• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tanke- metal-

Resultater for

Tanke- metal- - Import eksport

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Modulære og fleksible siloer tilpasset industrielle oplagringskapaciteter af alle typer produkter i løs vægt, komplet tømning og opfyldning med et andet produkt uden forudgående rengøring. Siloerne fra DOHOGNE SYSTEM er i glat, galvaniseret stål med buede siloplader og udvendige bolte, selvrensende, aftagelige og udskiftelige dele, tykkelse 2 til 4 mm, standardstørrelse 940 x 1940 mm. 50 års erfaring med vandtætte og robuste der er omfattet af den europæiske standard EN 1991-4 og opfylder specifikke statiske og dynamiske krav til opbevaring. Præfabrikerede siloer, billige i transport, og: Det er muligt med overlapning i et eksisterende kompleks da siloen kan ankomme delvis på sitet, og der derfor ikke er behov for adgangsvej som til en traditionel.kedelsilo. Den hurtig installation stiller ikke større krav til infrastrukturen. Siloer der er beskyttet mod eksplosion i henhold til ATEX og europæiske normer.

 2. GIANESI EDILIO

  Italien

  Verified by Europages badge
 3. TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. GO TRADE GERMANY GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrig

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. FERBEL

  Italien

  Verified by Europages badge
 2. HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. REFRA, UAB

  Litauen

  Verified by Europages badge
 4. MAHYTEC

  Frankrig

  MAHYTEC, der er et fransk selskab beliggende i Dole i Jura, udvikler opbevaringsløsninger til gasformige brint under højt tryk eller faste legemer under hydrid beregnet til stationære og mobile applikationer. MAHYTEC, der har stor erfaring inden for kompositmaterialer og præcisionsopvikling, tilbyder innovative løsninger, der er tilpasset dine behov. MAHYTEC, der blev stiftet i 2008, er involveret i mange forskningsprojekter og er især kendt af den brede offentlighed for en plæneklipper med termisk motor, der bruger hydrogen som brændstof og anvendes af forvaltningen i DOLE distriktet, en kaffemaskiner der bruger hydrogen og anvendes af de schweiziske jernbaner til løbende at levere elektricitet til produktion af varme drikke der serveres for de rejsende fra en mobil vogn. MAHYTEC er en af aktørerne i projektet MOBYPOST : køretøjer der kører på brint som postvæsnet i Poste de Franche-Comté er begyndt at bruge.

 5. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albanien

  SELMANI sh.p.k. er en virksomhed der blev etableret i 1994. Firmaet er aktivt inden for byggebranchen og tilbyder varmforzinkning og tilpassede stålkonstruktioner samt standard HDG og rustfri stål vand- & brændstoftanke. Virksomheden er specialiseret i produktion af HVAC kedler, opvarmningskedler, hegn til brugsvandstanke & brændstoftanke, gitterværk, gulvbelægning, gittermaster til elmaster og trådløse faciliteter, varmgalvaniserede drivhusstrukturer etc.

 1. CALDERERÍA MANZANO

  Spanien

  Virksomheden Calderería Manzano, S.A. har mere end 80 års erfaring inden for metalkonstruktioner, kedelarbejde og maskinbyggeri. Vores virksomhed er specialiseret i kedler af rustfrit stål og fremstilling af maskiner til fabrikker, der udvinder olivenolie: Lagring og bundfældning, pumper til overførsel af mask og olivenmasse, PTM-pumper, udstyr til rensning og genanvendelse af affald, andet relateret udstyr og maskiner til udtagelse af sten.

 2. TANKKI OY

  Finland

  Tankki producerer tanke og beholdere i rustfrit stål til anvendelse i forskellige typer industriinstallationer, f.eks. mejerier, bryggerier og medicinalvaresektoren, biokemiske, kemiske og andre forarbejdningsvirksomheder. Procestanke designes og produceres efter kundens specifikationer. Tankki har udviklet en komplet serie omrørere til forskellige formål. Tankki producerer produkter i rustfrit stål til f.eks. syrnings-, modnings- og blandingstanke, mælkesiloer og vaskeanlæg.

 3. CIEST METAL OÜ

  Estland

  Vores virksomhed er fokuseret på opbygning og servicering af brændstofterminaler. Vi udfører arbejde med montering fra design, rørledninger og tanke til opbevaring af mineralolie. Produktionen er anvendt i forskellige produktionsområder for rørledninger, olieterminaler, hydrauliske anlægsarbejder og i ikke-standard design. Fremstilling og samling af tanke. Rørholdersystemer SFS-standard.

 4. SONTEK MUHENDISLIK GEMI MAK.INS.SAN.VE DIS.TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Opbevaringstanke, sandfilterkedler, olieseparatorer, trykledninger, klaringsmidler, fortykningsmidler, netfjernelse, skærme, blandere, spildevandsbehandling, vinopbevaringstanke, udstyr i rustfrit stål, filterpresser, laser, siloer.

 5. CGH NORDIC A/S

  Danmark

  CGH Nordic A/S er en førende leverandør af tanke og beholdere i stål. Vi levere største parten af de tanke vi producere til Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island og Grønland. Tankene produceres normalt efter EN12285-1 eller EN12285-2, men tanke laves også efter andre standarder.

 6. CIMM SPA

  Italien

  Konstruktion af autoklaver med trykmembran til varmt og koldt vand, ekspansionsbeholdere til varmt sanitetsvand og ekspansionsbeholdere til varmeanlæg.

 7. GLORI IR KO, UAB

  Litauen

 8. PLASTINOX, LDA

  Portugal

 9. TLB-TECH INH. ODA PETRI

  Tyskland

 10. PETROLINE LLC

  Ukraine

 1. G.A.M. HOLDING GMBH

  Tyskland

 2. VALMETAL - METALÚRGICA DE CAMBRA, LDA.

  Portugal

 3. MICHIELS

  Belgien

 4. A. PANNECOUCKE

  Belgien

 5. ILURCO SA

  Spanien

 6. KRÄMER GMBH INDUSTRIEBEHÄLTER

  Tyskland

 7. HOEFNAGEL EN MEIJN B.V.

  Holland

 8. ADELMANN UMWELT GMBH

  Tyskland

 9. UDO KLEUSBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

 10. OFFICINE DE SILLA SNC

  Italien