GERMANY

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Udvikling, produktion og salg af Hydro Profi Line® beplantningssystemer for en bæredygtig, funktionel beplantning på alle forseglede overflader, overflader uden jord og bygninger. Fordelene ved Hydro Profi Line® plantesystemer: • Bæredygtig reduktion af vandforbruget til beplantning med op til 80 % • Unikt rodplantageareal med luft og vand til perfekt rodventilation. • Ingen rodkomprimering og rodrødning i jordområdet, da der ikke er noget fyldmateriale omkring kultiveringen. • Stor vandbeholdning, da der ikke er nogen forskydning med plantesubstrater • Unikt lynskiftesystem for en hurtig, problemfri planteudveksling • Egnet til alle planter i jord og hydroponik • Egnet til ethvert sted i rum og åbne rum • Altid korrekt og til enhver tid - nu er alt muligt

 2. KROM TEXTILS I RECANVIS SL

  Spanien

  Virksomheden KROM TEXTILS I RECANVIS SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstilplanter branchen. Den opererer også inden for brandfast stof brancherne. Den er baseret i Hostalric, Spanien.

 3. JAN JORIS TUINARCHITEKTUUR

  Belgien

  Virksomheden JAN JORIS TUINARCHITEKTUUR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, og stiklinger indendørs og drivhusplanter brancherne. Den er baseret i Kapellen, Belgien.

 4. BECAUS

  Belgien

  Virksomheden BECAUS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, Landskabsarkitektur, Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, Landskabsarkitektur, og swimmingpools til private brancherne. Den er baseret i Wetteren, Belgien.

 5. JOS VAN VLIERDEN

  Belgien

  Virksomheden JOS VAN VLIERDEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Sint-Huibrechts-Lille, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TUINAANLEG GERT KWANTEN

  Belgien

  Virksomheden TUINAANLEG GERT KWANTEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, og landskabsarkitekter brancherne. Den er baseret i Neerpelt, Belgien.

 2. WILLY REYNDERS TUINARCHITECTUUR

  Belgien

  Virksomheden WILLY REYNDERS TUINARCHITECTUUR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, Landskabsarkitektur - konsulenter, Havetilbehør, Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, Landskabsarkitektur - konsulenter, og Havetilbehør brancherne. Den er baseret i Beringen, Belgien.

 3. NIRP INTERNATIONAL

  Frankrig

  Virksomheden NIRP INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Cuers, Frankrig.

 4. VIRIDEE

  Belgien

  Virksomheden VIRIDEE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Tekstilplanter, Havebrug, Tekstilplanter, Havebrug, havebrugsarbejde, og gartneri brancherne. Den er baseret i Hoeilaart, Belgien.

 5. ARNAUD ESPACES VERTS

  Frankrig

  Virksomheden ARNAUD ESPACES VERTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, græsplæner til sportsanlæg, og reparation af græsplæner til sportsbaner brancherne. Den er baseret i Garidech, Frankrig.

 1. LANDGARD SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LANDGARD SERVICE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Dyrefoder, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Dyrefoder brancherne. Den er baseret i Paderborn, Tyskland.

 2. RUDOLF UND BÄRBEL REICHEL GBR

  Tyskland

  Virksomheden RUDOLF UND BÄRBEL REICHEL GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Marmor og natursten, Gravmonumenter, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Marmor og natursten, og Gravmonumenter brancherne. Den er baseret i Görlitz, Tyskland.

 1. ECKHARD GARBE

  Tyskland

  Virksomheden ECKHARD GARBE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 2. CHRISTHARD EHRIG

  Tyskland

  Virksomheden CHRISTHARD EHRIG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Entreprenører til offentlige arbejder, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, og Entreprenører til offentlige arbejder brancherne. Den er baseret i Bielefeld, Tyskland.

 3. BURGSTALLER GARTENBAU

  Tyskland

  Virksomheden BURGSTALLER GARTENBAU, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Bergkirchen, Tyskland.

 4. MICHAEL MÜLLER - GARTENBAU

  Schweiz

  Virksomheden MICHAEL MÜLLER - GARTENBAU, er en Distributør, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Entreprenører til offentlige arbejder, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Entreprenører til offentlige arbejder brancherne. Den er baseret i Gipf-Oberfrick, Schweiz.

 5. SUTER AGRISERVICE GMBH

  Schweiz

  Virksomheden SUTER AGRISERVICE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Landskabsarkitektur, Vejtransport, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Landskabsarkitektur, og Vejtransport brancherne. Den er baseret i Freienwil, Schweiz.

 6. LUDGER SCHIFFER

  Tyskland

  Virksomheden LUDGER SCHIFFER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Sonsbeck, Tyskland.

 7. GT GÄGELOWER TIEFBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GT GÄGELOWER TIEFBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Stofferstorf, Tyskland.

 8. MYTHEN GARTENBAU GMBH

  Schweiz

  Virksomheden MYTHEN GARTENBAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Entreprenører til offentlige arbejder, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Entreprenører til offentlige arbejder brancherne. Den er baseret i Ibach, Schweiz.

 1. STRABAG AG

  Østrig

  Virksomheden STRABAG AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Klagenfurt Am Wörthersee, Østrig.

 2. CHRISTIAN M. FUX

  Tyskland

  Virksomheden CHRISTIAN M. FUX, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Neuching, Tyskland.

 3. JOSEF HÖFLMEIER ERDBAU E. K.

  Tyskland

  Virksomheden JOSEF HÖFLMEIER ERDBAU E. K., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Beilngries, Tyskland.

 4. HUBERT HÄUSLER

  Tyskland

  Virksomheden HUBERT HÄUSLER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Siegsdorf, Tyskland.

 5. ROCK SYSTEMS INH. MARTIN KIRCHBERGER

  Tyskland

  Virksomheden ROCK SYSTEMS INH. MARTIN KIRCHBERGER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Marmor og natursten, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Marmor og natursten brancherne. Den er baseret i Augustusburg, Tyskland.

 6. BENJAMIN BUNDHUND

  Tyskland

  Virksomheden BENJAMIN BUNDHUND, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Korschenbroich, Tyskland.

 7. ROLAND RUH GARTENBAU

  Schweiz

  Virksomheden ROLAND RUH GARTENBAU, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Entreprenører til offentlige arbejder, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Entreprenører til offentlige arbejder brancherne. Den er baseret i Steckborn, Schweiz.

 8. THOMAS SCHUBLE GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden THOMAS SCHUBLE GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Pfaffenweiler, Tyskland.

 9. HEINZELMANN GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HEINZELMANN GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Træ - savet og behandlet, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, og Træ - savet og behandlet brancherne. Den er baseret i Pfronstetten, Tyskland.

 10. BRUNKOW GMBH & CO. TIEFBAU KG

  Tyskland

  Virksomheden BRUNKOW GMBH & CO. TIEFBAU KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Bygningsarbejde, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Hüllhorst, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis