• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tagudhæng- metal-

Resultater for

Tagudhæng- metal- - Import eksport

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA er en virksomhed der forarbejder metal. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA blev grundlagt i 1997 i Águeda-regionen. Vi fremstiller metalstrukturer, metalkonstruktioner, gelændere, døre og låger. Vi konstruerer også industrielle pavilloner. Vi har også mulighed for at udføre låseprojekter såsom små og store låger, gelændere og mindre tage. Virksomheden har i mange år haft erfaring på de nationale og internationale markeder: Spanien, Frankrig, Angola, Mozambique og mere. Vi udfører alle former for arbejde i jern, svejset aluminium eller rustfrit stål. Vi har en teknisk afdeling med flere designere og ingeniører, og vi udfører 3D-modeller. Vi fokuserer på excellence ved at bruge de bedste materialer, udstyr, metoder og processer, og vi har et kompetent og motiveret team som udfører vores projekter. Vi udfører laserskæring, bøjemaskiner, skæring og boring, svejsning. Vi er en EN1090 og ISO9001 certificeret virksomhed.

 2. HAACK JALOUSIEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAACK JALOUSIEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 3. GLAS & SPIEGEL STEFAN WIESNER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GLAS & SPIEGEL STEFAN WIESNER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 4. KERN HOLZ- UND GARTENLAND GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KERN HOLZ- UND GARTENLAND GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den er baseret i Immenstadt, Tyskland.

 5. AUEN TOR UND TÜRTECHNIK GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AUEN TOR UND TÜRTECHNIK GBR, er en Engrossalg, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den er baseret i Seevetal, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CLC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CLC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den opererer også inden for Garager, præfabrikerede, Læskure til biler, hegn, Garager, præfabrikerede, Læskure til biler, og veranda brancherne. Den er baseret i Siegen, Tyskland.

 2. BEMETAL

  Portugal

  Virksomheden BEMETAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den opererer også inden for Fremstilling af hangarer efter mål, dele til industrimaskiner, og anlæg til metalkomponenter brancherne. Den er baseret i Lousada, Portugal.

 3. AÇODECOR

  Portugal

  Virksomheden AÇODECOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den opererer også inden for Konstruktion af erhvervsbygninger, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, metalkonstruktion, Konstruktion af erhvervsbygninger, karme til byggesektoren, og Bygningsskeletter (letvægts), metal- brancherne. Den er baseret i Vila Do Conde, Portugal.

 4. GLÜCK UND FRANKE FENSTER ROLLADEN TECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GLÜCK UND FRANKE FENSTER ROLLADEN TECHNIK VERTRIEBS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 5. MK-METALLTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden MK-METALLTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den er baseret i Espelkamp, Tyskland.

 1. PELIKAN PERGOLA

  Tyrkiet

  Virksomheden PELIKAN PERGOLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den opererer også inden for pergolaer og tage, pergola, og Lærred solbeskyttelse brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. AY-LAR DEMIR CELIK MAKINA BRANDA TENTE DEKORASYON SAN. TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden AY-LAR DEMIR CELIK MAKINA BRANDA TENTE DEKORASYON SAN. TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den opererer også inden for Skærme, pergola, telt, Skærme, og Modulære varmepresenninger brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 1. BIKE DOCK SOLUTIONS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BIKE DOCK SOLUTIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 2. A. BUDKO INDIVIDUALI VEIKLA

  Litauen

  Virksomheden A. BUDKO INDIVIDUALI VEIKLA, er en Distributør, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den opererer også inden for Foldning - stål og metaller, Bukning - stål og metaller, Trappestiger, Foldning - stål og metaller, Bukning - stål og metaller, Trappestiger, og porte af metal brancherne. Den er baseret i Vilnius, Litauen.

 3. PLAROL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PLAROL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den er baseret i Oberhausen-Rheinhausen, Tyskland.

 4. SANDVIÇ PANEL - PANNELLO SANDWICH

  Tyrkiet

  Virksomheden SANDVIÇ PANEL - PANNELLO SANDWICH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. METALL-AUER GMBH

  Østrig

  Virksomheden METALL-AUER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den er baseret i Wernstein Am Inn, Østrig.

 6. ALUMINCO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALUMINCO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den er baseret i Krefeld, Tyskland.

 7. TECNO ART

  Belgien

  Virksomheden TECNO ART, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den opererer også inden for balustrader, og cykelstativer brancherne. Den er baseret i Kalmthout, Belgien.

 8. BELURBA

  Belgien

  Virksomheden BELURBA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Parkudstyr branchen. Den opererer også inden for Bænke, park-, Tagudhæng, metal-, Bænke, park-, Metalhegn, affaldscontainere, og Tagudhæng, metal- brancherne. Den er baseret i Hamont-Achel, Belgien.

 1. INTERLOODS

  Belgien

  Virksomheden INTERLOODS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den opererer også inden for Skure, jern og stål, Restaurering og renovering - entreprenører, Skure, jern og stål, hangar, og Restaurering og renovering - entreprenører brancherne. Den er baseret i St-Job-In-'T-Goor, Belgien.

 2. LISONA-LUX

  Luxembourg

  Virksomheden LISONA-LUX, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vinduer, aluminiums- branchen. Den opererer også inden for Tagudhæng, metal-, aluminiumsfacader, Tagudhæng, metal-, veranda, og carport i aluminium brancherne. Den er baseret i Remich, Luxembourg.

 3. ATW-METALLVERARBEITUNG ADOLF WALTZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ATW-METALLVERARBEITUNG ADOLF WALTZ GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

 4. TENTROM PARADISE

  Rumænien

  Virksomheden TENTROM PARADISE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 5. PERGOLA SISTEMLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden PERGOLA SISTEMLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den opererer også inden for presenninger til byggesektoren, presenninger efter mål, pergola, og pergolaer og tage brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. FREITAS

  Luxembourg

  Virksomheden FREITAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinduer i PVC branchen. Den opererer også inden for Døre, garage-, Døre, huse, Vinduer, Tagudhæng, metal-, Døre, garage-, Døre, huse, Vinduer, og Tagudhæng, metal- brancherne. Den er baseret i Steinheim, Luxembourg.

 7. VELOPA

  Belgien

  Virksomheden VELOPA, er en Distributør, der opererer inden for Springvand, gade- og park- branchen. Den opererer også inden for Tagudhæng, metal-, byudstyr, og Tagudhæng, metal- brancherne. Den er baseret i Leuven, Belgien.

 8. CARAPAX FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden CARAPAX FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den er baseret i Vezeronce-Curtin, Frankrig.

 9. FUCHS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FUCHS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tårne, metal- branchen. Den opererer også inden for Tagudhæng, metal-, Flagstænger, Forstadsarmaturer og installationer, Læskure, Tagudhæng, metal-, Flagstænger, Forstadsarmaturer og installationer, og Læskure brancherne. Den er baseret i Harthausen, Tyskland.

 10. EDELMANN FACHMARKT FÜR DAS HANDWERK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EDELMANN FACHMARKT FÜR DAS HANDWERK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den er baseret i Bad Mergentheim, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis