• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tørrede frugter

Resultater for

Tørrede frugter - Import eksport

 1. ALMENDRAS LLOPIS SA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden startede i 1923, da Vicente Llopis Espinos begyndte at sælge spanske mandler i Alicante. "Almendras Llopis", som firmaet kaldes i dag, blev grundlagt i 1974, hvor det flyttede til industrizonen i Canastell i San Vicente del Raspeig. I 80'erne begyndte virksomheden at eksportere over hele verden, hvilket den stadig gør. Vi tilbyder høje kvalitetsstandarder og en fremragende kundeservice. Det er noget, som vi altid har holdt i hævd. Metoderne og markedets krav om kvalitet og sikkerhed har uden tvivl forandret sig, men lidenskaben for vores arbejde er bevaret. Industrielle mandelprodukter. Tørret og ristet frugt uden skind. Diverse tørrede frugter. Eksportører. Vi leverer mandler til de største internationale fødevarevirksomheder. Vi er anerkendt i fødevareindustrien for vores høje kvalitet af forarbejdede mandler.

 2. BIZIM ANADOLU TARIM

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Bizim Anadolu Tarım blev grundlagt i 1973. Vores virksomhed specialiserer sig i levering og produktion af produkter med spiselige kerner og nødder. I dag ejer vores virksomhed en af de største forarbejdningscentre i Europa, som anvender de nyeste teknologier til at skabe de bedste produkter for vores klienter. Vi tilbyder et alsidigt udvalg af kerner, inklusive: Græskarkerner, solsikkekerner, kaffebønner, mandler, cashewnødder, kokos, valnødder, kikærter og sojabønner. Vores kerner er kendt for deres enestående kvalitet og smag. Vores nyeste faciliteter er udstyret med de nyeste kernebehandlingsmaskiner som producerer mere end 80 ton om dagen, hvilket garanterer kvaliteten af produktet. Faciliteten skaber førsteklasses produkter. Takket være vores 50 års erfaring, er Bizim Anadolu Tarım en af de ældste og mest velkendte eksportører af landbrugsråvarer i Tyrkiet. Vi søger konstant efter innovation og udvikling, hvilket har gjort, at vi hurtigt har forvandlet vores virksomhed til en førende landbrugsvirksomhed i Tyrkiet. Vi er velkendt for kvalitetsprodukter og vores ydelser, både nationalt og internationalt. Produktkvalitet og kundetilfredshed er vores første prioritet hos Bizim Anadolu Tarım. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

 3. BUXTRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Buxtrade GmbH blev i sommeren 2014 grundlagt af to unge mænd, som ud over deres daglige arbejde også ville opbygge en sidebeskæftigelse. I foråret 2017 flyttede vi til vores nye lokaler, hvor vi har ca. 1.500 m2 til vores rådighed. Uanset om det gælder bedre resultater inden for en sportsgren eller dit generelle velvære eller helbred, så sælger Buxtrade GmbH en bred portefølje af førsteklasses produkter af meget høj kvalitet. Takket være vores sydlige placering foran Hamborgs porte er transportvejene fra Hamborgs havn til vores firma ultrakorte. I vores brede produktsortiment inden for områderne sukkererstatning | superfoods | fødevaretilsætningsstoffer | kosttilskud | krydderier | aromaer og nødder kan vi tilbyde produkter til ethvert behov, lige fra den private husholdning og til fødevareforarbejdning, fra 100 g og op til grossistmængder på paller.

 4. KTRACO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden KTRACO har i over 20 år været specialiseret i branchen for friske og tørrede frugter og grønsager og samarbejder både med producenter og distributører. Vi er professionelle på området og besidder et stort knowhow inden for landbrugsprodukter, varieteter og disses tilgængelighed, samtidigt med at vi garanterer deres kvalitet. Vi handler kun med kun friskt frugt og grønt af kvalitet. Derfor tilbyder KTRACO udelukkende nyligt ankomne produkter, som er til rådighed på vores online platform. Kontakt os endelig for flere oplysninger!

 5. HORST WALBERG TROCKENFRUCHT IMPORT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Horst Walberg Trockenfrucht Import GmbH, forkortet HOWA, tilbyder tørret frugt, nøddekerner, nødder og frø i førsteklasses kvalitet til en pris, der svarer til markedsforholdene. På vores driftssted fungerer vi som importør, eksportør, grossist og tjenesteyder. Vores tjenesteydelser og forarbejdning på kontrakt omfatter ristning af nødder, at blande, pakke og hakke tørrede frugter, nødder og frø. Alle vores produkter fra kontrolleret økologisk og konventionelt landbrug kontrollerer vi under nøjagtig overholdelse af de europæiske og tyske love om fødevarer. Vi har oftest mangeårige relationer til vores leverandører i hele verden og kender deres bæredygtige produktionsmetoder. Selvfølgelig leverer vi vores produkter også direkte til jeres lagerhuse og butikker i Tyskland eller Europa - det mangeårige samarbejde med vores speditør garanterer en pålidelig levering til tiden. I kan være forvisset om: Hos HOWA får I kun naturprodukter af den bedste kvalitet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BERNIS FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Med mere end 20 års erfaring inden for fødevarebranchen, byder Bernis Food dig velkommen til at smage de mest unikke og biologiske tørrede frugter og grøntsager på dit bord. Vores tørrede fødevarer er fremstillet af lokale landmænd, og tørret manuelt. Vi sikrer dig, at med vores tørrede fødevarer vil du opleve smagen fra din bedstemor. Smagen af 100 % naturlige og lokalt fremstillede tørrede fødevarer vil betydeligt påvirke dine smagsløg. Vores produkter vokser i de frugtbare områder i Anatolien, og vi tørrer dem i solen. Vores tørreproces er solen, hvilket er naturens hjælpemiddel, og vi overholder de mest, strenge hygiejniske metoder. Hos Bernis Food leverer vi vores produkter til dit køkken uden at ødelægge den friske og naturlige smag. Vi leverer vores førsteklasses produkter globalt til den bedste pris. Vi har et omfattende produktsortiment af tørrede frugter og grøntsager: •Tørrede tomater •Tørrede figner •Tørrede grønne bønner •Tørrede bananer •Tørrede æbler •Tørrede jordbær •Tørrede vindruer •Tørrede auberginer •Tørrede champignoner. Du kan se mere om vores produktudvalg i vores onlinekatalog på vores hjemmeside! Vores produkter avles og tørres uden brug af kemikalier eller sprøjtemidler. Hos os finder du den mest pålidelige smag i naturen. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. BERG TRADING COMPANY

  Holland

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. er en dynamisk og innovativ virksomhed som er dedikeret til at levere omfattende handelsløsninger på et globalt marked. Med en kraftig fokus på effektivitet, pålidelighed og kundetilfredshed, har vi etableret os selv som en pålidelig partner for forretninger som ønsker at navigere gennem de mange sværhedsniveauer inden for international handel. Hos Berg Trading Co. specialiserer vi os i at hjælpe med overførsel af forskellige råvarer, såsom landbrugsprodukter, energiressourcer, metal og andre råmaterialer. Vores alsidige udvalg af produkter omfatter et bredt udvalg af frugt, grøntsager, korn, bælgfrugter, frossen/levende/frisk fisk- og skaldyrsprodukter som er indkøbt fra hele verden. Vi tilbyder et omfattende udvalg af friske og førsteklasses produkter såsom æbler, bananer, appelsiner, bær, tomater, agurker, salat, gulerødder, kartofler løg og meget mere. Som en social ansvarlig virksomhed, er vi særdeles forpligtet til bæredygtige praksisser og miljømæssige bestemmelser. Vi leder aktivt efter leverandører som overholder de strengeste miljøstandarder, fremmer bæredygtig indkøb og ansvarlige produktionsmetoder. Hvad enten du er en producent, leverandør eller køber, så tilbyder Berg Trading Co. skræddersyede løsninger som imødeser dine unikke handelsbehov. Vi arbejder på at overstige forventningerne, ved at levere en personaliseret service, hurtig udførelse og enestående support på ethvert trin af handelsprocessen. Sammen kan vi navigere det komplekse globale marked, og opnå bæredygtig vækst og succes.

 3. AGROAZ FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Hos AGROAZ FRANCE er vi stolte af at kunne tilbyde dadler fra algeriet af den højeste kvalitet. Vores forpligtelse til kvalitet er urokkelig, og vi ved, hvor altafgørende det er at give vores kunder produkter af en upåklagelig kvalitet. Vores dadler dyrkes i Algeriets frugtbare jord og er resultatet af ældgamle traditioner nedarvet fra generation til generation. Denne knowhow, kombineret med et ideelt klima og masser af sol, giver sig udslag i dadler af en exceptionel kvalitet. Hver dadel udvælges grundigt i hånden for at sikre en autentisk smag, en lækker tekstur og en enestående friskhed. Hvad end du er en erfaren amatør af dadler, eller om du smager denne dejlige frugt for første gang, kan du være sikker på, at dadler fra AGROAZ FRANCE vil falde i din smag. Mere end en simpel frugt, dadler fra AGROAZ FRANCE er en sand inspiration til at rejse. Lad dig føre med af vores dadlers fortryllende smag og lækre tekstur, og udforsk en verden af velvære og nydelse. Du kan stole på, at AGROAZ FRANCE leverer markedets bedste dadler fra Algeriet.

 4. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER er en førende produktions- og eksportvirksomhed med speciale i vegetabilske olier, solsikke, majs, palme, samt fremstilling af konserves med frugt og grønt, nødder, mælkepulver, saucer og pastavarer. Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af friske og dybfrosne produkter af høj kvalitet fra et bæredygtigt og miljøvenligt landbrug. Vores førsteklasses olier såsom olivenolie, solsikkeolie og majsolie, bliver grundigt udvalgt for deres kvalitet og exceptionelle smag. Vi samarbejder med lokale landmænd og internationale leverandører. Vores team, der ledsager branchefolk inden for eksport og distribution, har en solid erfaring på området og kan imødekomme hver enkelt kundes særlige krav (importører, eksportører, grossister, indkøbscentraler, levnedsmiddelindustrien, etc.) Hos Eden Farmer forpligter vi os til at forsyne vores kunder med de bedste produkter, sunde og lækre fødevarer over hele Frankrig og i udlandet ved at støtte vores lokale og internationale leverandører.

 5. KURUNE GIDA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Kurune Gıda er en professionel producent af tørret frugt og grøntsager, som er beliggende i Tyrkiet. Vi prioriterer dit helbred ved at tilbyde et udvalg af produkter som er uden farvestoffer og tilsætningsstoffer. Vores mission er at inspirere folk til at tage et sundere valg i dag, for en bedre dag i morgen. Drag fordel af det alsidige klima i Tyrkiet og frugtbar jord. Vi køber vores produkter fra sunde og førsteklasses gårde på tværs af landet. Vores højteknologiske tørreproces udføres i et rent, hygiejnisk indendørs miljø. Med en behandlingsteknologi til tørring af fødevarer udelukker vi risikoen for kontamineringer såsom støv, bakterier og svamp. Vores produkter tørres naturligt hvormed deres naturlige fordele bevares, uden at de udsættes for solen eller har udendørs kontakt. Hvorfor vælge os? Tørrede fødevareprodukter leverer en enestående holdbarhed, og kan opbevares i lange tider, hvilket gør dem til et alsidigt alternativ til opskrifter, snacks, sunde fødevarer med højt fiberindhold til atleter, samt til campingture og rejser. Hos Kurune Food fremhæver vi brugen af friske, førsteklasses ingredienser, en streng overholdelse af hygiejnereglerne og korrekte produktionsmetoder. Kurune Food tilbyder et omfattende udvalg af tørret frugt og grøntsager, som alle er fri for farvestoffer og tilsætningsstoffer. Vores produktudvalg omfatter forskellige smagsoplevelser såsom æbler, jordbær, bananer, appelsiner, soltørrede tomater og mange flere sunde frugter og grøntsager. Kontakt os for yderligere information.

 1. BAYCELIK TARIM ÜRÜNLERI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Etableret i 1975 er Baycelik Tarim en førende producent af landbrugskerner, som er beliggende i Denizli i Tyrkiet. Med 50 års erfaring inden for branchen, er vi en af de ældste og mest velkendte eksportører af landbrugsråvarer i Tyrkiet. Vores virksomhed specialiserer sig i at producere og leverer førsteklasses spiselige kerner og nøddeprodukter. Vi er stolte over at eje en af Europas mest omfattende behandlingsfaciliteter, udstyret med de seneste teknologier, for at skabe fremragende produkter for vores kunder. Hos Baycelik Tarim tilbyder vi premium kerner, hovedsageligt græskarkerner, solsikkekerner og valnødder. Vores solsikkekerner er omhyggeligt udvalgt fra de mest fertile områder i Tyrkiet, og behandles med omhyggelig opmærksomhed for at garantere deres enestående kvalitet og smag. Med en årlig produktionskapacitet på 15.000 ton solsikkekerner, udvider vi kontinuerligt vores facilitet for at imødese de voksende krav. Vi er forpligtet til at give vores kunder de bedste kvalitetsprodukter og ydelser. Vi arbejder på kontinuerligt at innovere og udvikle vores forretning, for at blive en førende landbrugsvirksomhed i Tyrkiet. Hos Baycelik Tarim er kundetilfredshed vores topprioritet. Vi er stolte over vores omdømme for at levere førsteklasses produkter og ydelser, både nationalt og internationalt. Hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker at vide mere om vores virksomhed, er du velkommen til at gå til vores hjemmeside eller kontakte os direkte.

 2. MAISON BOTEH

  Frankrig

  Verified by europages badge

  MAISON BOTEH er en familiedrevet virksomhed, opretet af mor og søn, med speciale i persiske/iranske delikatesseprodukter. Vores produkter er hjemmelavede og forener det kreative og det lidenskabelige ved det iranske køkken. Vi tilbyder desuden andre services: Produktudvikling for andre mærker & Sourcing af fransk fremstillede produkter. Yderligere detaljer herunder: Vi har forskellige aktiviteter: 1/ Salg af produkter MAISON BOTEH: •Et unikt produkt: L’Or Noir, creme af sort citron fra Iran, •Syltetøj med persiske smage (se produkter). - Tilgængelige i følgende formater: Detail eller hotel og restauration: Fra 100g til 500g / Hoteller: 28g, 42g, - Mulighed for økologisk - IFS-godkendt • Krydderier (safran, sumak etc…), nødder ((pistacie, vilde mandler etc…) tørret frugt (tørrede jordbær, tørrede mango fra Iran - Mulighed for økologisk. 2/ Levering af produkter for andre mærker: - Vi udvikler opskrifter for kunden - Vi laver etiketten sammen med kunden, hvis denne ikke har en grafisker/designer - Vi ledsager kunden i udarbejdelsen af varespecifikationen. 3/ Sourcing af gastronomiske produkter «Made in France»: - Vi hjælper kunden med at finde fransk fremstillede produkter via et netværk af partnere. Olie, krydderier, syltetøj etc… Med MAISON BOTEH bliver alting muligt. Vi tilbyder skræddersyede services for bedst muligt at imødekomme kundens forventninger og behov.

 1. SYNCHRO PAWEŁ KOTECKI

  Polen

  Verified by europages badge

  SYNCHRO Organic Food Poland specialiserer sig inden for nødder, tørret frugt, krydderier og urter, og vi har med stor succes etableret os selv som en troværdig partner på det polske marked i mere end 25 år. Vores omfattende erfaring ligger inden for indkøb af de bedste nødder, tørret frugt, krydderier og urter fra hele verden. Vores alsidige sortiment inkluderer eksotisk tørret frugt, nødder og kerner skræddersyet til oliepresning, såsom sesam, toårig natlys, chia og græskarkerner. Nødder: hasselnødder, mandler, pistacienødder, cashewnødder, macadamianødder og blandinger. Vi er din eksklusive kilde for et unikt udvalg af rosiner, mango, dadler, tørrede blommer, abrikoser og sukkertørret slik. Et udvalg af krydderier som: merian, peber, allspice, muskatnød og mere. Udforsk særlige krydderier såsom tej patta, Madagascar aframon, karryblade og zaatar. Øg din kulinariske oplevelse med vores alsidige krydderiblandinger. Te og botaniske vidundere: vores te og urter fra Indien omfatter sort, grøn og hvid te. Fordyb dig selv i den fortryllende essens af Brahmi, Amla, Ashwagandha og mere. Vi omfavner vores hjemland Polen: gryn, hirsegryn, natlyskerner, hørfrø, græskarkerner, italienske (græske) nødder og tørrede gulerødder, persille, hørfrø, grønne bønner og andre bønner. Med certificeret excellence og dedikation til kvalitet, leverer vi enestående biologiske tilbud som er skræddersyet til at tilfredsstille dine behov.

 2. L'ARBRE PERSAN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  L'Arbre Persan er et mærke af importerede frugt og nødder i luksuskvalitet, som efterlever alle gældende levnedsmiddelstandarder og lovgivning. Stifterne af mærket har boet i Iran og Afghanistan, hvor anvendelsen af frugt og nødder i mad og kager er udbredt. Men da de ankom til Frankrig, konstaterede de derimod, at det var vanskeligt at finde bestemte produkter fra disse lande og besluttede at udbedre denne mangel ved at importere frugt og nødder i topkvalitet samt pulver og pasta af tørret frugt. L'Arbre Persan tilbyder forskellige vareserier for at imødekomme forbrugernes diverse præferencer: Tidløs: Pistacienødder fra Ispahan, mandler fra Samangan, ristede kikærter fra Badakhshan, Mazafati-dadler og strandoliven. Gourmet: Safranprodukter fra Iran, rosenmandler, pistacienødder med safransmag, og meget mere. Frugt: Produkter som berberisbær fra Mashad, blommer fra Parwan, figner fra Ghazni, tørrede abrikoser fra Peshak og Kishtai, samt forskellige slags rosiner. Frø-serigen omfatter frø fra Herat-melon. græskarfrø og ristede vandmelonfrø. Blomster: Produkter såsom safran fra Afghanistan, syrisk rose og iransk rose. Til dessertkokke tilbyder L'Arbre Persan forskelligt pulver og mel lavet på tørret frugt. Gennem vores mærke ønsker vi at støtte og udvikle det lokale landbrug i disse lande.

 3. PACS CORPORATION

  Spanien

  Verified by europages badge

  PACS International er en spansk virksomhed beliggende i Barcelona, som er specialiseret i distribution verden over af komplette løsninger inden for råstoffer, ingredienser, emballage (glas, plast, aluminium, PVC / PVDC) samt fremstilling for andre, farmaceutisk industri, kosmetik, personlig hygiejne og fødevarer.

 4. LA CASARECCIA

  Italien

  Verified by europages badge

  La Casareccia, med hjemsted i Via Stabia i Sant'Antonio Abate (NA), er en fødevareopbevaringsvirksomhed, fra tomater til bælgfrugter og grøntsager, der udvælges og pakkes med den største omhu. Virksomheden opfylder de nødvendige standarder for certificeringer UNI EN ISO 9001 – ACCREDIA – CERMET – BRC FOOD.

 5. ARMANDO ANJOS CORDEIRO, UNIP, LDª

  Portugal

  Verified by europages badge

  ARMANDO ANJOS CORDEIRO er en familievirksomhed beliggende i distriktet Bragança i Portugal, i midten af Trás-os-Montes. Vi er dedikeret til handel, eksport og import af et omfattende udvalg af produkter af den højeste kvalitet, som typisk findes i regionen Trás-os-Montes, som omfatter mandler, valnødder, kastanjer og hasselnødder. Vores primære fokus ligger på køb og salg af nødder; hovedsageligt økologiske (certificerede) og bløde mandler, i kerner og uden kerner; valnødder, kastanjer og hasselnødder; Vi er kendt for vores kvalitet!

 6. GLORIOUS TRADE OF CA LIMITED LIABILITY COMPANY

  Usbekistan

  Verified by europages badge

  Glorius trade er engageret i grossistsalg af tørret frugt. Vores produkter fremstilles med traditionel tørringsteknologi af frugt, og avles i et økologisk rent og unikt klima, under den varme sol med bjergvind og vandes af flodvand. Det betyder, at vores produkter er kendetegnet af deres unikke smag og konkurrencedygtighed på markedet. Vi tilbyder nødder og tørret frugt: mandler, mandelkerner, jordnødder, afskallede valnødder, pistacienødder, pistaciekerner; sorte rosiner, gyldne rosiner, abrikoser og svesker

 7. SULTAN AGRO IMPEKS

  Usbekistan

  Verified by europages badge

  Sultan Agro har med succes eksporteret tørret frugt, bælgfrugter og nødder i mere end 5 år. Alle vores produkter er fremstillet i Uzbekistan. Vores primær mål er en kontinuerlig stigning i antallet af tilfredse kunder. Vi kontrollerer kvaliteten af vores produkter to gange – første gang på gården og derefter på varehuset. Vi bruger et udvalg af specialister som er opmærksomme på valg af beholdere til transport, så kunderne kan spore deres ordrer og så vi kan udbetale fuld kompensation i tilfælde af skader eller defekter, som er vores fejl.

 8. BIOGUMUS FARM

  Usbekistan

  Verified by europages badge

  Virksomheden BIOGUMUS FARM, er en Multi-Category, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Grønsager, tørrede, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Grønsager, tørrede, Import-eksport - fødevarer og landbrug, biologisk produkt, iso 22000 certificering, Majschips, frugter og grøntsager import/eksport-produktion og salg, og mandler brancherne. Den er baseret i Nukus, Usbekistan.

 1. ECOFRUIT (GREEN DESERT LLC)

  Usbekistan

  Verified by europages badge

  EcoFruit er en grossistleverandør af tørret og frisk frugt, grøntsager, bælgfrugter og nødder, meloner og kompotblandinger, beliggende i Uzbekistan. Vi har driftsrekorder inden for global logistik; vi sender og eksporterer over hele verden. Vi er særdeles fokuseret på vores kunder, og har en individuel tilgang i forhold til deres behov. Vi har mere end 100 forskellige produkttyper som er naturlige, miljøvenlige og som alle kommer med kvalitetscertifikater. Du kan bestille prøver af vores produkter, så du kan afprøve dem.

 2. KHIDIR FARM

  Usbekistan

  Verified by europages badge

  Virksomheden KHIDIR FARM, er en Multi-Category, der opererer inden for Bælgfrugter branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Tørrede frugter, Landbrug - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Tørrede frugter, bønner, Tørrede bønner, og grønne bønner brancherne. Den er baseret i Tashkent, Usbekistan.

 3. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden KAYADERELI CONSTRUCTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggematerialer branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Inert materiale til byggeindustrien, Rørledninger, Industrirørføring, Gas- og olieledninger - installationer, Additiver, cement og mørtel, Tørrede frugter, frisk frugt, og grøntsager friske brancherne. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 4. PALIMEX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PALIMEX, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for tørrede ristede frugter brancherne. Den er baseret i Rungis, Frankrig.

 5. PUMPIDUP

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden PUMPIDUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for Møtrikker til skruer, 'gourmet fødevarer, Karamelbolsjer, pindemad, popcorn, konfekt, sunde måltider, kiks, og frø brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 6. RAYA - PRODUITS ALIMENTAIRE D'IRAN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden RAYA - PRODUITS ALIMENTAIRE D'IRAN, er en Multi-Category, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Krydderier, Fødevarespecialiteter, Fødevarer - import-eksport, safran, tørrede figner, figener, dadler, pistachenødder, og dehydrerede frugter brancherne. Den er baseret i Lyon, Frankrig.

 7. VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Olieplanter, Diætmad og økologiske fødevarer, Fairtrade, Kakao og chokolade, Olieplanter, frø, grossist af frugt og grønt, Diætmad og økologiske fødevarer, og mandler brancherne. Den er baseret i Montenay, Frankrig.

 8. AGRI CEREAL MANDORLE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AGRI CEREAL MANDORLE, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for tilberedning af mandler, AGRI CEREAL MANDORLE, mandler, og smuttede mandler brancherne. Den er baseret i Riesi, Italien.

 9. LES FRUITS DE CHEZ NOUS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LES FRUITS DE CHEZ NOUS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for mandler, nødder, hasselnødder, og Hasselnøddeolie brancherne. Den er baseret i Gontaud De Nogaret, Frankrig.

 10. BRUNNER-ANLIKER MASCHINEN AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRUNNER-ANLIKER MASCHINEN AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Ost, mango, pomfritter, tomater, grønsager, Ost, parmesanost, og kaffe brancherne. Den er baseret i Opfikon, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Tørrede frugter - Import eksport

Antal resultater

3.127 Virksomheder