• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tape

Resultater for

Tape - Import eksport

 1. BDA CONNECTIVITY GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  I mere end 60 år har vi produceret specialkabler, der er optimeret til den respektive anvendelse. En ny række indendørs antenner af høj kvalitet, og passive komponenter til telekommunikationsmarkedet er blevet tilføjet produktsortimentet. Målesystemet "CoMeT", som er udviklet af virksomheden, er et vigtigt anker til måling af afskærmningseffekten af ​​kabler, stik, bøsninger og distributionskomponenter. Vores kunder er aktive inden for elektro- og elektronikindustrien, telekommunikationsnetværk, elektrisk engroshandel, bilforsyningsindustrien, lyd- og studieteknologi samt medicinsk teknologi og videnskab.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. BREYER GMBH MASCHINENFABRIK

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Præcision og erfaring er den rigtige blanding for tilfredse kunder. For os betyder præcision meget mere end at holde målene. Hos BREYER står dette begreb for nøjagtighed på alle områder. Fra præcis planlægning, via førsteklasses fremstilling, kvalitet og indtil levering til aftalt tid. Sådan får præcision hos BREYER takket være den omfattende erfaring en mangfoldig betydning: Det er et virkeligt løfte til vores kunder. BREYER er: Kvalitet made in Germany. Dine fordele ved BREYERs produktionsteknik: Egen 3D-programmering, topmoderne dreje- og fræsecenter, ideelle forudsætninger for enkeltdele og småserier; der er også mulighed for specialløsninger; mange årtiers erfaringer med anlægskonstruktion og just-in-time-leveringer. Den vigtigste fordel ved BREYER udspringer af kombinationen af alle produktionens komponenter – med kun én samarbejdspartner får du en pakke bestående af præcision, kompetence og pålidelighed.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. R.G.M. S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge

  RGM Italia er en virksomhed, der er specialiseret i pergo-telte og bioklimatiske pergolaer til udendørsmiljøer til private boliger, multifunktionelle åbne rum og receptioner. Takket være en årelang erfaring opfylder RGM behovene for et b2b- og b2c-klientel, som kan sætte sin lid til originale, innovative og teknologisk avancerede løsninger. RGM-sortimentet omfatter selvbærende, hældende pergolaer, lukningssystemer og tilbehør til belysning. Muligheden for personalisering er talrig og gør det muligt at give udendørsmiljøet et alsidigt produkt, som kan forskønne enhver have, terrasse eller et udendørsmiljø til barer, restauranter, hoteller og meget andet. RGMs force er den totale styring af produktionskæden lige fra projekteringen til bearbejdningen af aluminium til monteringen. Disse egenskaber gør RGMs pergolaer til et sikkert produkt med moderne design og 100 % Made in Italy.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. PEZZOLI BOLOGNA BIANCHERIA PER LA CASA

  Italien

  Verified by Europages badge
 5. GASCOGNE FLEXIBLE GERMANY GMBH

  Tyskland

  Gascogne Flexible, en af de førende europæiske producenter af siliconecoatede bærematerialer. Med mere end 30 års erfaring med fleksibel emballage på forskellige markeder og i forskellige brancher tilbyder Gascogne Flexible et omfattende sortiment af flerlags-kompositmaterialer og skræddersyede løsninger, hvor den tekniske bistand til kunderne står i forgrunden. Gascogne Flexible, specialist inden for design og fremstilling af fleksibel komposit-emballage, beskytter dit produkt, med relevant teknisk hjælp.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. HILDEBRANDT EMBALLAGE A/S

  Danmark

  "Optimale emballageløsninger til ethvert behov" - det er den målestok, som vi nu i mere end 125 år har efterlevet i forhold til markedets krav. Vores mål er klart defineret: Vi ønsker at beskytte dine produkter bedst muligt og dette til rimelige priser og uden lange ventetider. Udover at sikre vores kunder de rigtige produkter, er vi også meget omhyggelige, når vi udvælger leverandører. Vi er markedsførende for en stor del af vores mere end 50.000 lagervarer, og hører til de mest velassorterede virksomheder inden for emballagebranchen. Vores kundekreds består af både små virksomheder og store industrikoncerner. Vi tager os af alle spørgsmål angående udvikling, indkøb, lagerhold og levering. Denne kompletservice er præget af fair prissætning, da vores store indkøbsvolumen gør det muligt for os at tilbyde mærkbar omkostningsoptimering samt prisstabilitet. Leveringer foregår hurtigt og frit leveret igennem vores partnernetværk.

 2. SCHULLER EH'KLAR NORDIC APS

  Danmark

  Schuller Eh'klar - den professionelle handelspartner. For malerværktøj, som pensler, børster, malerruller, spartler, handsker, slibeartikler samt alle vore andre produkter, gælder at sortimentet er yderst konkurrencedygtigt. Vores virksomhed har nu i mere end 40 år stået for professionel kundeservice og den bedste kvalitet også i praksis!

 3. I.C.A. INDUSTRIA CARTE ADESIVE SPA

  Italien

  Vi fremstiller særligt grummieret papir på ruller. Vores store fleksibilitet og høje produktionskapacitet gør os i stand til hurtigt at imødekomme ethvert behov. Vi tilbyder gummieret papir, varmeforseglet og silikonebelagt papir til mange industrielle anvendelser til både det italienske og det udenlandske marked. Bredt udvalg af silikonepapir: Til forbindinger og medicinske produkter, selvklæbende konvolutter og etiketter, fødevareindustrien, lyd- og varmeisolation osv.

 4. RETEZARNA A.S.

  Tjekkiet

  Produktion af leddelte, svejsede kæder, produktion af højstyrkekæder til minedriftsmaskiner, ophængskæder, hejsekæder og snekæder.12, 500 ton af alle typer produkter hvert år. 30% af vores produktion sælges i Tjekkiet og 70 % eksporteres. I øjeblikket eksporterer vi til 36 lande over hele verden. Vores største kunder er Our main customers are in Germany, England, Poland, Spain, Norway, Slovakia, Slovenia, South Korea, V

 5. INNOSEAL INTERNATIONAL

  Holland

 1. EXIDA LLC

  Ukraine

 2. TOP CUSCINETTI

  Italien

 3. ONS FINANSAL DANIŞMANLIK A.S.

  Tyrkiet

 4. ARTEKOBEL

  Belgien

 5. DARWIN XXI SL

  Spanien

 6. MEULEMAN BOUWMATERIALEN

  Belgien

 7. PRODICONSEIL

  Frankrig

 8. GÖTTLE ADVANCED PRODUCTS GMBH & CO KG

  Tyskland

 9. USTALARIMBURDA

  Trinidad og Tobago

 10. MARIO CAVELLI SPA

  Italien

 1. UPAKOVKA

  Ukraine

 2. EHBT

  Belarus

 3. TAPE GMBH

  Tyskland

 4. KREA TEKNOLOJI A.S

  Tyrkiet

 5. TAPPEZZERIA F.D DI LEVE FRANCA

  Italien

 6. HSTM

  Sydafrika

 7. BUDO-SERWIS SP. Z O.O.

  Polen

 8. IL TAPPEZZIERE

  Italien

 9. STAMP FOIL S.P.A.

  Italien

 10. SPTAPE

  Italien