• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tape

Resultater for

Tape - Import eksport

 1. BREYER GMBH MASCHINENFABRIK

  Tyskland

  Præcision og erfaring er den rigtige blanding for tilfredse kunder. For os betyder præcision meget mere end at holde målene. Hos BREYER står dette begreb for nøjagtighed på alle områder. Fra præcis planlægning, via førsteklasses fremstilling, kvalitet og indtil levering til aftalt tid. Sådan får præcision hos BREYER takket være den omfattende erfaring en mangfoldig betydning: Det er et virkeligt løfte til vores kunder. BREYER er: Kvalitet made in Germany. Dine fordele ved BREYERs produktionsteknik: Egen 3D-programmering, topmoderne dreje- og fræsecenter, ideelle forudsætninger for enkeltdele og småserier; der er også mulighed for specialløsninger; mange årtiers erfaringer med anlægskonstruktion og just-in-time-leveringer. Den vigtigste fordel ved BREYER udspringer af kombinationen af alle produktionens komponenter – med kun én samarbejdspartner får du en pakke bestående af præcision, kompetence og pålidelighed.

 2. BDA CONNECTIVITY GMBH

  Tyskland

  I mere end 60 år har vi produceret specialkabler, der er optimeret til den respektive anvendelse. En ny række indendørs antenner af høj kvalitet, og passive komponenter til telekommunikationsmarkedet er blevet tilføjet produktsortimentet. Målesystemet "CoMeT", som er udviklet af virksomheden, er et vigtigt anker til måling af afskærmningseffekten af ​​kabler, stik, bøsninger og distributionskomponenter. Vores kunder er aktive inden for elektro- og elektronikindustrien, telekommunikationsnetværk, elektrisk engroshandel, bilforsyningsindustrien, lyd- og studieteknologi samt medicinsk teknologi og videnskab.

  Alle produkter for "tape"

 3. ALCHEMIST TECHNOLOGIES

  Tyrkiet

  Alchemist Technologies blev grundlagt i 2016 i Tyrkiet og producerer landbrugsmaskinudstyr. Vi producerer hovedsageligt trailere til landbruget under mærket ALCHEMIST TRAILER som fx balletrailere, traditionelle trailere og monocoquetrailere, som er bekvemme for landmænd og er tilpasset deres behov. Under ét tag tilbyder vores virksomhedspartnere vores marketing-service, som med et professionelt salgsteam og teknisk team, som imødekommer kundernes behov. Vi tilbyder løsninger inden for landbruget som fx: •Jordbearbejdningsudstyr, •Plantningsudstyr •Læsser og tilbehør, •Høproduktionsudstyr, •Gødningsspredere, •Energiløsninger, •Pakkemaskiner, •Sprøjteudstyr og udstyr til husdyrhold, besøg venligst vores website for at se mere! Vores hovedpartner KOMSILAJ Ballepressere til runde baller er førende i Tyrkiet og er kendt for sin styrke og mest avancerede funktioner (Disse maskiner kan emballere tomatmos og tørre materialer som fx bomuld). Vores anden førende partner er OPAL PIVOT og er kendt for sine højtydende sprinkler og midter-, lineær og universaltappe til gearkasser til overrisling i landbruget. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 4. NUOVA CIERRE

  Italien

 5. M.B. S.A.S.DI MAGAROTTO LAURA & C.

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GASCOGNE FLEXIBLE GERMANY GMBH

  Tyskland

  Gascogne Flexible, en af de førende europæiske producenter af siliconecoatede bærematerialer. Med mere end 30 års erfaring med fleksibel emballage på forskellige markeder og i forskellige brancher tilbyder Gascogne Flexible et omfattende sortiment af flerlags-kompositmaterialer og skræddersyede løsninger, hvor den tekniske bistand til kunderne står i forgrunden. Gascogne Flexible, specialist inden for design og fremstilling af fleksibel komposit-emballage, beskytter dit produkt, med relevant teknisk hjælp.

 2. HILDEBRANDT EMBALLAGE A/S

  Danmark

  "Optimale emballageløsninger til ethvert behov" - det er den målestok, som vi nu i mere end 125 år har efterlevet i forhold til markedets krav. Vores mål er klart defineret: Vi ønsker at beskytte dine produkter bedst muligt og dette til rimelige priser og uden lange ventetider. Udover at sikre vores kunder de rigtige produkter, er vi også meget omhyggelige, når vi udvælger leverandører. Vi er markedsførende for en stor del af vores mere end 50.000 lagervarer, og hører til de mest velassorterede virksomheder inden for emballagebranchen. Vores kundekreds består af både små virksomheder og store industrikoncerner. Vi tager os af alle spørgsmål angående udvikling, indkøb, lagerhold og levering. Denne kompletservice er præget af fair prissætning, da vores store indkøbsvolumen gør det muligt for os at tilbyde mærkbar omkostningsoptimering samt prisstabilitet. Leveringer foregår hurtigt og frit leveret igennem vores partnernetværk.

 3. SCHULLER EH'KLAR NORDIC APS

  Danmark

  Schuller Eh'klar - den professionelle handelspartner. For malerværktøj, som pensler, børster, malerruller, spartler, handsker, slibeartikler samt alle vore andre produkter, gælder at sortimentet er yderst konkurrencedygtigt. Vores virksomhed har i 50 år stået for professionel kundeservice og den bedste kvalitet også i praksis!

  Alle produkter for "tape"

 4. I.C.A. INDUSTRIA CARTE ADESIVE SPA

  Italien

  Vi fremstiller særligt grummieret papir på ruller. Vores store fleksibilitet og høje produktionskapacitet gør os i stand til hurtigt at imødekomme ethvert behov. Vi tilbyder gummieret papir, varmeforseglet og silikonebelagt papir til mange industrielle anvendelser til både det italienske og det udenlandske marked. Bredt udvalg af silikonepapir: Til forbindinger og medicinske produkter, selvklæbende konvolutter og etiketter, fødevareindustrien, lyd- og varmeisolation osv.

 5. INNOSEAL INTERNATIONAL

  Holland

 1. EXIDA LLC

  Ukraine

 2. PEZZOLI BOLOGNA BIANCHERIA PER LA CASA

  Italien

 1. TOP CUSCINETTI

  Italien

 2. ONS FINANSAL DANIŞMANLIK A.S.

  Tyrkiet

 3. MEULEMAN BOUWMATERIALEN

  Belgien

 4. MARIO CAVELLI SPA

  Italien

 5. DARWIN XXI SL

  Spanien

 6. UPAKOVKA

  Ukraine

 7. GÖTTLE ADVANCED PRODUCTS GMBH & CO KG

  Tyskland

 8. USTALARIMBURDA

  Trinidad og Tobago

 1. PRODICONSEIL

  Frankrig

 2. EHBT

  Belarus

 3. KREA TEKNOLOJI A.S

  Tyrkiet

 4. TAPPEZZERIA F.D DI LEVE FRANCA

  Italien

 5. HSTM

  Sydafrika

 6. BUDO-SERWIS SP. Z O.O.

  Polen

 7. LA TENDA, ARREDO CASA GRAZIANA DEI FLLI BONAZZI SNC

  Italien

 8. SPTAPE

  Italien

 9. IL TAPPEZZIERE

  Italien

 10. STAMP FOIL S.P.A.

  Italien