• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tørv og kompost

Resultater for

Tørv og kompost - Import eksport

 1. REKYVA, AB

  Litauen

  Rekyva, SC er en af de største producenter af tørv i den baltiske region. Baseret i Litauen, fremstiller virksomheden naturligt tørv og professionelle tørvsubstrater til både hobby og professionelle avlere. Vi er forberedt på at producer enhver blanding som vores klienter har brug for. Tørv fra Rekyva AB er en spagnum form for tørv med højt indhold af lynghede, som er ideelt til mange former for frø, samt plantespiring og avl. Vores hovedprodukter er: Naturhvid / brun / sort tørv, pH justeret tørv, gødet tørv, professionelle substrater. Pakning: 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, 3 to 6 cmb big baller. Fraktioner: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Vi har en moderne, innovativ og opdateret maskinpark, og anvender høje internationale ledelsesstandarder, for at hjælpe os med at blive førende inden for verden af tørv og substrat. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os hvis du har en forespørgsel, vi vil være mere end glade for at hjælpe dig.

 2. HOMETREND24 INH. JANA SANDMANN

  Tyskland

 3. RAIFFEISEN WAREN- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Tyskland

 4. FAUNE ET FLORE

  Belgien

  Faune et Flore i Nandrin er et 1800 m2 stort område til havebrug, planter, dyr, indendørs og udendørs indretning. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af havegriller til gas, kul, planchas, brasero, brændere til ætylalkohol. Fra marts til oktober finder du et stort udvalg af møbler til terrassen, parasoller og fast solskærmning. Fra november holder vi julemarked på første sal!

 5. PRESTO DURPES, UAB

  Litauen

  PRESTO DURPĖS UAB forhandler tørv og tilbereder forskellige tørveblandinger. Firmaet forhandler kun engros. Vi laver tørvemix på bestilling. Hovedprodukterne: organisk sphagnum, sphagnum til køkkenhaven, sphagnum til frugthaven, substrater til blomster.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TURBAS DEL PRADO

  Spanien

  Tørv, muld, substrat til korn, overdækning til frø, organisk gødning, organisk gødning, stenhøjs, bio gødning, organisk gødning, jord til haver, humus, tørv til vingårde, svampe, akvarium, afvanding, humus ...

 2. INSENERIBÜROO STEIGER OÜ

  Estland

  Engineering Bureau STEIGER tilbyder bred vifte af konsulentydelser til mineindustrien. Vi har bearbejdet det lokale marked i løbet af vores 11 års eksistens og fået erfaring på sites i øst og Europa. Baseline miljøundersøgelser, miljøovervågning, udførelse af miljøovervågning, mineundersøgelser, topo-geodætisk undersøgelse, rådgivning, risikoanalyse

 3. ELVA E.P.T. AS

  Estland

  Elva E.P.T. Ltd. blev grundlagt i 1991. Dog startede produktionen af tørv allerede i 1962 da forgængeren for Elva E.P.T Ltd. begyndte at bruge 30 hektar tørvemarker i Sangla distriktet. I dag bliver der produceret på 620 hektar. I 1992 blev der etableret en butik med tørveemballage i Tartumaa, Sangla, hvor tørv bliver pakket i baller af forskellige mængder (250L og 300L). I foråret 2000 blev produktionen udvidet til 6000 L BIG baller. I dag er der 45 ansatte hos Elva E.P.T.

 4. SIA GPK

  Latvia

 5. INFERTOSA (INDUSTRIAS FERTILIZANTES ORGANICAS, S.A.)

  Spanien

 1. ÇORUM YILDIRIM TAVUKÇULUK A.Ş.

  Tyrkiet

 2. ERDENWERKE WILHELM BUSS

  Tyskland

 1. KAWO - KARL WOLPERS KG

  Tyskland

 2. KSK DEVELOPMENTS SP. Z O.O.

  Polen

 3. MIKSKAAR AS

  Estland

 4. SIA GLOBAL PEAT

  Latvia

 5. SRIMATHI EXPORTS

  Indien

 6. VERDE AMBIENTE SRL

  Italien

 7. CASTELLANA GREEN EXPERT

  Italien

 8. LOPATINS'KIY PEAT BRIQUETTING PLANT

  Ukraine

 1. TD KISSON

  Ukraine

 2. ELDORA SIA

  Latvia

 3. DURPETA, UAB

  Litauen

 4. NUOVA FLESAN S.R.L.

  Italien

 5. EECKHAUDT

  Belgien

 6. ETS CUILLERIER

  Frankrig

 7. VERMISOL NATUREL TARIM

  Tyrkiet

 8. FLORENTER SRL

  Italien

 9. GREENTERRA LTD.

  Latvia

 10. BALTIC PEAT SIA

  Latvia