• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sukkerglasserede mandler

Resultater for

Sukkerglasserede mandler - Import eksport

 1. MARCO

  Belgien

  Verified by europages badge

  Marco er en dynamisk virksomhed inden for artikler til dåb, konfirmationer og bryllupper. Vi tilbyder desuden sæsonkollektioner. Marco tilbyder et stort udvalg og lave priser og henvender sig udelukkende til forhandlere og branchefolk. Besøg vores hjemmeside og se, hvad Marco kan tilbyde din virksomhed. Import og eksport.

 2. GHS TRADING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GHS Trading GmbH med hovedkontor i Hamborg er en specialiseret handelsvirksomhed, som beskæftiger sig med verdensomspændende salg af FMCG-produkter (Fast-Moving Consumer Goods), som både omfatter fødevarer og ikke-fødevarer. Vi excellerer især inden for drikkevarer, søde sager, slik, bolsjer og lignende artikler. Hvis du leder efter en pålidelig og fair B2B-engrosforhandler for FMCG-produkter, så er vi din første kontakt. Hos GHS Trading plejer vi relationerne til vores leverandører og kunder ud fra princippet om ligeberettigelse og lægger i den forbindelse stor vægt på at stille kvalitet til rådighed samtidig med at forholdet med pris og ydelse er optimalt. Vi sørger for et til stadighed voksende produktsortiment, som ikke kun er kendetegnet ved attraktive priser, men også ved at det altid tilbyder et udvalg med store margener inden for segmenterne søde sager, drikkevarer og spirituosa. Et af vores særlige kendetegn er vores kompetente og motiverede medarbejdere. De iagttager de globale markeder opmærksomt, registrerer trends, der opstår, og finder innovative tilbud. Vi brænder for vores produkter og elsker udfordringer. Uanset, om du leder efter en seriøs B2B-engrosforhandler eller et bestemt produkt eller vil samarbejde om produktplacering, vores anbefaling til dig er at kontakte os. Vores mission koncentrerer sig om sammenslutningen af producenter og detailforhandlere.

 3. CANDYVILLE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CANDYVILLE, er en Multi-Category, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for Sukkerglasserede mandler, og Sukkerglasserede mandler brancherne. Den er baseret i Gierle, Belgien.

 4. DRAGEES REYNAUD

  Frankrig

  Specialiteter overtrukket med chokolade (mørk, lys, nougatcreme, karamel, trøffel osv.) og dekorationer (sølv, guld, forskellige farver og fyldt med sukker eller chokolade), små chokoladehjerter i mange farver. Vi bruger udvalgte mandler: Avola, mandler fra Frankrig og Spanien valgt for deres specielle smag. Vi bruger ekstra god chokolade til vores chokoladespecialiteter. Vores produkter fremstilles udelukkende af mørk chokolade med 70 % kakao.

 5. CONFETTI MUCCI ALBERTO

  Italien

  Mucci Alberto har mange års erfaringen inden for håndværksfremstillede konfektvarer og chokolade.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ITALDOLCI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ITALDOLCI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den opererer også inden for chokolade, sukkerglasserede mandler, Øko-chokolade, og plader chokolade brancherne. Den er baseret i Barletta, Italien.

 2. LES DRAGEES COLCHQIUES

  Frankrig

  Virksomheden LES DRAGEES COLCHQIUES, er en Engrossalg, der opererer inden for Sukkerglasserede mandler branchen. Den opererer også inden for festdekoration, bryllupskort, og Tilbehør til dåb brancherne. Den er baseret i Gemenos, Frankrig.

 3. KOENIG BACKMITTEL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden KOENIG BACKMITTEL GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Sukkerglasserede mandler branchen. Den er baseret i Werl, Tyskland.

 4. OTAC ASCENSEURS ET MONTE-CHARGES

  Frankrig

  Virksomheden OTAC ASCENSEURS ET MONTE-CHARGES, er en Distributør, der opererer inden for Lifte branchen. Den opererer også inden for elevator, sukkerglasserede mandler, og konstruktion af pladser brancherne. Den er baseret i Mandres Les Roses, Frankrig.

 5. GORYAL GMBH

  Schweiz

  Virksomheden GORYAL GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Sukkerglasserede mandler branchen. Den er baseret i Biberist, Schweiz.

 1. NASTRI PORTACONFETTI

  Italien

  Virksomheden NASTRI PORTACONFETTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sukkerglasserede mandler branchen. Den opererer også inden for bolsjedåser, og bryllupsartikler brancherne. Den er baseret i Revello, Italien.

 2. MATEDIN

  Tyrkiet

  Virksomheden MATEDIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for sukkerglaserede mandler brancherne. Den er baseret i Mardin, Tyrkiet.

 1. TURRONES SAN ANDRÉS

  Spanien

  Virksomheden TURRONES SAN ANDRÉS, der opererer inden for Nougat branchen. Den opererer også inden for Sukkerglasserede mandler, Kandiserede frugter, Sukkerglasserede mandler, Kandiserede frugter, Touron-nougat, og chokolade brancherne. Den er baseret i TOBARRA - ALBACETE, Spanien.

 2. 3 PAGEN VERSAND UND HANDELSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG.

  Tyskland

  Virksomheden 3 PAGEN VERSAND UND HANDELSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG., er en Engrossalg, der opererer inden for Butikker branchen. Den opererer også inden for dekorationer, og sukkerglaserede mandler brancherne. Den er baseret i Alsdorf-Begau, Tyskland.

 3. SUESS-VERSAND

  Tyskland

  Virksomheden SUESS-VERSAND, er en Engrossalg, der opererer inden for Ikke-chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for sukkerstads med chokolade og kakao, sukkerglaserede mandler, og chokolade brancherne. Den er baseret i Karlsruhe, Tyskland.

 4. CONFISERIE DES ARCADES

  Frankrig

  Virksomheden CONFISERIE DES ARCADES, er en Detailsalg, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for slik, chokolade, sukkerglaserede mandler, og kaffe brancherne. Den er baseret i Saint-Etienne, Frankrig.

 5. CONFISERIES DRAGÉES ADAM

  Frankrig

  Virksomheden CONFISERIES DRAGÉES ADAM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sukkerglasserede mandler branchen. Den opererer også inden for konfekt, og hjemmelavet chokolade brancherne. Den er baseret i Herrlisheim Près Colmar, Frankrig.

 6. CONFISEUR LÄDERACH GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden CONFISEUR LÄDERACH GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for Chokoladeholdigt slik, Chokoladeholdigt slik, sukkerstads med chokolade og kakao, sukkerglaserede mandler, og gaveartikler brancherne. Den er baseret i Dillenburg, Tyskland.

 7. ZUCKERHANDELSUNION GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZUCKERHANDELSUNION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Sukker, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Sukker, sukkerglaserede mandler, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 8. YERNAUX

  Belgien

  Virksomheden YERNAUX, er en Detailsalg, der opererer inden for Dekorationsartikler i tin branchen. Den opererer også inden for Sukkerglasserede mandler, fyldt chokoladekonfekt, glasserede mandler med chokolade, gaveartikler, og Sukkerglasserede mandler brancherne. Den er baseret i Auvelais, Belgien.

 1. SEIDL CONFISERIE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SEIDL CONFISERIE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for fyldt chokolade, Håndlavet chokolade, Sukkerglasserede mandler, og Konfekt brancherne. Den er baseret i Laaber, Tyskland.

 2. CONFETTI CRISPO

  Italien

  Virksomheden CONFETTI CRISPO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sukkerglasserede mandler branchen. Den er baseret i San Giuseppe Vesuviano, Italien.

 3. CRIDECOR SRL. DI CRISPO

  Italien

  Virksomheden CRIDECOR SRL. DI CRISPO, er en Detailsalg, der opererer inden for Sukkerglasserede mandler branchen. Den opererer også inden for festartikler, bolsjedåser, bold, og dekorationer til kager brancherne. Den er baseret i San Giuseppe Vesuviano, Italien.

 4. ETABLISSEMENTS HAVARD SARL

  Frankrig

  Virksomheden ETABLISSEMENTS HAVARD SARL, er en Distributør, der opererer inden for Bagværk branchen. Den opererer også inden for Sukkerglasserede mandler, levering til bagere, og Sukkerglasserede mandler brancherne. Den er baseret i Damigny, Frankrig.

 5. ERNESTO BRUSA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ERNESTO BRUSA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sukkerglasserede mandler branchen. Den opererer også inden for fabrikant af sukkerglacerede mandler, glasserede mandler med chokolade, og Fabrikant af sukkerglacerede mandler til fester brancherne. Den er baseret i Varese, Italien.

 6. HISPALPAN

  Spanien

  Virksomheden HISPALPAN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bageri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for værksted, reparation af maskiner, bagerier, og sukkerglaserede mandler brancherne. Den er baseret i Sevilla, Spanien.

 7. SHIRIN LLC

  Azerbaidjan

  Virksomheden SHIRIN LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for sukkerglaserede mandler, og Karamel og chokolade brancherne. Den er baseret i Baku, Azerbaidjan.

 8. INCI SABANCIOGULLARINDAN

  Tyrkiet

  Virksomheden INCI SABANCIOGULLARINDAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sukkerglasserede mandler branchen. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 9. KARAMANIS DRAGEES

  Grækenland

  Virksomheden KARAMANIS DRAGEES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sukkerglasserede mandler branchen. Den opererer også inden for sukkerglaserede mandler, og glasserede mandler med chokolade brancherne. Den er baseret i MANDRA ATTIKIS, Grækenland.

 10. CONFISERIE DE MEDICIS

  Frankrig

  Virksomheden CONFISERIE DE MEDICIS, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for sukkerglaserede mandler, og Hjemmelavet fabrikation af chokoladebolsjer brancherne. Den er baseret i Saint Maur Des Fossees, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis