• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • svampe

Resultater for

Svampe - Import eksport

 1. EWALD SCHAUMSTOFFE GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden blev grundlagt som enkeltmandsvirksomhed i 1979 og er nu et personselskab med en lille gruppe motiverede medarbejdere og en moderne struktur. Virksomhedens ledelse varetages af familiemedlemmerne. Firmaets hjemsted er 48683 Ahaus, i Münsterland, med beliggenhed tæt på den hollandske grænse. De nærmeste større byer er Osnabrück, Münster, Enschede (NL). Vores kundekreds er sammensat af firmaer fra industri, håndværk og handel. Produkterne sælges overalt i Tyskland, og eksporten til udlandet får stadig større betydning.

 2. LEMMEN GMBH

  Tyskland

  Import - eksport - fabrikation af vaskeskind, svampe, bilvaskebørster og klude. Vores historie starter med grundlæggelsen af virksomheden i 1770, og vi har gennem årene opbygget stor erfaring inden for chamois-læder- og bilplejeindustrien. Side vores grundlæggelse har vi oplevet utallige forandringer, og vi udnytter vores betydelige erfaring og vores førsteklasses viden til at være forud for vores tid. Sammen med vores tyske søsterselskab har Lemmen GmbH med hovedsæde i Burscheid (Køln) takket være mange års erfaring givet os mulighed for at producere naturlige og syntetiske svampe. Vores mål er at levere fremragende produkter og en førsteklasses service til vores kunder.I

 3. OSKAR PAHLKE GMBH

  Tyskland

  Velkommen hos Oskar Pahlke GmbH! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os venligst! Vores produkter omfatter: • Kacheret skumplast • Teknisk skumplast • Polerskiver af skumplast • Fliselæggersvampe • Kuffertindlæg af skumplast • Skumplastforarbejdning • Polyætylenskumemballager • Skumplastemballager • Tætninger af skumplast • Tætninger af polyuretanskum

 4. MYCOTRITION GMBH

  Tyskland

  Vi har i vores virksomhed over 40 års erfaring med dyrkning og behandling af medicinske svampe. Vores principper er: •Førsteklasses kvalitet af vores råvarer•Gennemsigtig og sporbar produktionskæde fra dyrkning til levering•Regulære kontroller udført af certificerede tyske laboratorier•Bearbejdning på vores fabrikker i Tyskland og Østrig •Personlig kundeservice. Med hver levering får du detaljerede analyser og certifikater, der garanterer fødevarekvaliteten og/eller kvalitetskontrol og -analyse på højeste niveau, der bekræfter biocertificeringen. Vores varemodtagelseskontrol og kvalitetssikring gennemføres i Tyskland i overensstemmelse med GMP-SOP-certificering og -validering. Råvarerne kontrolleres for tungmetaller, pesticider og mikrobiologiske elementer såsom radioaktivitet og polycyklisk aromatisk kulbrinte, i alt testes i henhold til over 250 parametre.

 5. DE WITTE SA

  Belgien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TÖLLE HANDELSKONTOR

  Tyskland

 2. CIPREO J.- KYPREOS NATURAL SEA SPONGES

  Grækenland

 3. POLYCLEAN INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

 4. THE HELLENIC SPONGE COMPANY

  Det Forenede Kongerige

 5. MICOTEC SRL

  Italien

 1. VÉGÉPACK

  Belgien

 2. GETRA CHEMISCH UND TECHNISCHE PRODUKTE INH. GRUBER EMIL

  Østrig

 1. LONG ISLAND SPONGE COMPANY

  Bahamas

 2. GLOBAL SÜNGER VE TEMIZLIK ÜRÜNLERI

  Tyrkiet

  Global Sünger ve Temizlik Ürünleri har specialiseret i fremstillingen af rengøringsartikler. Vores produktsortiment omfatter forskellige typer svampe, rengøringsklude, gulvrengøringssæt, stålsvampe eller mikrofiberklude, der er egnet til daglig brug i hele huset. Vores klude rengør uden kemikalier - det gør dem miljøvenlige og samtidig fjerner de 99% af bakterierne. Hvis du leder efter kvalitetsprodukter til nem, hurtig og sikker rengøring af dit hjem eller kontor, så er vi den perfekte partner.

 3. CYPREOS FRANCE EPONGES

  Frankrig

  Naturlige havsvampe. CYPREOS FRANCE ÉPONGES samarbejder med svampefiskere over hele verden. Vi tilbyder vore kunder (grossister) et stort udvalg af svampe af forskellige oprindelse. Fra Fines, Kapadikas eller Zimoka fra Middelhavet til Wool, Grass eller Hard-Head fra Caribien. Vi importerer alle cubanske svampe direkte fra Havana og cubanske fiskere er med til at holde svampefiskeriet, hvis oprindelse går tilbage til oldtiden, levende. Brugen af havsvampe opfylder de særlige behov i kosmetikbranchen (svamp til fjernelse af make-up) til babyer (baby svamp), toilettet og kravene til styrke, der er nødvendige for vedligeholdelse. (biler, maling osv.). Priserne varierer meget og afhænger generelt af verdensproduktionen, oprindelse, størrelse, tekstur, styrke, udseende (formet eller klippet), behandling (rå, vasket eller bleget).

 4. SULPIZIO TARTUFI DI SULPIZIO LIBERATO & C. SAS

  Italien

  I flere år har Sulpizio Tartufi være synonym med kvalitet og erfaring i arbejdet med de mest populære produkter i verden, nemlig trøflen. Udvalgte råvarer og den stærke tradition i en familievirksomhed, hvor alle produktionsfaser gennemføres med håndværksmæssig omhu, gør vores produkter til ægte lækkerier for ganen, som beriger smagene til dit bord.

 5. COGAL SPA

  Italien

  Tekstilfirma med speciale i linned, som i dag er en solid gruppe og fuldt vertikaliseret, der køber sine råvarer, bomuld, producerer uld, designer og producerer kollektioner til møbelstof til alle typer interiør og imødekommer hurtigt og fleksibelt alle krav.

 6. H.J.GABATHULER AG

  Schweiz

 7. ONISS

  Ukraine

 8. LTD. LIGAZA

  Rusland

 1. GROUP PACK SP. Z O.O.

  Polen

 2. PUNTO AGRI

  Italien

 3. BARIA TEK. TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 4. KING OF TRUFFLES - SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMI S.R.L.

  Italien

 5. HAYGER MANTAR

  Tyrkiet

 6. PANAGIOTIDOU TZOANNA JOY SPONGE

  Grækenland

 7. LA NATURA DEL BOSCO SRLS

  Italien

 8. HAYGER OYSTER MUSHROOM

  Tyrkiet

 9. NATU BUCHA EIRELLI

  Brasilien

 10. GRASS LLC

  Rusland