• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stoffer til teknisk brug

Resultater for

Stoffer til teknisk brug - Import eksport

 1. GKD - GEBR. KUFFERATH AG.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GKD - Gebr. Kufferath AG er et ejerstyret teknisk væveri, der er førende på det globale marked inden for løsninger fremstillet af metalvæv, plastvæv og spiralvæv. Fire uafhængige forretningsområder har samlet deres kompetencer under et tag: Industrielvæv (tekniske væv- og filterløsninger), procesbælter (bånd fremstillet af væv og spiraler), arkitektonisk væv (facader, indvendige komponenter og sikkerhedssystemer fremstillet af metalvæv), Mediamesh® (gennemsigtige mediefacader). Tæt på markedet over hele kloden: med hovedkvarter i Tyskland, fem andre fabrikker i USA, Sydafrika, Kina, Indien og Chile samt filialer i Frankrig, Spanien, Dubai og verdensomspændende agenturer.

 2. ISOVOLTA AG

  Østrig

  Verified by europages badge

  Som en førende international producent af elektriske isoleringsmaterialer, tekniske laminater og kompositmaterialer har ISOVOLTA Group en global tilstedeværelse. 16 produktions- og salgssteder i 11 lande på tre kontinenter, skyldes mange års erfaring med syntese og omdannelse af råmaterialer til meget pålidelige, intelligente materialer. Materiale- og teknologikendskab, fleksibilitet og innovationsglæde bestemmer produktudvikling og karakteriserer kundeforholdet baseret på et partnerskab. Cirka 20 brancher - fra elektronik til luftfart til maskinteknik - er afhængige af den brede ISOVOLTA produktportefølje. De mere end 1.500 ansatte over hele verden, herunder ca. 390 i Østrig, er eksperter inden for områderne imprægnering, laminering, presning, forarbejdning, polymerkemi og procesteknologi. De ser sig selv som ansvarlige for deres kunder - og er service- og problemløsningsorienteret med en professionel, personlig og interkulturel kompetence.

 3. MAISHI WIRE MESH

  Kina

  Verified by europages badge

  Maishi Wire Mesh er en førende producent af højteknologiske trådnetsprodukter. Virksomheden blev grundlagt i 1986 og er beliggende i Kina. Gennem vores dedikation til kundecentreret innovation og mere end 30 års udvikling, er MAISHI-produkterne blevet eksporteret til mere end 95 lande og mere end 30 af de bedste 500 virksomheder. MAISHI`s vision er at hjælper enhver kunde med at opnå en bedre udvikling. Ved at bruge vores erfaring og ekspertise inden for produktion, fremstiller MAISHI førsteklasses produkter og skabe grønne løsninger, som betyder, at kunder kan vinde markedet. Hvorfor vælge os? - Mere end 35 års historie - ISO9001-certifikat - Skræddersyet produktion - Levering til tiden - Tilstrækkeligt lager - Tredjepart inspektioner - Videokonferencer - Priser - Professionelle certifikater

 4. TISSAGES NICOLLET ET FILS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Specialist i design og fremstilling af stof, lærred og teknisk stof og tekstiler til fødevarer til mejerier, osterier, charcuterier, saltet kød, industri- og håndværksbagerier. Vi behersker internt alle faser af produktionen af vores stof og tekniske stoffer til fødevareindustrien, fra råvaren til det færdige produkt. Alle vores tekstiler, stof og lærred til fødevarer bliver fremstilles i vore egne værksteder.

 5. TESSILGIADA PRODUZIONE TESSUTI TECNICI TNT

  Italien

  Verified by europages badge

  Tessil Giada srl udvikler stoffer til alle sektorer: camping, fodtøj, biler, reklame, bygninger, madrasser og dyner. Tessil Giada srl udfører forskellige samlinger, limning- og belægning. Firmaet Tessil Giada srl startede sin forretning med at producere maliwatt og malivlies, og begyndte siden at følge efterspørgslen for spunbond-strik og strikket stof.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PHIFER EUROPE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PHIFER EUROPE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stoffer til teknisk brug branchen. Den opererer også inden for Solskærme og tilbehør, myggenet, stof til teknisk og industriel brug, Solskærme og tilbehør, beskyttelsesnet, stof af glasfiber, og stof i nye fibre brancherne. Den er baseret i Comignago, Italien.

 2. DORSTENER DRAHTWERKE H. W. BRUNE & CO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DORSTENER DRAHTWERKE H. W. BRUNE & CO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stoffer til teknisk brug branchen. Den opererer også inden for stålledninger, ståltråd, filtrerende stoffer, luftfiltre, Trådgitter, punktsvejset, og Bølgegitter brancherne. Den er baseret i Dorsten, Tyskland.

 3. GFG GESELLSCHAFT FÜR GEWEBEKOMPENSATOREN MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GFG GESELLSCHAFT FÜR GEWEBEKOMPENSATOREN MBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompensatorer branchen. Den opererer også inden for Vatteringsmateriale, vandtæt, Tekstilstoffer til teknisk brug, Tekstilstoffer til industriel brug, Stoffer til teknisk brug, industrielle stoffer, Asbestfri snører, emballager, bånd, Vatteringsmateriale, vandtæt, Tekstilstoffer til teknisk brug, og Tekstilstoffer til industriel brug brancherne. Den er baseret i Hummeltal, Tyskland.

 4. MARCH

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stoffer til teknisk brug branchen. Den opererer også inden for Tekstilstoffer til industriel brug, Formgivning af plastmaterialer, stof til teknisk og industriel brug, vandtæt stof til teknisk og industriel brug, Tekstilstoffer til industriel brug, Stof, Formgivning af plastmaterialer, antistatiske stoffer, og manchetter i plast brancherne. Den er baseret i Bolzano, Italien.

 5. WEBSTOFFE WAIBLINGEN TEXTILVEREDLUNG-SOLINGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WEBSTOFFE WAIBLINGEN TEXTILVEREDLUNG-SOLINGEN GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Stoffer til teknisk brug branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 1. SGL COMPOSITES MATERIALS GERMANY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SGL COMPOSITES MATERIALS GERMANY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stoffer til teknisk brug branchen. Den opererer også inden for Bånd, vævede - industrielle, Stoffer, uvævede, optisk fiber, teknisk tråd og garner, naturfibre, kulfibre, Fiberholdige kompositmaterialer, halvfabrikata i plast, og Bånd, vævede - industrielle brancherne. Den er baseret i Wackersdorf, Tyskland.

 2. BRUNSWICK MOONDREAM

  Frankrig

  BRUNSWICK er Europas førende leverandør af færdigsyede gardiner i tekniske stoffer af mærket MOONDREAM, vi sælger stoffer og foringer til gardiner. Disse produkter er designet til at give en bedre isolering, både visuelt og lydmæssigt. Mørklægningsstoffer, formørkelsesstoffer, termiske eller brandsikre M1 stoffer er tilgængelige fra lager i et bredt sortiment af ensfarvede og trykte stoffer. Fremstillet i Europa, kan klar til opsætning, foringer eller gardiner kan fremstilles på bestilling eller udvikles til dit eget brand.

 1. DICKSON CONSTANT

  Frankrig

  Førende i Europa inden for markiselærred. Vi markedsfører tekniske kvalitetstekstiler til udendørs brug som udendørsmarkiser, parasoller, solskærme, telte, regnsejl til skibe, pudestoffer, gardiner mv. under mærkerne DICKSON og SUNBRELLA. Dickson er specialist i tekniske tekstiler til forbedring og beskyttelse af boligen og er i dag anerkendt i hele verden som en reference inden for udendørs stoffer.

 2. F.A. KÜMPERS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  E.F. A. Kümpers producerer markedsorienterede førsteklasses tekstiler. Vores produkter: • Bomuldstekstiler • Viskosetekstiler • Tekniske tekstiler • Råtekstiler • Bomuldsgarn • Garn til tekniske tekstiler • Blandet garn • Bomuldstråd • Bundter af tekniske fibre • Kunststoftekstiler

 3. ITT INTERNATIONAL TECHNICAL TEXTILES GMBH

  Tyskland

  Berliner-klæde, skifteklæde, saltlageklæde, klæde til aftræksapparater, aftræksklæder, indlæg til gæringskurve, indlæg til gæringsskabe, bageklæde, filter, dejkedelafdækninger, slanger til melfordeling, påfyldningsklæde

 4. JSC MOGOTEX

  Belarus

  JSC "MOGOTEX" - er den største producent af tekstilvarer i Republikken Belarus. JSC "MOGOTEX" forarbejder råvarer som polyestertråde, viskosefibre, bomuld, bomuld og polyester, polyester- og viskosegarn. Virksomheden producerer et bredt sortiment af stof til speciel- og standardbeklædning, til industrien for særligt udstyr og syartikler i læder, stof til indendørs brug, forarbejdet stof, speciel- og standardbeklædning, forhæng, vaskeservice.

 5. KAVILTEX TEKNIK TEKSTIL DANISMANLIK SAN.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden KAVILTEX TEKNIK TEKSTIL DANISMANLIK SAN.LTD.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stoffer til teknisk brug branchen. Den opererer også inden for stof til udendørs rullegardiner, vandtæt stof til teknisk og industriel brug, aramidstof, og fabrikation af stof brancherne. Den er baseret i Gungoren/ Istanbul, Tyrkiet.

 6. SHADESIGN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SHADESIGN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Solafskærmning, indvendig og udvendig branchen. Den opererer også inden for Stoffer til teknisk brug, sejldug til skygge, og Stoffer til teknisk brug brancherne. Den er baseret i Bruckmühl, Tyskland.

 7. GEBUTEX GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GEBUTEX GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stoffer til teknisk brug branchen. Den opererer også inden for belagte stoffer, og Møbelstof brancherne. Den er baseret i Helmbrechts, Tyskland.

 8. R.I.S. S.N.C DI SORRENTINO MARSIA & CO

  Italien

  Virksomheden R.I.S. S.N.C DI SORRENTINO MARSIA & CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stoffer til teknisk brug branchen. Den opererer også inden for Tøj - bjærgning og genbrug, klargøring og sterilisering af uldrester, og affald til industrien brancherne. Den er baseret i Napoli, Italien.

 1. BB-LINE® BERNHARD BÖCKNER GMBH&CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden BB-LINE® BERNHARD BÖCKNER GMBH&CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stoffer til teknisk brug branchen. Den opererer også inden for Solafskærmning, indvendig og udvendig, Solafskærmning, indvendig og udvendig, plisseret, jalousier, og Rullegardin belagt stof brancherne. Den er baseret i Lich, Tyskland.

 2. PROGTEX COATINGS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PROGTEX COATINGS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stoffer til teknisk brug branchen. Den er baseret i Sparneck, Tyskland.

 3. EVERPIA INTERMARU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EVERPIA INTERMARU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stoffer til teknisk brug branchen. Den er baseret i Eschborn, Tyskland.

 4. WINDTEX VAGOTEX SPA

  Italien

  Virksomheden WINDTEX VAGOTEX SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stoffer, belagte branchen. Den opererer også inden for Stoffer til teknisk brug, brandsikre laminater, film i ekstensible plastmaterialer, vandtætte åndende membraner, og Stoffer til teknisk brug brancherne. Den er baseret i Colognola Ai Colli, Italien.

 5. VANDEPUTTE - AVITEX

  Belgien

  Virksomheden VANDEPUTTE - AVITEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stoffer til teknisk brug branchen. Den er baseret i Ingelmunster, Belgien.

 6. LACORAY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LACORAY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stoffer branchen. Den opererer også inden for Bomuldsstoffer, Stoffer, belagte, Stoffer til teknisk brug, Blandede stoffer, Bomuldsstoffer, Stoffer, belagte, Stoffer til teknisk brug, og Blandede stoffer brancherne. Den er baseret i Bocholt, Tyskland.

 7. MÜLLER TEXTIL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MÜLLER TEXTIL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstilstoffer til teknisk brug branchen. Den opererer også inden for Stoffer til teknisk brug, og Stoffer til teknisk brug brancherne. Den er baseret i Wiehl, Tyskland.

 8. BFACTORY

  Belgien

  Virksomheden BFACTORY, er en Distributør, der opererer inden for Trykning - digital- branchen. Den opererer også inden for Stoffer til teknisk brug, og Stoffer til teknisk brug brancherne. Den er baseret i Mont-Saint-Guibert, Belgien.

 9. DOLLFUS & MULLER

  Frankrig

  Virksomheden DOLLFUS & MULLER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stoffer til teknisk brug branchen. Den opererer også inden for Læder, garvning, filtstoffer, filtpenne, og Læder, garvning brancherne. Den er baseret i Heimsbrunn, Frankrig.

 10. SASYTEX

  Frankrig

  Virksomheden SASYTEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstilstoffer til teknisk brug branchen. Den opererer også inden for Tekstilstoffer til industriel brug, Tekstilstoffer til transportindustrien, Stoffer til teknisk brug, tekniske stoffer til varmeisolering, Tekstilstoffer til industriel brug, Tekstilstoffer til transportindustrien, og Stoffer til teknisk brug brancherne. Den er baseret i Belmont-Tramonet, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis