• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tørv og kompost

Resultater for

Tørv og kompost - Import eksport

 1. REKYVA, AB

  Litauen

  Verified by Europages badge

  Rekyva, SC er en af de største producenter af tørv i den baltiske region. Baseret i Litauen, fremstiller virksomheden naturligt tørv og professionelle tørvsubstrater til både hobby og professionelle avlere. Vi er forberedt på at producer enhver blanding som vores klienter har brug for. Tørv fra Rekyva AB er en spagnum form for tørv med højt indhold af lynghede, som er ideelt til mange former for frø, samt plantespiring og avl. Vores hovedprodukter er: Naturhvid / brun / sort tørv, pH justeret tørv, gødet tørv, professionelle substrater. Pakning: 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, 3 to 6 cmb big baller. Fraktioner: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Vi har en moderne, innovativ og opdateret maskinpark, og anvender høje internationale ledelsesstandarder, for at hjælpe os med at blive førende inden for verden af tørv og substrat. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os hvis du har en forespørgsel, vi vil være mere end glade for at hjælpe dig.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. HOMETREND24 INH. JANA SANDMANN

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. RAIFFEISEN WAREN- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. FAUNE ET FLORE

  Belgien

  Faune et Flore i Nandrin er et 1800 m2 stort område til havebrug, planter, dyr, indendørs og udendørs indretning. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af havegriller til gas, kul, planchas, brasero, brændere til ætylalkohol. Fra marts til oktober finder du et stort udvalg af møbler til terrassen, parasoller og fast solskærmning. Fra november holder vi julemarked på første sal!

 5. PRESTO DURPES, UAB

  Litauen

  PRESTO DURPĖS UAB forhandler tørv og tilbereder forskellige tørveblandinger. Firmaet forhandler kun engros. Vi laver tørvemix på bestilling. Hovedprodukterne: organisk sphagnum, sphagnum til køkkenhaven, sphagnum til frugthaven, substrater til blomster.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. TURBAS DEL PRADO

  Spanien

  Tørv, muld, substrat til korn, overdækning til frø, organisk gødning, organisk gødning, stenhøjs, bio gødning, organisk gødning, jord til haver, humus, tørv til vingårde, svampe, akvarium, afvanding, humus ...

 2. ELVA E.P.T. AS

  Estland

  Elva E.P.T. Ltd. blev grundlagt i 1991. Dog startede produktionen af tørv allerede i 1962 da forgængeren for Elva E.P.T Ltd. begyndte at bruge 30 hektar tørvemarker i Sangla distriktet. I dag bliver der produceret på 620 hektar. I 1992 blev der etableret en butik med tørveemballage i Tartumaa, Sangla, hvor tørv bliver pakket i baller af forskellige mængder (250L og 300L). I foråret 2000 blev produktionen udvidet til 6000 L BIG baller. I dag er der 45 ansatte hos Elva E.P.T.

 3. INSENERIBÜROO STEIGER OÜ

  Estland

  Engineering Bureau STEIGER tilbyder bred vifte af konsulentydelser til mineindustrien. Vi har bearbejdet det lokale marked i løbet af vores 11 års eksistens og fået erfaring på sites i øst og Europa. Baseline miljøundersøgelser, miljøovervågning, udførelse af miljøovervågning, mineundersøgelser, topo-geodætisk undersøgelse, rådgivning, risikoanalyse

 4. EESTI TURBALIIT

  Estland

  Det samlede antal af tørvemoser er 9836 med et samlet areal 1009 ha med 1, 8 milliarder tons tørv til brændsel og 365 millioner ton langsomt nedbrudt sphagnum. Hovedparten af de registrerede tørvemoser, nemlig 8238 tørvemoser er meget små, mindre end 10 ha, og har en meget tynd tørvaflejring. Derfor fordeles de fleste af vores tørv ressourcer i de resterende 1598 tørvemoser med et samlet areal på 901.000 hektar.

 5. SIA GPK

  Latvia

 1. INFERTOSA (INDUSTRIAS FERTILIZANTES ORGANICAS, S.A.)

  Spanien

 2. ERDENWERKE WILHELM BUSS

  Tyskland

 3. KAWO - KARL WOLPERS KG

  Tyskland

 4. ÇORUM YILDIRIM TAVUKÇULUK A.Ş.

  Tyrkiet

 5. SRIMATHI EXPORTS

  Indien

 6. MIKSKAAR AS

  Estland

 7. SIA GLOBAL PEAT

  Latvia

 8. VERDE AMBIENTE SRL

  Italien

 9. VELTORF

  Rusland

 10. LOPATINS'KIY PEAT BRIQUETTING PLANT

  Ukraine

 1. CASTELLANA GREEN EXPERT

  Italien

 2. AQUILAND

  Frankrig

 3. ETS CUILLERIER

  Frankrig

 4. NUOVA FLESAN S.R.L.

  Italien

 5. SIBURMETAHIM

  Rusland

 6. FALIENOR TERREAUX DE FRANCE

  Frankrig

 7. PEAT LAND UKRAINE LLC

  Ukraine

 8. FLORENTER SRL

  Italien

 9. TD KISSON

  Ukraine

 10. GREENTERRA LTD.

  Latvia