• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tørv og kompost

Resultater for

Tørv og kompost - Import eksport

 1. REKYVA, AB

  Litauen

  Verified by europages badge

  Rekyva, SC er en af de største producenter af tørv i den baltiske region. Baseret i Litauen, fremstiller virksomheden naturligt tørv og professionelle tørvsubstrater til både hobby og professionelle avlere. Vi er forberedt på at producer enhver blanding som vores klienter har brug for. Tørv fra Rekyva AB er en spagnum form for tørv med højt indhold af lynghede, som er ideelt til mange former for frø, samt plantespiring og avl. Vores hovedprodukter er: Naturhvid / brun / sort tørv, pH justeret tørv, gødet tørv, professionelle substrater. Pakning: 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, 3 to 6 cmb big baller. Fraktioner: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Vi har en moderne, innovativ og opdateret maskinpark, og anvender høje internationale ledelsesstandarder, for at hjælpe os med at blive førende inden for verden af tørv og substrat. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os hvis du har en forespørgsel, vi vil være mere end glade for at hjælpe dig.

 2. RAIFFEISEN WAREN- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RAIFFEISEN WAREN- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den er baseret i Schönsee, Tyskland.

 3. PRESTO DURPES, UAB

  Litauen

  PRESTO DURPĖS UAB forhandler tørv og tilbereder forskellige tørveblandinger. Firmaet forhandler kun engros. Vi laver tørvemix på bestilling. Hovedprodukterne: organisk sphagnum, sphagnum til køkkenhaven, sphagnum til frugthaven, substrater til blomster.

 4. FAUNE ET FLORE

  Belgien

  Faune et Flore i Nandrin er et 1800 m2 stort område til havebrug, planter, dyr, indendørs og udendørs indretning. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af havegriller til gas, kul, planchas, brasero, brændere til ætylalkohol. Fra marts til oktober finder du et stort udvalg af møbler til terrassen, parasoller og fast solskærmning. Fra november holder vi julemarked på første sal!

 5. TURBAS DEL PRADO

  Spanien

  Tørv, muld, substrat til korn, overdækning til frø, organisk gødning, organisk gødning, stenhøjs, bio gødning, organisk gødning, jord til haver, humus, tørv til vingårde, svampe, akvarium, afvanding, humus ...

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. INSENERIBÜROO STEIGER OÜ

  Estland

  Engineering Bureau STEIGER tilbyder bred vifte af konsulentydelser til mineindustrien. Vi har bearbejdet det lokale marked i løbet af vores 11 års eksistens og fået erfaring på sites i øst og Europa. Baseline miljøundersøgelser, miljøovervågning, udførelse af miljøovervågning, mineundersøgelser, topo-geodætisk undersøgelse, rådgivning, risikoanalyse

 2. ELVA E.P.T. AS

  Estland

  Elva E.P.T. Ltd. blev grundlagt i 1991. Dog startede produktionen af tørv allerede i 1962 da forgængeren for Elva E.P.T Ltd. begyndte at bruge 30 hektar tørvemarker i Sangla distriktet. I dag bliver der produceret på 620 hektar. I 1992 blev der etableret en butik med tørveemballage i Tartumaa, Sangla, hvor tørv bliver pakket i baller af forskellige mængder (250L og 300L). I foråret 2000 blev produktionen udvidet til 6000 L BIG baller. I dag er der 45 ansatte hos Elva E.P.T.

 3. EESTI TURBALIIT

  Estland

  Det samlede antal af tørvemoser er 9836 med et samlet areal 1009 ha med 1, 8 milliarder tons tørv til brændsel og 365 millioner ton langsomt nedbrudt sphagnum. Hovedparten af de registrerede tørvemoser, nemlig 8238 tørvemoser er meget små, mindre end 10 ha, og har en meget tynd tørvaflejring. Derfor fordeles de fleste af vores tørv ressourcer i de resterende 1598 tørvemoser med et samlet areal på 901.000 hektar.

 4. SIA GPK

  Latvia

  Virksomheden SIA GPK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den opererer også inden for gødning, og tørv brancherne. Den er baseret i Riga, Latvia.

 5. INFERTOSA (INDUSTRIAS FERTILIZANTES ORGANICAS, S.A.)

  Spanien

  Virksomheden INFERTOSA (INDUSTRIAS FERTILIZANTES ORGANICAS, S.A.), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den opererer også inden for Gødning og jordforbedringsmidler, Gødning og jordforbedringsmidler, og organisk additiv brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 1. KAWO - KARL WOLPERS KG

  Tyskland

  Virksomheden KAWO - KARL WOLPERS KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den er baseret i Hildesheim, Tyskland.

 2. ÇORUM YILDIRIM TAVUKÇULUK A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden ÇORUM YILDIRIM TAVUKÇULUK A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den opererer også inden for biologiske produkter brancherne. Den er baseret i Çorum, Tyrkiet.

 1. KSK DEVELOPMENTS SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden KSK DEVELOPMENTS SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Følere branchen. Den opererer også inden for Tørv og kompost, Parkeringssystemer, automatiske parkeringssystemer, og Tørv og kompost brancherne. Den er baseret i Zabrze, Polen.

 2. ERDENWERKE WILHELM BUSS

  Tyskland

  Virksomheden ERDENWERKE WILHELM BUSS, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den er baseret i Saterland, Tyskland.

 3. AM ECO PRO LTD.

  Estland

  Virksomheden AM ECO PRO LTD., er en Engrossalg, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den er baseret i Tallinn, Estland.

 4. HOMETREND24 INH. JANA SANDMANN

  Tyskland

  Virksomheden HOMETREND24 INH. JANA SANDMANN, er en Distributør, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den er baseret i Hümmerich, Tyskland.

 5. MIKSKAAR AS

  Estland

  Virksomheden MIKSKAAR AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den er baseret i Tallinn, Estland.

 6. SIA GLOBAL PEAT

  Latvia

  Virksomheden SIA GLOBAL PEAT, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den opererer også inden for tørv brancherne. Den er baseret i Riga, Latvia.

 7. SRIMATHI EXPORTS

  Indien

  Virksomheden SRIMATHI EXPORTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den er baseret i Coimbatore , Tamil Nadu., Indien.

 8. LOPATINS'KIY PEAT BRIQUETTING PLANT

  Ukraine

  Virksomheden LOPATINS'KIY PEAT BRIQUETTING PLANT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den er baseret i Lopatyn, Ukraine.

 1. CASTELLANA GREEN EXPERT

  Italien

  Virksomheden CASTELLANA GREEN EXPERT, er en Detailsalg, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den opererer også inden for parasitbekæmpende midler til dyr brancherne. Den er baseret i Palermo, Italien.

 2. VERDE AMBIENTE SRL

  Italien

  Virksomheden VERDE AMBIENTE SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den opererer også inden for sanering og nedrivning af asbeststrukturer, miljøsanering, indsamling og bortskaffelse af affald, og forvaltning affald brancherne. Den er baseret i Cavallino Treporti, Italien.

 3. DURPETA, UAB

  Litauen

  Virksomheden DURPETA, UAB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den opererer også inden for tørv, Jord og substrat, kompost, og biomasse brancherne. Den er baseret i Sepeta, Kupiskis, Litauen.

 4. ZHITOMIRTORF LLC

  Ukraine

  Virksomheden ZHITOMIRTORF LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den er baseret i Zhytomyr, Ukraine.

 5. NUOVA FLESAN S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NUOVA FLESAN S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den opererer også inden for kokos brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 6. ZEOCEL LDA

  Portugal

  Virksomheden ZEOCEL LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Vandrensningsprodukter, Tørv og kompost, Vandrensningsprodukter, og Tørv og kompost brancherne. Den er baseret i Ameal, Portugal.

 7. ELDORA SIA

  Latvia

  Virksomheden ELDORA SIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den opererer også inden for Jord og substrat brancherne. Den er baseret i Lielvarde, Latvia.

 8. PEAT LAND UKRAINE LLC

  Ukraine

  Virksomheden PEAT LAND UKRAINE LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den er baseret i Lyudyn, Dubrovytsya District, Rivne Region, Ukraine.

 9. FLORENTER SRL

  Italien

  Virksomheden FLORENTER SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den opererer også inden for muldjord, bark til jorddækning, og udstyr til planteskoler brancherne. Den er baseret i Ghedi, Italien.

 10. AQUILAND

  Frankrig

  Virksomheden AQUILAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den opererer også inden for Naturgødning, forsyninger til planteskoler, og Naturgødning brancherne. Den er baseret i LANDIRAS, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis