• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tekstiler - klargørings-- spinde- og vævemaskiner

Resultater for

Tekstiler - klargørings-- spinde- og vævemaskiner - Import eksport

 1. HAJ TEX GROUP

  Usbekistan

  Verified by europages badge

  HAJ TEX blev grundlagt i 2018 i Uzbekistan, og er en fuld integreret tekstilvirksomhed som specialiserer sig i produktionen af førsteklasses produkter, hvilket har givet dem et pålideligt omdømme. Ideen bag “Cot Cluster Economy” er at avle bomuld på en ansvarlig måde, og videreføre dette til alle processer, maksimere den tilføjede værdi og minimere den negative effekt på miljøet, ved at genbruge produktionsaffald ved hjælp af sekundære beklædningsteknologiprocesser. Affald fra bomuld bruges som basis for foder til vores kreaturer, samt til bomuldsolieanlægget. Denne klynge er en gruppe af integrerede virksomhedsenheder som er involveret på tværs af bomuldsbehandling, ginning, spinning, tekstilproduktion og færdiggørelse og produktion af beklædning. Vores produkter kommer med følgende internationale certifikater STANDARD 100 by OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Som et eksempel besluttede vi os for at bevise, at bomuldsbranchen i Uzbekistan kan overholde de globale standarder inden for kvalitet og sikkerhed inden for arbejdsforhold. Vi har tiltrukket særdeles kvalificerede specialister og professionelt udstyr fra verdenskendte mærker for at starte en fuld produktionscyklus, begyndende med plantning af bomuld på markerne, og som ender med produktionen af stilfuld beklædning med vores eget mærke. Vores produktudvalg omfatter forskellige former for bomuldsgarn, bomuldstekstil, strikket tekstil og færdige produkter.

 2. KRÖGEL MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KRÖGEL MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tørringsanlæg, industrielle, Industriovne, tekstilmaskiner, Tørringsanlæg, industrielle, maskiningeniørarbejde, udrulningstromler, overvalsninger, asfalteringsmaskiner, og skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Bocholt, Tyskland.

 3. PIXBERG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PIXBERG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 4. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, er en Distributør, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstilappretering - maskiner og udstyr, Stoftryk - maskiner og udstyr, Symaskiner og tilbehør - industrielle, Tekstilindfarvning - maskiner og udstyr, Vævning - maskiner og udstyr, Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, Tekstilappretering - maskiner og udstyr, Industristrikkemaskiner og udstyr, og Stoftryk - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Esparreguera-Barcelona, Spanien.

 5. MARIO CROSTA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARIO CROSTA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstil - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, tekstilmaskiner, Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, og Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Busto Arsizio, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HAYABUSA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAYABUSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for flettemaskiner, oprullemaskiner til tekstiler, spolemaskiner, og maskiner til runing af tråde brancherne. Den er baseret i Preseglie, Italien.

 2. SCHOLZE GERMANY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHOLZE GERMANY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den er baseret i Frankenberg, Tyskland.

 3. LOPTEX

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LOPTEX, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for tekstilmaskiner, SORTER, maskiner og udstyr til samling af stof, tråde til vævning af rundvævet stof, maskiner og udstyr til beklædning og efterbehandling af stof, maskiner og udstyr til sprøjtning af stof, maskiner og udstyr til mercerisering af stof, maskiner og udstyr til farvning og kogning af stof, og maskiner og udstyr til valkning af stof brancherne. Den er baseret i Montano Lucino, Italien.

 4. SAMATEX GMBH

  Tyskland

  Samatex blev oprindeligt grundlagt i 1984 som et distributionsselskab. I 2008 blev Samatex GmbH grundlagt, som nu er i 2. generation med egne produkter. De er en international aktiv og pålidelig leverandør til tekstilindustrien. Vi producerer reservedele til spinderier (AutoCoro-Open End) og spoleværker (AutoConer) og ringspinderier (Autodoffing). Vi kan se tilbage på flere års erfaring inden for produktion af præcisionssprøjtestøbeværktøjer, samt plast- og metalforarbejdede komponenter og enheder. Vores nuværende produktsortiment inkluderer mere end 6500 produkter til forskellige maskintyper, der starter med SE7 op til de nyeste modeller til AutoCoro-rotorspindemaskiner samt 138'er op til de nuværende Autoconer-spolemaskiner og dele til Autodoffing på forskellige Rieter-, Zinser- og Marzoli-ringspindemaskiner.

 5. NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD

  Kina

  NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD., beliggende i Ningbo by, som er et økonomisk udviklet område i Kina. Vi eksporterer hovedsagelig high speed nålevæv, kædeskæringsmaskiner, højhastighedskantmaskiner og strikkemaskiner til liner, spoleapparater, spoleomvinder og rewinder maskine, metalkanter, acetat cellulosefilm og relateret tilbehør. . Vores produktkvalitet er førende både i ind- og udland.

 1. PROMATEX ITALIA SRL

  Italien

  Promatex designer og fremstiller koblinger, overstrygninger, og forarbejdning ved brug af de bedste teknologier.

 2. HOKO MASCHINEN VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HOKO MASCHINEN VERTRIEBS GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den er baseret i Norderstedt, Tyskland.

 1. CETERA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CETERA S.R.L., der opererer inden for Tekstil - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, maskiner til tekstilprodukter, maskiner og udstyr til måtter og possementarbejde, Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, og maskiner og udstyr til efterbehandling af tråd brancherne. Den er baseret i Cologno Monzese, Italien.

 2. GIESSE

  Italien

  Virksomheden GIESSE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den er baseret i Firenze, Italien.

 3. BUZZANCA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BUZZANCA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for væve til strik, og cirkulære strikkemaskiner brancherne. Den er baseret i Carpi, Italien.

 4. A. MONFORTS TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden A. MONFORTS TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 5. COMHAIRE INTERNATIONAL

  Belgien

  Virksomheden COMHAIRE INTERNATIONAL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Stoftryk - maskiner og udstyr, Tekstilklippemaskiner, Tekstilflokkulering - maskiner og udstyr, Stoftryk - maskiner og udstyr, Tekstilklippemaskiner, Tekstilflokkulering - maskiner og udstyr, og maskiner til behandling og efterbehandling af tekstilfibre brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 6. ROJ S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ROJ S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tvinding og spinding - maskiner og udstyr, Tvinding og spinding - maskiner og udstyr, og elektroniske kort brancherne. Den er baseret i Biella, Italien.

 7. FIL CONTROL

  Frankrig

  Virksomheden FIL CONTROL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den er baseret i Montbron, Frankrig.

 8. MARZOLI MACHINES TEXTILE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MARZOLI MACHINES TEXTILE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstil - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, kæmning af tekstilprodukter, kartning af fibre og tekstiltråde, og maskiner og udstyr til kæmning og kartning af bomuld brancherne. Den er baseret i Palazzolo S/oglio, Italien.

 1. SHANGHAI YUANYI TEXTILE MACHINERY FITTINGS CO., LTD

  Kina

  Virksomheden SHANGHAI YUANYI TEXTILE MACHINERY FITTINGS CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for dele og tilbehør til vridningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Shanghai, Kina.

 2. A PENTEADORA - SOCIEDADE INDUSTRIAL DE PENTEAÇÃO E FIAÇÃO DE LÃS, S.A.

  Portugal

  Virksomheden A PENTEADORA - SOCIEDADE INDUSTRIAL DE PENTEAÇÃO E FIAÇÃO DE LÃS, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tråd og garn, Tråd og garn, natur-, Tråd og garn, og Tråd og garn, natur- brancherne. Den er baseret i Unhais Da Serra, Portugal.

 3. COST - FER S.R.L.

  Italien

  Virksomheden COST - FER S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, produkter og materialer til rensning af luftforurenende produkter, tangentialfiltrering, og systemer til vandrensning brancherne. Den er baseret i Gerenzano, Italien.

 4. ALFATEX

  Belgien

  Virksomheden ALFATEX, er en Engrossalg, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, og bånd til lukning med knap brancherne. Den er baseret i Petegem-Leie, Belgien.

 5. NUOVA COSMATEX S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NUOVA COSMATEX S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for reservedele og tilbehør til væve, og maskiner og udstyr til kæmning og kartning af tekstilfibre brancherne. Den er baseret i Benna, Italien.

 6. HENRI PETIT & CIE

  Frankrig

  Virksomheden HENRI PETIT & CIE, er en Engrossalg, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, og Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner brancherne. Den er baseret i Aubenas, Frankrig.

 7. ZANFRINI SRL

  Italien

  Virksomheden ZANFRINI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for kamme til væve, skæreblade til skæring og spinding, og tilbehør tekstiler brancherne. Den er baseret i Casnate Con Berante, Italien.

 8. LA MECCANICA S.P.A.

  Italien

  Virksomheden LA MECCANICA S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for maskiner og udstyr til digitaltryk, maskiner og udstyr til trykning på stof, og tekstilmaskiner brancherne. Den er baseret i Urgnano, Italien.

 9. ZENON TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ZENON TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Vævning - maskiner og udstyr, broderier til boligtekstiler, maskiner og udstyr til broderier, kniplinger, net og tyl, Vævning - maskiner og udstyr, og broderingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Düzce, Tyrkiet.

 10. TESSIL GOMMA

  Italien

  Virksomheden TESSIL GOMMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tvinding og spinding - maskiner og udstyr, Tvinding og spinding - maskiner og udstyr, eftersyn tekstilcylindre, og cylindre i gummi brancherne. Den er baseret i Lessona, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Tekstiler - klargørings-- spinde- og vævemaskiner - Import eksport

Antal resultater

1.273 Virksomheder