• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tømrerarbejde - maskiner og udstyr

Resultater for

Tømrerarbejde - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. PAUL OTT GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Paul OTT GesmbH er et familiefirma med årtiers knowhow inden for maskinkonstruktion. Vi udvikler og bygger specialmaskiner til træbearbejdning. Fra stålkonstruktioner til slutmontering og indstilling udføres arbejdstrinene på de to fabrikker i Lambach. OTT står for præcise løsninger inden for kantlimning. Kunderne er snedkerier og møbelindustri, både i ind- og udland. Vi er en førende producent af førsteklasses kantlimningsmaskiner.

 2. SCHÊNE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHÊNE, er en Engrossalg, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Træpudsningsmaskiner, Tømrerarbejde - maskiner og udstyr, Træpudsningsmaskiner, Tømrerarbejde - maskiner og udstyr, og Maskiner til træ brancherne. Den er baseret i Chaineux, Belgien.

 3. ATELIER LES GAILLETTES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ATELIER LES GAILLETTES, er en Multi-Category, der opererer inden for Specialemballering branchen. Den opererer også inden for Tømrerarbejde - maskiner og udstyr, samling af metaller, udendørs indretning, Indendørs ombygning, haveskure og huse i samlesæt, træhytter, indpakning af fødevarer, etikettering, og bundtningsmaskiner til emballering brancherne. Den er baseret i Battice, Belgien.

 4. TØMRERMESTER CHRISTIAN SKIVEREN

  Danmark

  Hos tømrermester Christian Skiveren efterlader vi intet andet end tilfredse kunder. Det skyldes at vi har mere end 20 års erfaring inden for tømrerbranchen og at vi har dybt respekt for faget. Derudover gør vi en dyd ud af et færdiggøre vores projekter rettidigt. Derfor arbejde vi som totalentreprise, og påtager os opgaverne fra start til slut. Det betyder at det udelukkende er os der står for den daglige arbejdsgang og den logistiske planlægning. På den måde sikrer vi, at der ikke kommer forsinkelser på grund af for mange involverede parter. Det at vi arbejder som totalentreprise betyder også, at vi ofte udfører alt vores bygningsarbejde med vores faste samarbejdspartnere til EL, VVS, murer- og malerarbejde. På den vis formå vi at effektivisere arbejdsgangen, hvilket både er tids- og prisbesparende - og det kommer dig til gode. Så hvis du eller nogen de kender står og skal igang med at større projekt, så kontakt os via vores hjemmeside www.tomrerskiveren.dk. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for en uforpligtende snak om dit projekt.

 5. TØMRERGUIDEN

  Danmark

  Tømrerguiden er en online tømrerportal, som er klar til hjælpe dig. hjemmesiden er spækket med en masse spændende artikler, som kan hjælpe dig. Tømrerguiden er den rette hjemmeside, som kan hjælpe dig med at finde din næste tømrer, som skal hjælpe dig med dit byggeprojekt. Hjemmesiden skal være central og nemt at benytte - når du står og skal bruge en tømrer til forskelligt arbejde, tømreren er fagudlært, erfaren og ikke mindst den rette til dig, og er tæt på dig. Vi sørger og garanterer, at du ikke b.iover skuffet. Det skal være første valget for dig, når der skal vælges håndværker. Tømrerguiden vil med tiden vækste og du vil hurtigt kunne mærke forskel. står du og skal have fortaget en projekt, hop ind på tømrerguiden og find din tømrer som skal udfører dit tømrerjob ved dit hjem. Besøg vores hjemmeside i dag og få en masse inspiration! De bedste efterårshilsner - fra tømrerguiden.dk - en verden fuld af inspiration, rådgivning, hjælp og dygtige tømrer.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TØMRERFIRMAET MORTEN BUSK BYG APS

  Danmark

  Tømrerfirmaet Morten Busk Byg ApS ønsker at være din lokale tømrer i Viborg og omegn. Hos MB Byg arbejder vi målrettet for at levere de bedste løsninger til vores kunder. Vi udfører alle typer tømreropgaver - lige fra nybyggeri og renovering til energioptimering og skift af vinduer og døre. Vi brænder for vores fag og kan lide at være i dialog med vores kunder, så vi sammen finder frem til de bedste løsninger. Uanset opgavens omfang sørger vi for et professionelt resultat. Blandt vores fokusområder er isolering og energioptimering, og vi kommer gerne ud til en snak om mulighederne i dit hjem.

 2. NYGAARD ENTREPRISE APS

  Danmark

  Hos Nygaard Entreprise ApS tilbyder vi alt fra udskiftning af døre og vinduer til renovering og nyt tag. Vores tømrerfirma har base i Næstved og rykker gerne ud til dig for dit projekt. Vores tømrer er kvalitetsbevidst og har sans for detaljen. Uanset hvad du drømmer om så klarer vi den! Vi har bred erfaring og du kan stole på at dit projekt er i centrum hos os. Vi vægter kommunikation og tæt dialog højt, og vi sætter en faglig stolthed i din tilfredshed. Vores tømrerfirma tilbyder også køkkenentrepriser, gulvlægning, renovering af luft og ombygning. Hvad end du er interesseret i klarer vi! Både store og små opgaver er velkomne her. Vi er medlem af Dansk Håndværk som din garanti på godt arbejde, og vi leverer altid et holdbart og solidt stykke arbejde til fornuftige priser. Alle vores ansatte er løbende uddannede og har ekspertisen til at leverer et stykke godt håndværk. Du kan derfor trygt stole på os som dit fortrukne lokale tømrerfirma. Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende og gratis tilbud på din opgave i dag! Vi kommer gerne med et godt tilbud på dit projekt. Vi ser frem til at høre fra dig!

 3. TØMRERFIRMAET LARS MORTENSEN

  Danmark

  Tømrerfirmaet Lars Mortensen er en seriøs og kvalitetsbevidst virksomhed, som laver millimeter præcist arbejde til den helt rigtige pris. Vi udfører alle tækelige tømrer og montageopgaver. Alt fra traditionelt tømrerarbejde til renoveringsopgaver, tagdækning, døre og vinduer og meget meget mere. Er dit tag utæt, trænger dine gulve til en opfriskning eller skal du have monteret et nyt køkken? Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud, rådgivning eller fordi du vil diskuterer om det er den rette løsning du har valgt.

 4. TØMRERMESTER HENNING SØNDERGAARDS EFTF. APS

  Danmark

  Tømrerfirma i Randers - Vi har erfaringen til at klare netop din tømrer opgave. Vi her mere end 40 års erfaring i tømrerbranchens. Hos os er du altid garanteret tømrerarbejde i top kvalitet, til gode priser og med professionel service hele vejen igennem. Vi holder til i Randers men hjælper gerne med opgaver i nær liggende byer. Vi udfører alle slags tømreragover, lige fra nye renoveringer, tilbygninger, nye døre og vinduer m.m. Drømmer du om en ny tilbygning, et nyt køkken eller har du ander som du øsnker fikset? Så kontakt os i dag og få et godt tilbud som passer 100% til dit behov. Vi glæder os til at høre fra dig!

 5. JM ENTREPRISE

  Danmark

  JM Entreprise er din lokale lokale byggepartner på Lolland og Maribo. Vi har mange års erfaring inden for byggesektoren, og du kan derfor trygt vælge os til at være din bygge partner. Vi varetager store som små byggeprojekter, og du kan være sikker på at kvaliteten er i top. Udover at vi kan være din byggepartner tilbyder vi også hjælp til monteringer af køkken, Tagrenoveringer eller udskiftning af nyt tag, isloeringsarbejde. Vi foretager os stort set det meste inden for byggeprojektet. Derfor kan du vælge os til at varetage helle dit bygnings projekt. Derudover tilbyder vi også mandskabsudlejning til andre erhvervskunde, hvis du står og mangler arbejdskraft. Udover at vi går ekstremt meget op i at du oplever en professionel service, går vi også meget op i vores kommunikation. Vi vil sikre dig, at der ikke skal opstå nogen tvivl vedrørende dit projekt, og du skal derfor ikke være bange for at du "kimer" os ned. Vi ved hvad i går igennem, og derfor sætter vi sådan en stor ære i at kommunikationen er ordentligt

 1. TØMRERMESTER CHRISTIANSEN APS

  Danmark

  Tømrermester Christiansen ApS - Din lokale Tømrer på Østerbro. Vi tilbyder alt indenfor tømrerverdenen, så har du en opgave som skal løse? Så er vi altid klar på at hjælpe. Vores fokus områder er: - Tømrer østerbro - Tømrerfirma østerbro - Renovering østerbro - Døre og vinduer østerbro - Nyt gulv østerbro Men vi laver også andre former for tømreropgaver. Vi går op i at kunden altid er tilfreds med resultatet og den aftale som de indgår. Top kvalitet og god service går derfor hånd i hånd når man hyrer os. Kontakt os i dag og få et tilbud du ikke kan takke nej til.

 2. TØMRER HØRSHOLM

  Danmark

  Det er tidsbesparende at hente elegante tilbud via vores tilbudsportal og samtlige partnere laver alle tømrermesteropgaver hvor som helst i Hørsholm. Johanne Anthonisen i Hørsholm skaffede sig på ca 48 timer 3 strålende tømrermester-specialisttilbud og hyrede Grimstrup Tømrer og Snedker til at klare opgaven. Det kan ofte virke temmelig besværligt at løse problemerne på egen hånd - modtag i stedet tre ypperlige tømrer tilbud. Tømrer og snedker Lars Krudtmeyer bakker op om, at man prøver at indhente flere tilbud, hvis man skal have hjælp til en opgave om for eksempel om- og tilbygninger. Tit er du ikke i overskud til selv at få løst dine tømrerproblemer - Find i stedet 2-3 skræddersyede pristilbud. Benyt vores service, så opnår du tæt på 48% i rabat ved en veluddannet og grundig specialist i 2970 Hørsholm. Tømrer er grundlaget for vores handel, og vi er veludstyrede til at håndtere alle kommercielle tømrerbehov, herunder: • Midlertidig sikkerhedsbeskyttelse som krævet af føderale, statslige, lokale eller lokale forskrifter • Midlertidig beskyttelse af finish • Midlertidig konstruktion efter behov gennem alle stadier i et projekt • Tømrerarbejde der omfatter arbejde i forbindelse med det færdige arbejde fra andre fag • Snedkerarbejde der omfatter installation af køkkenskabe, døre, rammer og hardware, køretrim osv.

 1. DAMBERG BYG

  Danmark

  TØMRER & ELEKTRIKER I FARUM DAMBERG BYG KLARER TØMRER- & ELARBEJDE OG KØBS- & BYGGERÅDGIVNING Damberg Byg i Farum løser stort set alle former for opgaver inden for tømrerarbejde og elarbejde. Vi klarer både store og små opgaver, uanset om det er renovering af et enkelt rum, et helt hus, nyt lys i huset, en større terrasse eller andet. Vi har vores egne kompetente håndværkere, der udfører de håndværkeropgaver, hvis du for eksempel hyrer os til totalentreprise eller byggerådgivning. Mens vores faste samarbejdspartnere, sørger for den høje kvalitet i de øvrige byggeopgaver. Du kan også tage os med på råd helt fra starten, enten som købsrådgiver eller byggerådgiver. Vi kan guide dig i den rigtige retning, når du skal købe nyt, eller hvis du ønsker at renovere dit hjem. Hos os får du en fast pris, som ikke ændrer sig undervejs. Vores mangeårige erfaring inden for branchen sikrer dig, at vi altid finder den bedste og mest optimale løsning, der matcher dine behov. Vi sætter en ære i, at vores arbejde altid afleveres til rette tid, til den aftalte pris - og præcist som du drømte om.

 2. KØBENHAVNS TØMRER

  Danmark

  Er en af dine drømme at få ændret huset? Vi kan hjælpe jer med den drøm om et andet hjem. Vi er i stand til at hjælpe dig med et hav af forskellige ydelser grundet vores mange år i branchen. Vi lægger stolthed i at levere håndværk af en formidabel kvalitet, som du kan værdsætte og se på i rigtig mange år frem i tiden, og vi sørger for, at alle vores kunder bliver utrolig glade og tilfredse med vores arbejde. Det er blandt andet derfor, vi vægter faglige kompetencer samt individuel ansvarlighed utrolig højt. Er en af dine drømme at få ændret huset? Vi kan hjælpe jer med den drøm om et andet hjem. Vi er i stand til at hjælpe dig med et hav af forskellige ydelser grundet vores mange år i branchen. Vi lægger stolthed i at levere håndværk af en formidabel kvalitet, som du kan værdsætte og se på i rigtig mange år frem i tiden, og vi sørger for, at alle vores kunder bliver utrolig glade og tilfredse med vores arbejde. Det er blandt andet derfor, vi vægter faglige kompetencer samt individuel ansvarlighed utrolig højt. Vi tror på, at en af de vigtigste elementer i et succesfuldt samarbejde er den dialog, der foregår imellem tømrer og kunde, som selvfølgelig påvirker den facon, vi opererer på. Ligegyldigt, om i har brug for at få lagt et gulv eller få isoleret, er vi klar til at assistere dig. Hvis denne tekst har fanget jeres opmærksomhed, håber vi naturligvis, at du vil gå ind og besøge vores hjemmeside. Københavns Tømrer Kompagnistræde 33 1208 København K tlf 70 87 10 87

 3. 3-TOEMRER-TILBUD.DK

  Danmark

  Bestil ekstremt let den skarpeste pris på din tømrer opgave nu - sågar med meget godt nedslag. Anvender du dansk ejet portalen 3-toemrer-tilbud.dk, resulterer det nogle gange i flere tusind kr i fed rabat på tømrermesterregningen. I ro og mag kan du gennemlæse tømrertilbuddene og så udvælge et af dem. Inden for 1-3 hverdage kontaktes du af de tre udvalgte tømrerfirmaer, som forelægger deres prisbillige pristilbud. Sådan kommer du trygt i mål med fx modernisering af bad og nye vindskeder. Styr uden om fusker klamphuggere - Gør brug af denne effektive rabatside 3-toemrer-tilbud.dk i dag. Vurdering fra Heidi Agersig, Hobro: "3-toemrer-tilbud.dk er en super seriøs pristjeneste. Vi fik oveni 1/4 af normalprisen i rabat på tømrer-arbejdet". Anmeldelse af sag vedrørende “terrasser i træ og stål“ fra Danni Frandsen, Hobro: superb god onlinetjeneste. Firmaet overholder alle aftaler og tilmed knippelgod hjælp. Naja Mørkholt i Hobro skaffede sig 3 imponerende tømrer-eksperttilbud på mindre end 52 timer og udså sig for Døstrup Tømrerforretning til at fuldføre arbejdet.

 4. RAMIA S.R.O.

  Tjekkiet

  RAMIA s.r.o. er en tjekkisk familievirksomhed, der fremstiller massive træ- og snedkermøbler. Vi er specialiseret i tømrer- og snedkerarbejdsbænke og -borde. Såvel som traditionelle arbejdsbænke fremstiller vi også nye arbejdsbænke til fagfolk og gør-det-selv-entusiaster og arbejdsbænke til børn med højdeindstilling. Vores snedkerarbejdsborde bruges af snedkere og billedhuggere, hjemmehobbyfolk samt af skoler og centre for erhvervsuddannelse.

 5. COMPENSATI SU MISURA FAI DA TE

  Italien

  Compensati Su Misura Fai da Te, der ligger i Taranto, er det ideelle sted til at finde træ af høj kvalitet og blive rådgivet af ekspertpersonale, der står klar til at yde professionel rådgivning for at ledsage dine indkøb. Vi tilbyder forskellige produkter: Udskæringer, træbordplader, lysthuse, lamineret træ, krydsfiner, gør-det-selv-artikler, lim, hegn, bolte og skruer til byggeri og højkvalitetslak.

 6. TØMRER I SVALEBÆK APS

  Danmark

  Tømreren i Svalebæk tilbyder en lang række af forskellige former for tømrerarbejde. Tømrer i Haslev og omegn, med fokus på service og kvalitet. Det kan endda lade sig gøre at lave en landbrugshal, efter dine ønsker. Du slipper for bekymringerne og kan roligt overlade al det praktiske og tankerne til tømreren i Svalebæk. Der er styr på hvad der bliver foretaget, og der er stor erfaring indenfor tømrerfaget. Du kommer igennem en tryg byggeproces!

 7. TØMRERMESTER RASMUS BALLE

  Danmark

  Tømrermester Rasmus Balle beskæftiger sig i dag, med en lang række af de mest gængse værdier og tilbud indenfor tømrerfaget og håndværker branchen som helhed. Vi opererer b.la. med fagentreprise på det meste af Fyn.

 8. THORLUNDS TØMRERFIRMA

  Danmark

  Hos Thorlunds Tømrerfirma udfører vi alle former for tømreropgaver i Bjerringbro og omegn - store som små. Skal du have renoveret dit hus, bygget en ny carport eller lagt nyt tag? Vi klarer det hele. Vi hjælper dig også godt i gang hvis du har planer om at bygge nyt.

 1. KROMANN NIELSEN APS

  Danmark

  Kromann Nielsen Aps giver dig den bedste tømrer i Nordsjælland til dit byggeprojekt. Uanset om din opgave er stor eller lille, så påtager vi os den gerne! Hos os vil du altid opleve et tilfredsstillende resultat, og hvis der mod forventning skulle opstå fejl eller mangler, så er vi medlem af Byg Garanti, der sikrer at alle vores kunder er dækket ind. Dét er god service!

 2. MBM METALWORK JSC

  Bulgarien

  Virksomheden MBM METALWORK JSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tømrerarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Laser - skære- og svejsemaskiner, og Laser - skære- og svejsemaskiner brancherne. Den er baseret i Ruse, Bulgarien.

 3. POUWELS MB TECHNOLOGY

  Belgien

  Virksomheden POUWELS MB TECHNOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Tømrerarbejde - maskiner og udstyr, Tømrerarbejde - maskiner og udstyr, Overfræser til trapper, Håndbetjent overfræser, og CNC overfræser brancherne. Den er baseret i Thimister-B, Belgien.

 4. ECMA CONCEPT

  Frankrig

  Virksomheden ECMA CONCEPT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tømrerarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Ancenis, Frankrig.

 5. VACUUM-CNC

  Spanien

  Virksomheden VACUUM-CNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tømrerarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner med digital styring, komponenter til vakuum, og sugekanyle brancherne. Den er baseret i Alcorcón, Spanien.

 6. KAZI TANI

  Frankrig

  Virksomheden KAZI TANI, er en Distributør, der opererer inden for Tømrerarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Træarbejde - maskiner og udstyr, Import-eksport - mekanik, Aluminium - snedkerimaskiner og udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Træarbejde - maskiner og udstyr, Import-eksport - mekanik, Aluminium - snedkerimaskiner og udstyr, og Maskiner og udstyr, brugt og istandsat brancherne. Den er baseret i Nevers, Frankrig.

 7. TECAUMA

  Frankrig

  Virksomheden TECAUMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tømrerarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Pladeopbevaring, automatiske lagersystemer, industrirobotter, og robotter til af- og pålæsning brancherne. Den er baseret i Les Essarts, Frankrig.

 8. SÜMA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SÜMA GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Tømrerarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for træbearbejdningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Ottersweier, Tyskland.

 9. HAMA ALU HOLZBAUWERK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HAMA ALU HOLZBAUWERK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner til fabrikation af døre og vinduer i aluminium branchen. Den opererer også inden for Snedker- og tømrerarbejde - fabrikker, Tagdækning - fabriks-, Tømrerarbejde - maskiner og udstyr, Snedker- og tømrerarbejde - fabrikker, Tagdækning - fabriks-, og Tømrerarbejde - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Rottenburg, Tyskland.

 10. SOCOMEC S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SOCOMEC S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tømrerarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for rundsav, båndsave, slibemaskiner, og træhøvle brancherne. Den er baseret i Torriana, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Tømrerarbejde - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

21.868 Virksomheder