• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tape

Resultater for

Tape - Import eksport

 1. BDA CONNECTIVITY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 60 år har vi produceret specialkabler, der er optimeret til den respektive anvendelse. En ny række indendørs antenner af høj kvalitet, og passive komponenter til telekommunikationsmarkedet er blevet tilføjet produktsortimentet. Målesystemet "CoMeT", som er udviklet af virksomheden, er et vigtigt anker til måling af afskærmningseffekten af ​​kabler, stik, bøsninger og distributionskomponenter. Vores kunder er aktive inden for elektro- og elektronikindustrien, telekommunikationsnetværk, elektrisk engroshandel, bilforsyningsindustrien, lyd- og studieteknologi samt medicinsk teknologi og videnskab.

  Alle produkter for "tape"
 2. BREYER GMBH MASCHINENFABRIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Præcision og erfaring er den rigtige blanding for tilfredse kunder. For os betyder præcision meget mere end at holde målene. Hos BREYER står dette begreb for nøjagtighed på alle områder. Fra præcis planlægning, via førsteklasses fremstilling, kvalitet og indtil levering til aftalt tid. Sådan får præcision hos BREYER takket være den omfattende erfaring en mangfoldig betydning: Det er et virkeligt løfte til vores kunder. BREYER er: Kvalitet made in Germany. Dine fordele ved BREYERs produktionsteknik: Egen 3D-programmering, topmoderne dreje- og fræsecenter, ideelle forudsætninger for enkeltdele og småserier; der er også mulighed for specialløsninger; mange årtiers erfaringer med anlægskonstruktion og just-in-time-leveringer. Den vigtigste fordel ved BREYER udspringer af kombinationen af alle produktionens komponenter – med kun én samarbejdspartner får du en pakke bestående af præcision, kompetence og pålidelighed.

 3. STERK HOME

  Belgien

  Verified by europages badge

  STERK HOME er en belgisk virksomhed med over 20 års erfaring inden for fremstilling af husholdningsprodukter. Vi opererer udelukkende på B2B-markedet og er stolte over at kunne tilbyde et bredt udvalg af uundværlige produkter til virksomheder. Vores produkter forhandles under mærket STERK HOME eller som PRIVATE LABEL. Vi sælger karklude i mikrofibre, tape, husholdningsprodukter og rengøringsmidler.

 4. NUOVA CIERRE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NUOVA CIERRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den opererer også inden for kuglelejer, kuglelejer, aksiale kuglelejer, Lejer til valseværk, lejer, og tapper brancherne. Den er baseret i Quinzano D'oglio, Italien.

 5. ALCHEMIST TECHNOLOGIES

  Tyrkiet

  Alchemist Technologies blev grundlagt i 2016 i Tyrkiet og producerer landbrugsmaskinudstyr. Vi producerer hovedsageligt trailere til landbruget under mærket ALCHEMIST TRAILER som fx balletrailere, traditionelle trailere og monocoquetrailere, som er bekvemme for landmænd og er tilpasset deres behov. Under ét tag tilbyder vores virksomhedspartnere vores marketing-service, som med et professionelt salgsteam og teknisk team, som imødekommer kundernes behov. Vi tilbyder løsninger inden for landbruget som fx: •Jordbearbejdningsudstyr, •Plantningsudstyr •Læsser og tilbehør, •Høproduktionsudstyr, •Gødningsspredere, •Energiløsninger, •Pakkemaskiner, •Sprøjteudstyr og udstyr til husdyrhold, besøg venligst vores website for at se mere! Vores hovedpartner KOMSILAJ Ballepressere til runde baller er førende i Tyrkiet og er kendt for sin styrke og mest avancerede funktioner (Disse maskiner kan emballere tomatmos og tørre materialer som fx bomuld). Vores anden førende partner er OPAL PIVOT og er kendt for sine højtydende sprinkler og midter-, lineær og universaltappe til gearkasser til overrisling i landbruget. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GASCOGNE FLEXIBLE GERMANY GMBH

  Tyskland

  Gascogne Flexible, en af de førende europæiske producenter af siliconecoatede bærematerialer. Med mere end 30 års erfaring med fleksibel emballage på forskellige markeder og i forskellige brancher tilbyder Gascogne Flexible et omfattende sortiment af flerlags-kompositmaterialer og skræddersyede løsninger, hvor den tekniske bistand til kunderne står i forgrunden. Gascogne Flexible, specialist inden for design og fremstilling af fleksibel komposit-emballage, beskytter dit produkt, med relevant teknisk hjælp.

 2. HILDEBRANDT EMBALLAGE A/S

  Danmark

  "Optimale emballageløsninger til ethvert behov" - det er den målestok, som vi nu i mere end 125 år har efterlevet i forhold til markedets krav. Vores mål er klart defineret: Vi ønsker at beskytte dine produkter bedst muligt og dette til rimelige priser og uden lange ventetider. Udover at sikre vores kunder de rigtige produkter, er vi også meget omhyggelige, når vi udvælger leverandører. Vi er markedsførende for en stor del af vores mere end 50.000 lagervarer, og hører til de mest velassorterede virksomheder inden for emballagebranchen. Vores kundekreds består af både små virksomheder og store industrikoncerner. Vi tager os af alle spørgsmål angående udvikling, indkøb, lagerhold og levering. Denne kompletservice er præget af fair prissætning, da vores store indkøbsvolumen gør det muligt for os at tilbyde mærkbar omkostningsoptimering samt prisstabilitet. Leveringer foregår hurtigt og frit leveret igennem vores partnernetværk.

 3. SCHULLER EH'KLAR NORDIC APS

  Danmark

  Schuller Eh'klar - den professionelle handelspartner. For malerværktøj, som pensler, børster, malerruller, spartler, handsker, slibeartikler samt alle vore andre produkter, gælder at sortimentet er yderst konkurrencedygtigt. Vores virksomhed har i 50 år stået for professionel kundeservice og den bedste kvalitet også i praksis!

  Alle produkter for "tape"
 4. I.C.A. INDUSTRIA CARTE ADESIVE SPA

  Italien

  Vi fremstiller særligt grummieret papir på ruller. Vores store fleksibilitet og høje produktionskapacitet gør os i stand til hurtigt at imødekomme ethvert behov. Vi tilbyder gummieret papir, varmeforseglet og silikonebelagt papir til mange industrielle anvendelser til både det italienske og det udenlandske marked. Bredt udvalg af silikonepapir: Til forbindinger og medicinske produkter, selvklæbende konvolutter og etiketter, fødevareindustrien, lyd- og varmeisolation osv.

 5. RETEZARNA A.S.

  Tjekkiet

  Produktion af leddelte, svejsede kæder, produktion af højstyrkekæder til minedriftsmaskiner, ophængskæder, hejsekæder og snekæder.12, 500 ton af alle typer produkter hvert år. 30% af vores produktion sælges i Tjekkiet og 70 % eksporteres. I øjeblikket eksporterer vi til 36 lande over hele verden. Vores største kunder er Our main customers are in Germany, England, Poland, Spain, Norway, Slovakia, Slovenia, South Korea, V

 1. INNOSEAL INTERNATIONAL

  Holland

  Virksomheden INNOSEAL INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - emballering branchen. Den opererer også inden for packaging til plastmaterialer, og Tape brancherne. Den er baseret i Tilburg, Holland.

 2. EXIDA LLC

  Ukraine

  Virksomheden EXIDA LLC, er en Engrossalg, der opererer inden for Fleksible emballager branchen. Den opererer også inden for Sækkefyldningsmaskiner og -udstyr, Sækkefyldningsmaskiner og -udstyr, Tape, vakuumpakkede, og svejsemaskine til emballage brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 1. TOP CUSCINETTI

  Italien

  Virksomheden TOP CUSCINETTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, kugle- branchen. Den opererer også inden for kuglelejer, lejer, tapper, og nålelejer brancherne. Den er baseret i Mezzanino, Italien.

 2. ONS FINANSAL DANIŞMANLIK A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden ONS FINANSAL DANIŞMANLIK A.S., er en Distributør, der opererer inden for Byggematerialer branchen. Den opererer også inden for lydisolerende materialer til byggeri, fugtbehandling, og tapet brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 3. UPAKOVKA

  Ukraine

  Virksomheden UPAKOVKA, er en Engrossalg, der opererer inden for Tape, klæbende branchen. Den opererer også inden for Papirsposer, Tape, poser, Strækfolie, og Papirsposer brancherne. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 4. MEULEMAN BOUWMATERIALEN

  Belgien

  Virksomheden MEULEMAN BOUWMATERIALEN, er en Multi-Category, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for cement, tapet, havebrug, og arbejdstøj brancherne. Den er baseret i Grimbergen, Belgien.

 5. PRODICONSEIL

  Frankrig

  Virksomheden PRODICONSEIL, er en Distributør, der opererer inden for Papir, kopi- branchen. Den opererer også inden for brunt kraftpapir, Coated karton, og tape brancherne. Den er baseret i Ivry Sur Seine, Frankrig.

 6. MARIO CAVELLI SPA

  Italien

  Virksomheden MARIO CAVELLI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gardiner branchen. Den opererer også inden for Stoffer, tapet, gardin, dug, og Stoffer brancherne. Den er baseret i Busto Arsizio, Italien.

 7. EHBT

  Belarus

  Virksomheden EHBT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Film til emballage branchen. Den opererer også inden for Tape, stretchfolie, og folie brancherne. Den er baseret i Mogilev, Belarus.

 8. GÖTTLE ADVANCED PRODUCTS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden GÖTTLE ADVANCED PRODUCTS GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Stoffer, uvævede branchen. Den opererer også inden for Vakuumfolier, og Tape brancherne. Den er baseret i Königsbrunn, Tyskland.

 1. USTALARIMBURDA

  Trinidad og Tobago

  Virksomheden USTALARIMBURDA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maling - entreprenører branchen. Den opererer også inden for vægmaling, gips, og tapet brancherne. Den er baseret i Istanbul, Trinidad og Tobago.

 2. DARWIN XXI SL

  Spanien

  Virksomheden DARWIN XXI SL, er en Engrossalg, der opererer inden for Indpakningspapir branchen. Den opererer også inden for tape, industriel emballage, og fødevareemballage brancherne. Den er baseret i Sant Pere De Riudebitlles, Spanien.

 3. ARTEKOBEL

  Belgien

  Virksomheden ARTEKOBEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Malinger og lakker branchen. Den opererer også inden for Emaljer, Artikler til maling, Emaljer, Artikler til maling, tapet, og maling engros brancherne. Den er baseret i Geel, Belgien.

 4. TAPE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TAPE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kemi, organisk - råmaterialer og derivater branchen. Den opererer også inden for Lime, klæbende og applikatorer, Tape, klæbende, Plast - industrielle produkter, Plast - emballering, Lime, klæbende og applikatorer, Tape, klæbende, Plast - industrielle produkter, og Plast - emballering brancherne. Den er baseret i Langenbach, Tyskland.

 5. KREA TEKNOLOJI A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden KREA TEKNOLOJI A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for tapet brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 6. TAPPEZZERIA F.D DI LEVE FRANCA

  Italien

  Virksomheden TAPPEZZERIA F.D DI LEVE FRANCA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vægtæpper branchen. Den opererer også inden for gardiner og tapeter, Stof, tapet, og gardin brancherne. Den er baseret i Nettuno, Italien.

 7. BUDO-SERWIS SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden BUDO-SERWIS SP. Z O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Låse, bolte og nøgler branchen. Den opererer også inden for pansrede låse, og tapper brancherne. Den er baseret i Piotrków Trybunalski, Polen.

 8. HSTM

  Sydafrika

  Virksomheden HSTM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tape, klæbende branchen. Den opererer også inden for Tape, og klæbebånd til maskering brancherne. Den er baseret i Cape Town, Sydafrika.

 9. SPTAPE

  Italien

  Virksomheden SPTAPE, er en Engrossalg, der opererer inden for Karton til emballeringsindustrien branchen. Den opererer også inden for papirsruller til engangsservietter, og Tape brancherne. Den er baseret i Forlì, Italien.

 10. ROSSELLA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ROSSELLA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir, special- og tekniske renheder - fremstilling branchen. Den opererer også inden for flexografisk trykning, og tape brancherne. Den er baseret i Caronno Pertusella, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Tape - Import eksport

Antal resultater

929 Virksomheder