• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • strækmetal - plader

Resultater for

Strækmetal - plader - Import eksport

 1. TECNO PERF - LAMIERE FORATE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECNO PERF - LAMIERE FORATE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Strækmetal - plader, Industripladearbejde, falsning af metal, stansning, Strækmetal - plader, gennemborede plader til miner og stenbrud, Industripladearbejde, og plader brancherne. Den er baseret i Rivalta Di Torino, Italien.

 2. BST BRÜNSCH GMBH

  Tyskland

  Vi har specialiseret os i fremstilling af dekorative strækgitre i høj kvalitet: strækgitterplader til loftsbeklædninger, vægbeklædninger, akustiklofter, klimalofter & beklædning af yderfacader. Pladerne anvendes primært i offentlige bygninger (lufthavne, messehaller, skoler og lignende).

 3. SORETOL

  Tunisien

  Virksomheden SORETOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Strækmetal - plader, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Distributør af svejsede rør, Strækmetal - plader, rørfabrikant, og Stål og metaller - formgivning og spåntagning brancherne. Den er baseret i Sfax, Tunisien.

 4. ANB METAL - EXPANDED METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden ANB METAL - EXPANDED METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strækmetal - plader branchen. Den er baseret i Tekirdag, Tyrkiet.

 5. RMIG LOCHBLECHE GMBH

  Østrig

  Virksomheden RMIG LOCHBLECHE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strækmetal - plader branchen. Den er baseret i Leobersdorf, Østrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AR-GEN METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden AR-GEN METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Strækmetal - plader, Metalgitter, Beklædning, metal, Strækmetal - plader, Metalgitter, og Beklædning, metal brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 2. ONR ONUR RAF VE SOGUTMA SISTEMLERI SAN. TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ONR ONUR RAF VE SOGUTMA SISTEMLERI SAN. TIC.LTD.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strækmetal - plader branchen. Den opererer også inden for Forretningsindretning, Display-enheder til forretninger, metalreoler til forretninger, Forretningsindretning, og Display-enheder til forretninger brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. ALTTRA, S.A. DE C.V.

  Mexico

  Virksomheden ALTTRA, S.A. DE C.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strækmetal - plader branchen. Den er baseret i Queretaro, Mexico.

 4. SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O., er en Distributør, der opererer inden for Strækmetal - plader branchen. Den opererer også inden for Gitterværk, metal, rustfrit stål, specialstål og alm. stål, Gitterværk, metal, Hulplade af strækmetal, og metalmaling til udsmykning brancherne. Den er baseret i Ostrava, Tjekkiet.

 5. INTERMOLD INDUSTRIESERVICE GMBH

  Østrig

  Virksomheden INTERMOLD INDUSTRIESERVICE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strækmetal - plader branchen. Den er baseret i Nußbach, Østrig.

 1. NANTONG SHENGLI HEAVY MACHINE MANUFACTURING CO,LTD

  Kina

  Virksomheden NANTONG SHENGLI HEAVY MACHINE MANUFACTURING CO,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strækmetal - plader branchen. Den er baseret i Hai'an,nantong, Kina.

 2. ADNAN DOGAN DEMIRCELIK MAMULLERI SAN VE TIC A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden ADNAN DOGAN DEMIRCELIK MAMULLERI SAN VE TIC A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Strækmetal - plader, og Strækmetal - plader brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. SA GARONNE ISOLATION

  Frankrig

  Virksomheden SA GARONNE ISOLATION, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Strækmetal - plader, Strækmetal - plader, og isolering brancherne. Den er baseret i Toulouse, Frankrig.

 2. MEVACO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MEVACO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Perforering af stål og metaller, Plader til sænksmedning, Strækmetal - plader, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Perforering af stål og metaller, Plader til sænksmedning, og Strækmetal - plader brancherne. Den er baseret i Göppingen, Tyskland.

 3. SPEDNAS SAC KALIP

  Tyrkiet

  Virksomheden SPEDNAS SAC KALIP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strækmetal - plader branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 4. CLAESSENS WETTSTEIN ET FILS

  Belgien

  Virksomheden CLAESSENS WETTSTEIN ET FILS, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Byggestål, Strækmetal - plader, Bukning - stål og metaller, Rør og slanger, stål-, Byggestål, Strækmetal - plader, Bukning - stål og metaller, og Rør og slanger, stål- brancherne. Den er baseret i Vise, Belgien.

 5. TORMETAIS - SOCIEDADE COMERCIALIZAÇAO DE METAIS, LDA.

  Portugal

  Virksomheden TORMETAIS - SOCIEDADE COMERCIALIZAÇAO DE METAIS, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strækmetal - plader branchen. Den opererer også inden for Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, Fjedre, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, og Fjedre brancherne. Den er baseret i Nogueira Do Cravo, Portugal.

 6. GRILLE MÉTAL

  Frankrig

  Virksomheden GRILLE MÉTAL, er en Distributør, der opererer inden for Strækmetal - plader branchen. Den opererer også inden for Strækmetal, metalplader, og metalgitre brancherne. Den er baseret i Saint Maixant, Frankrig.

 7. TECHPLI

  Frankrig

  Virksomheden TECHPLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Strækmetal - plader, Strækmetal - plader, plader, plader - handel, og plader af aluminiumoxid brancherne. Den er baseret i Toulouse, Frankrig.

 8. FLO

  Belgien

  Virksomheden FLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Strækmetal - plader, Strækmetal - plader, Strækmetaldækken, og Hulplade af strækmetal brancherne. Den er baseret i Lauwe, Belgien.

 1. T&H NAMEPLATES CO.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden T&H NAMEPLATES CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strækmetal - plader branchen. Den er baseret i Portadown, Det Forenede Kongerige.

 2. DELPHI PANO VE METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden DELPHI PANO VE METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strækmetal - plader branchen. Den opererer også inden for skæring af plader, og Fabrikation af elevatorkabiner brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. ALBA SIDERURGICA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ALBA SIDERURGICA S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Strækmetal - plader branchen. Den opererer også inden for galvaniserede hegn og plader, metalplader, perforerede, og jernprodukter brancherne. Den er baseret i Masera' Di Padova, Italien.

 4. MERTEL KALIP PRES VE MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden MERTEL KALIP PRES VE MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strækmetal - plader branchen. Den opererer også inden for hydrauliske pressere, apparater til udtrækning, Vaffelplader, og CNC bearbejdning brancherne. Den er baseret i Samsun, Tyrkiet.

 5. AS.SER.VIS

  Frankrig

  Virksomheden AS.SER.VIS, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Strækmetal - plader, Strækmetal - plader, og international handel med metal brancherne. Den er baseret i Argiesans, Frankrig.

 6. MIRACLE EXPANDED METAL SHEET FACTORY

  Kina

  Virksomheden MIRACLE EXPANDED METAL SHEET FACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strækmetal - plader branchen. Den opererer også inden for Strækmetal brancherne. Den er baseret i hengshui, Kina.

 7. ITALFIM

  Frankrig

  Virksomheden ITALFIM, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Strækmetal - plader branchen. Den opererer også inden for Filtre i strækmetal, Strækmetaldækken, og Strækmetalsier brancherne. Den er baseret i Pedrengo, Frankrig.

 8. BÉTON TRANSPORT POMPAGE

  Frankrig

  Virksomheden BÉTON TRANSPORT POMPAGE, er en Distributør, der opererer inden for Strækmetal - plader branchen. Den opererer også inden for nedsænkning af vandførende lag til sanering, SLIBEMIDLER, faste og fleksible, og lampeskærme, individualiserede brancherne. Den er baseret i Le Blanc Mesnil, Frankrig.

 9. JIANGSU HAIYANG HARDWARE MESH CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden JIANGSU HAIYANG HARDWARE MESH CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Strækmetal - plader branchen. Den opererer også inden for metalstifer brancherne. Den er baseret i Jiangsu, Kina.

 10. METAL SERVICE ZWEVEGEM

  Belgien

  Virksomheden METAL SERVICE ZWEVEGEM, er en Engrossalg, der opererer inden for Strækmetal - plader branchen. Den er baseret i Zwevegem, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis