• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • strikkemaskiner og tilbehør - industrielle

Resultater for

Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle - Import eksport

 1. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  ESER CHEMICALS er en producent af særlige kemikalier til et udvalg af industrielle brancher, såsom smøremidler og væsker til metalarbejde, særlige emulgatorpakker, Stivelseslim rheologimodifikatorer, automobilkemikalier, mineralolie- og silikoneolieemulgatorer, silikone og non-silikone skumdæmpere, oleokemikalier, behandlingsolier og additiver til tekstiler, antisapbejdse til træ, OAT- og IAT-rusthæmmere til kølevæske og varmeoverførselsvæsker, væsker til hydraulikbremser, slidstærke additiver, særlig og råvare ester. Vi udvikler skræddersyede kemiske produkter og løsninger til vores kunder. Vi er især specialiseret inden for følgende produkter; Opløselig mineralolieemulgatorpakke, blandeolie og kegleolie emulgatorpakke, pakke med opløsningsmiddelsemulgator til bomuldsopsamlere, emulgatorpakke til strikkeolie, rusthæmmere til kølervæske og industrielle kølevæsker, Dot 3 og Dot 4 hydraulikbremsevæske emulgatorpakke, semisyntetiske væsker til metalarbejde til multimetalmaskiner osv.

 2. HAJ TEX GROUP

  Usbekistan

  Verified by europages badge

  HAJ TEX blev grundlagt i 2018 i Uzbekistan, og er en fuld integreret tekstilvirksomhed som specialiserer sig i produktionen af førsteklasses produkter, hvilket har givet dem et pålideligt omdømme. Ideen bag “Cot Cluster Economy” er at avle bomuld på en ansvarlig måde, og videreføre dette til alle processer, maksimere den tilføjede værdi og minimere den negative effekt på miljøet, ved at genbruge produktionsaffald ved hjælp af sekundære beklædningsteknologiprocesser. Affald fra bomuld bruges som basis for foder til vores kreaturer, samt til bomuldsolieanlægget. Denne klynge er en gruppe af integrerede virksomhedsenheder som er involveret på tværs af bomuldsbehandling, ginning, spinning, tekstilproduktion og færdiggørelse og produktion af beklædning. Vores produkter kommer med følgende internationale certifikater STANDARD 100 by OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Som et eksempel besluttede vi os for at bevise, at bomuldsbranchen i Uzbekistan kan overholde de globale standarder inden for kvalitet og sikkerhed inden for arbejdsforhold. Vi har tiltrukket særdeles kvalificerede specialister og professionelt udstyr fra verdenskendte mærker for at starte en fuld produktionscyklus, begyndende med plantning af bomuld på markerne, og som ender med produktionen af stilfuld beklædning med vores eget mærke. Vores produktudvalg omfatter forskellige former for bomuldsgarn, bomuldstekstil, strikket tekstil og færdige produkter.

 3. SHANGHAI DURA INDUSTRIAL CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Virksomheden SHANGHAI DURA INDUSTRIAL CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstil - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle, Lukketøj og spænder, Etiketter, tøj-, Film og plader, plast-, Plastprodukter til beklædningsindustrien, Tasker, dokumentmapper og håndtasker, Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle, modetilbehør, og Lukketøj og spænder brancherne. Den er baseret i Songjiang District, Shanghai, Kina.

 4. KAYMAZ TRIKO

  Tyrkiet

  Virksomheden KAYMAZ TRIKO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den opererer også inden for strikkede strømpevarer efter mål, trikotagevarer i bomuld, tilbehør til strik, og pullover brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. TRANSTEXTIM

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TRANSTEXTIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den opererer også inden for trikotagevarer brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BRIGHI GROUP

  Italien

  Virksomheden BRIGHI GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trikotage - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle, Strikkemaskiner, til boligen, Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle, og Strikkemaskiner, til boligen brancherne. Den er baseret i Forlì, Italien.

 2. TEXTIL-MASTER

  Tyskland

  Virksomheden TEXTIL-MASTER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den opererer også inden for cirkulære strikkemaskiner, og maskiner og udstyr til trikotagevarer brancherne. Den er baseret i Reutlingen, Tyskland.

 3. TSC-INTENATIONAL

  Ukraine

  Virksomheden TSC-INTENATIONAL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den opererer også inden for strikkemaskine til sokker brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 4. STITCHER GMBH SEWING-MACHINES

  Tyskland

  Virksomheden STITCHER GMBH SEWING-MACHINES, er en Engrossalg, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Symaskiner og tilbehør - industrielle, Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle, Tekstilklippemaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Symaskiner og tilbehør - industrielle, Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle, og Tekstilklippemaskiner brancherne. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 5. GISKA GROUP/ALMATEXTIL

  Polen

  Virksomheden GISKA GROUP/ALMATEXTIL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, cirkulære strikkemaskiner, og Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Łódź, Polen.

 1. MASCHEN KNITTED WIRE MESH FACTORY

  Kina

  Virksomheden MASCHEN KNITTED WIRE MESH FACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den er baseret i Hengshui, Kina.

 2. WUXI SHUANGDA PLUSH CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden WUXI SHUANGDA PLUSH CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den er baseret i Chunjiang Road, Xishan Zone, Kina.

 1. BHADAURIA INFOTECH PRIVATE LIMITED

  Indien

  Virksomheden BHADAURIA INFOTECH PRIVATE LIMITED, er en Engrossalg, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den er baseret i New Delhi, Indien.

 2. HUAXIA YSTEX INDUSTRIAL CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden HUAXIA YSTEX INDUSTRIAL CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den er baseret i Yantai, Kina.

 3. SERRAINO ROSALBA

  Italien

  Virksomheden SERRAINO ROSALBA, der opererer inden for Reparationer - forbrugsvarer branchen. Den opererer også inden for Trikotage - maskiner og udstyr, Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle, Trikotage - maskiner og udstyr, og Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle brancherne. Den er baseret i Rivarolo Canavese, Italien.

 4. PORTOBELLO WOOLLENS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PORTOBELLO WOOLLENS, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den opererer også inden for Stoffer, Stoffer, kunst- og syntetiske, Stoffer, og Stoffer, kunst- og syntetiske brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 5. A ELLIOT LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden A ELLIOT LTD, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den opererer også inden for Stoffer, Stoffer, kunst- og syntetiske, Stoffer, og Stoffer, kunst- og syntetiske brancherne. Den er baseret i Selkirk, Det Forenede Kongerige.

 6. DAKS SIMPSON LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DAKS SIMPSON LTD, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den opererer også inden for Stoffer, Stoffer, kunst- og syntetiske, Stoffer, og Stoffer, kunst- og syntetiske brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 7. AHMAD TEXTILES UK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AHMAD TEXTILES UK, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den opererer også inden for Stoffer, Stoffer, kunst- og syntetiske, Stoffer, og Stoffer, kunst- og syntetiske brancherne. Den er baseret i Bradford, Det Forenede Kongerige.

 8. ANTICH & SONS (HUDDERSFIELD) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ANTICH & SONS (HUDDERSFIELD) LTD, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den opererer også inden for Stoffer, Stoffer, kunst- og syntetiske, Stoffer, og Stoffer, kunst- og syntetiske brancherne. Den er baseret i Huddersfield, Det Forenede Kongerige.

 1. JAMES ROBINSON FIBRES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden JAMES ROBINSON FIBRES LTD, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den opererer også inden for Stoffer, Stoffer, kunst- og syntetiske, Stoffer, og Stoffer, kunst- og syntetiske brancherne. Den er baseret i Bradford, Det Forenede Kongerige.

 2. SHIMA - ORSI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden SHIMA - ORSI S.P.A., der opererer inden for Trikotage - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle, Strikkemaskiner, til boligen, Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle, og Strikkemaskiner, til boligen brancherne. Den er baseret i Segrate, Italien.

 3. CHANNEL JUMPER

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CHANNEL JUMPER, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den opererer også inden for Stoffer, Stoffer, kunst- og syntetiske, Stoffer, og Stoffer, kunst- og syntetiske brancherne. Den er baseret i Guernsey, Det Forenede Kongerige.

 4. SOPHIE STELLER

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SOPHIE STELLER, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den opererer også inden for Stoffer, Stoffer, kunst- og syntetiske, Stoffer, og Stoffer, kunst- og syntetiske brancherne. Den er baseret i Twickenham, Det Forenede Kongerige.

 5. LARSEN ITALIANA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LARSEN ITALIANA S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Trikotage - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle, Strikkemaskiner, til boligen, Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle, og Strikkemaskiner, til boligen brancherne. Den er baseret i Moglia, Italien.

 6. G H HURT & SON LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden G H HURT & SON LTD, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den opererer også inden for Stoffer, Stoffer, kunst- og syntetiske, Stoffer, og Stoffer, kunst- og syntetiske brancherne. Den er baseret i Nottingham, Det Forenede Kongerige.

 7. WUXI JIALONG TEXTILE MACHINERY CO., LTD

  Kina

  Virksomheden WUXI JIALONG TEXTILE MACHINERY CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den er baseret i Wuxi, Kina.

 8. OZDILEK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden OZDILEK, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den opererer også inden for Stoffer, Stoffer, kunst- og syntetiske, Stoffer, og Stoffer, kunst- og syntetiske brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 9. QUICK CHOICE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden QUICK CHOICE LTD, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den opererer også inden for Stoffer, Stoffer, kunst- og syntetiske, Stoffer, og Stoffer, kunst- og syntetiske brancherne. Den er baseret i Leicester, Det Forenede Kongerige.

 10. NARROW FABRIC SERVICES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden NARROW FABRIC SERVICES LTD, der opererer inden for Strikkemaskiner og tilbehør - industrielle branchen. Den opererer også inden for Stoffer, Stoffer, kunst- og syntetiske, Stoffer, og Stoffer, kunst- og syntetiske brancherne. Den er baseret i Coalville, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis