• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • teglværksfremstilling - maskiner og udstyr

Resultater for

Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. UMMANMAK

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed har mere end 45 års erfaring og mere end 400 anlæg som er oprettet af os på global plan. Vi er involveret i produktionen af asfaltanlæg, betonblandeanlæg, knusnings- og screeningsudstyr, betonplanere og maskiner til fremstilling af betonblokke. Vores anlæg er allerede funktionelle i lande som Uzbekistan, Kazakhstan, Rusland, Irak, Algeriet, de Forenede Arabiske Emirater, Oman, Sudan, Tyrkiet, Nigeria, Cameroon, Grækenland, Ungarn, Marokko, Makedonien osv. Vi har et omfattende portefølje: • Betonblandeanlæg: Stationære, kompakte og mobile samt særlige projekter som dækker alle dine behov. • Asfaltanlæg: Stationære og mobile læsninger til serietyper og kontinuerlige typer. • Stenknusnings- og screeningsudstyr. • Betonplaner og maskiner til fremstilling af betonblokke Vores mission er at udføre førsteklasses, pålideligt design og produktion til maskinindustribranchen i Tyrkiet og globalt, takket være vores højteknologiske bænke, udstyr, software, hardware og talentfulde, kyndige og erfarne personale. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger.

 2. MRM CONCRETE BATCHING PLANTS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 2014 er MRM Concrete Batching Plants en førende producent beliggende i Tyrkiet, som specialiserer sig i kompakte, mobile og stationære betonblandeanlæg. Med et integreret design og produktionsprocesser, har vi med succes installeret og idrifttaget utallige betonanlæg i forskellige lande verden over, hvor vi tilbyder en pålidelig eftersalgstjeneste. Vores globale rækkeviden dækker 4 kontinenter, hvor vores mobile og stationære betonblandeanlæg eksporteres til utallige forskellige lande. På vores højteknologiske fabrik i Ankara Başkent Organized Industrial Zone, har vi opnået en bemærkelsesværdig produktionskapacitet på 60 betonblandeanlæg pr. år, på et lukket område på 12.000 m². Vores erfarne medarbejdere, udstyret med den seneste teknologi og maskiner, har inden for kort tid opnået et omdømme for at levere kvalitet og en enestående service. Vores produktsortiment: •Stationære betonblandeanlæg •Mobile betonblandeanlæg •Kraftværker til lokation •Kompakte betonblandeanlæg •Cementsiloer og siloudstyr •Betonblandere Hos MRM Concrete Batching Plants dækker vores betonblandeanlæg et omfattende udvalg af applikationer, fra den højeste produktion til en problemfri installation, samt en omfattende eftersalgstræning og levering af reservedele. Vi er fokuseret på kundetilfredshed, og arbejder hårdt på at levere unikke produkter og tjenester på ethvert trin. Kontakt os for flere oplysninger!

 3. OFFICINE SMAC SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Officine Smac fremstiller linjer og maskiner til emaljebelægning og udsmykning af keramik og fliser, serigrafiske maskiner til udsmykning og emaljebelægning, stativer til teglsten og mursten, maskiner og udstyr til knusning, udvælgelse af keramik, fritte, glas, krystal, granulater og emaljer, maskiner til tryk med rulle. Officine Smac S.p.A. har siden 1969 været specialiseret i konstruktion af automatik, systemer og udstyr til keramikindustrien og mursten.

 4. SKS MACHINES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SKS MACHINES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den opererer også inden for Brugte maskiner og udstyr, Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, Metallurgi - maskiner og installationer, Træarbejde - maskiner og udstyr, Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr, Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr, Metaller - maskiner og udstyr, Glasproduktion - maskiner og udstyr, og Brugte maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Willebroek, Belgien.

 5. TITAN MACHINERY

  Det Forenede Kongerige

  Vi er en europæisk filial af det kinesiske firma Titan Machinery Limited. Vi har flere fabrikker på det kinesiske fastland. Vi producerer automatiske hydraulisk højtryksmaskiner til fremstilling af mursten, maskiner til fremstilling af vibrationsmursten og blokke, produktionslinjer til autoklaveret porebeton, udstyr til cementfabrikker, affaldssortering linjer, forskellige former for affald-til-energi udstyr, PVD belægningsmaskiner og andre. Vi samarbejder med flere universiteter i Kina og Østeuropa.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. APPRO-TECHNO

  Belgien

  Appro-Techno tilbyder et komplet byggesystem (landsby teglværk, semi motoriseret eller motoriseret. Fliseenhed, helt teglværk) ved en minimum investering og økologisk. Byggeteknikken inden for komprimerede eller stabiliserede blokke (eller kaldet geo-beton) er nu godt velkendt i Forskningscenteret for Arkitektur, der er baseret i Grenoble. Vibro-mørtel tegl har også sit eget videnskabelige fundament, som er beskyttet af Centre de Coopération Suisse. Vores produktionsudstyr er velegnet til ufaglært arbejdskraft, let at betjene og kan nemt vedligeholdes af lokale håndværkere uden det store udstyr. Maskiner: manuel terstaram presse, semi terstamatique presse eller terstamatique, transportbånd, knusemaskine til lateritjord , Selvtrækkende blander med fast tank, dispenser til 3 m³ jord, cement dispenser L 200, fast presse, maskine til produktion af beton og cement, Tegulamatic AP100 - AP400 tegl fibercement.

 2. EK-TA ENGINEERING LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden EK-TA ENGINEERING LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for kunstige sten, håndlavede terrakottafliser, maskiner og udstyr til teglstensindustrien, og komprimeringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. TROUVERTOUTICI - MACHINE A PARPAING - FER A BÉTON - PORTE EN BOIS - CENTRALE A BÉTON

  Tyrkiet

  Virksomheden TROUVERTOUTICI - MACHINE A PARPAING - FER A BÉTON - PORTE EN BOIS - CENTRALE A BÉTON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner til fremstilling af betonblokke brancherne. Den er baseret i Trabzon, Tyrkiet.

 4. ZIM MUHENDISLIK TASARIM MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden ZIM MUHENDISLIK TASARIM MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner til fremstilling af betonblokke, maskiner til fremstilling af betonrør, og betonstationer brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 5. SYNERGY CONCRETE MACHINES

  Tyrkiet

  Virksomheden SYNERGY CONCRETE MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 1. JETI INDUSTRIAL TECHNOLOGY

  Italien

  Virksomheden JETI INDUSTRIAL TECHNOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for bleer til voksne, bleer til børn, absorptionsmidler, og dele til industrimaskiner brancherne. Den er baseret i Vacri, Italien.

 2. TALLERES FELIPE VERDÉS

  Spanien

  Virksomheden TALLERES FELIPE VERDÉS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for apparater til ekstrusion, hammermøller, og knusemaskiner til keramiske materialer brancherne. Den er baseret i Vilanova Del Camí, Spanien.

 1. CMA SRL

  Italien

  Virksomheden CMA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Włochy, Italien.

 2. ADVANCED CONSTRUCTION SYSTEMS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ADVANCED CONSTRUCTION SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Leicester, Det Forenede Kongerige.

 3. TUGMAKSAN

  Tyrkiet

  Virksomheden TUGMAKSAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Keramik, ildfast, Maskine til fremstilling af mursten, og Keramik, ildfast brancherne. Den er baseret i Eskisehir, Tyrkiet.

 4. CAPACCIOLIMPIANTI

  Italien

  Virksomheden CAPACCIOLIMPIANTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for mursten i terrakotta, og tunnelovne brancherne. Den er baseret i Sinalunga, Italien.

 5. VESS CONCRETE BLOCK MACHINE - READY MIX BATCHING PLANT

  Tyrkiet

  Virksomheden VESS CONCRETE BLOCK MACHINE - READY MIX BATCHING PLANT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Trabzon, Tyrkiet.

 6. LATERMEC SRL

  Italien

  Virksomheden LATERMEC SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for systemer til production af artikler i terrakotta, og reparation af skruer brancherne. Den er baseret i Torrile, Italien.

 7. MAZZETTI SISTEMI SRL

  Italien

  Virksomheden MAZZETTI SISTEMI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for blandeanlæg brancherne. Den er baseret i Castellarano, Italien.

 8. HEIM EDT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HEIM EDT GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for drikkevandsforsyning, og udstyr til glasindustrien brancherne. Den er baseret i Crailsheim, Tyskland.

 1. DREVET MARC (SA)

  Frankrig

  Virksomheden DREVET MARC (SA), der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle, Industriel tørreovnsopstilling - installationer, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle, Industriel tørreovnsopstilling - installationer, og Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer brancherne. Den er baseret i Andrézieux Bouthéon, Frankrig.

 2. CLAY TECH (YASAR OKUMUS MACHINERY)

  Tyrkiet

  Virksomheden CLAY TECH (YASAR OKUMUS MACHINERY), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Corum, Tyrkiet.

 3. MUSSAN GROUP

  Tyrkiet

  Virksomheden MUSSAN GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fly ash maskine til fremstilling af mursten brancherne. Den er baseret i Trabzon, Tyrkiet.

 4. SOFEMAT

  Frankrig

  Virksomheden SOFEMAT, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Betonforberedelse - maskiner og udstyr, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, og Betonforberedelse - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Briec De L'Odet, Frankrig.

 5. LABORATORIO TÉCNICO CERÁMICO, S.L.

  Spanien

  Virksomheden LABORATORIO TÉCNICO CERÁMICO, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Igualada, Spanien.

 6. METALCERTIMA - INDUSTRIA METALOMECANICA, S.A.

  Portugal

  Virksomheden METALCERTIMA - INDUSTRIA METALOMECANICA, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Keramikproduktion - maskiner og udstyr, og Keramikproduktion - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Oliveira Do Bairro, Portugal.

 7. MASKINHUSET A/S

  Danmark

  Virksomheden MASKINHUSET A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Maskinteknik - specialarbejde, Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr, Maskinteknik - specialarbejde, og Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Horsens, Danmark.

 8. WYNMALEN & HAUSMANN NEMAASKO B.V.

  Holland

  Virksomheden WYNMALEN & HAUSMANN NEMAASKO B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr, Teglfremstilling - maskiner og udstyr, Betonforberedelse - maskiner og udstyr, og Teglfremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Maasbracht, Holland.

 9. ERENFRED PEDERSEN A/S

  Danmark

  Virksomheden ERENFRED PEDERSEN A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cementfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr, Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr, Betonforberedelse - maskiner og udstyr, og Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Aalborg, Danmark.

 10. BLOCK MAKING MACHINE

  Tyrkiet

  Virksomheden BLOCK MAKING MACHINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

21.851 Virksomheder