• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • svampe

Resultater for

Svampe - Import eksport

 1. NEVER DY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Landbrugsfødevarer, kosmetik og næringspræparater siden 2017. Vi er særlig opmærksomme på oprindelsen af vores råstoffer og ingredienser og garanterer sporbarhed og kvalitet af alle vores produkter under hele processen (høst, pakning, import, lagring, levering). Vi stiller vores ekspertise til rådighed for dine projekter og dit R&D | Systematisk analyse | sourcing og import | Solid erfaring og kvalitetsbaseret tilgang til import, pakning, logistik og transport. Stort økologisk produktudvalg (og ikke-økologisk) med over 25 forskellige råvarer og ingredienser - pulver - mel - frø - blade - udtræk - olier - hele produkter - bælge - skaller - - ØKOLOGISK VANILJE spaltet eller uspaltet | sort vanilje | TK-vanilje | rød vanilje US/EU | bourbon - ØKOLOGISK RÅ KAKAO | pulver | bønner - ØKOLOGISKE LOPPEFRØ | skaller | pulver - ØKOLOGISK MORINGA | pulver | tørrede blade | frø | olie. - ØKOLOGISK INGEFÆR | Pulver.... GURKEMEJE - JORDMANDEL - BAOBAB - HIBISCUS - ARONIA - HAVTORN - CAYENNEPEBER - STØDT SORT PEBER - KANEL - HAMP - KARDEMOMME - KRYDDERNELLIKER - PAPAYA etc.. Find vores produktkatalog på vores website. Levering FRANKRIG & EUROPA. Vi håndterer samtlige administrative formaliteter.

 2. OSKAR PAHLKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Velkommen hos Oskar Pahlke GmbH! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os venligst! Vores produkter omfatter: • Kacheret skumplast • Teknisk skumplast • Polerskiver af skumplast • Fliselæggersvampe • Kuffertindlæg af skumplast • Skumplastforarbejdning • Polyætylenskumemballager • Skumplastemballager • Tætninger af skumplast • Tætninger af polyuretanskum

 3. MYCOTRITION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har i vores virksomhed over 40 års erfaring med dyrkning og behandling af medicinske svampe. Vores principper er: •Førsteklasses kvalitet af vores råvarer•Gennemsigtig og sporbar produktionskæde fra dyrkning til levering•Regulære kontroller udført af certificerede tyske laboratorier•Bearbejdning på vores fabrikker i Tyskland og Østrig •Personlig kundeservice. Med hver levering får du detaljerede analyser og certifikater, der garanterer fødevarekvaliteten og/eller kvalitetskontrol og -analyse på højeste niveau, der bekræfter biocertificeringen. Vores varemodtagelseskontrol og kvalitetssikring gennemføres i Tyskland i overensstemmelse med GMP-SOP-certificering og -validering. Råvarerne kontrolleres for tungmetaller, pesticider og mikrobiologiske elementer såsom radioaktivitet og polycyklisk aromatisk kulbrinte, i alt testes i henhold til over 250 parametre.

 4. PANFRUIT

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden PANFRUIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Bær, Frysetørret frugt, Frysetørrede grønsager, Økologiske, fødevarer, Supper, Svampe, Frugt og grønt - import-eksport, Bær, og Frosne bær brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 5. DE WITTE SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DE WITTE SA, er en Distributør, der opererer inden for Rengøring og vedligeholdelse - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Svampe, Industrielle sprøjter til metaloverfladebehandling, rengøring, tilbehør til rengøring, rengøringsartikler, rengøringsprodukter, mikrofiber rengøringsklude, Svampe, og maskiner til industriel rengøring brancherne. Den er baseret i Sint-Gillis-Waas, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CIPREO J.- KYPREOS NATURAL SEA SPONGES

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CIPREO J.- KYPREOS NATURAL SEA SPONGES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svampe branchen. Den opererer også inden for havsvampe, natursvampe fra havet, svampe til den keramiske industri, og svampe til rengøring brancherne. Den er baseret i Kalymnos, Grækenland.

 2. POLYCLEAN INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden POLYCLEAN INTERNATIONAL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svampe branchen. Den er baseret i Ahaus, Tyskland.

 3. WENICE STORE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden WENICE STORE, er en Distributør, der opererer inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel branchen. Den opererer også inden for Rengøringsmidler og sæber - til industri og handel, Pletfjernere, husholdnings-, Frottestoffer, Svampe, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings-, Glas og spejle - rengøringsprodukter, Hygiejne- og toiletprodukter, Vaskemidler til husholdningsbrug, og Vaske- og sæbeprodukter, til industri og handel brancherne. Den er baseret i Mitry Mory, Frankrig.

 4. MICOTEC SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MICOTEC SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svampe branchen. Den opererer også inden for Shiitake, Champignons, og trøfler brancherne. Den er baseret i Gravina In Puglia, Italien.

 5. VÉGÉPACK

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VÉGÉPACK, er en Distributør, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for Svampe, Frugter, Svampe, grønsager, grøntsager i skiver, salater, Færdigretter, Grønsager til wok, og Frugter brancherne. Den er baseret i Arlon, Belgien.

 1. ARTUR21 S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARTUR21 S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skønhedsprodukter branchen. Den opererer også inden for kosmetik, produkter til håret, og svamp brancherne. Den er baseret i Padova, Italien.

 2. LONG ISLAND SPONGE COMPANY

  Bahamas

  Verified by europages badge

  Virksomheden LONG ISLAND SPONGE COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svampe branchen. Den opererer også inden for natursvampe til bad, svampe til hjemmet, Leverandør af ublegede svampe, natursvampe fra havet, havsvampe, Producent af natursvampe fra havet, svampe til industriel brug, og svampe til rengøring brancherne. Den er baseret i Long Island, Bahamas.

 1. MADJAROV 92

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MADJAROV 92, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Planter og urter, medicinal, Svampe, Foie gras, Træprodukter, Tørrede frugter, lavendel, safran, nødder, og hasselnødder brancherne. Den er baseret i Kubrat, Bulgarien.

 2. GLOBAL SÜNGER VE TEMIZLIK ÜRÜNLERI

  Tyrkiet

  Global Sünger ve Temizlik Ürünleri har specialiseret i fremstillingen af rengøringsartikler. Vores produktsortiment omfatter forskellige typer svampe, rengøringsklude, gulvrengøringssæt, stålsvampe eller mikrofiberklude, der er egnet til daglig brug i hele huset. Vores klude rengør uden kemikalier - det gør dem miljøvenlige og samtidig fjerner de 99% af bakterierne. Hvis du leder efter kvalitetsprodukter til nem, hurtig og sikker rengøring af dit hjem eller kontor, så er vi den perfekte partner.

 3. EWALD SCHAUMSTOFFE GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden blev grundlagt som enkeltmandsvirksomhed i 1979 og er nu et personselskab med en lille gruppe motiverede medarbejdere og en moderne struktur. Virksomhedens ledelse varetages af familiemedlemmerne. Firmaets hjemsted er 48683 Ahaus, i Münsterland, med beliggenhed tæt på den hollandske grænse. De nærmeste større byer er Osnabrück, Münster, Enschede (NL). Vores kundekreds er sammensat af firmaer fra industri, håndværk og handel. Produkterne sælges overalt i Tyskland, og eksporten til udlandet får stadig større betydning.

 4. CYPREOS FRANCE EPONGES

  Frankrig

  Naturlige havsvampe. CYPREOS FRANCE ÉPONGES samarbejder med svampefiskere over hele verden. Vi tilbyder vore kunder (grossister) et stort udvalg af svampe af forskellige oprindelse. Fra Fines, Kapadikas eller Zimoka fra Middelhavet til Wool, Grass eller Hard-Head fra Caribien. Vi importerer alle cubanske svampe direkte fra Havana og cubanske fiskere er med til at holde svampefiskeriet, hvis oprindelse går tilbage til oldtiden, levende. Brugen af havsvampe opfylder de særlige behov i kosmetikbranchen (svamp til fjernelse af make-up) til babyer (baby svamp), toilettet og kravene til styrke, der er nødvendige for vedligeholdelse. (biler, maling osv.). Priserne varierer meget og afhænger generelt af verdensproduktionen, oprindelse, størrelse, tekstur, styrke, udseende (formet eller klippet), behandling (rå, vasket eller bleget).

 5. SULPIZIO TARTUFI DI SULPIZIO LIBERATO & C. SAS

  Italien

  I flere år har Sulpizio Tartufi være synonym med kvalitet og erfaring i arbejdet med de mest populære produkter i verden, nemlig trøflen. Udvalgte råvarer og den stærke tradition i en familievirksomhed, hvor alle produktionsfaser gennemføres med håndværksmæssig omhu, gør vores produkter til ægte lækkerier for ganen, som beriger smagene til dit bord.

 6. RE PORCINO

  Italien

  På grund af produkternes karakter og vores værdier, henvender vores virksomhed, der er ung men meget dynamisk, sig til specialiserede forretningsenheder i detailhandlen og store supermarkeder der har alle typer produkter for at imødekomme efterspørgslen fra de mest krævende forbrugere.

 7. COGAL SPA

  Italien

  Tekstilfirma med speciale i linned, som i dag er en solid gruppe og fuldt vertikaliseret, der køber sine råvarer, bomuld, producerer uld, designer og producerer kollektioner til møbelstof til alle typer interiør og imødekommer hurtigt og fleksibelt alle krav.

 8. H.J.GABATHULER AG

  Schweiz

  Virksomheden H.J.GABATHULER AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svampe branchen. Den opererer også inden for tørrede champignoner, dybfrosne svampe, og champignoner engros brancherne. Den er baseret i Au (sg), Schweiz.

 1. LTD. LIGAZA

  Rusland

  Virksomheden LTD. LIGAZA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svampe branchen. Den opererer også inden for Fødevareekstrakter, Kantareller, Rørhatte, og Fødevareekstrakter brancherne. Den er baseret i Ekaterinburg, Rusland.

 2. ONISS

  Ukraine

  Virksomheden ONISS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for Svampe, grøntsagskonserves, og Svampe brancherne. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 3. BARIA TEK. TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden BARIA TEK. TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svampe branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, Import-eksport - fødevarer og landbrug, og tørre grønsager brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 4. TÖLLE HANDELSKONTOR

  Tyskland

  Virksomheden TÖLLE HANDELSKONTOR, er en Engrossalg, der opererer inden for Svampe branchen. Den er baseret i Schieder-Schwalenberg, Tyskland.

 5. KING OF TRUFFLES - SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden KING OF TRUFFLES - SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svampe branchen. Den opererer også inden for krydderi med trøfler, og Luksusartikler brancherne. Den er baseret i Firenze, Italien.

 6. HAYGER MANTAR

  Tyrkiet

  Virksomheden HAYGER MANTAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svampe branchen. Den opererer også inden for Forretningsgaver, Frugt og grønt - import-eksport, Forretningsgaver, Frugt og grønt - import-eksport, Firmagaver, og tørrede champignoner brancherne. Den er baseret i Saraykoy, Tyrkiet.

 7. PUNTO AGRI

  Italien

  Virksomheden PUNTO AGRI, er en Multi-Category, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Svampe, Drikketrug, artikler til hobbyarbejde, Svampe, Drikketrug, og Rugemaskiner og kyllingemødre til fjerkræavl brancherne. Den er baseret i Siano, Italien.

 8. PANAGIOTIDOU TZOANNA JOY SPONGE

  Grækenland

  Virksomheden PANAGIOTIDOU TZOANNA JOY SPONGE, er en Engrossalg, der opererer inden for Svampe branchen. Den opererer også inden for havsvampe brancherne. Den er baseret i Koropi, Grækenland.

 9. HAYGER OYSTER MUSHROOM

  Tyrkiet

  Virksomheden HAYGER OYSTER MUSHROOM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svampe branchen. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 10. NATU BUCHA EIRELLI

  Brasilien

  Virksomheden NATU BUCHA EIRELLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svampe branchen. Den opererer også inden for svampe til hjemmet, og håndklæder brancherne. Den er baseret i Belo Horizonte, Brasilien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis