• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • svejserobotter

Resultater for

Svejserobotter - Import eksport

 1. ATOM KARINCA LASER

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1996 er Atom Karinca en enestående kontraktproducent inden for teknik og laserskæring, som er beliggende i Istanbul i Tyrkiet. Vores urokkelige forpligtelse til excellence er rodfæstet i vores højteknologiske infrastruktur som omfatter et fabriksområde på 3.000 m2, en moderne maskinpark og et hold bestående af 60 særdeles højttrænede professionelle, som har mulighed for at arbejde i døgnskift, for at garantere en problemfri produktion for vores værdsatte kunder. Siden vores grundlæggelse i 1996 har vi kontinuerligt udviklet os, og gik ind på markedet på laserskæring i 2005. Vores dedikation til fremskridt kan tydeligt ses i vores kontinuerlige investeringer og forbedrende initiativer. Vores omfattende tjenester omfatter: •Laserskæring •Pladebøjning •Cylinderbøjning •Fremstilling af svejsede dele •Elektrostatisk pulverlakering •Monteringstjenester •Plademetal salgsmaskinpark: LASERSKÆRING MASKINPARK 6 KW skærekræft | 4000x2000 mm pladebehandlingsområde 6 KW skærekræft | 3000x1500 mm pladebehandlingsområde 4 KW skærekræft | 3000x1500 mm pladebehandlingsområde 2, 5 KW skærekræft | 2500x1250 mm pladebehandlingsområde VORES PLADEBØJNINGSMASKINER 7 akser CNC pladebøjningsmaskine 5 akser CNC pladebøjningsmaskine 4 akser CNC pladebøjningsmaskine Hos Atom Karinca leverer vi til vores globale kunder, uden geografiske grænser. Kundetilfredshed er vores højeste prioritet, og vores erfarne team er dedikeret til at forstå og opfylde dine unikke krav. Din succes er vores engagement.

 2. QUELLTECH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  QuellTech er en familieledet virksomhed. Vi udvikler og producerer lasersensorer til berøringsfri udmåling af objekter i 2D/3D. Vi positionerer os som specialist i denne måleproces med en omfattende løsningsportefølje, både i serieproduktion og i kundespecifikke modificeringer. Vores kunder værdsætter QuellTech lasersensorernes funktionalitet og kvalitet, der sørger for processikre og stabile implementeringer. Vi tilbyder kundespecifikke tilpasninger ved mekaniske egenskaber og i firmwaren. Vores løsninger benyttes inden for følgende industriområder: Automotive, maskinproduktion, svejseteknik, robotteknik og forbrugerelektronik. Vi arbejder med systempartnere i: Tyskland, Spanien, Tyrkiet, USA, Sydkorea og Kina, som integrerer QuellTech lasersensorerne i deres maskin- og industriløsninger.

 3. AXE-S-ONE ROBOTIQUE INDUSTRIELLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AXE-S-ONE ROBOTIQUE INDUSTRIELLE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrielle robotter branchen. Den opererer også inden for Svejserobotter, Samlerobotter, Malerobotter, Svejserobotter, Samlerobotter, Malerobotter, Robotanvendelser, og robotteknik til industrimaskiner brancherne. Den er baseret i Pannes, Frankrig.

 4. STIRWELD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden STIRWELD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejserobotter branchen. Den opererer også inden for friktions- og æltningssvejsning brancherne. Den er baseret i Rennes, Frankrig.

 5. SCHNELLDORFER MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHNELLDORFER MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejserobotter branchen. Den opererer også inden for svejsanlæg, og Aluminiumrør, svejsede brancherne. Den er baseret i Schnelldorf, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. IBS AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IBS AUTOMATION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejserobotter branchen. Den opererer også inden for Autopilotudstyr, robotstyret svejsning, automatiske anlæg, automation af robotter, styring af industrianlæg, og Autopilotudstyr brancherne. Den er baseret i Chemnitz, Tyskland.

 2. ESAB-ARCOS-GEORG HARTNER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ESAB-ARCOS-GEORG HARTNER GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Svejserobotter branchen. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 3. OKB SONDERMASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OKB SONDERMASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejserobotter branchen. Den er baseret i Schönebeck, Tyskland.

 4. IGM ROBOTERSYSTEME AG

  Østrig

  Som medlem af Global Welding Technologies kan vi se tilbage på en 50 årig historie, som en førende virksomhed inden for området af automatiseret svejsning. Med datterselskaber og partnere i mere end 20 lande, er vi i dag den eneste producent og leverandør i verden, af automatiseret svejsnings- og skæreteknik, fra lysbuer til laser til elektronstråler. Som den eneste østrigske producent af robotter, der er specifikt udviklet til lysbuesvejsning, har vores kunder en omfattende viden og erfaring til rådighed. Systemer til lastbilindustrien, til udgravning, til jernbanekonstruktion, kedelproduktion samt skibsbygning eksporteres globalt, og udgør rygraden i velkendte produktionsanlæg. Vores produktsortiment spænder fra delsystemer til automatiseret svejsning, til hele anlæg der består af flere robotceller, der dermed danner komplette produktionslinjer.

 5. FÖRSTER WELDING SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  I mere end 30 år har optimering, rationalisering og videreudvikling af svejsetekniske fremstillingsprocesser drevet os fremad. Som pioner inden for modulære svejsebordssystemer og branchekender inden for teknisk avanceret apparatkonstruktion har FÖRSTER welding systems GmbH udviklet sig til en specialist med fremragende internationalt renommé. En høj produktionskvote på vores egen fabrik gør det muligt for os at reagere hurtigt og med højeste kvalitet på meget specielle kundeforespørgsler. Ansete virksomheder med ekspertise i bearbejdning af stål og specialstål værdsætter de meget fleksible og ergonomisk optimerede produktløsninger fra FÖRSTER welding systems. Anlæg, anordninger og systemer, der er baseret på modulære konstruktioner, fungerer efter byggeklodsprincippet og muliggør frit arbejde i alle tre rumdimensioner.

 1. MÜLLER OPLADEN GMBH

  Tyskland

  MÜLLER OPLADEN er et traditionelt tysk maskinteknikfirma, der blev grundlagt i 1919, og som ledes af ejerne. Den amerikanske specialist WATTS har været en del af MÜLLER OPLADEN-koncernen siden 2016. På det tyske sted i Leverkusen-Opladen og i USA i nærheden af ​​Seattle, producerer MÜLLER OPLADEN 3D-profilskæremaskiner til rundrør, beholdere, fade, firkantsrør og stålbjælker samt mekaniserede svejsesystemer som langsgående og perifer svejsesystemer. Fra den enkelte maskine til det automatiserede produktionssystem inklusive håndtering, skabes der løsninger, der fungerer effektivt, pålideligt og med lang holdbarhed. Kunder i over 70 lande kan findes inden for olie- og gasindustrien, container- og kraftværkskonstruktion, skibsværftindustrien, stålkonstruktion og anlægskonstruktion. Med servicebaser i Tyskland, USA, Rusland, De Forenede Arabiske Emirater, Indien, Singapore og Brasilien garanteres der direkte støtte til markederne.

 2. NEURA ROBOTICS GMBH

  Tyskland

  NEURA Robotics har missionen endegyldigt at lukke kløften mellem robotter og mennesker og dermed gøre robotter tilgængelige for alle. Til det har virksomheden, der blev grundlagt i 2019, allerede udviklet tre robotserier. Den højtydende Cobot LARA, en intelligent AMR med navnet MAV og den første kommercielt tilgængelige, kognitive robot MAiRA. Især MAiRA, som scorer point med sin intuitive betjening, er et symbol på fremtidens robot, hvor letvægtskonstruktion-robotteknik, sensorteknologi til iagttagelsen af omgivelserne og kunstig intelligens forenes i et produkt. Hos NEURA Robotics tror vi på, at mennesket bør være i stand til at gøre det, der ligger i kernen af menneskets natur. Mennesker skal udtrykke deres kreativitet og igen koncentrere sig mere om sociale interaktioner i stedet for at varetage usunde og ensformige jobs, der stadig er meget udbredte i samfundet. Derfor står alt, hvad vi gør under mottoet "WE SERVE HUMANITY".

 1. LEAS SPA

  Italien

  Selskabet LEAS S.p.A. virker inden for to områder: metalsvejsning (resistancesvejsning, plasmasvejsning, lasersvejsning, MIG, TIG svejsning) og procesautomatisering. Vi producerer automatiske linjer hovedsageligt til fremstilling af følgende produkter: Varmeradiatorer, stegeovne, kompressorer og kondensatorer til køleskabe, varmtvandsbeholdere, ekspansionsbeholdere og vaske. Vi designer industrielle linjer efter kundens egne specifikationer..

 2. SMT SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  SMT Systemtechnik GmbH er specialiseret i robotanlæg til alle gængse svejseprocesser. Andre hovedområder er robotanlæg til skæring, håndtering og palletering. Vores produkter omfatter: Robotsvejseanlæg, svejserobotter, robotsystemer, robotskæreanlæg, håndteringssystemer inklusive industrirobotter, paletteringsrobotter, drejeborde, robotanvendelser, industrirobotter, monteringsrobotter

 3. UNIVERSAL ROBOTS (GERMANY) GMBH

  Tyskland

  Universal Robots blev grundlagt i Danmark i 2005, og var den første virksomhed der producerede kommercielt anvendelige samarbejdsrobotter - og dermed forvandlede virksomheder og hele industrier.

 4. KEY PLANT AUTOMATION LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KEY PLANT AUTOMATION LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejserobotter branchen. Den opererer også inden for Svejsemaskiner, og Svejsemaskiner brancherne. Den er baseret i Leek, Det Forenede Kongerige.

 5. EKO WELDING & MACHINE AUTOMATION SYSTEMS

  Tyrkiet

  Virksomheden EKO WELDING & MACHINE AUTOMATION SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejserobotter branchen. Den opererer også inden for buesvejsning, automatik og robotteknik, elektroniske svejseapparater, og Rørsvejsemaskine brancherne. Den er baseret i Yenimahalle, Tyrkiet.

 6. KAMESH WELDING AUTOMATION SYSTEMS

  Tyrkiet

  Virksomheden KAMESH WELDING AUTOMATION SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejserobotter branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 7. HELDER RAMIRES, LDA - MAPROC

  Portugal

  Virksomheden HELDER RAMIRES, LDA - MAPROC, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Import-eksport - mekanik branchen. Den opererer også inden for Svejserobotter, hydrauliske kantpresser, industriel laser, og Svejserobotter brancherne. Den er baseret i Nossa Senhora De Fátima, Portugal.

 8. ALL EMBEDDED GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ALL EMBEDDED GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejserobotter branchen. Den er baseret i Kiel, Tyskland.

 1. SCHWEIKERT AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHWEIKERT AUTOMATION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle robotter branchen. Den opererer også inden for Samlerobotter, Samlerobotter, robotter til palletering, robotstyret svejsning, og svejserobot brancherne. Den er baseret i Buchen, Tyskland.

 2. PRIVATE JSC "KINOTEHPROM"

  Ukraine

  Virksomheden PRIVATE JSC "KINOTEHPROM", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejserobotter branchen. Den opererer også inden for industrielle karrosseri- og specialtjenester brancherne. Den er baseret i Chernigov, Ukraine.

 3. PANASONIC CONNECT EUROPE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PANASONIC CONNECT EUROPE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Svejserobotter branchen. Den er baseret i Neuss, Tyskland.

 4. ACOS MAKINA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ACOS MAKINA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejserobotter branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. COMASUR 2000

  Spanien

  Virksomheden COMASUR 2000, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Båndtransportører, Svejserobotter, Båndtransportører, Svejserobotter, forsyninger, og platforme brancherne. Den er baseret i MOLINA DEL SEGURA - MURCIA, Spanien.

 6. STANSEFABRIKKEN GERMANY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STANSEFABRIKKEN GERMANY GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Svejserobotter branchen. Den er baseret i Memmingen, Tyskland.

 7. BOLLORI SOUDAGE CONCEPT

  Frankrig

  Virksomheden BOLLORI SOUDAGE CONCEPT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Reparationer - industrielt udstyr branchen. Den opererer også inden for sømarm, svejsekabiner, svejsning, og svejserobot brancherne. Den er baseret i Rothau, Frankrig.

 8. AYAZ AUTOMATIC WELDING MACHINES

  Tyrkiet

  Virksomheden AYAZ AUTOMATIC WELDING MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejserobotter branchen. Den opererer også inden for nøgler til svejsning, og Auto svejsemaskine brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 9. EXTOR GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EXTOR GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakhuslogistik branchen. Den opererer også inden for Svejserobotter, 3D printere, Svejserobotter, og 3D printere brancherne. Den er baseret i Hannover, Tyskland.

 10. AUTOMAZIONI INDUSTRIALI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden AUTOMAZIONI INDUSTRIALI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Automatisering - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Servomekanismer, Svejserobotter, Robotik, Servomekanismer, Svejserobotter, Robotik, og Robotstyrede arbejdsøer brancherne. Den er baseret i Nave, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis