• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tætningsringe

Resultater for

Tætningsringe - Import eksport

 1. HALA DICHTUNGEN UND ISOLIERTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  1919: Hans Langguth grundlægger en virksomhed for planpakninger. I dag: Klog vækst etablerer virksomheden som en af de førende udbydere inden for tætnings- og isoleringsteknik samt af innovative systemløsninger til varmestyring. I morgen: Og vi har mange andre planer. Vores idé er en integreret løsning bestående af: - Varmeledende materialer - THERMACORE varmestyringsløsninger - Isoleringsfolier og tætningsmaterialer - Strying af fastgøringsteknik - Rådgivning og engineering - Produkt Design-In, materialeforarbejdning, procesorienteret levering fra start til slut. Vi lever og arbejder efter et simpelt koncept: Fra projektidé og udviklingsstart til serietilstand og produktudlevering er definition og kontrol uomgængelige parametre. Samtidig kontrollerer vi vores samarbejdspartnere lige så regelmæssigt som vi proaktivt og kontinuerligt forbedrer vores egne certificeringer.

 2. OHRMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hos OHRMANN MONTAGETECHNIK forenes tætningsmontering med automatisering. OHRMANN MONTAGETECHNIK har specialiseret sig i anordningen, stationer og automater samt samlede automatiseringsløsninger for tilførsel og montering af tætninger. Siden firmaets grundlæggelse i 1986 har OHRMANN MONTAGETECHNIK sørget for, at tætninger leveres og monteres hurtigt, processikkert, reproducerbart og automatisk.Dette gælder ikke kun for O-ringe, men også for læbetætninger og andre former for pakninger inklusive komplicerede og særligt udformede pakninger. Udvalget af løsninger omfatter: •Standardiserede monteringsanordninger, halvautomater, fuldautomater til indvendig montering, udvendig montering, frontmontering af pakninger•Integrationsmoduler og stationer: Et komponentsystem til tilførsel og montering af tætninger til integration i fuldautomatiske anlæg•Komplette automatiseringsløsninger, udført som rundtaktbord, lang transferlinje eller robotcelle

 3. BEKU DICHTUNGSELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Firma BEKU Dichtungselemente GmbH, grundlagt i 1989 i Taunus i Hessen, har specialiseret sig i CNC-styret fremstilling af tætninger og tætningselementer, især inden for hydraulikområdet. Men også tætninger til pneumatikområdet og generelle maskintekniske anvendelser findes i vores leveringsprogram. Vi kan fremstille stang- og stempeltætninger, afstrygere, støtte- og føringsringe, planpakninger, rotortætninger og O-ringe i alle gængse plast- og gummimaterialer til levering den følgende dag. Enkeltfremstillinger – Intet problem! Vores individuelle fremstillingsproces muliggør en høj fleksibilitet og særdeles korte leveringstider. Alle af os fremstillede tætninger og tætningselementer produceres af førsteklasses materialer som f.eks. polyuretan, NBR, EPDM, Viton, silikone, POM, PA , UMMWPE, PTFE, EKONOL og opfylder de strengeste kvalitetskrav.

 4. BILLI DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed er specialiseret inden for fremstilling af og handel med følgende pakninger: Glideringstætninger, pakdåsepakninger, stansede planpakninger, PTFE (Teflon®), grafitpakninger, spiralpakninger, og endvidere leverer vi fladtætningsbånd, glideringstætninger, pakdåsepakninger og meget mere. Du kan drage nytte af vores store lager. Vi har næsten alle standard pakninger i næsten enhver materialekonfiguration og i alle mål på lager (mere end 80.000 dele).

 5. REINLE GUMMI & KUNSTSTOFF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Ideer i gode hænder. Reinle Technik GmbH har siden 2000 været certificeret i henhold til kvalitetsstandarden DIN EN ISO 9001. Vi har i mange år leveret skræddersyede løsninger til vores samarbejdspartnere inden for industriteknik, automotive og elektroindustrien. Med de nyeste produktionsteknikker, fleksibilitet, hastighed og kompetence, såvel som medarbejdernes engagement, bliver ideer og krav til præcise tekniske dele, fremstillet i gummi og plast. Vi producerer og bearbejder for dig: Stansede dele - profiler - støbte dele - akrylfærdige dele - plast - elastomerer - cellulære materialer - akrylglas. Vi leverer tekniske byggeprodukter: Montageskum til montering, varmeisolering og lydisolering, silikoner til specielle anvendelser, forlægningsbånd, korkstabelskiver.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VELOXBLOC FASCETTE STRINGITUBO

  Italien

  Verified by europages badge

  Veloxbloc er en virksomhed specialiseret i fremstillingen af forskellige typer spændebånd. Virksomheden i Milano fremstiller et bredt sortiment af artikler som f.eks. snekkebånd, med sekskanthoved med perforeret bånd eller med uperforeret bånd. Virksomheden fremstiller desuden endeløse bånd med låsning med klemmer og med endeløst perforeret bånd. Ud over alt dette realiserer den milanesiske virksomhed med et- eller to-øret klemmebånd, bånd med metalring til kraftige låsninger, bånd i nylon til kabelføringer og fittings i nylon. Veloxbloc tilbyder også service til kabelføring til elektriske anlæg.

 2. SPM - SOCIÉTÉ PYRÉNÉENNE DE MÉTALLURGIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SPM - SOCIÉTÉ PYRÉNÉENNE DE MÉTALLURGIE - blev oprettet i forbindelse med konstruktion af ​​driftsstrukturerne i Frankrigs største forekomst og stiller sin erfaring til rådighed for en innovationspolitik, der har givet selskabet mulighed for at differentiere sine aktiviteter, mod olie- og atomkraftindustrien. Udstyr til olie API7, API6A, API5CT, tætningspakninger, ringpakninger, RTJ pakninger, metal/metal pakninger, højtemperaturs pakninger, højtrykspakninger, venturis.

 3. MOVINGROUP S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden udvikler og sælger plastpakninger og kundetilpassede industrikomponenter. Virksomheden har et team af kvalificerede personer med erfaring og teknisk ekspertise, opnået inden for pakninger og plastforarbejdning gennem mere end 30 år. Movingroup støtter store virksomheder inden for skibssektoren, SMV'er af hydrauliske komponenter, producenter af jordbearbejdningsmaskiner, producenter af industrianlæg og mange andre. ISO 9001, sporbarhed af hver forsendelse.

 4. TRYGONAL GROUP GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRYGONAL GROUP GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætningsringe branchen. Den er baseret i Sachsenheim, Tyskland.

 5. BESCHE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BESCHE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den opererer også inden for Tætningsringe, Gummi - tekniske elementer til industrien, Gummi og derivater, Gummipakninger, Staldmåtter, Smudsfangsmåtter, Tætningsringe, Gummi-metal-forbindelser, og Gummiformdele brancherne. Den er baseret i Hattingen, Tyskland.

 1. KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tætninger branchen. Den opererer også inden for Radiallejer, Tætningsringe, Ledlejer, Radiallejer, Lejer, kugle-, nålelejer, rullelejer, kuglehoveder, og Kuglebøsninger brancherne. Den er baseret i Waiblingen, Tyskland.

 2. SKF SEALING SOLUTIONS (SCHWEIZ) GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden SKF SEALING SOLUTIONS (SCHWEIZ) GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætningsringe branchen. Den er baseret i Frauenfeld, Schweiz.

 1. KLINGER A. W. SCHULTZE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KLINGER A. W. SCHULTZE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger branchen. Den opererer også inden for Tekstilstoffer til teknisk brug, Tætningsringe, perkolator, sigter, Tekstilstoffer til teknisk brug, og Tætningsringe brancherne. Den er baseret i Geesthacht, Tyskland.

 2. MIBA INDUSTRIAL BEARINGS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MIBA INDUSTRIAL BEARINGS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Radiallejer branchen. Den opererer også inden for Tætningsringe, aksellejer, taplejer i bronze, og Tætningsringe brancherne. Den er baseret i Osterode, Tyskland.

 3. RABENEICK GMBH ROHR- UND KABELDICHTUNGEN

  Tyskland

  Siden udviklingen af de første tætninger til forsynings- og bortskaffelsesledninger i 1961 har vi udviklet mange innovative løsninger.Vores seriefremstillede produkter er kendetegnet ved deres høje kvalitet og tæthed. Det samme gælder for vores specialfremstillede løsninger, som vi gerne fremstiller, så de passer til netop dine behov.Vores produkter, herunder også specialfremstillede løsninger, er klar i løbet af 48 timer efter ordremodtagelse.I mere end 55 år har navnet "Rabeneick" stået for kvalitet og sikkerhed.

 4. STARLIM SPRITZGUSS GMBH

  Østrig

  Udvikling og ordrefremstilling af silikone- og flerkomponentdele ved sprøjtestøbning. Alt fra samme leverandør - fra idé til færdigt produkt. De tre grundværdier hos starlim//sterner – vækst, udvikling og menneskelighed – er mere end bare slogans for os. De definerer vores virksomheds hjerte og har ledsaget os fra starten som lille familievirksomhed til opstigningen som international markedsfører i vores segment. Vores produkter: Silikone-metal-forbindelser, silikonetætninger, gummitætninger, tætningsringe, bælge, præcisionsformdele af flydende silikone, silikoneformdele til medicinalteknik, gummiformdele, mikrosprøjtestøbedele af plast, O-ringe af silikone

 5. HUHNSEAL AB - MECCANOTECNICA UMBRA

  Italien

  Huhnseal udvikler og fremstiller systemer til mekaniske samlinger til alle industrielle processer: papir og cellulose, mad og drikkevarer, farmaceutisk industri, minedrift, kemi. Hovedsædet ligger i Landskrona i Schweiz. Det er også der, pakningerne bliver udviklet, testet og produceret. Standard og specialfremstillede løsninger til det internationale marked. Virksomhedens produktionssteder er placeret i USA, Brasilien, Kina, Indien og Italien. Processerne og produkterne er certificeret ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS

 6. METRIC SEALS HANDELS GMBH

  Tyskland

  Vores privatejede virksomhed ligger i Nordvestyskland i nærheden af Bremen og Hamborg. Vi har som reservedelsgrossist siden 1994 solgt produkter af høj kvalitet til ind- og udland. Vi leverer blandt andet til producenter af entreprenørmaskiner og landsbrugskøretøjer inden for hydraulikcylinderpakningsområdet. Akselafdækninger samt akselpakninger hører ligeledes til vores sortiment. Vi kan levere originale og uoriginale reservedele fra velrenommerede pakningsproducenter og specialmål i større mængder samt sammensætte pakningssæt efter din ønsker. Vores voksende leverandørportefølje giver os mulighed for også at besvare specielle forespørgsler, som overgår vores sortiment, bekræftende. Med en lagerbeholdning på i øjeblikket ca. 13.000 enkeltposter er vi i stand til hurtigt af forsyne vores kunder med de nødvendige reservedele. Vores team står klar med råd og vejledning, også på sprogene: Tysk, engelsk, fransk russisk

 7. THEODOR CORDES GMBH & CO.KG

  Tyskland

  I mange årtier har Cordes Group været en af ​​de vigtigste producenter af elastomerpakningssystemer inden for kloakkonstruktion, tunnelkonstruktion, industri, håndværk, byggeri, maskinteknik mv., og de er kendt for deres produkter af høj kvalitet og hurtig service. Hvad enten der er tale om serieproducerede standardpakninger eller kundespecifikke profiler, rammer og tætningssystemer, så ligger Cordes 'udtalt fokus på kundernes behov, hvilket er velkendt på tværs af grænserne. Tre produktionsfaciliteter med omfattende produktions- og opbevaringskapacitet gør os i stand til at være hurtigere end andre, og dermed garantere levering til tiden. Vores kvalitetsstyring i henhold til DIN EN ISO 9001: 2015, den eksterne overvågning af vores produkter samt nøje overholdelse og overvågning af de gældende standarder, dokumenterer vores høje kvalitetsniveau. Hos Cordes definerer vi kvalitet gennem vores førsteklasses produkter, samt gennem vores daglige arbejde og vores service.

 8. SEALS-SHOP.COM - TRELLEBORG SEALING SOLUTIONS

  Tyskland

  Seals-Shop tilbyder et stort udvalg af forskellige Trelleborg tætninger for at dække dit behov bedst muligt. Hos os finder du et bredt spektrum af alle slags hydrauliktætninger, fremstillet af højtydende termoplast-, polymer- og elastomermaterialer. Vores tætninger er specielt udviklet til at sikre din anvendelse den bedst mulige ydeevne. Derfor satser vi udelukkende på førsteklasses kvalitetstætninger fra førende producenter.

 1. TECHNICO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden TECHNICO GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætningsringe branchen. Den er baseret i Westerkappeln, Tyskland.

 2. KNORR & MACHO GMBH - TECHNISCHE GUMMIFORMTEILE

  Tyskland

  Virksomheden KNORR & MACHO GMBH - TECHNISCHE GUMMIFORMTEILE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den opererer også inden for Tætningsringe, Gummiformdele, Tætningsringe, pakninger i gummi, og gummimembraner brancherne. Den er baseret i Kirchheim, Tyskland.

 3. IVOTEC GMBH INNOVATIVE EDELSTAHL TECHNOLOGIE

  Tyskland

  Virksomheden IVOTEC GMBH INNOVATIVE EDELSTAHL TECHNOLOGIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætningsringe branchen. Den opererer også inden for aftapningsmaskiner, og lasersvejsning brancherne. Den er baseret i Weissach Im Tal, Tyskland.

 4. ECOGECKO L ANDREAS UND MATTHIAS LUTHE GBR

  Tyskland

  Virksomheden ECOGECKO L ANDREAS UND MATTHIAS LUTHE GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætningsringe branchen. Den er baseret i Münster, Tyskland.

 5. B & H SRL

  Italien

  Virksomheden B & H SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for GPS branchen. Den opererer også inden for Tætningsringe, afstandsmålere, måleinstrumenter til længde, areal og rumfang, Tætningsringe, og vaterpas brancherne. Den er baseret i Livorno, Italien.

 6. SAS WETO COMMERCE INTERNATIONAL

  Frankrig

  Virksomheden SAS WETO COMMERCE INTERNATIONAL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Tape, klæbende, Tætningsringe, Byggematerialer, Tape, klæbende, Tætningsringe, og Byggematerialer brancherne. Den er baseret i Rosny Sous Bois, Frankrig.

 7. CREAT

  Frankrig

  Virksomheden CREAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger branchen. Den opererer også inden for Luftfart, Toge - udstyr og rullende materiel, og tætningsring brancherne. Den er baseret i Pommiers, Frankrig.

 8. EAGLEBURGMANN GERMANY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden EAGLEBURGMANN GERMANY GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætningsringe branchen. Den er baseret i Wolfratshausen, Tyskland.

 9. VULKANISIERWERKSTATT FRITZ HELD INHABER WOLFGANG HELD

  Tyskland

  Virksomheden VULKANISIERWERKSTATT FRITZ HELD INHABER WOLFGANG HELD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den opererer også inden for Vatteringsmateriale, vandtæt, Tætningsringe, Gummi og derivater, Gummi - tekniske elementer til industrien, Vatteringsmateriale, vandtæt, Tætningsringe, Gummi og derivater, og Gummi - tekniske elementer til industrien brancherne. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 10. EAGLEBURGMANN BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden EAGLEBURGMANN BELGIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætningsringe branchen. Den opererer også inden for Tætninger og pakkemateriale, Tætninger og pakkemateriale, reparation pakninger, gummi tætningsringe til byggemaskinel, og færdigpakkede pakninger brancherne. Den er baseret i Sint-Job-In-'T-Goor, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis