• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • svampe

Resultater for

Svampe - Import eksport

 1. LEMMEN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Import - eksport - fabrikation af vaskeskind, svampe, bilvaskebørster og klude. Vores historie starter med grundlæggelsen af virksomheden i 1770, og vi har gennem årene opbygget stor erfaring inden for chamois-læder- og bilplejeindustrien. Side vores grundlæggelse har vi oplevet utallige forandringer, og vi udnytter vores betydelige erfaring og vores førsteklasses viden til at være forud for vores tid. Sammen med vores tyske søsterselskab har Lemmen GmbH med hovedsæde i Burscheid (Køln) takket være mange års erfaring givet os mulighed for at producere naturlige og syntetiske svampe. Vores mål er at levere fremragende produkter og en førsteklasses service til vores kunder.I

  Hjemmeside Open In New icon
 2. EWALD SCHAUMSTOFFE GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Virksomheden blev grundlagt som enkeltmandsvirksomhed i 1979 og er nu et personselskab med en lille gruppe motiverede medarbejdere og en moderne struktur. Virksomhedens ledelse varetages af familiemedlemmerne. Firmaets hjemsted er 48683 Ahaus, i Münsterland, med beliggenhed tæt på den hollandske grænse. De nærmeste større byer er Osnabrück, Münster, Enschede (NL). Vores kundekreds er sammensat af firmaer fra industri, håndværk og handel. Produkterne sælges overalt i Tyskland, og eksporten til udlandet får stadig større betydning.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. ARVITEX, LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Arvitex virksomheden er en handelsvirksomhed der tilbyder et stort udvalg af husholdnings- og kosmetikprodukter af høj kvalitet, til rimelige priser. Vi specialiserer os i fremstilling af produkter under vores egne mærker, såsom Master FRESH, EXXE, Emily Style, Fresh idea, PARLO og deres aktive reklamering i Rusland, SNG-landene og andre lande. Sortimentet i vores virksomhed inkluderer produkter som: mundplejeprodukter, kosmetik, husholdningskemikalier og rengøringsprodukter, luftfriskere, vådservietter, sæbe, eco-produkter. Alle vores produkter er certificerede, og overholder de internationale kvalitetsstandarder. Vi følger markedstrenden, og er altid klar til at tilbyde innovative og relevante produkter. Kombinationen af høj kvalitet og rimelige priser, adskiller vores produkter på hylderne fra konkurrenternes. Vores professionelle team er klar til at modtage kundernes ordrer hurtigt og levere inden for rimelig tid.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. OSKAR PAHLKE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Velkommen hos Oskar Pahlke GmbH! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os venligst! Vores produkter omfatter: • Kacheret skumplast • Teknisk skumplast • Polerskiver af skumplast • Fliselæggersvampe • Kuffertindlæg af skumplast • Skumplastforarbejdning • Polyætylenskumemballager • Skumplastemballager • Tætninger af skumplast • Tætninger af polyuretanskum

  Hjemmeside Open In New icon
 5. LIMITED LIABILITY COMPANY FRESHBERRY

  Rusland

  Verified by Europages badge

  FRESHBERRY LLC specialiserer sig i høstning og bearbejdning af vilde bær og champignon, samt vilde og kultiverede medicinske urter. Virksomheden høster og udfører eksport og import af kosttilskud og naturlige fødevarer: lynfrosne bær (tranebær, multebær, blåbær, tyttebær) op til 4.000 ton årligt, samtidig med vi jævnt øger volumen af vores høst. FRESHBERRY's eget netværk af leverandører i 9 regioner i Rusland og Hviderusland, giver virksomheden mulighed for at overvåge produkternes kvalitet, gennem den fulde produktionscyklus: fra indsamling af champignon og høstning af bær, deres nedfrysning, rensning og bearbejdning, til forsendelse til forbrugeren. Virksomhedens produktionslinjer til frysning og rensning af bær, grøntsager og frugt har udstyr fra de førende producenter i Europa. Produkterne nedfryses i en IQF-tunnelfryser (individuel lynfrysning). Virksomheden anvender optiske og laser sorteringsmaskiner, for at fjerne alle fremmedlegemer og defekte råmaterialer, samt sortere naturlige produkter i henhold til justerbare parametre. FRESHBERRY’s sæsonfacilitet har mere end 100 medarbejdere, produktionskapaciteten fra udstyret gør det muligt at øge den årlige bearbejdningsvolumen op til 12.000 ton bær. Fødevareproducenten er certificeret i henhold til FSSC 22000 Food Safety Management System, og tjekker stråleniveauerne i alle råmaterialer, samt færdige produkter i deres laboratorier.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. YAGODY KARELII

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Yagody Karelii virksomheden er førende inden for indsamling og bearbejdning af vilde bær (multebær, blåbær, tyttebær, tranebær, havtorn), samt vilde champignoner (karl johan, aspenbolete, brun skælrørhat, xerocomus) i Rusland og Europa. Yagody Karelii leverer følgende produkter til fødevarevirksomheder og den farmaceutiske branche: - Lynfrosne individuelle (IQF) bær og champignoner; - frysetørrede bær, champignoner, grøntsager og frugt; - frossen bærpuré, NFC bærsaft; - infuserede bær; - bihonning, inklusive honning blandet med frysetørrede bær; - birke-spejlporesvamp (Inonotus obliquus); - birkesaft. Virksomheden fremstiller også mere end 100 SKU af bærprodukter til slutbrugere, leverer dem til detailkæder og eksporterer dem til forskellige lande via et distributionsnetværk. Yagody Karelii blev grundlagt i 2004. Virksomhedens produktionsfaciliteter er beliggende i Kostomuksha, som ligger i Republikken Karelija, Rusland. Virksomheden betjener fuldt automatiserede produktionslinjer fra Europa, som fremstiller mere end 50.000 ton naturlige fødevarer om året. Alle produkter fremstilles under streng overholdelse af sikkerheds- og kvalitetsstandarderne. Vores kvalitetsstyringssystem overholder FSSC 22000 (SGS). En stor del af vores produkter er certificeret som økologiske iht. EU-bestemmelserne. Vi bruger ikke farvestoffer, smagsforstærkere, kunstige tilsætningsstoffer eller GMO, og vi sporer produktionsprocessen fra den sæsonmæssige indsamling af bær til emballering.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. RESFOOD

  Rusland

  Verified by Europages badge

  ResFOOD – den største producent og engrosvirksomhed af professionelle fødevareprodukter inden for ASIATISK CUISINE (JAPANSK, KOREANSK, KINESISK). HoReCa har været førende på markedet i Rusland siden 2010. Mere end 250 hovedprodukter: sushiris, tilberedt noritang, ingefær, saucer, sunde fødevarer osv. Garanteret tilgængelighed af produkter, vi har fødevarer med en høj og stabil kvalitet, til priser der vil overraske og imponere dig! Vi har vores eget fødevarelaboratorie, hvor vi skaber eksklusive opskrifter og konstant forbedrer kvaliteten og stabiliteten af vores produkter. Vi eksporterer til 11 lande i verden. Vi tilbereder maden sammen på vores kulinariske akademier, og viser dermed tydeligt forskellen på vores konkurrenter, og vi deler nye opskrifter med vores klienter. Vores team er professionelle inden for deres område. Vi har mere end 200 ansatte. Resfood har et omdømme som en ærlig og ansvarlig producent. Vi er klar til at levere den nødvendigt markedsføringsstøtte: træning af salgsteams, kampagnematerialer, prøver, mesterklasser.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. MYCOTRITION GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi har i vores virksomhed over 40 års erfaring med dyrkning og behandling af medicinske svampe. Vores principper er: •Førsteklasses kvalitet af vores råvarer•Gennemsigtig og sporbar produktionskæde fra dyrkning til levering•Regulære kontroller udført af certificerede tyske laboratorier•Bearbejdning på vores fabrikker i Tyskland og Østrig •Personlig kundeservice. Med hver levering får du detaljerede analyser og certifikater, der garanterer fødevarekvaliteten og/eller kvalitetskontrol og -analyse på højeste niveau, der bekræfter biocertificeringen. Vores varemodtagelseskontrol og kvalitetssikring gennemføres i Tyskland i overensstemmelse med GMP-SOP-certificering og -validering. Råvarerne kontrolleres for tungmetaller, pesticider og mikrobiologiske elementer såsom radioaktivitet og polycyklisk aromatisk kulbrinte, i alt testes i henhold til over 250 parametre.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. TÖLLE HANDELSKONTOR

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. CIPREO J.- KYPREOS NATURAL SEA SPONGES

  Grækenland

  Verified by Europages badge
 1. POLYCLEAN INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. MICOTEC SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
 3. VÉGÉPACK

  Belgien

  Verified by Europages badge
 4. GETRA CHEMISCH UND TECHNISCHE PRODUKTE INH. GRUBER EMIL

  Østrig

  Verified by Europages badge
 5. ARTUR21 S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge
 6. ANAVITA NATURKOST GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. TESSITURA SPUGNA DI BINATI M. & C. S.A.S.

  Italien

  Verified by Europages badge
 8. GLOBAL SÜNGER VE TEMIZLIK ÜRÜNLERI

  Tyrkiet

  Global Sünger ve Temizlik Ürünleri har specialiseret i fremstillingen af rengøringsartikler. Vores produktsortiment omfatter forskellige typer svampe, rengøringsklude, gulvrengøringssæt, stålsvampe eller mikrofiberklude, der er egnet til daglig brug i hele huset. Vores klude rengør uden kemikalier - det gør dem miljøvenlige og samtidig fjerner de 99% af bakterierne. Hvis du leder efter kvalitetsprodukter til nem, hurtig og sikker rengøring af dit hjem eller kontor, så er vi den perfekte partner.

 9. CYPREOS FRANCE EPONGES

  Frankrig

  Naturlige havsvampe. CYPREOS FRANCE ÉPONGES samarbejder med svampefiskere over hele verden. Vi tilbyder vore kunder (grossister) et stort udvalg af svampe af forskellige oprindelse. Fra Fines, Kapadikas eller Zimoka fra Middelhavet til Wool, Grass eller Hard-Head fra Caribien. Vi importerer alle cubanske svampe direkte fra Havana og cubanske fiskere er med til at holde svampefiskeriet, hvis oprindelse går tilbage til oldtiden, levende. Brugen af havsvampe opfylder de særlige behov i kosmetikbranchen (svamp til fjernelse af make-up) til babyer (baby svamp), toilettet og kravene til styrke, der er nødvendige for vedligeholdelse. (biler, maling osv.). Priserne varierer meget og afhænger generelt af verdensproduktionen, oprindelse, størrelse, tekstur, styrke, udseende (formet eller klippet), behandling (rå, vasket eller bleget).

 10. RE PORCINO

  Italien

  På grund af produkternes karakter og vores værdier, henvender vores virksomhed, der er ung men meget dynamisk, sig til specialiserede forretningsenheder i detailhandlen og store supermarkeder der har alle typer produkter for at imødekomme efterspørgslen fra de mest krævende forbrugere.

 1. SULPIZIO TARTUFI DI SULPIZIO LIBERATO & C. SAS

  Italien

  I flere år har Sulpizio Tartufi være synonym med kvalitet og erfaring i arbejdet med de mest populære produkter i verden, nemlig trøflen. Udvalgte råvarer og den stærke tradition i en familievirksomhed, hvor alle produktionsfaser gennemføres med håndværksmæssig omhu, gør vores produkter til ægte lækkerier for ganen, som beriger smagene til dit bord.

 2. COGAL SPA

  Italien

  Tekstilfirma med speciale i linned, som i dag er en solid gruppe og fuldt vertikaliseret, der køber sine råvarer, bomuld, producerer uld, designer og producerer kollektioner til møbelstof til alle typer interiør og imødekommer hurtigt og fleksibelt alle krav.

 3. H.J.GABATHULER AG

  Schweiz

 4. LTD. LIGAZA

  Rusland

 5. PUNTO AGRI

  Italien

 6. ONISS

  Ukraine

 7. BARIA TEK. TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 8. KING OF TRUFFLES - SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMI S.R.L.

  Italien

 9. HAYGER MANTAR

  Tyrkiet

 10. HAYGER OYSTER MUSHROOM

  Tyrkiet