• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tætninger

Resultater for

Tætninger - Import eksport

 1. IDG-DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  IDG-Dichtungstechnik GmbH er et teknologicenter for innovativ pakningsteknik, der orienterer sig mod høj ydelse og maksimalydelse. Som udvikler og producent koncentrerer IDG sin kompetence på pakninger, hvis materialer i det væsentlige er baseret på polytetrafluorethylen (PTFE). IDG mærker alle produkter, som blev konstrueret på basis af egne sammensætninger med mærket MANOY. IDG-produktprogrammet omfatter pakninger, O-ringe & styreelementer til alle områder i den industrielle standard. De er her sammenfattet i de tilsvarende kataloger. IDG-pakninger fås både i udføringer i overensstemmelse med DIN/ISO og industristandarderne, som har udviklet sig på markedet og hos IDG. Et andet vigtigt punkt hvad angår udbuddet ligger i tilpasningskonstruktionen og produktionen af pakninger og pakningselementer til særlige krav. Behovet for særlige pakninger opstår ofte på grund af allerede eksisterende notrum i ældre konstruktioner. Individuelle specialpakninger. IDG tilbyder den usædvanlige service at udvikle kundespecifikke pakninger individuelt til komplekse kravpofiler og maksimalydelser. I den forbindelse er bl.a. den brede erfaring med meget specielle MANOY-materialesammensætninger en hjælp. Branchespecifikke pakninger. Fødevareteknik og vandkraftværksteknik stiller helt særlige krav til pakninger. Standardiserede industripakninger er i regelen uegnet af meget forskellige årsager.

 2. OVE PLASMATEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  OVE har specialiseret sig i produktion af plastikdele, men også i belægning og behandling af overflader med elastomerer til industrielt brug, støbte dele og ringformede pakninger. Brug af vores tekniske viden om reduktion af friktioner og brug af elastiske komponenter har den funktionelle, økonomiske og økologiske optimering for øje, for de dynamiske pakninger jf. vore kunders individuelle data. Den moderne plasmateknologi giver mulighed for, under hensyntagen til alle vores kunders variabler, at udnytte de tribologiske egenskaber i de forskellige elastomerer i de mest moderne teknologier i informatik.

 3. KARL TRESKE GMBH GUMMI- UND KUNSTSTOFFTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Karl Treske GmbH har været en teknisk grossist med base i Berlin siden 1909 for gummi- og plastprodukter, hvoraf nogle er fremstillet internt. Vores kunder kommer fra industri, handel og offentlig administration i Europa og på verdensplan. Vi sælger og fremstiller bl.a. pakninger, gummi- og plastprofiler, gummiruller, bælge, støbte gummidele, PTFE dele, gummi, silikone, klingersil og plastplader, cellegummi og skumgummi, gulvbelægninger, men også specielle hestemåtter og arbejdspladsmåtter. Der er også profiler af gummi og skumgummi, cellegummilister, kantbeskyttelse og vinduesprofiler, diverse gummi-metalforbindelser, PVC- og silikoneslanger, drikkevands-, mineralolie- og trykluftslanger, klæbemidler og fugemasser og meget mere. Medarbejdernes viden gennem personlig, omfattende og kompetent rådgivning, samt vores virksomheds mangeårige erfaring, bidrager til en høj kundetilfredshed.

 4. AGK HOCHLEISTUNGSWERKSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  AGK® fremstiller individuelle komponenter til termisk og elektrisk isolering. Vi fremstiller enkeltdele til små serier med CNC efter tegninger; Isolerende dele op til 1300x3400mm. Der kan vælges >100 multifunktionelle isoleringsmaterialer.DuroBest® materialer egner sig til elektrisk isolerende maskindele med høj trækstyrke. Duroplastiske materialer, der kan anvendes som trykfast isolering op til 280°C. K-Therm® er temperaturbestandigt op til 1500°C. Rækken af materialer op til 800°C egner sig til trykfast elektrisk isolering. De keramiske halvfabrikata egner sig til mekanisk faste komponenter op til 1200°C. GleitTherm® er udviklet til specielle glideformål, f.eks. glideskinner. Specialgrafit op til 600°C eller kompositmaterialer op til 350°C; endvidere oliefri højtemperaturglidelejer op til 800°C.ThermTextil® er fleksibel varmebeskyttelse, også konfektioneret, fra væv til slange. Aramid op til 300°C, glasfibertekstiler op til 800°C, siliciumfibre op til 1200°C; Oxidfibre op til 1400°C.

 5. KLINGER AG EGLISWIL

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Din specialist for højtemperaturtætningslaminater og gummibeklædte plader. Klinger AG Egliswil, der blev grundlagt i 1980, er en virksomhed i den globalt agerende KLINGER Gruppe. Virksomheden er gruppens kompetencecenter for højtemperatur-tætningsplader af fleksibel grafit og glimmer samt for gummibeklædte plader. Testudstyr til måling af deformeringsegenskaber for tætningsmaterialer, tætninger, grafitter, grafit, Mica, Milam, polystrate.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PLASTFIT PVC PROFILE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Plastfit PVC Profil er en hurtigtvoksende virksomhed beliggende i Tyrkiet, som i mere end 30 år har fremstillet ekstruderede pakningsløsninger fremstillet af PVC, TPE og TPV. Virksomheden designer og fremstiller pakningstyper som anvendes i utallige applikationer, hovedsageligt indvendige døre, udvendige døre, branddøre og vinduer på deres fabrik i Hadımköy, Istanbul. Virksomheden har udviklet en løsningsorienteret forretningsmodel som gør det muligt for virksomheden at tænke multidimensionelt, og nå specifikke resultater hurtigt i forbindelse med mange pakningsløsninger. Plastfits prioritet er at skabe nøjagtige pakningsløsninger for deres kunders kritiske applikationer. Plastfit er forpligtet til denne mission, eftersom de forstår hvor vigtigt hver enkelt produkt er for det endelige produkt, og de arbejder hårdt på at sikre, at hvert produkt er del af den samlede pakke. Plastfit opdaterer kontinuerligt deres maskiner og produktionslinje for at give deres kunder en konstant produktkvalitet, og samtidig kontinuerligt forbedre ved hjælp af de seneste innovationer. Ved hjælp af principperne bag præcise pakningsløsninger som et vigtigt fokuspunkt, arbejder virksomheden på at blive en pålidelig leverandør for langvarige partnerskaber. Virksomhedens vision er at levere bæredygtige pakningsløsninger til alle nødvendige punkter, ved at opdatere vores erfaring på en måde der altid følger de seneste trends og nyskabelser. Så længe at Plastfit leverer til pakningsløsningsbranchen, vil vi garantere at vi passer til din virksomhed. #wefitanywhere

 2. EPA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som specialist inden for området af teknikkerne for elektronisk anvendelse er vi ikke kun leverandør af komponenter, men også leverandør af systemer. Fra ingeniørarbejdet, rådgivning, assistance og til ibrugtagning tilbyder vi alle ydelser inklusive nøglefærdige installationer. Vort primært forretningsområde: planlægning af Deres arbejdsområde, udvælgelse af drevkomponenter (elektrisk hastighedsvariator, motorer, transmissioner, transceivere, filtre, bremsemodstand etc...), idriftsættelse og standardindstillinger af elektriske hastighedsvariatorer , automatisk industriel programmering (API) og automatisering, kontrolskab (i samarbejde med vores filial EPS), installation af elektriske komponenter, udvikling og fabrikation af CEM filtre og af netværksfiltre, tilpasset hver kunde, måling af CEM og CEM rådgivning, optimering af lækstrømme (udløsning af FI beskyttelsen), analyse af nettet (harmonisk strøm, netværksudsving etc…), radiointerferens på installationerne og apparaterne

 3. BEKU DICHTUNGSELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Firma BEKU Dichtungselemente GmbH, grundlagt i 1989 i Taunus i Hessen, har specialiseret sig i CNC-styret fremstilling af tætninger og tætningselementer, især inden for hydraulikområdet. Men også tætninger til pneumatikområdet og generelle maskintekniske anvendelser findes i vores leveringsprogram. Vi kan fremstille stang- og stempeltætninger, afstrygere, støtte- og føringsringe, planpakninger, rotortætninger og O-ringe i alle gængse plast- og gummimaterialer til levering den følgende dag. Enkeltfremstillinger – Intet problem! Vores individuelle fremstillingsproces muliggør en høj fleksibilitet og særdeles korte leveringstider. Alle af os fremstillede tætninger og tætningselementer produceres af førsteklasses materialer som f.eks. polyuretan, NBR, EPDM, Viton, silikone, POM, PA , UMMWPE, PTFE, EKONOL og opfylder de strengeste kvalitetskrav.

 4. BILLI DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed er specialiseret inden for fremstilling af og handel med følgende pakninger: Glideringstætninger, pakdåsepakninger, stansede planpakninger, PTFE (Teflon®), grafitpakninger, spiralpakninger, og endvidere leverer vi fladtætningsbånd, glideringstætninger, pakdåsepakninger og meget mere. Du kan drage nytte af vores store lager. Vi har næsten alle standard pakninger i næsten enhver materialekonfiguration og i alle mål på lager (mere end 80.000 dele).

 5. EMFI

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EMFI blev grundlagt i 1965 og ligger i Haguenau i Alsace. Den er specialiseret i fremstilling af lim og tætningsmidler til industri, byggeri og transport. EMFI tilbyder pu-tætningsmidler, fugemasse med silikone, hybridlim, vinyllim, vandbaseret lim og påføringsudstyr: pistoler, sparteler, kamme og mange andre produkter. Vores forskningsteam stiller deres knowhow til rådighed for professionelle inden for industri og byggeri. Vi investerer hvert år i nye teknologier, der gør vores værksteder mere effektive og vores produkter bedre og mere miljøvenlige. Vores klæbemidler og tætningsmidler er i dag blevet uundgåelige inden for brancher som bilindustri, vejtransport og skibstransport. ScanTube har UL godkendelse og er ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001 certificeret.

 1. SCHAUENBURG INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schauenburg Industrietechnik GmbH, med hovedsæde i Nürnberg, er en del af den globale koncern, SCHAUENBURG INTERNATIONAL. Vores ydelser leveres til bilindustrien, byggebranchen, maskinteknik og producenter af husholdningsapparater. Som en internationalt værdsat udviklings- og fremstillingspartner, leverer virksomheden tegningsbaserede støbte dele fremstillet af plast og gummi. Denne portefølje afrundes af slanger, stansede dele og profiler. Den interne produktion af plaststøbte dele giver en særlig fordel. Den fuldautomatiske 24/7 produktion garanterer maksimal rentabilitet for små og store serier. En specialitet internt, er meget små støbte dele under 10 mm. Foruden de mange forskellige produkter, er der også vores logistikservice: Individuel C-parts management og Kanban-løsninger understreger den markedsdrevne ydeevne og kundeorientering. Schauenburg Industrietechnik GmbH er certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001

 2. MOONWARDS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Velkommen til Moonwards GmbH – din ekspert inden for dørpakninger, affugtere, pizzatilbehør og skræddersyet produktudvikling. Som en erfaren Amazon-forhandler med gode forbindelser i Kina, producerer og markedsfører vi dine produkter professionelt. Vores ekspertise inden for dørpakninger og affugtere er baseret på mange års erfaring og kontinuerlig udvikling. Vi tilbyder dørpakninger af høj kvalitet med fokus på effektivitet, holdbarhed og førsteklasses kvalitet. Med et alsidigt produktudviklingsteam tilbyder vi skræddersyede løsninger til teknologier, funktionalitet og omkostningseffektive tilpasninger. Vores dedikerede team forvandler dine visioner til realistiske produkter. Takket være vores kontakter i Kina optimerer vi produktionsforholdene, overvåger processen og sikrer de højeste kvalitetsstandarder. Kundetilfredshed er vores fokus. Kontakt os hvis du ønsker en pålidelig partner, der med succes bringer produkter på markedet og værdsætter et langsigtet samarbejde. Moonwards GmbH: Dit valg for innovative ideer og fælles succes.

 1. HALA DICHTUNGEN UND ISOLIERTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  1919: Hans Langguth grundlægger en virksomhed for planpakninger. I dag: Klog vækst etablerer virksomheden som en af de førende udbydere inden for tætnings- og isoleringsteknik samt af innovative systemløsninger til varmestyring. I morgen: Og vi har mange andre planer. Vores idé er en integreret løsning bestående af: - Varmeledende materialer - THERMACORE varmestyringsløsninger - Isoleringsfolier og tætningsmaterialer - Strying af fastgøringsteknik - Rådgivning og engineering - Produkt Design-In, materialeforarbejdning, procesorienteret levering fra start til slut. Vi lever og arbejder efter et simpelt koncept: Fra projektidé og udviklingsstart til serietilstand og produktudlevering er definition og kontrol uomgængelige parametre. Samtidig kontrollerer vi vores samarbejdspartnere lige så regelmæssigt som vi proaktivt og kontinuerligt forbedrer vores egne certificeringer.

 2. RAMPF POLYMER SOLUTIONS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Innovative løsninger til tætning. limning og støbning. Driver teknologien og er førende inden for kvalitet: RAMPF Polymer Solutions med hovedkontor i Grafenberg (i nærheden af Metzingen) udvikler og producerer fremtidsrettede støbeharpikser på bases af polyuretan, epoxid og silikone. RAMPF Polymer Solutions' produktportefølje omfatter flydende og thixotrope pakningssystemer, elektrostøbeharpikser og gap fillers, konstruktionsstøbeharpikser, kantstøbesystemer, filterstøbesystemer samt klæbesystemer. Produkterne inden for mærkerne RAKU® PUR (polyuretan), RAKU® POX (epoxid), og RAKU® SIL (silikone) garanterer den optimale løsning til deres anvendelse. Forskning og udvikling prioriteres højt hos RAMPF Polymer Solutions: Til laboratorium og anvendelsesteknik står der et stor innovationscenter til rådighed. Hver dag arbejdes der her på udviklingen af nye produkter, tilpasses der eksisterende produkter til kunders individuelle ønsker og testes der nye kombinationer af materialer. RAMPF Polymer Solutions er ISO 9001-, IATF 16949-, ISO 50001- og ISO 14001-certificeret. Vores produkter er listede hos førende producenter bl.a. inden for bil-, elektro- og elektronikindustrien og er overensstemmelse med de højeste kvalitetskrav som fx IP 67, IP 69, UL 94 V0, FMVSS 302, UL 746 B (RTI) og isoleringsmaterialeklasserne B–F. Med de mest moderne produktionsprocesser og -anlæg garanterer vi en økonomisk produktion af vores materialer, der samtidig er miljøvenlig og svarer til kvaliteten i overensstemmelse med DIN-ISO 14001.

 3. AGERGAARD GRAPHIC SUPPLIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Agergaard Graphic Supplies GmbH fremstiller højtydende sliddele til den internationale tryk- og emballageindustri. Anvendelsesområderne spænder fra mindre webetiketudskrivning til omfattende webudskrivning af fleksibel emballage, til direkte udskrivning på bølgepap eller udskrivning af foldekasser. Vores mission ligger i at øge produktiviteten, reducere maskinens nedetid og spare på driftsomkostningerne. Vores præstationsløfte: Vi leverer applikationsspecifikke produktløsninger af høj kvalitet, der tilbyder optimal funktionalitet. Vores speciale: Kammerpakninger til flexografiske trykningsenheder og offsetbelægningsenheder. Udfoldningsblade til flexografi, dybtryk og offsettryk. Vaskeskrabere til offsettryk. Filter til vand og farvenål. Sliddele til offset indføring og tryk, såsom bremsebånd, adskilte sugekopper osv. Trykkerier, producenter af trykmaskiner og salgspartnere over hele verden stoler på vores produktløsninger og vores service

 4. KKT KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFFTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fremstilling og salg af celleformede elastomerer i form stansedele, tilskårne emner, selvklæbende ruller osv. Som mellemstor familievirksomhed fremstiller vi samtlige produkter af cellegummi, moosgummi, skummateriale og cellepolyethylen. De mest gængse former er stribevarer, rullevarer, profiler, plader og råblokke. Ligeledes stansedele og laserskårne dele. Vi er også eksperter i selvklæbende folier, som vi anbringer på samtlige produkter. Ring eller send os en mail, hvis du har flere spørgsmål.

 5. SPM - SOCIÉTÉ PYRÉNÉENNE DE MÉTALLURGIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SPM - SOCIÉTÉ PYRÉNÉENNE DE MÉTALLURGIE - blev oprettet i forbindelse med konstruktion af ​​driftsstrukturerne i Frankrigs største forekomst og stiller sin erfaring til rådighed for en innovationspolitik, der har givet selskabet mulighed for at differentiere sine aktiviteter, mod olie- og atomkraftindustrien. Udstyr til olie API7, API6A, API5CT, tætningspakninger, ringpakninger, RTJ pakninger, metal/metal pakninger, højtemperaturs pakninger, højtrykspakninger, venturis.

 6. KELVION HOLDING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kelvion - eksperter inden for varmevekslere siden 1920 - kompakt varmevekslere med ribberør, pladevarmevekslere, varmevekslere med enkelt rør, varmevekslere med flere rør, transformerkølesystemer og køledøre

 7. BORFLEX SERVICES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BORFLEX SERVICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi og plast - behandling branchen. Den opererer også inden for Tætninger, Gummiformdele, støbning af kompositemner i lønarbejde, o-ringe, flade pakninger, industripakninger, Pakninger i elastomer, Tætninger, og elastomerer brancherne. Den er baseret i St-Étienne-Rouvray, Frankrig.

 8. CORNILLE SA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CORNILLE SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger branchen. Den opererer også inden for pakninger til høje temperaturer, Pakninger i elastomer, pakninger i ptfe, og metalpakninger brancherne. Den er baseret i Tourcoing, Frankrig.

 1. GAMBIT LUBAWKA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden GAMBIT LUBAWKA SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger branchen. Den opererer også inden for tætningsskive, pakning, pakning, Kompensatorer, forseglinger, kompensatorstof, og CNC-værktøj brancherne. Den er baseret i Lubawka, Polen.

 2. PREDEL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PREDEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger branchen. Den er baseret i MAULEVRIER ST GERTRUDE, Frankrig.

 3. C. OTTO GEHRCKENS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden C. OTTO GEHRCKENS GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger branchen. Den er baseret i Pinneberg, Tyskland.

 4. DEME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DEME, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger branchen. Den opererer også inden for Gummi- og plastskærefunktioner, gasfittings, pakninger til vvs, Gummi- og plastskærefunktioner, fittings til gasventiler, pakninger til gas, fittings til vandventiler, udskæring til pakninger, og pakninger til armatur brancherne. Den er baseret i Beauchamps, Frankrig.

 5. LARKIS SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden LARKIS SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger branchen. Den opererer også inden for Gummiprodukter, Sprøjtestøbning af gummi og plast, pakninger, profiler, Tætningsringe og tætninger, sprøjtestøbning, Gummiprodukter, Sprøjtestøbning af gummi og plast, og Gummiformdele brancherne. Den er baseret i Dobczyce, Polen.

 6. KALICOM SARL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden KALICOM SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger branchen. Den opererer også inden for serviceydelse, handelsrepræsentation, pakninger, ptfe, og tilskårne fittings brancherne. Den er baseret i Burgnac, Frankrig.

 7. CLIXAR

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden CLIXAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger branchen. Den opererer også inden for forsegling med høj sikkerhed, sikkerhedssegl, sæder til emballage, og Visable supports Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Odesa, Ukraine.

 8. CINCHSEAL EUROPE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CINCHSEAL EUROPE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger branchen. Den opererer også inden for Gummipakninger, silikonepakninger, Gummiformdele, pakninger i plast, Gummipakninger, og spirometalliske pakninger brancherne. Den er baseret i Bad Oeynhausen, Tyskland.

 9. GUMMITECHNIK MANFRED SCHMIDT GTS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GUMMITECHNIK MANFRED SCHMIDT GTS, er en Engrossalg, der opererer inden for Tætninger branchen. Den er baseret i Heddesheim, Tyskland.

 10. MICHAEL HENKES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MICHAEL HENKES GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Tætninger branchen. Den er baseret i Namborn, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis