• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stivelse til fødevarer

Resultater for

Stivelse til fødevarer - Import eksport

 1. BB WHOLESALE

  Holland

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH er en førende aktør inden for international engrossalg, eksport, forsyning og distribution af premium fødevarer, drikkevarer og livsstilsprodukter. Vores mission er at levere enestående værdi gennem et alsidigt udvalg af førsteklasses produkter til konkurrencedygtige priser, hvilket sikrer kundetilfredshed og opbygger varige forhold. Ved at arbejde i et miljø som værdsætter innovation og support, er vores team hos MD Global Trading GmbH dedikeret til samarbejde, vækst og kreativitet. Vi hjælper vores medarbejdere med at være i front på et marked der altid udvikler sig, og sørger for, at vores tjenester forbliver dynamiske og de bedste. Vi er fokuseret på miljøansvar, og anvender bæredygtige praksisser på tværs af vores forsyningskæde, for at minimere vores påvirkning. Derudover arbejder vi aktivt med, og bidrager til de samfund hvor vi driver vores virksomhed. Hos MD Global Trading GmbH er vores vision at være en førende leverandør af førsteklasses engrosprodukter og tjenester, tilpasse os til ændrende kundebehov samtidig med vi skaber bæredygtig værdi for alle stakeholdere. Vi er stolte over at overholde vores forpligtelser, bevare konsistens og overholde vores deadlines – hvilket er nøglepunkter i vores forpligtelse til excellence i branchen. Vælg MD Global Trading GmbH for en pålidelig og problemfri oplevelse inden for global indkøb af førsteklasses engrosprodukter.

 2. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Handelsvirksomhed som arbejder inden for fødevarebranchen. Vi specialiserer os i handel med mejeriprodukter; vegetabilsk protein; fødevarer og foder tilsætningsstoffer. Vores tilbud er henvendt til virksomheder inden for B2B-branchen. Takket være vores team, har virksomheden mange loyale forretningspartnere, og vi udvider konstant. I 2019 vandt vi den præstigefyldte pris som den hurtigtvoksende virksomhed inden for fødevaresektoren i Polen. På nuværende tidspunkt er virksomheden registreret i fire europæiske lande - Polen, Tyskland, Holland og Italien.

 3. AUGUSTE BLOCH

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AUGUSTE BLOCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stivelse til fødevarer branchen. Den er baseret i Liverdun, Frankrig.

 4. BIRMINGHAM INDUSTRIES (UK, INDIA)

  Det Forenede Kongerige

  Vi er et team af meget erfarne individer fra forskellige professionelle brancher. Grundlæggerholdet består af en medicinsk doktor som er engageret i kvalitetsstandarder, en ingeniør som har styret projekter for EU-regeringer og Amazon, og en forretningsmand med erfaring inden for opstart, styring af overholdelsesprojekter, og SAAS-udviklingshold. Vi har også det bedste opstartshold som består af intelligente, engagerede praktikanter og samarbejdspartnere, som er valgt blandt de bedste på britiske og indiske forretnings- og juraskoler. Vi har fuld rådgivning fra en bestyrelse af eksperter og investorer som har mere end 30 års erfaring, som er indsamlet fra enhver branche.

 5. A.D.E.A.

  Italien

  Firmaet A.D.E.A. blev etableret i 1933 og bekræftede hurtigt sin position som førende inden for produktion af stivelse, dextrin og appretur til tekstilindustrien med det formål at åbne sin aktivitet for fødevaresektoren, den farmaceutiske og kemiske sektor, catering og organiseret distribution.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL

  Spanien

  Virksomheden ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL, er en Distributør, der opererer inden for Tilsætningsstoffer, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele, Konserveringsmidler, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Konserveringsmidler, stivelse til fødevarer, og kemiske råvarer brancherne. Den er baseret i Picassent, Spanien.

 2. CRESPEL & DEITERS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden CRESPEL & DEITERS GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stivelse til fødevarer branchen. Den er baseret i Ibbenbüren, Tyskland.

 3. EVEREST STARCH (IND) PVT LTD

  Indien

  Virksomheden EVEREST STARCH (IND) PVT LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stivelse til fødevarer branchen. Den opererer også inden for majsstivelse, stivelses- og majsdextrin, modificeret stivelse, og modificeret gelatinøs stivelse brancherne. Den er baseret i Rajkot, Indien.

 4. ANGEL STARCH AND FOOD PVT LTD

  Indien

  Virksomheden ANGEL STARCH AND FOOD PVT LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stivelse, industriel branchen. Den opererer også inden for majsstivelse, stivelses- og majsdextrin, kartoffelmel, og stivelse til fødevarer brancherne. Den er baseret i Erode, Indien.

 5. ALFALFA SAS

  Frankrig

  Virksomheden ALFALFA SAS, er en Multi-Category, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for stivelse til fødevarer brancherne. Den er baseret i Guerquesalles, Frankrig.

 1. ARLES AGROALIMENTAIRE

  Frankrig

  Virksomheden ARLES AGROALIMENTAIRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stivelse til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Stivelse, industriel, Emulgatorer til fødevarer, Stivelse, industriel, og Emulgatorer til fødevarer brancherne. Den er baseret i Rognac Cedex, Frankrig.

 2. AZELIS UKRAINE LLC.

  Ukraine

  Virksomheden AZELIS UKRAINE LLC., er en Distributør, der opererer inden for Stivelse til fødevarer branchen. Den opererer også inden for fødevareingredienser brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 1. GALACTIC

  Belgien

  Virksomheden GALACTIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserveringsmidler branchen. Den opererer også inden for mælkesyre, og stivelse til fødevarer brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 2. INCR-EDIBLE INGREDIENTS

  Holland

  Virksomheden INCR-EDIBLE INGREDIENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Proteintilsætning branchen. Den opererer også inden for proteiner, melstoffer, og stivelse til fødevarer brancherne. Den er baseret i Den Haag, Holland.

 3. ROQUETTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ROQUETTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Krydderier og ekstrakter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Stivelse til fødevarer, Tilsætningsstoffer, fødevarer, Krydderier og ekstrakter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Stivelse til fødevarer, og Tilsætningsstoffer, fødevarer brancherne. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

 4. BASAR TICARET VE GIDA SANAYI A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden BASAR TICARET VE GIDA SANAYI A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stivelse til fødevarer branchen. Den opererer også inden for majsstivelsesmel, og hvedestivelse brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. BROES CHEMICALS

  Belgien

  Virksomheden BROES CHEMICALS, er en Distributør, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Konserveringsmidler, kosttilskud, fødevareingredienser, stivelse til fødevarer, og Konserveringsmidler brancherne. Den er baseret i Antwerp, Belgien.

 6. AIPK TRGOVINA D.O.O.

  Kroatien

  Virksomheden AIPK TRGOVINA D.O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Stivelse til fødevarer branchen. Den opererer også inden for majsstivelse, perlesten, og kartoffelsirup brancherne. Den er baseret i Zagreb, Kroatien.

 7. CHP CARBOHYDRATE PIRNA GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden CHP CARBOHYDRATE PIRNA GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Krydderier og ekstrakter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Stivelse til fødevarer, Import-eksport - virkemidler, Krydderier og ekstrakter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Stivelse til fødevarer, og Import-eksport - virkemidler brancherne. Den er baseret i Rosenberg, Tyskland.

 8. FLO SCHWENTER MENTALTRAINING

  Østrig

  Virksomheden FLO SCHWENTER MENTALTRAINING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele, Stivelse til fødevarer, Coaching og professionel rådgivning, Marketing - forskning, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Stivelse til fødevarer, Coaching og professionel rådgivning, og Marketing - forskning brancherne. Den er baseret i Oberndorf In Tirol, Østrig.

 1. M/S ANGEL STARCH & FOOD PVT LTD

  Indien

  Virksomheden M/S ANGEL STARCH & FOOD PVT LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stivelse til fødevarer branchen. Den er baseret i Erode, Indien.

 2. POMATRANSPORT

  Tyskland

  Virksomheden POMATRANSPORT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stivelse til fødevarer branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til fremstilling af stivelsesmel, glukose og dextrin, udstyr til forstærkning af metalplader til bilstel, og Modstande til overflademontering brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 3. CGDA

  Elfenbenskysten

  Virksomheden CGDA, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Stivelse til fødevarer, Fødevarer - import-eksport, Stivelse til fødevarer, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Abidjan, Elfenbenskysten.

 4. LYCKEBY AMYLEX, A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden LYCKEBY AMYLEX, A.S., der opererer inden for Stivelse, industriel branchen. Den opererer også inden for Rødder og knolde til stivelse og inulin, Stivelse til fødevarer, Rødder og knolde til stivelse og inulin, og Stivelse til fødevarer brancherne. Den er baseret i Horazdovice, Tjekkiet.

 5. HONEST DERIVATIVES

  Indien

  Virksomheden HONEST DERIVATIVES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stivelse til fødevarer branchen. Den opererer også inden for majsstivelse brancherne. Den er baseret i Kolhapur, Indien.

 6. SHENZHEN TOBECO TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden SHENZHEN TOBECO TECHNOLOGY CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stivelse til fødevarer branchen. Den er baseret i shenzhen, Kina.

 7. BHONEYB

  Schweiz

  Virksomheden BHONEYB, er en Distributør, der opererer inden for Stivelse til fødevarer branchen. Den er baseret i Birmensdorf, Schweiz.

 8. GHISETTI 1870 FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden GHISETTI 1870 FRANCE, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Stivelse til fødevarer, og Stivelse til fødevarer brancherne. Den er baseret i Le Chene, Frankrig.

 9. SÜDSTÄRKE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Tyskland

  Virksomheden SÜDSTÄRKE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Stivelse til fødevarer, og Stivelse til fødevarer brancherne. Den er baseret i Schrobenhausen, Tyskland.

 10. BENDERY STARCH PRODUCTS WORKS

  Moldavia

  Virksomheden BENDERY STARCH PRODUCTS WORKS, der opererer inden for Stivelse, industriel branchen. Den opererer også inden for Stivelse til fødevarer, og Stivelse til fødevarer brancherne. Den er baseret i Bendery, Moldavia.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis