• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tørrede frugter

Resultater for

Tørrede frugter - Import eksport

 1. SOUTH ORGANIC

  Tunisien

  SOUTH ORGANIC startede i 2001 med det engagement at fremme økologisk landbrug, socioøkonomisk udvikling og beskyttelse af miljøet. Vi har sat os følgende mål: 1/ At opmuntre mindre landbrugere til at investere kræfter i økologisk produktion og overbevise disse om den gavnlige effekt på helbred og miljø. 2/ En bedre udnyttelse og økonomisk gevinst af deres jordstykker. 3/ At yde teknisk assistance og dele nødvendig information for en forbedring af den generelle kvalitet. 4/ At være en solidarisk partner under et bæredygtigt projekt i deres regioner. SOUTH ORGANIC tilbyder et udvalg af Deglet Nour-dadler, heriblandt økologiske dadler. SOUTH ORGANIC er en førende producent af økologiske dadler, som både producerer og sælger tunesiske Deglet Nour-dadler en gros. Tøv ikke med at kontakte vores salgsafdeling. Vores team vil med glæde besvare dine spørgsmål så hurtigt som muligt.

 2. BIZIM ANADOLU TARIM

  Tyrkiet

  Bizim Anadolu Tarım blev grundlagt i 1973. Vores virksomhed specialiserer sig i levering og produktion af produkter med spiselige kerner og nødder. I dag ejer vores virksomhed en af de største forarbejdningscentre i Europa, som anvender de nyeste teknologier til at skabe de bedste produkter for vores klienter. Vi tilbyder et alsidigt udvalg af kerner, inklusive: Græskarkerner, solsikkekerner, kaffebønner, mandler, cashewnødder, kokos, valnødder, kikærter og sojabønner. Vores kerner er kendt for deres enestående kvalitet og smag. Vores nyeste faciliteter er udstyret med de nyeste kernebehandlingsmaskiner som producerer mere end 80 ton om dagen, hvilket garanterer kvaliteten af produktet. Faciliteten skaber førsteklasses produkter. Takket være vores 50 års erfaring, er Bizim Anadolu Tarım en af de ældste og mest velkendte eksportører af landbrugsråvarer i Tyrkiet. Vi søger konstant efter innovation og udvikling, hvilket har gjort, at vi hurtigt har forvandlet vores virksomhed til en førende landbrugsvirksomhed i Tyrkiet. Vi er velkendt for kvalitetsprodukter og vores ydelser, både nationalt og internationalt. Produktkvalitet og kundetilfredshed er vores første prioritet hos Bizim Anadolu Tarım. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

 3. CASTLE FARMS

  Saudiarabien

  CASTLE FARMS har siden 1970 dyrket dadler i Madina, Saudi-Arabien. Vores produkter inkluderer forskellige former for pakkede og organiske dadler, inklusive Ajwa dadler, Safawi dadler, Sukkari dadler, Anbra dadler og andre dadler som fås i Saudi-Arabien. Vi tilbyder også dadelprodukter såsom dadelpasta, dadelsirup, dadelpulver og chokoladedadler i overensstemmelse med kundernes krav. Vi kan også skabe skræddersyede løsninger med vores store udvalg af luksuriøse skræddersyede gavebokse. Derudover kan vi hjælpe dig med at skabe dit eget personaliserede dadelmærke. Det er meget vigtigt for os at levere til vores lokale og globale klienter i overensstemmelse med de højeste kvalitetsstandarder, for at sikre deres tilfredsstillelse. Vi har skabt vores eget mærke Castle Farms, og kombinerer moderne teknologier med mange års tradition, for at fremstille de bedste økologiske dadler til konkurrencedygtige priser. Der anvendes ingen kemikalier eller insektmidler i vores produktion. Vi anvender derimod naturlige gødningsmidler for at sikre, at vores dadler når deres fulde smagspotentiale og ernæringsmæssige egenskaber. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 4. ALMENDRAS LLOPIS SA

  Spanien

  Virksomheden startede i 1923, da Vicente Llopis Espinos begyndte at sælge spanske mandler i Alicante. "Almendras Llopis", som firmaet kaldes i dag, blev grundlagt i 1974, hvor det flyttede til industrizonen i Canastell i San Vicente del Raspeig. I 80'erne begyndte virksomheden at eksportere over hele verden, hvilket den stadig gør. Vi tilbyder høje kvalitetsstandarder og en fremragende kundeservice. Det er noget, som vi altid har holdt i hævd. Metoderne og markedets krav om kvalitet og sikkerhed har uden tvivl forandret sig, men lidenskaben for vores arbejde er bevaret. Industrielle mandelprodukter. Tørret og ristet frugt uden skind. Diverse tørrede frugter. Eksportører. Vi leverer mandler til de største internationale fødevarevirksomheder. Vi er anerkendt i fødevareindustrien for vores høje kvalitet af forarbejdede mandler.

 5. HORST WALBERG TROCKENFRUCHT IMPORT GMBH

  Tyskland

  Horst Walberg Trockenfrucht Import GmbH, forkortet HOWA, tilbyder tørret frugt, nøddekerner, nødder og frø i førsteklasses kvalitet til en pris, der svarer til markedsforholdene. På vores driftssted fungerer vi som importør, eksportør, grossist og tjenesteyder. Vores tjenesteydelser og forarbejdning på kontrakt omfatter ristning af nødder, at blande, pakke og hakke tørrede frugter, nødder og frø. Alle vores produkter fra kontrolleret økologisk og konventionelt landbrug kontrollerer vi under nøjagtig overholdelse af de europæiske og tyske love om fødevarer. Vi har oftest mangeårige relationer til vores leverandører i hele verden og kender deres bæredygtige produktionsmetoder. Selvfølgelig leverer vi vores produkter også direkte til jeres lagerhuse og butikker i Tyskland eller Europa - det mangeårige samarbejde med vores speditør garanterer en pålidelig levering til tiden. I kan være forvisset om: Hos HOWA får I kun naturprodukter af den bedste kvalitet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BUXTRADE GMBH

  Tyskland

  Buxtrade GmbH blev i sommeren 2014 grundlagt af to unge mænd, som ud over deres daglige arbejde også ville opbygge en sidebeskæftigelse. I foråret 2017 flyttede vi til vores nye lokaler, hvor vi har ca. 1.500 m2 til vores rådighed. Uanset om det gælder bedre resultater inden for en sportsgren eller dit generelle velvære eller helbred, så sælger Buxtrade GmbH en bred portefølje af førsteklasses produkter af meget høj kvalitet. Takket være vores sydlige placering foran Hamborgs porte er transportvejene fra Hamborgs havn til vores firma ultrakorte. I vores brede produktsortiment inden for områderne sukkererstatning | superfoods | fødevaretilsætningsstoffer | kosttilskud | krydderier | aromaer og nødder kan vi tilbyde produkter til ethvert behov, lige fra den private husholdning og til fødevareforarbejdning, fra 100 g og op til grossistmængder på paller.

 2. KTRACO

  Frankrig

  Virksomheden KTRACO har i over 20 år været specialiseret i branchen for friske og tørrede frugter og grønsager og samarbejder både med producenter og distributører. Vi er professionelle på området og besidder et stort knowhow inden for landbrugsprodukter, varieteter og disses tilgængelighed, samtidigt med at vi garanterer deres kvalitet. Vi handler kun med kun friskt frugt og grønt af kvalitet. Derfor tilbyder KTRACO udelukkende nyligt ankomne produkter, som er til rådighed på vores online platform. Kontakt os endelig for flere oplysninger!

 3. FRUIT EXIM LLC

  Usbekistan

  Fruit Exim er en dynamisk, udviklende eksportvirksomhed fra Uzbekistan. Virksomheden driver deres forretning inden for B2B-segmentet, med det formål at levere naturlig frisk, tørret og behandlet frugt- og grøntsagsprodukter i høj kvalitet fra Uzbekistan til andre lande. Vores virksomhed, som dækker hele arbejdskæden – fra mark til kundens lager, fungerer som et led mellem landmænd i Uzbekistan og importører fra hele verden, ved at levere et stort udvalg, de påkrævede volumener, førsteklasses produkter, stabilitet og de bedste betingelser for importører. Vi fremstiller og leverer produkter i henhold til internationale kvalitetsstandarder, samtidig med vi strengt overholder produktsikkerheden. For at overholde de skiftende krav fra vores kunder, har vi dedikeret os selv til at forbedre kvaliteten af vores produkter, og fortsætte med at fokusere på teknologisk innovation. I dag kan vi med stolthed sige, at vores virksomhed i mange år med succes har opfyldt deres opgave med at levere de bedste kvalitetsprodukter til kunder over hele verden, til konkurrencedygtige priser og med en enestående service.

 4. NADATY

  Frankrig

  NADATY har været importør og distributør med speciale i engrossalg af arabiske dadler siden 2015. Vi svarer på alle typer henvendelser: container, enkelt- eller multipaletter, referencer og UPS-forsendelser i partier af 30kg. Nadaty udvælger disse exceptionelle frugter for deres kvalitet og næringsindhold. Deres vigtighed i den arabiske og muslimske kultur har resulteret i en stigende efterspørgsel: Ajwa fra Medina, Sukkari Rutab, Shagra, Barhi, Khudri, Safawi og dadelpasta fra Den Arabiske Halvø. Nadaty tilbyder Medjoul-dadler fra Jordan og Marokko, Deglet Nour fra Algeriet og Mazafatti fra Iran. Vi samarbejder med udvalgte leverandører på baggrund af disses erfaring inden for eksport og deres grundighed med produktionsprocesser og kvalitetskontrol (ISO 22000 og 9001, BRC og HACCP samt Global GAP for alle vores Ajwa-dadler).

 5. LA CASARECCIA

  Italien

  La Casareccia, med hjemsted i Via Stabia i Sant'Antonio Abate (NA), er en fødevareopbevaringsvirksomhed, fra tomater til bælgfrugter og grøntsager, der udvælges og pakkes med den største omhu. Virksomheden opfylder de nødvendige standarder for certificeringer UNI EN ISO 9001 – ACCREDIA – CERMET – BRC FOOD.

 1. PACS CORPORATION

  Spanien

  PACS International er en spansk virksomhed beliggende i Barcelona, som er specialiseret i distribution verden over af komplette løsninger inden for råstoffer, ingredienser, emballage (glas, plast, aluminium, PVC / PVDC) samt fremstilling for andre, farmaceutisk industri, kosmetik, personlig hygiejne og fødevarer.

 2. OLIS BELLAGUARDA

  Spanien

  Olis Bellaguarda - At producere en olie af høj kvalitet er vores drivkraft.Vi har fremstillet Arbequina-olie siden 1921. Vi har dyrket Arbequina-oliven og udvundet deres olie i mere end 100 år. Det er den knowhow, der garanterer kvaliteten bag Bellaguardas enkeltsorts olivenolier, som er anerkendt for deres intense aroma.Olis Bellaguarda er en virksomhed bestående af 60 producenter, der har videreført traditionen omkring olivenolie gennem tre generationer.

 1. DRINKEAT OU

  Ukraine

  Siden 2008 har "Ukrainian Nuts Group" indsamlet, forarbejdet og eksporteret valnødder og landbrugsprodukter (raffineret solsikkeolie, uraffineret solsikkeolie, majs) til mere end 20 lande rundt om i verden, og siden 2020 har den også eksporteret sort hyldebær og græskarkerner. Høsten udføres i den mest økologisk rene region i Ukraine - Poltava-regionen. Vores produktionsfaciliteter er placeret i den centrale landbrugsregion i Ukraine - Poltava-regionen, Lubny, 94 Volodymyrsky Ave. I 2020 grundlagde vi handelsvirksomheden Drinkeat OÜ for EU-landene, som ligger i Estland, Tallinn. Ukrainian Nuts Group er en gruppe af virksomheder, der omfatter Nuts Production LLC og Drinkeat OÜ Beskrivelse: • Produktionsareal: 4 700 m2 • Produktionskapacitet: 970 tons pr. måned • Virksomhedens produktion og produkter har alle de nødvendige tilladelser og certificeringer Teknologier og kvalitetsstandarder: - 100 % nøjagtig størrelse på hele nødder - Vask en valnød med artesisk vand uden brug af kemikalier - SORTEX valnødbehandlingslinje - Tørreteknologi med præcis temperaturkontrol - Udstyr i overensstemmelse med fødevareindustriens standarder - Kontrolsortering af affald ved kvalificeret personale - Standarder for emballage og opbevaring af fødevarer

 2. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Tyrkiet

 3. VILMARK GIDA ITH. IHR. INS. TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 4. BRUNNER-ANLIKER AG

  Schweiz

 5. DARRIAH COMPANY

  Frankrig

 6. ETIK ET BIO

  Frankrig

 7. CASTROFRUTTA SAS

  Italien

 8. LA BATURRICA

  Spanien

 1. TEZGAH SAS

  Frankrig

 2. PALIMEX

  Frankrig

 3. FAAMA GMBH

  Tyskland

 4. GREEN CONCEPTA GMBH

  Tyskland

 5. HERBBIO ABDIN GMBH

  Tyskland

 6. ANTONINO CAUDULLO SRL

  Italien

 7. KUK-GERMANIA GMBH

  Tyskland

 8. SEBIG SPEISE-EIS- BEDARF IMPORTGES. MBH

  Tyskland

 9. TYTC TRADING COMPANY GMBH

  Tyskland

 10. GRAS IM GLAS GMBH

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Tørrede frugter - Import eksport

Antal resultater

3.149 virksomheder