• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tanke- metal-

Resultater for

Tanke- metal- - Import eksport

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Modulære og fleksible siloer tilpasset industrielle oplagringskapaciteter af alle typer produkter i løs vægt, komplet tømning og opfyldning med et andet produkt uden forudgående rengøring. Siloerne fra DOHOGNE SYSTEM er i glat, galvaniseret stål med buede siloplader og udvendige bolte, selvrensende, aftagelige og udskiftelige dele, tykkelse 2 til 4 mm, standardstørrelse 940 x 1940 mm. 50 års erfaring med vandtætte og robuste der er omfattet af den europæiske standard EN 1991-4 og opfylder specifikke statiske og dynamiske krav til opbevaring. Præfabrikerede siloer, billige i transport, og: Det er muligt med overlapning i et eksisterende kompleks da siloen kan ankomme delvis på sitet, og der derfor ikke er behov for adgangsvej som til en traditionel.kedelsilo. Den hurtig installation stiller ikke større krav til infrastrukturen. Siloer der er beskyttet mod eksplosion i henhold til ATEX og europæiske normer.

 2. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albanien

  Verified by europages badge

  SELMANI sh.p.k. er en virksomhed der blev etableret i 1994. Firmaet er aktivt inden for byggebranchen og tilbyder varmforzinkning og tilpassede stålkonstruktioner samt standard HDG og rustfri stål vand- & brændstoftanke. Virksomheden er specialiseret i produktion af HVAC kedler, opvarmningskedler, hegn til brugsvandstanke & brændstoftanke, gitterværk, gulvbelægning, gittermaster til elmaster og trådløse faciliteter, varmgalvaniserede drivhusstrukturer etc.

 3. ASTRA LT AB

  Litauen

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASTRA LT AB, er en Multi-Category, der opererer inden for Tanke, metal- branchen. Den opererer også inden for Lagertanke, Vejtransport - tankvogne, Laser - skære- og svejsemaskiner, Tørretumblere og slynger, industrielle, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Lagertanke, Vejtransport - tankvogne, Laser - skære- og svejsemaskiner, og Tørretumblere og slynger, industrielle brancherne. Den er baseret i Alytus, Litauen.

 4. GIANESI EDILIO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GIANESI EDILIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tanke, metal- branchen. Den opererer også inden for tank i rustfrit stål, stålbeholdere, kar, gastanke, godkendte beholdere, og beholdere til opbevaring og lagring brancherne. Den er baseret i Zavattarello, Italien.

 5. TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tanke, metal- branchen. Den er baseret i Dresden, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ZAPE' SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZAPE' SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Tanke, metal-, koldstøbning af metaller, formning af metal, Tanke, metal-, udskæring og stansning af plader, tank i rustfrit stål, beholdere til opbevaring og lagring, glittede plader til beholdere, og bøjning af plader i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Verona, Italien.

 2. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIOLLET INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Tanke, metal-, SMÅ METALDELE, Containere, Tanke, metal-, Metalpladearbejde, Kedelarbejde, Metallåse, Mekanisk svejsning, og Forarbejdning af metal brancherne. Den er baseret i Alby-Sur-Cheran, Frankrig.

 3. TECNOGEN

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECNOGEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tanke, metal- branchen. Den opererer også inden for Autoklaver, tank i rustfrit stål, kar, Autoklaver, anlæg og udstyr til vinindustrien, installation af autoklaver, anlæg og udstyr til drikkevareindustrien, autoklave til den kemiske industri, og stålbeholdere brancherne. Den er baseret i Pergine Valsugana, Italien.

 4. HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS, er en Engrossalg, der opererer inden for Tanke, metal- branchen. Den er baseret i Bad Hönningen, Tyskland.

 5. MAHYTEC

  Frankrig

  MAHYTEC, der er et fransk selskab beliggende i Dole i Jura, udvikler opbevaringsløsninger til gasformige brint under højt tryk eller faste legemer under hydrid beregnet til stationære og mobile applikationer. MAHYTEC, der har stor erfaring inden for kompositmaterialer og præcisionsopvikling, tilbyder innovative løsninger, der er tilpasset dine behov. MAHYTEC, der blev stiftet i 2008, er involveret i mange forskningsprojekter og er især kendt af den brede offentlighed for en plæneklipper med termisk motor, der bruger hydrogen som brændstof og anvendes af forvaltningen i DOLE distriktet, en kaffemaskiner der bruger hydrogen og anvendes af de schweiziske jernbaner til løbende at levere elektricitet til produktion af varme drikke der serveres for de rejsende fra en mobil vogn. MAHYTEC er en af aktørerne i projektet MOBYPOST : køretøjer der kører på brint som postvæsnet i Poste de Franche-Comté er begyndt at bruge.

 1. CALDERERÍA MANZANO

  Spanien

  Virksomheden Calderería Manzano, S.A. har mere end 80 års erfaring inden for metalkonstruktioner, kedelarbejde og maskinbyggeri. Vores virksomhed er specialiseret i kedler af rustfrit stål og fremstilling af maskiner til fabrikker, der udvinder olivenolie: Lagring og bundfældning, pumper til overførsel af mask og olivenmasse, PTM-pumper, udstyr til rensning og genanvendelse af affald, andet relateret udstyr og maskiner til udtagelse af sten.

 2. TANKKI OY

  Finland

  Tankki producerer tanke og beholdere i rustfrit stål til anvendelse i forskellige typer industriinstallationer, f.eks. mejerier, bryggerier og medicinalvaresektoren, biokemiske, kemiske og andre forarbejdningsvirksomheder. Procestanke designes og produceres efter kundens specifikationer. Tankki har udviklet en komplet serie omrørere til forskellige formål. Tankki producerer produkter i rustfrit stål til f.eks. syrnings-, modnings- og blandingstanke, mælkesiloer og vaskeanlæg.

 1. CIEST METAL OÜ

  Estland

  Vores virksomhed er fokuseret på opbygning og servicering af brændstofterminaler. Vi udfører arbejde med montering fra design, rørledninger og tanke til opbevaring af mineralolie. Produktionen er anvendt i forskellige produktionsområder for rørledninger, olieterminaler, hydrauliske anlægsarbejder og i ikke-standard design. Fremstilling og samling af tanke. Rørholdersystemer SFS-standard.

 2. SONTEK MUHENDISLIK GEMI MAK.INS.SAN.VE DIS.TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Opbevaringstanke, sandfilterkedler, olieseparatorer, trykledninger, klaringsmidler, fortykningsmidler, netfjernelse, skærme, blandere, spildevandsbehandling, vinopbevaringstanke, udstyr i rustfrit stål, filterpresser, laser, siloer.

 3. CGH NORDIC A/S

  Danmark

  CGH Nordic A/S er en førende leverandør af tanke og beholdere i stål. Vi levere største parten af de tanke vi producere til Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island og Grønland. Tankene produceres normalt efter EN12285-1 eller EN12285-2, men tanke laves også efter andre standarder.

 4. CIMM SPA

  Italien

  Konstruktion af autoklaver med trykmembran til varmt og koldt vand, ekspansionsbeholdere til varmt sanitetsvand og ekspansionsbeholdere til varmeanlæg.

 5. PLASTINOX, LDA

  Portugal

  Virksomheden PLASTINOX, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tanke, metal- branchen. Den opererer også inden for Vertikale opbevaringskar, og siloer brancherne. Den er baseret i Vale De Cambra, Portugal.

 6. TLB-TECH INH. ODA PETRI

  Tyskland

  Virksomheden TLB-TECH INH. ODA PETRI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tanke, metal- branchen. Den er baseret i Teistungen, Tyskland.

 7. GO TRADE GERMANY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GO TRADE GERMANY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tanke, metal- branchen. Den er baseret i Ratingen, Tyskland.

 8. PETROLINE LLC

  Ukraine

  Virksomheden PETROLINE LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tanke, metal- branchen. Den er baseret i Zhovkva, Ukraine.

 1. G.A.M. HOLDING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden G.A.M. HOLDING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Tanke, metal-, Varmevekslere, Tanke, metal-, og Varmevekslere brancherne. Den er baseret i Erndtebrück, Tyskland.

 2. VALMETAL - METALÚRGICA DE CAMBRA, LDA.

  Portugal

  Virksomheden VALMETAL - METALÚRGICA DE CAMBRA, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tanke, metal- branchen. Den er baseret i Vale De Cambra, Portugal.

 3. SEMIND ENGINEERING

  Marokko

  Virksomheden SEMIND ENGINEERING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Opførelse og nedtagning af industrianlæg, Tanke, metal-, Opførelse og nedtagning af industrianlæg, og Tanke, metal- brancherne. Den er baseret i Casablanca, Marokko.

 4. A. PANNECOUCKE

  Belgien

  Virksomheden A. PANNECOUCKE, er en Engrossalg, der opererer inden for Trug, metal- branchen. Den opererer også inden for Tanke, metal-, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Kedelarbejde, Siloer, metal-, Tanke, metal-, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Kedelarbejde, og Siloer, metal- brancherne. Den er baseret i Mouscron, Belgien.

 5. DSM EXPORT

  Ukraine

  Virksomheden DSM EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Tanke, metal- branchen. Den opererer også inden for metalspande, og træpaller brancherne. Den er baseret i Dnipropetrovsk, Ukraine.

 6. ADELMANN UMWELT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ADELMANN UMWELT GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tanke, metal- branchen. Den opererer også inden for Energikilder, alternative - udstyr og systemer, og Energikilder, alternative - udstyr og systemer brancherne. Den er baseret i Karlstadt, Tyskland.

 7. CHAUDRONNERIE DU RIED

  Frankrig

  Virksomheden CHAUDRONNERIE DU RIED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Siloer, metal-, Tanke, metal-, Trug, metal-, Kedler, rustfrit stål, Siloer, metal-, Tanke, metal-, Trug, metal-, og Kedler, rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Saasenheim, Frankrig.

 8. MARCANTE FONDI BOMBATI

  Italien

  Virksomheden MARCANTE FONDI BOMBATI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tanke, metal- branchen. Den opererer også inden for kar, tank i rustfrit stål, godkendte beholdere, og stålbeholdere brancherne. Den er baseret i Ala, Italien.

 9. VERMO

  Belgien

  Virksomheden VERMO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning, stål branchen. Den opererer også inden for Tanke, metal-, konstruktion i rustfrit stål, håndvaske, fabrikant blandingstanke, og Tanke, metal- brancherne. Den er baseret i Gits, Belgien.

 10. UDO KLEUSBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden UDO KLEUSBERG GMBH & CO. KG, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Tanke, metal-, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, beholdere til trykluft, Tanke, metal-, og Trykning og sætning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Niederfischbach, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis