• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • strygesten

Resultater for

Strygesten - Import eksport

 1. MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden Magripedra-Preparação de Granites Lda har været på markedet i mere end 20 år, og stoler på erfaringen af deres partnere og manager, som sammenlagt har mere end 30 års erfaring i branchen. Magripedra-Preparação de Granites Lda har særdeles erfarne medarbejdere som arbejder med forvandling af natursten, hvormed de kan forvandle alle former for sten i forskellige dimensioner og finishes. Vi leverer arbejdskraft til flere miner fra nord til syd i Portugal og Spanien, og har kapacitet til at udforske nye markeder i Europa. Magripedra-Preparação de Granites Lda har også deres egen produktionsenhed i Alpendorada og Matos, Marco de Canaveses, hvor vi forvandler råmaterialer til færdige produkter i forskellige størrelser, som sælges på tværs af Europa til forskellige sektorer. Vores kunders tilfredshed er vores bevis og bekræftelse på kvaliteten af vores produkter og serviceydelser. Anerkendte virksomheder stoler på os, og vi drager fordel af vores samarbejde og kundefokus. Kontakt os!

 2. SHARPENING STONES INDUSTRY

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Det officielle navn for produktet er sliberedskab, men det er også kendt som vandsten eller slibesten. Det er et naturligt produkt uden metalliske mineraler som består af 96-99 % silicumdioxid, som findes i mikrokrystaller i Elounda-bjergene. Det er det eneste sted det findes, under flere lag af sedimentmaterialer bestående af oldgamle marineliv. Under parallel lag af vandsten som normalt har en helt hvid eller lysegrå farve, udgraver vi og behandler slibestenene.

 3. FRIEDRICH ELECTRONIC GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRIEDRICH ELECTRONIC GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strygesten branchen. Den er baseret i Lollar, Tyskland.

 4. A PEDRA DAS MEIGAS

  Spanien

  Den største spanske virksomhed inden for naturlige slibesten. Vores håndværksfremstillede sliberedskaber med stålklinge forandrer hele slibekonceptet. Den konstante brug af denne slibesten vedligeholder dine knive, og når en kniv skærer bedre, så holder den længere.

 5. R Ü C K E R T MÜHLEN- U. ANLAGENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden R Ü C K E R T MÜHLEN- U. ANLAGENTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strygesten branchen. Den er baseret i Altdorf, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ERNST PRACHER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ERNST PRACHER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strygesten branchen. Den er baseret i Moosburg An Der Isar, Tyskland.

 2. I.C.M. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden I.C.M. S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Strygesten, Farvemøller og -blandemaskiner, Strygesten, og Farvemøller og -blandemaskiner brancherne. Den er baseret i Albaredo D'adige, Italien.

 3. ITALMEK S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ITALMEK S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Strygesten, Farvemøller og -blandemaskiner, Strygesten, og Farvemøller og -blandemaskiner brancherne. Den er baseret i Nuvolento, Italien.

 4. GIORGIO NOVARA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GIORGIO NOVARA S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Tipvogne, Strygesten, Tipvogne, og Strygesten brancherne. Den er baseret i Rivoli, Italien.

 5. OFFICINA MECCANICA DI CAMILLETTI STEFANO

  Italien

  Virksomheden OFFICINA MECCANICA DI CAMILLETTI STEFANO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Strygesten, Farvemøller og -blandemaskiner, Strygesten, og Farvemøller og -blandemaskiner brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 1. PENNATI COSTRUZIONI MECCANICHE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PENNATI COSTRUZIONI MECCANICHE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Strygesten, Tørringsanlæg, industrielle, Strygesten, og Tørringsanlæg, industrielle brancherne. Den er baseret i Cologno Monzese, Italien.

 2. COMAC S.R.L.

  Italien

  Virksomheden COMAC S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Tipvogne, Strygesten, Tipvogne, og Strygesten brancherne. Den er baseret i Egna, Italien.

 1. HECKMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HECKMANN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Strygesten, og Strygesten brancherne. Den er baseret i Bad Friedrichshall, Tyskland.

 2. T B F MASONRY CLEANING SERVICES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden T B F MASONRY CLEANING SERVICES, der opererer inden for Strygesten branchen. Den er baseret i Highbridge, Det Forenede Kongerige.

 3. HOLBEACH MEMORIAL CO

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HOLBEACH MEMORIAL CO, der opererer inden for Strygesten branchen. Den er baseret i Spalding, Det Forenede Kongerige.

 4. DREW MEMORIALS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DREW MEMORIALS, der opererer inden for Strygesten branchen. Den er baseret i Bodmin, Det Forenede Kongerige.

 5. ALWAYS IN OUR THOUGHTS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ALWAYS IN OUR THOUGHTS, der opererer inden for Strygesten branchen. Den er baseret i Bolton, Det Forenede Kongerige.

 6. P HOULDEY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden P HOULDEY, der opererer inden for Strygesten branchen. Den er baseret i Birmingham, Det Forenede Kongerige.

 7. HOWARTH'S MEMORIALS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HOWARTH'S MEMORIALS, der opererer inden for Strygesten branchen. Den er baseret i Bolton, Det Forenede Kongerige.

 8. KEYSTONE GRANITE & MEMORIALS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KEYSTONE GRANITE & MEMORIALS, der opererer inden for Strygesten branchen. Den er baseret i Lichfield, Det Forenede Kongerige.

 1. SHIELDS STONEWORK & RESTORATION

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SHIELDS STONEWORK & RESTORATION, der opererer inden for Strygesten branchen. Den er baseret i Epsom, Det Forenede Kongerige.

 2. ANGLESEY MASONARY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ANGLESEY MASONARY, der opererer inden for Strygesten branchen. Den er baseret i Moelfre, Det Forenede Kongerige.

 3. HENGOED MONUMENTAL SERVICES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HENGOED MONUMENTAL SERVICES, der opererer inden for Strygesten branchen. Den er baseret i Hengoed, Det Forenede Kongerige.

 4. WJS (UK) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WJS (UK) LTD, der opererer inden for Strygesten branchen. Den er baseret i Wetherby, Det Forenede Kongerige.

 5. CO-OPERATIVE MONUMENTAL SERVICES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CO-OPERATIVE MONUMENTAL SERVICES, der opererer inden for Strygesten branchen. Den er baseret i Plymouth, Det Forenede Kongerige.

 6. LLOYD & SMITH LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LLOYD & SMITH LTD, der opererer inden for Strygesten branchen. Den er baseret i Oldham, Det Forenede Kongerige.

 7. IAN WOOD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden IAN WOOD, der opererer inden for Strygesten branchen. Den er baseret i Newcastle Upon Tyne, Det Forenede Kongerige.

 8. CONTROL WATERJET CUTTING

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CONTROL WATERJET CUTTING, der opererer inden for Strygesten branchen. Den er baseret i Chesterfield, Det Forenede Kongerige.

 9. MEMORIES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MEMORIES LTD, der opererer inden for Strygesten branchen. Den er baseret i Oldham, Det Forenede Kongerige.

 10. K M LEDGEWAY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden K M LEDGEWAY, der opererer inden for Strygesten branchen. Den er baseret i York, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis