• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tætninger og pakkemateriale

Resultater for

Tætninger og pakkemateriale - Import eksport

 1. GMN PAUL MÜLLER INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med knap 100 års erfaring inden for højeste præcision: Under ledelse af 4. generation fremstiller familievirksomheden GMN Paul Müller Industrie GmbH & Co. i Nürnberg KG-højpræcisionskuglelejer, maskinspindler, klemlegemefrihjul, berøringsløse pakninger og elektriske drev. Af disse anvendes en stor del til specialopgaver, skræddersys efter kundernes ønsker og bruges inden for en lang række forskellige områder. Men vi har også stort fokus på ny- og videreudvikling, fordi vi altid har blikket rettet mod fremtiden. Det betyder, at vi allerede nu seriefremstiller produktprøver, da vi kun på den måde kan garantere en identisk kvalitet fra første seriestart. Men selve grundlaget for og succesfaktorerne bag GMN er frem for alt vores kvalificerede og engagerede medarbejdere, som kompetent rådgiver vores interessenter og kunder både før, under og efter et køb.

 2. KLINGER AG EGLISWIL

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Din specialist for højtemperaturtætningslaminater og gummibeklædte plader. Klinger AG Egliswil, der blev grundlagt i 1980, er en virksomhed i den globalt agerende KLINGER Gruppe. Virksomheden er gruppens kompetencecenter for højtemperatur-tætningsplader af fleksibel grafit og glimmer samt for gummibeklædte plader. Testudstyr til måling af deformeringsegenskaber for tætningsmaterialer, tætninger, grafitter, grafit, Mica, Milam, polystrate.

 3. FRANK EUROPE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Det patenterede FRANK vitrinesystem - FRANK vitrinesystemet består af en unik plug-in-teknologi, der betyder, at skruer og pakninger er unødvendige, og samtidig muliggør en støv og lufttæt opbevaring - endda konservering. Diskrete aluminiumslisterne er nøjagtigt indsat i rudernes kantprofil. Profillisterne er integreret med overfladen og er kun så brede som kantfugen på to 8 mm ruder. Resultatet er en stabil, formtilpasset forbindelse, der kan fjernes igen, når som helst. FRANK vitrinesystemet kan fås i glas, akryl eller andre materialer. Alle materialer er forbundet med de samme forbindelsesprofiler. Dette betyder, at forskellige materialer kan kombineres med hinanden. Den præfabrikerede vitrine fra FRANK leveres demonteret og godt emballeret. Den kan samles/demonteres i nogle få trin af blot en person.

 4. RUDOLF STÖFFL GES.M.B.H. TECHNISCHE PRODUKTE

  Østrig

  Verified by europages badge

  Innovativt, kompetent og retfærdigt ... med dette i tankerne startede et lille team ledet af Rudolf Stöffl det østrigske firma RUDOLF STÖFFL GmbH i 1989. Det stadigt voksende firma med base i Holzhausen, gjorde sig tidligt bemærket som en uundværlig størrelse på markedet. Stöffl GmbH beskæftiger sig hovedsagelig med distribution og udvikling af et omfattende udvalg af gummimetalforbindelser til handel og industri. Sund vækst og øget markedsaccept skaber betingelser for effektiv udvidelse af nye produktgrupper. Vi tilbyder nu vores kunder: Profiler i form af PVC-kantbeskyttelse, tætningsprofiler, skumgummi, plastdele såsom støbte rørpropper eller låseelementer, standarddele som håndtag, kabelhylster og skrueforbindelser, specialkomponenter til transportsystemer. Derudover er produktgrupperne blevet udvidet til at omfatte plastslanger, PU-varer og beskyttelsesprofiler og gummimåtter.

 5. BILLI DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed er specialiseret inden for fremstilling af og handel med følgende pakninger: Glideringstætninger, pakdåsepakninger, stansede planpakninger, PTFE (Teflon®), grafitpakninger, spiralpakninger, og endvidere leverer vi fladtætningsbånd, glideringstætninger, pakdåsepakninger og meget mere. Du kan drage nytte af vores store lager. Vi har næsten alle standard pakninger i næsten enhver materialekonfiguration og i alle mål på lager (mere end 80.000 dele).

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MOVINGROUP S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden udvikler og sælger plastpakninger og kundetilpassede industrikomponenter. Virksomheden har et team af kvalificerede personer med erfaring og teknisk ekspertise, opnået inden for pakninger og plastforarbejdning gennem mere end 30 år. Movingroup støtter store virksomheder inden for skibssektoren, SMV'er af hydrauliske komponenter, producenter af jordbearbejdningsmaskiner, producenter af industrianlæg og mange andre. ISO 9001, sporbarhed af hver forsendelse.

 2. SATI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SATI SRL, er en Distributør, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den opererer også inden for Vatteringsmateriale, vandtæt, Tætninger, mekaniske, o-ringe, vandtætte pakninger i teflon, Vatteringsmateriale, vandtæt, Tætninger, mekaniske, Pakningsringe i metal, vandtætte kontaktringe, og vandtætte forbindelser brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 3. BERLUX LEUCHTEN GMBH BY RIDI GROUP

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BERLUX LEUCHTEN GMBH BY RIDI GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den er baseret i Zeuthen, Tyskland.

 4. BESCHE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BESCHE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den opererer også inden for Tætningsringe, Gummi - tekniske elementer til industrien, Gummi og derivater, Gummipakninger, Staldmåtter, Smudsfangsmåtter, Tætningsringe, Gummi-metal-forbindelser, og Gummiformdele brancherne. Den er baseret i Hattingen, Tyskland.

 5. LÖSING GMBH TECHNISCHE GUMMIPRESSEREI

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LÖSING GMBH TECHNISCHE GUMMIPRESSEREI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 1. PIOFLEX KUNSTSTOFF IN FORM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PIOFLEX KUNSTSTOFF IN FORM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den er baseret i Denzlingen, Tyskland.

 2. SICO TECH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SICO TECH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den er baseret i Waltershausen, Tyskland.

 1. PTFE COMPETENCE CENTER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PTFE COMPETENCE CENTER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den er baseret i Großenhain, Tyskland.

 2. STRAEHLE GUMMIFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STRAEHLE GUMMIFORMTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den er baseret i Köngen, Tyskland.

 3. TECHKON GUMMITECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECHKON GUMMITECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den er baseret i Igersheim, Tyskland.

 4. TP BLAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TP BLAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 5. GUMMI-NOLLER-MAIER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GUMMI-NOLLER-MAIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den er baseret i Schorndorf, Tyskland.

 6. WICO WICHMANN, OTTO & CIE GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WICO WICHMANN, OTTO & CIE GMBH + CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den er baseret i Wenden, Tyskland.

 7. ERHARD F. TÖPFER TECHNISCHE GUMMIWAREN E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ERHARD F. TÖPFER TECHNISCHE GUMMIWAREN E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den er baseret i Salzhausen/oelstorf, Tyskland.

 8. DOLLEX.DICHTUNGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOLLEX.DICHTUNGEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 1. RUDOLF SCHWARZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RUDOLF SCHWARZ GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den er baseret i Siegelsbach, Tyskland.

 2. ELAFORM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELAFORM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den er baseret i Brieselang, Tyskland.

 3. KUSCHE KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KUSCHE KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den er baseret i Neu Wulmstorf, Tyskland.

 4. ISO-CHEMIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ISO-CHEMIE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den er baseret i Aalen, Tyskland.

 5. ELASTOMETALL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELASTOMETALL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den er baseret i Ottersweier, Tyskland.

 6. PREMOEM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PREMOEM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den opererer også inden for Ventiler, hydrauliske, hydrauliske koblinger, Hydraulikskrueforbindelser, Møtrik, Ventiler, hydrauliske, kontraventil, og kugleventiler brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 7. PRÄZISA KUNSTKAUTSCHUKWAREN BETRIEBS-GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRÄZISA KUNSTKAUTSCHUKWAREN BETRIEBS-GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den er baseret i Ratekau, Tyskland.

 8. TDS DUDDECK DICHTUNGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TDS DUDDECK DICHTUNGEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den er baseret i Bochum, Tyskland.

 9. SIMA DICHTUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIMA DICHTUNGSTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den opererer også inden for teknisk rådgivning brancherne. Den er baseret i Güglingen, Tyskland.

 10. INDUSTRIE TECHNIK KLING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INDUSTRIE TECHNIK KLING GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den er baseret i Mannheim, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis